جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپهر کلهر
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 578

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
    ببینید کار روحانی و دولتش تموم هست و لذا انگیزه و حتی توان جمع کردن بازار را ندارند

واضح است که در این یکی دو ماه آخر در حال چاپیدن و بستن آخرین بارها هستند و همه چیز رها شده است از قیمت مرغ بگیر تا بورس و ....

دولت و جناح آن میداند هیچ اینده ای ندارد و وقت آن است که 8 سال امور مملکت را به اصولگرایان بدهند لذا کاری نمیکنن و نمیتوانند هم بکنن چون هیچ کس به حرف دولت نیست منظور حقوقیهاست

از طرفی جناح مخالف دولت و دشمنان قسم خورده روحانی با دامن زدن به صفهای فروش بیشترین بهره برداری را از این عدم رضایت سهامداران خواهد برد

دولت تنها کاری که در این شرایط کرده، قفل کردن بورس جهت جلوگیری از ریزش بیشتر است و کار دیگری نمی تواند بکند

فقط باید منتظر انتخابات و تغییر دولت و تغییر رییس بورس و تغییر رییس بانک مرکزی و .... باشیم

مگر اتفاق خاصی بیافتد مانند تحریم یا تنش سیاسی که دلار را بالا بکشد در آن صورت خود به خود بورس بدون توجه به اراده دولت یا مخالفان دولت رشد کند

به نظر من بعد از انتخابات و نیمه دوم امسال بورس خیلی خوب باشه

من اشتباه کردم 4 سال پیش به روحانی رای دادم.
    جایی هم نداریم برم بگم و رایم را پس بگیرم. بندازم تو سطل آشغال.
    امثال من هم بیشمارند.
    اینو هم روحانی میدونه و هم بقیه مسئولین و حتی سید حس نصرالله.
    برای انتخابات آینده. هم بورس را مثبت میکنند. و هم تورم را 20 تا 30 درصد پایین می آورند.

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3441

دولت هر لحظه که اراده کنه! میتونه این بازار رو به شدت صعودی کنه! کافیه قفط خودرو رو صف خرید کنه! و یا یه خبر رو منتشر کنه و یا حتی دامنه نوسان رو در یک روز برداره! و هزار راه حل دیگه داره برای رشد این بازار! حالا چرا تا الآن دست نگه داشته!! لابد دلیلی واسه این دست نگه داشتنش داره! به نظر شخص بنده داره زمان رو میخره تا روز موعودش که فرا میرسه! حالا این روز موعدش چه زمانی هستش!! من و شما یقینآ نمیدونیم ولی میتونیم یه تخمینی بزنیم واسش! تخمین بنده حداکثر 6 روز کاری دیگه هستش و خیلی بهش نزدیک شدیم و بعیده که بیشتر از این مدت بخواد کشش بده! همزمان هم سود بانکی رو اگه اراده کنند کم میکنه و خلاصه بگم ریش و قیچی و فرمون بازار دست خودشونه نه اهالی بازار! متاسفانه تنها دولتی که سیاست کنترلی بازار رو بر این بورس ما تحمیل کرد همین دولت بی لیاقت ناکارآمد و بسیار خودشیفته بودش

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3750

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
        من اشتباه کردم 4 سال پیش به روحانی رای دادم.
        جایی هم نداریم برم بگم و رایم را پس بگیرم. بندازم تو سطل آشغال.
        امثال من هم بیشمارند.
        اینو هم روحانی میدونه و هم بقیه مسئولین و حتی سید حس نصرالله.
        برای انتخابات آینده. هم بورس را مثبت میکنند. و هم تورم را 20 تا 30 درصد پایین می آورند.
        ...به نظرم اشتباه هست که انتظار داشت حاکمیت به خاطر انتخابات دست از سر بازار بردارد !!!و اجازه رشد ۳۰ درصدی !!!به آن بدهد اگر کسی صرفا با این انتظار و فاکتور در بازار مانده ....ریسک بسیار بزرگی را به جان خریده ...تورم هم که عملا پایین اوردنش در شرایط فعلی و با ادامه شرایط فعلی ممکن نیست ...

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

متاسفانه پالایش و دارا لیدرهای مثبتی بازار حمایت های مهمی رو دارند از دست میدهند جالب نیست

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35706

24 نماد از میانگین حجم ماه عبور کردن !

از نمادهای بزرگ بازار فقط وبملت و فولاد تو این 24 نماد هستن !

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2111

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
              درود،

در مورد انجام این بازی شک ندارم،

اما در مورد سناریوی اجرایی به نظرم اینبار طوری اجرا کنند که کسی نتواند از صف بهره ببرد، (از بیرون بازی)

احتمالا دامنه نوسان را 10% کنند...

مستندی در مورد نحوه کار شعبده باز ها نگاه می کردم، یکی از قوانینشان این بود که هرگز یک فن را دو بار تکرار نکنند..
              برای مخارج تبلیغات . هزینه انتخابات ازبورس استفاده کرده ومیکنند تا آن روز حجم معاملات افزایش خواهدیافت

نظر

• کلاغ
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 323

در اصل توسط محقق 4 پست شده است View Post
                دوستان عنایت داشته باشید که مغز متفکر و طراح همه رویداد های اقتصادی کشور کسی نیست جز اقای دزپسند

laughingsmiley
                مغز متفکر!!!
                طراح!!laughingsmiley

برادر من چی میگی شما

دژپسند یک مهره هست و دستورات رو اجرا میکنه

مصاحبه هاشو ببینید مگر یادتان نیست گفت در عرض 3 ماه زمستان 99 میتونیم 100 عرضه اولیه داشته باشیم!!

طرف حتی نمیتونه حساب کتاب دودوتا چهارتا بکنه که 3 ماه زمستان حداقل 24 روزش بورس بسته هست laughingsmiley و روی کاغذ هم امکان 100 عرضه اولیه وجود نداره

به نظر من دولت تمام شئونات اقتصادی رو دو ساله دست همتی داده و فرمون دست اونه

همتی حتی یکی از کاندیدهای بالقوه ریاست جمهوری میتونه باشه
                آخرین ویرایش توسط کلاغ؛ 2021/04/11, 09:47.

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

اگر فرض را بر هوشیاری بازار بدانیم قفل بودن بانکی و خودرویی در صف فروش یعنی برجام به بن بست خواهد رسید!
                  این بازار به نظرم دستوری هست و اونقدر منفی میکنن تا در زمان دلخواه فنرش را رها کنند،
                  این زمان ممکنه با برجام مرتبط باشه،
                  با احیا برجام یا بن بست در مذاکرات ....

نظر

• سپهر کلهر
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 578

پول ندارم. سهامام هم قفل صف فروشه.
                    حق تقدم فباهنر الان باز شد 800 تومن زیر قیمت سهامش باز شد. مفت باز شده.

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3441

دوست عزیز من هیچ دروغی نمیگم برید سه ماهه آخر دوره پایان احمدی نژاد رو به دقت بررسی کنید! من خودم اون زمان یادمه وساپا رو 123 تومان خریدم و سه ماه بعدش 750 تومان حتی قیمت خورد اول خوب برسی کنید بعد تهمت دروغ و افترا رو به بنده بزنید! شما دوره بعد از احمدی نژاد رو دارین میگین حرف من 3 ماه قبل از ریاست روحانی بودش! حالا هر دلیل و برهانی هم بیاوریم که چرا رشد کرد! بلاخره این اتفاق افتاد و نمیشه منکرش شد!

چرا دروغ وارد بازی میکنی!!!

بورس در سال 92 از اواسط و اواخر خرداد استارت زد چون مشخص شد که روحانی و ظریف و تیم مذاکره کننده داره میاد

استارت بازار هم با خودروی 100 تومنی بود هنوز یادمه که روی وایت بردم نوشتم خودرو 102 تومن

بورس از خرداد 92 تا دی 92 رشد کرد تمام دلیلش هم امیدواری به برجام و مذاکره و گشایش اقتصادی و این چیزها بود

هیچ ارتباطی به ماههای پایانی احمدی نژاد نداشت !!!

لیدر خودرو بود که از 100 شد 400 در عرض 7 ماه و بعدش که دیگه همه میدونیم چی شد...

یادش بخیر زمستان 92 شبندر 1500 و ورنا 176 و صادرات 111 و ...

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

سپیدار حقوقیش 300 هزارتا خریده و حدود 1 میلیون صف فروش داره ، بنظرم برای واچ لیست خوبه
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3750

laughingsmiley
                          مغز متفکر!!!
                          طراح!!laughingsmiley

برادر من چی میگی شما

دژپسند رو همین الان ازش ازمون پایه اقتصاد بگیرن مطمئنم مردود میشه

دژپسند یک مهره هست و دستورات رو اجرا میکنه

مصاحبه هاشو ببینید مگر یادتان نیست گفت در عرض 3 ماه زمستان 99 میتونیم 100 عرضه اولیه داشته باشیم!!

طرف حتی نمیتونه حساب کتاب دودوتا چهارتا بکنه که 3 ماه زمستان حداقل 24 روزش بورس بسته هست laughingsmiley و روی کاغذ هم امکان 100 عرضه اولیه وجود نداره

به نظر من دولت تمام شئونات اقتصادی رو دو ساله دست همتی داده و فرمون دست اونه

همتی حتی یکی از کاندیدهای بالقوه ریاست جمهوری میتونه باشه
                          ...به نظر شما با این محبوبیتی که روحانی و تیمش و به خصوص همتی نزد جامعه بورسی ...!!دارند ایشون میتونه با غرضی و محسن رضایی رقابت کنه ؟

نظر

• nasserm
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 564

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                            پول ندارم. سهامام هم قفل صف فروشه.
                            حق تقدم فباهنر الان باز شد 800 تومن زیر قیمت سهامش باز شد. مفت باز شده.
                            سلام

با توجه به اینکه تا مجمع سالیانه این افزایش سرمایه ثبت نمیشه

به حق تقدمها سود تعلق نمیگیره ،این نکته رو در نظر داشته باشین حتما.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4097

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                              متاسفانه پالایش و دارا لیدرهای مثبتی بازار حمایت های مهمی رو دارند از دست میدهند جالب نیست
                              دارا و پالایش و لیدری ؟ /:.wacsmiley.:/

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

همتی نوسان ساز اعظم ممکنه در حال برنامه ریزی برای گرفتن یک نوسان تپل از بورس باشه برای مخارج انتهای دولت و انتخابات !

نظر

در حال کار...
                                X