جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

#شیران

#آلکیل_بنزن_خطی

?در معاملات روز چهارشنبه بورس کالا، 2000 تن آلکیل بنزن خطی شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران عرضه و 1700 تن تقاضا و معامله شد. قیمت معاملات 30،775 تومان به ازای هر کیلو بوده که این رقم تاکنون بالاترین قیمت ریالی ثبت شده برای این محصول است. بنابراین در این معامله درآمد 52.3 میلیارد تومانی برای شیران ایجاد شد که بعد از درآمد 52.9 میلیارد تومانی سیزدهم اسفند ماه، این بیشترین درآمد حاصله از یک روز معامله ی شرکت در بورس کالا است.

? با توجه به صعود قیمت LAB فوب خلیج فارس به 1430 دلار در هر تن و ثبات قیمت دلار، به نظر می رسد این فروش ها در هفته های آتی نیز ادامه داشته باشد. متوسط قیمت الکیل بنزن خطی در تابستان سال گذشته در بورس کالا 20 هزار تومان بود. در پاییز این رقم 27 تومان به ازای هر کیلو بوده است. در زمستان 29 هزار تومان رسید و پیش بینی می شود که در این فصل به طور میانگین از مرز 30 هزار تومان عبور کند.

کارگزاری بانک صنعت و معدن
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• فرهنگ سازان
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2014
      • 692

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
      الان هرنامزدی از بورس صحبت کند و قول دفاع از سهام را بدهد رای می آورد دلیلش هم این است که اکثر مردم به نوعی با این موضوع درگیر هستند توشرایط فعلی هرکس راجع هر چیز دیگه مثلاً اشتغال. رشد اقتصادی و بر طرف کردن مشکل مسکن. و غیره را مردم باور نمی کنند چون اینها دیگه قدیمی هستند
      کاملا اشتباهه !

اصلا هم اهمیتی نداره ... اون شور تابستان 99 تمام شد .. تقریبا همه جدیدها یا با ضرر یا با سود فرار کردند و همون امثال ما ها که از قدیم بودیم

هنوز هستیم .

درصد سهامدارهای فعال فعلی احتمالا انقدر پایین هست که قطعا رای دادن یا ندادن اونها هیچ و هیچ اثری در انتخابات نخواهد داشت.

نظر

• وحید خزایی
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 1260

امین، فلوله، وهور، بمیلا، وثنو،خودکفا،تمحرکه، نیرو چهارشنبه در بدترین جو بازار صف خرید شدن
        بنظرم اگر برگشتی در بازار باشه که به احتمال فراون هم در اردیبهشت ماه هست - البته فرصت خروجه(شخصا بعدش ورود میزنم به ارزهای دیجیتال) -ابتدا همین سهم های کوچیک باید استارت بزنن و من انتظارم اینه این سهم هایی که گفتم به مثبت هاشون ادامه بدن و تعداد این دست سهم ها هم هر روز اضافه بشه و بعدش نوبت به شاخص سازها برسه

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

در بورس آمریکا میزان پولی که در 5 ماه گذشته وارد این بازار شده، معادل پولی هست که در 12 سال گذشته به این بازار وارد شده است.

نسبت P/E forward در این بازار به عدد 22 رسیده که از زمان بحران Bubble. Com بی سابقه است.

---

بازار جهانی نفت و سایر کامودیتی ها به خطر احتمال کاهش تقاضا در اثر شیوع کرونا ضعیف است. ژاپن و آلمان برای جلوگیری از شیوع این ویروس، محدودیت های جدیدی در حوزه حمل و نقل و خدمات اعمال کرده اند.
          آخرین ویرایش توسط zess؛ 2021/04/09, 19:51.

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

بی بی سی فارسی:

روز پیش عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، گفت در نشست روز جمعه، یعنی امروز، مشخص خواهد شد که آیا طرف‌های دیگر در مذاکره جدی هستند یا تنها وقت می‌خرند.

آقای عراقچی روز جمعه و چند ساعت قبل از آغاز نشست حضوری وین گفت که تا رفع نشدن تحریم‌ها فعالیت‌های هسته‌ای کنونی ایران ادامه خواهد داشت.

او در عین حال گفت: "نشانه هایی بروز کرده است که آمریکایی ها در حال بررسی مواضع خودشان و حرکت به سمت برداشتن تحریم های کامل هستند."

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم از آمادگی کشورش برای برداشتن قدم‌های ضروری برای بازگشت به توافق هسته‌ای، از جمله "رفع تحریم‌های ناسازگار با برجام" خبر داده است.

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات، گفت در نشست روز جمعه پیشرفت‌هایی که در گفتگوهای کارشناسی و فنی به دست آمده، ارزیابی شد و برای حفظ فضای مثبت مذاکرات ادامه پیدا می‌کند.

وانگ کیون، نماینده چین هم گفته است که فاصله بین مواضع طرفین کم شده و ظرفیت رسیدن به یک اجماع تدریجی وجود دارد.

در آستانه نشست روز جمعه ایران یک نفتکش کره جنوبی را پس از سه ماه آزاد کرد.

یک مقام وزارت خارجه کره جنوبی هم وعده داده این کشور برای آزادی ۷ میلیارد دلار بلوکه‌شده ایران تلاش کند، هرچند موضع رسمی این است که این دو موضوع به هم ارتباطی ندارند.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4124

با توجه به قرنطینه سراسری از فردا که بیشتر شامل مشاغل و کسب و کار است ،سازمان بورس که فعاله ؟

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

درود بر عزیزان
                امیدوارم دست کم برخی از عزیزان لطف کنند دو تا مطلب هم راجع به جو بازار بزنند.
                پیدا کردن یک نظر که راجع به فضای بازار باشد در بین نظرات سیاسی اجتماعی فرهنگی ارشادی اعتراضی دوستان کار سختی است بخدا:D

نیاز میبینم که تکرار کنم : تایم فریم و بازه زمانی در روندهای بازار و در این جا بورس! مهم است. کوتاه مدت را به درازمدت تعمیم ندهیم. ذهن ما به طور خودکار معمولا اینکار را میکند! که باید تمرین کنیم که در این دام نیفتیم.

اما بعد!
                اول : روند درازمدت بورس نزولی است! لطفا به این حقیقت و فکت دقت داشته باشیم! دلایلش هرچه که بود و هست..مهم نیست. مهم این است که بورس در روند کلی و درازمدتش در تنزل است.

دوم: روندهای درازمدت اینرسی دارند. یعنی یک روند درازمدت که در بازه سال و بیشتر شکل گرفته دو روزه و دو هفته ای عوض نمیشود! خود دوره برگشت روند درازمدت نیاز به زمانی مثلا چند ماهه (و بعضا سال) دارد.
                پس همچنان تایم فریم و ضرباهنگ بازار در محور زمان را مدنظر قرار دهیم!

سوم: با قبول دو مطلب فوق! استراتژی مناسب و مبتنی بر کنترل ریسک داشته باشیم. ساده ترین اش میشود اینکه بخش سهام سبد تا حد ممکن محدود باشد!

همچنان فضای درازمدت حاکم است. و بازار ناشی از رکود سنگین در همه حوضه ها در حال حرکت بوده و هست. در این بین صرفا باید منتظر ریزموج ها باشیم. وگرنه کلیت تکلیف اش معلوم است..الکی هم خودتان را اذیت نکنید:D
                برای برگشت این روند همانگونه که قبلا هم بارها عرض کردم خودم حوالی تابستان امسال را در نظر دارم. در هر صورت برای 1400 تورم را بالای 20درصد میدانم (ولو شده پرزیدنت بایدن بیاد بره شابدوالعظیم زیارت!!که بعدش بره سفارت شون توی خیابان طالقانی!) و دلار را در مجدوده 40هزار تومن برای اخر سال ارزیابی میکنم. ولی اکثر رشد را برای نیمه دوم سال تصور میکنم.

جو کوتاه مدت این روزها:
                درازمدت چه وضعیه یادمون نره!
                و لذا
                با توجه به موج سنگین ریزشی طی روزهای قبل که عمدتا ناشی از خوشبینی ها به برگشت امریکا به برجام است، دو حالت میتواند رخ دهد:
                1- در هفته های اخیر اخباری مبنی بر پیشرفت مذاکرات مبنی بر رسیدن به سطوحی از توافق به بازار مخابره شود. در این صورت رکود در میان مدت عمق خواهد یافت. و تکرار هفته های قبل را خواهیم دید.
                2- خبری از بهبود روابط نباشد و بحث ها صرفا مبنی بر رسیدن به سطوحی از توافق در آینده و ماههای آتی باشد . در این صورت بخشی از سهام دی پی اس محور که ریزشهای خوبی داشته اند تقاضا خواهند داشت.

اوایل هفته آینده ، و بخصوص همین فردا شنبه! اوضاع مشخص تر میشود. ولی همچنان به حالت دوم بیشتر امیدوارم و آن را محتملتر میدانم.

مانا باشید.
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

بانک و بورس تعطیل نشده است

اگرچه به دلیل شیوع کرونا قرار شده که فعالیت برخی از مشاغل به مدت ۱۰ روز تعطیل شود، اما این تعطیلی شامل فعالیت بانک‌ها و سازمان بورس اوراق بهادار نمی‌شود و شعب بانک ها و سازمان بورس به روال گذشته به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2579

⏺ شركت پارس فولاد سبزوار زیر مجموعه "اپال" طی روزهای آینده در بورس عرضه می‌شود.

⏺ شركت پارس فولاد سبزوار تولید کننده ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سبزوار است که مواد اولیه آن از شرکت اپال پارسیان سنگان از شرکت‌های زیر مجموعه اپال تامین می‌شود.

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4124

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      درود بر عزیزان

اما بعد!
                      اول : روند درازمدت بورس نزولی است! لطفا به این حقیقت و فکت دقت داشته باشیم! دلایلش هرچه که بود و هست..مهم نیست. مهم این است که بورس در روند کلی و درازمدتش در تنزل است.

سوم: با قبول دو مطلب فوق! استراتژی مناسب و مبتنی بر کنترل ریسک داشته باشیم. ساده ترین اش میشود اینکه بخش سهام سبد تا حد ممکن محدود باشد!

همچنان فضای درازمدت حاکم است. و بازار ناشی از رکود سنگین در همه حوضه ها در حال حرکت بوده و هست. در این بین صرفا باید منتظر ریزموج ها باشیم. وگرنه کلیت تکلیف اش معلوم است..الکی هم خودتان را اذیت نکنید:D
                      برای برگشت این روند همانگونه که قبلا هم بارها عرض کردم خودم حوالی تابستان امسال را در نظر دارم. در هر صورت برای 1400 تورم را بالای 20درصد میدانم (ولو شده پرزیدنت بایدن بیاد بره شابدوالعظیم زیارت!!که بعدش بره سفارت شون توی خیابان طالقانی!) و دلار را در مجدوده 40هزار تومن برای اخر سال ارزیابی میکنم. ولی اکثر رشد را برای نیمه دوم سال تصور میکنم.
                      درود
                      دلار تا اخر سال 40 هزار و بلند مدت بورس نزولی ؟ جور در میاد ؟ شما که وابستگی برای دلار و بورس در نظر داشتید
                      گفتید برگشت این روند از تابستان .... و بازم بلند مدت نزولی ؟
                      متوجه نشدم

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        درود
                        دلار تا اخر سال 40 هزار و بلند مدت بورس نزولی ؟ جور در میاد ؟ شما که وابستگی برای دلار و بورس در نظر داشتید
                        گفتید برگشت این روند از تابستان .... و بازم بلند مدت نزولی ؟
                        متوجه نشدم
                        درود بر دوست عزیز بی فور سیتی
                        عرض من این است که روند درازمدت نزولی است. یعنی هم اکنون نزولی است! اگر هنوزم کسی شک داره بگه:D

بعد هم گفتم که برای تغییر روندهای درازمدت ، باید زمان متناسب با تغییر روند را مد نظر داشته باشیم. یعنی انتظار بسیارانی از فعالان فعلی بازار که منتظر صعود معنی دار بورس مثلا از همین فردا پس فردا را میکشند، انتظاری احساسی و فاقد وجاهت منطقی است!

بعد هم عرض کردم که احتمال میدهم (صرفا یک احتمال که ممکن است اشتباه هم باشد) که روند افزایش انتظارات تورمی از حوالی تابستان شروع میشود که باعث تغییر روند نزولی خواهد شد. که در این صورت هم شش ماه تا آخر سال برای رسیدن به دلار 40تومنی وقت هست! تازه اگر زودتر از تابستان شروع نشود!

من فقط وابستگی دلار و بورس را در نظر ندارم. به نظرم دلار و بورس و ملک و ماشین و همه کالاها و خدمات به تورم وابسته هستند! و رابطه مستقیم هم دارند. البته این نظر من نیست! یک فکت بدیهی است!!!

کما اینکه از آخر تابستان99 با کاهش انتظارات تورمی همه بازارهای سرمایه ای راکد هستند. فقط تغییرات شون به یک اندازه نبوده.

ولی این روند رکودی، به نظرم نهایتا تا تابستان ادامه خواهد داشت و با افزایش تورم رشد قیمتها شروع خواهد شد و بورس از همه جلو تر!

احیانا اگر وضع مدیریت کرونا همین باشد که هست، که لابد همین خواهد بود! شاید شروع رشد تورم زودتر هم رخ دهد.

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. منتهی تمام بحث این هست که رکود فعلی چقدر ادامه دار باشد

وگرنه در درازمدت که میدانیم تورم جز لاینفک مملکت ماهست. و به همین خاطر همواره طی یکی دو ماه اخیر عرض کردم سهام بنیادی در قیمتهای فعلی برای سرمایه گذاران بلندمدتی مناسب است. ولی خرید سهام برای معامله گران بورسی (که کوتاه مدت به بازار نظر دارند) همچنان با ریسک بالا مواجه است.
                        آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/04/09, 22:43.
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4124

درود بر دوست عزیز بی فور سیتی
                          عرض من این است که روند درازمدت نزولی است. یعنی هم اکنون نزولی است! اگر هنوزم کسی شک داره بگه:D

بعد هم گفتم که برای تغییر روندهای درازمدت ، باید زمان متناسب با تغییر روند را مد نظر داشته باشیم. یعنی انتظار بسیارانی از فعالان فعلی بازار که منتظر صعود معنی دار بورس مثلا از همین فردا پس فردا را میکشند، انتظاری احساسی و فاقد وجاهت منطقی است!

دراز مدت چه ربطی به هم اکنون داره /:.negaran.:/ هم اکنون که بله بورس حالش وخیم است و چه حاجت به بیان ، بنده هم بارها بدبینی از وضعیت فعلی را گفتم . از فردا پس فردا که بله ، کمتر کسی انتظار برگشت و تغئیر دارد ولی این بدین معنی نیست که به بلند مدت نزولی تعبیر کنیم
                          دراز مدت یعنی از الان به بعد تا ماه ها یا حتی سال اینده و بیشتر ، در حالی که به نظر میاد شما منظورتون از دراز مدت ، میان مدت یا حتی کمتر از میان مدت باشد یعنی در حد چند ماه . عطف به ماسبق به ماه های قبلی هم نمیشه ( 8 ماه قبل )

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            دراز مدت چه ربطی به هم اکنون داره /:.negaran.:/ هم اکنون که بله بورس حالش وخیم است و چه حاجت به بیان ، بنده هم بارها بدبینی از وضعیت فعلی را گفتم . از فردا پس فردا که بله ، کمتر کسی انتظار برگشت و تغئیر دارد ولی این بدین معنی نیست که به بلند مدت نزولی تعبیر کنیم
                            دراز مدت یعنی از الان به بعد تا ماه ها یا حتی سال اینده و بیشتر ، در حالی که به نظر میاد شما منظورتون از دراز مدت ، میان مدت یا حتی کمتر از میان مدت باشد یعنی در حد چند ماه . عطف به ماسبق به ماه های قبلی هم نمیشه ( 8 ماه قبل )
                            والا بین علما! در تعیین دقیق اینکه درازمدت و میان مدت و کوتاه مدت دقیقا چه بازه زمانی هست اختلافه! و عموما هم سلیقه ای هست.

اسمش را شما هرچی میزارید میان مدت یا درازمدت:

تصور من این هست که مثلا:

1- موج افزایشی داشتیم از 98 تا مرداد 99. (مدت زمان این موج را شما اسمش را میگذارید درازمدتی یا میان مدتی مختارید!)

2- یک موج نزولی داشتیم از مرداد که هم اکنون هم در داخل آن به سر میبریم. و تصور من این هست که تا تابستان هم ادامه دار باشد.

3- موج صعودی بعدی قاعدتا از تابستان شروع میشود(که این احتمال است البته)

بازه های زمانی و موج های شکل گرفته مبتنی بر ضرباهنگ تورم و کالاهای سرمایه ای که مدنظرم هست اینطوریه. حالا اسم این بازه های زمانی چیه درازمدته یا میان مدت ، اختیاریه!

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11251

درود بر عزیزان
                              امیدوارم دست کم برخی از عزیزان لطف کنند دو تا مطلب هم راجع به جو بازار بزنند.
                              پیدا کردن یک نظر که راجع به فضای بازار باشد در بین نظرات سیاسی اجتماعی فرهنگی ارشادی اعتراضی دوستان کار سختی است بخدا:D

نیاز میبینم که تکرار کنم : تایم فریم و بازه زمانی در روندهای بازار و در این جا بورس! مهم است. کوتاه مدت را به درازمدت تعمیم ندهیم. ذهن ما به طور خودکار معمولا اینکار را میکند! که باید تمرین کنیم که در این دام نیفتیم.

اما بعد!

دوم: روندهای درازمدت اینرسی دارند. یعنی یک روند درازمدت که در بازه سال و بیشتر شکل گرفته دو روزه و دو هفته ای عوض نمیشود! خود دوره برگشت روند درازمدت نیاز به زمانی مثلا چند ماهه (و بعضا سال) دارد.
                              پس همچنان تایم فریم و ضرباهنگ بازار در محور زمان را مدنظر قرار دهیم!

جو کوتاه مدت این روزها:
                              درازمدت چه وضعیه یادمون نره!
                              و لذا
                              با توجه به موج سنگین ریزشی طی روزهای قبل که عمدتا ناشی از خوشبینی ها به برگشت امریکا به برجام است، دو حالت میتواند رخ دهد:
                              1- در هفته های اخیر اخباری مبنی بر پیشرفت مذاکرات مبنی بر رسیدن به سطوحی از توافق به بازار مخابره شود. در این صورت رکود در میان مدت عمق خواهد یافت. و تکرار هفته های قبل را خواهیم دید.
                              2- خبری از بهبود روابط نباشد و بحث ها صرفا مبنی بر رسیدن به سطوحی از توافق در آینده و ماههای آتی باشد . در این صورت بخشی از سهام دی پی اس محور که ریزشهای خوبی داشته اند تقاضا خواهند داشت.

اوایل هفته آینده ، و بخصوص همین فردا شنبه! اوضاع مشخص تر میشود. ولی همچنان به حالت دوم بیشتر امیدوارم و آن را محتملتر میدانم.

مانا باشید.
                              درود
                              دلار40تومنی اخرسال ... یعنی تورم بیش از60درصدی درسال جاری! ...
                              هرچند اتفاقات غیرمنتظره زیادی داشتیم اما سابقه نداشته در ابتدای ریاست جمهوری کاندیدی چنین جهشی در دلار داشته باشیم!

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

با توافق یا بی توافق....
                                مشکلات ما صرفا به تحریم ها نیست...
                                ما در دوران رکود نیستیم.....ما در کشور "رکود تورمی" داریم...
                                همه چیزتان را به گذر زمان بسپارید!
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X