جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Elcid
    Banned
    • Sep 2020
    • 1239

پاسخ : جــــو بــــازار

یه آمار ترسناک/.:biggrinsmiley.:/

همه نمادهای بازار رو ریختم تو یه کاسه ، سهام و صندوق ها و خلاصه هر چی بود که شد حدود 730 تا نماد با افزایش سرمایه و سود نقدی و ... و نون اضافه و مخلفات و ...
    از 20 مرداد 99 یعنی حدودا سقف قیمتها تا امروز
    خودم تعجب کردم از نتیجه ، باورکردنی نیست
    میانگین شد حدود 6 درصد افت روی کل نمادها
    آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/11, 18:59.

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را..!
      ریزش بازار سرمایه بخاطر توافق ایران با غرب!(قسم حضرت عباس)..
      طی سه روز گذاشته...لگن های تولید داخل...5 درصد گران شدند!..(دم خروس)..

مملکت را برای ده روز تعطیل کردند....اما صف مرغ و روغن هنوز پابرجاست!...

مسافران هواپیما هم بدلیل پر شدن صندلی...ایستاده به مقصد میرسند..(هواپیما نگو....اتوبوس شهری بگو)

بخر - بخر شاخص 2100 را باور کنیم،

یا بفروش بفروش سهام یک پنجم شده را؟

والا مکدی که چیز دیگری می گوید.

________

در مورد مقایسه الان با سال 83،

- اول اینکه دلار در دهه هشتاد تک نرخی بود،

-دوم چیزی به نام تحریم بانک مرکزی و فروش نفت وجود نداشت

- اختلاسهایی در این سطح رخ نداده بود

- حجم پول چاپ شده و فرار کرده بدین حد نبود

+ تورم پیشروی جهانی که خواهیم داشت..

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        درود،

در مورد انجام این
        بازی شک ندارم،

اما در مورد سناریوی اجرایی به نظرم اینبار طوری اجرا کنند که کسی نتواند از صف بهره ببرد، (از بیرون بازی)

احتمالا دامنه نوسان را 10% کنند...

مستندی در مورد نحوه کار شعبده باز ها نگاه می کردم، یکی از قوانینشان این بود که هرگز یک فن را دو بار تکرار نکنند..
        درود

تعبیر جالبی بود

اما

چرا هیچ وزنی به این موضوع نمیدی که این بقول شما، یک بازی نباشه و یه جور جدله برای کسب پرستیژ؟

شعبده بازها، رازهاشونو عمومی نمی کنند.

اما تا حدی به رمز و راز شعبده های همدیگه واقفند

تو این آشفته بازار، چرا به این موضوع وزنی ندیم که دارند چوب لای چرخ هم (The prestige 2006) میذارند و البته این وسط دودش میره تو چشم مردم؟

وقتی محبوبیت شما در گرو عدم محبوبیت دیگری است ...

هر که داد او حسن خود را در مزاد
        صد قضای بد سوی او رو نهاد

جشمها و خشمها و رشکها
        بر سرش ریزد چو آب از مشکها

دشمنان او را ز غیرت می‌درند
        دوستان هم روزگارش می‌برند

گات ایت وات آیم سی اینگ؟

بدبینی مفرط هم خوب نیست آدم داشته باشه به موضوعات!
        در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
        نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4101

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
          [ATTACH=CONFIG]6392[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6393[/ATTACH]

همه نمادهای بازار رو ریختم تو یه کاسه ، سهام و صندوق ها و خلاصه هر چی بود که شد حدود 730 تا نماد با افزایش سرمایه و سود نقدی و ... و نون اضافه و مخلفات و ...

غیر ممکنه یه جا را اشتباه کردی . یعنی شما اشتباه نکردی . نرم افزار و نموداری که این کارو کرده براتون اشتب زده . همون که تعجب کردید و باور کردنی نبود براتون مشخصه اشتباه است
          شاخص کل 42% و هم وزن فکر میکنم حدود 20% افت دارند . شما چطور 6% میانگین افت حساب کردید

در ضمن سقف همه سهام 20 مرداد نبود . یه سری از تیر ریختند و سقفشون تیر بود . یه سری از اوائل مرداد و نیمه مرداد . متفاوت بود ولی با همه این احوال این 6% شما اشتباه محض است
          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/04/11, 21:47.

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1587

"رئیس جمهور با بیان اینکه دولت در راستای چابک‌سازی و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به ویژه هدایت نقدینگی به سوی اشتغال مولد و در مجموع برای مردم‌ محور کردن اقتصاد و شفاف‌سازی اقتصادی، از بازار سرمایه حمایت می‌کند و سهام بنگاه‌ها و مؤسسات دولتی را عرضه کرده و ادامه خواهد داد، اظهار داشت: حمایت از بازار سرمایه به معنی هدایت دستوری نیست و دولت به وظیفه ساختارسازی و نظارت خود عمل می‌کند."
            ایشون هنوز فکر می کنه برای حمایت از بازار سرمایه باید عرضه سهام افزایش پیدا کنه!!

نظر

• Elcid
              Banned
              • Sep 2020
              • 1239

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              غیر ممکنه یه جا را اشتباه کردی . یعنی شما اشتباه نکردی . نرم افزار و نموداری که این کارو کرده براتون اشتب زده
              شاخص کل 42% و هم وزن فکر میکنم حدود 20% افت دارند . شما چطور 6% میانگین افت حساب کردید
              دوباره نگاه کردم حتی سهم هایی مثل قیستو که 1600 درصد بازدهی داشته اما 4 سال بسته بوده رو حذف کردم اما شایدم اشتباه کرده باشم
              دوستانی که دسترسی به آمار دارن میتونن حساب کنن

شاخص هم وزن 533445 بالاترین رقم در روز 19 مرداد بوده امروز435371 است یعنی 18.4 درصد منفی
              که شامل حدود 370 تا سهم میشه من 730 نماد رو محاسبه کردم
              شاخص کل هم اهمیتی نداره حداقل از نظر من چون به هر سهام وزن میده
              آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/11, 22:17.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4101

دوباره نگاه کردم حتی سهم هایی مثل قیستو که 1600 درصد بازدهی داشته اما 4 سال بسته بوده رو حذف کردم اما شایدم اشتباه کرده باشم
                دوستانی که دسترسی به آمار دارن میتونن حساب کنن

شاخص هم وزن 533445 بالاترین رقم در روز 19 مرداد بوده امروز435371 است یعنی 18.4 درصد منفی
                که شامل حدود 370تا سهم میشه
                شاخص کل هم اهمیتی نداره حداقل از نظر بنده نداره چون به هر سهام وزن میده

عرض کردم بخش بزرگی از بازار که دقیق نمیدونم چند نماد باشه از تیر ریختند و ریزششون زودتر شروع شد . در واقع 20 مرداد ، مثلا 20% یا کمتر و بیشتر از سقفشون ریخته بودند مثل ولساپا 20% ریخته بود ، که این باعث شده این عدد شما اینقدر کم باشه در حد 6 باشه ولی بازم به نظر میاد کمه

اگر بتونید حساب کنید که 20 مرداد چند سهم و چه میزان از سقف سالانه 99 خودشون ریخته بودند بهتر میشه نتیجه گیری کرد
                با توجه به اینکه هم وزن تا الان فقط 18.5% ریخته بر خلاف اینکه کمتر کسی باورش میشه که متوسط بازار اینقدر کم ریخته باشه تا الان ( حالا بماند که قفل در صف فروشند ولی با همین قیمت فعلی حساب میکنیم ) و هم چنین در نظر گرفتن این موضوع که از 20 مرداد خیلی ها زودتر ریخته بودند ، شاید همین 6% شما از 20 مرداد درست باشد /:.wacsmiley.:/
                مشروط به اینکه بدانیم 20 مرداد چه درصدی از بازار چقدر ریخته بود

همچنین چند مورد از عرضه اولیه ها را مثل شصدف و غگیلا و سپیدار و رافزا و اپال و بقیه موارد رشد کرده را حذف کنید
                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/04/11, 22:20.

نظر

• Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  عرض کردم بخش بزرگی از بازار که دقیق نمیدونم چند نماد باشه از تیر ریختند و ریزششون زودتر شروع شد . در واقع 20 مرداد ، مثلا 20% یا کمتر و بیشتر از سقفشون ریخته بودند مثل ولساپا 20% ریخته بود ، که این باعث شده این عدد شما اینقدر کم باشه در حد 6 باشه ولی بازم به نظر میاد کمه

اگر بتونید حساب کنید که 20 مرداد چند سهم و چه میزان از سقف سالانه 99 خودشون ریخته بودند بهتر میشه نتیجه گیری کرد
                  با توجه به اینکه هم وزن تا الان فقط 18.5% ریخته بر خلاف اینکه کمتر کسی باورش میشه که متوسط بازار اینقدر کم ریخته باشه تا الان ( حالا بماند که قفل در صف فروشند ولی با همین قیمت فعلی حساب میکنیم ) و هم چنین در نظر گرفتن این موضوع که از 20 مرداد خیلی ها زودتر ریخته بودند ، شاید همین 6% شما از 20 مرداد درست باشد /:.wacsmiley.:/
                  مشروط به اینکه بدانیم 20 مرداد چه درصدی از بازار چقدر ریخته بود

همچنین چند مورد از عرضه اولیه ها را مثل شصدف و غگیلا و سپیدار و رافزا و اپال و بقیه موارد رشد کرده را حذف کنید
                  اگه همه رو از تیر ماه تا امروز حساب کنیم که مثبت میشه
                  از ابتدای تیر تا 20 مرداد هم حدودا 180 نماد ریزش داشته اند اما نتیجه کل باز هم حدودا 25 درصد مثبت است چون بازار تیر رو به بالا بود
                  عرضه اولیه ها را هم حذف کردم 1 درصد منفی را برد بالا و شد 7 درصد منفی از 20 مرداد

به هر حال امیدوارم عزیزانی که دچار زیان شدن مشکلشون حل بشه دولت و بورس میتونستن با موانع آموزشی جلوی مردم عادی رو بگیرن که عموما پول زیادی هم نیاوردند اما همان هم برایشان مهم بود این حداقل کاری بود که باید انجام میدادن
                  میتونستن حجم بالاتری عرضه سهام و عرضه اولیه بیشتری در سال 98 و ابتدای 99 داشته باشن
                  کسانی که در این فروم ها و کانال های بورسی مینوشتند میتونستن اندکی انصاف داشته باشند و در جامعه ای که مشکلات مختلف از جمله بیکاری داره باعث اشتباه افراد نشوند
                  کسانی که با تحریک مردم باعث ضرر اونا شدن و عموما الان سکوت را انتخاب کرده اند
                  آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/11, 22:57.

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

و من اگر سهام دار بورس #دمشق بودم
                    بیشتر مراقبم بودی...

@hajme_sabzzz

♦️قیمت مصوب حلیم و آش برای ماه رمضان اعلام شد

?قیمت حلیم: ۴۱ هزار تومان
                    ?قیمت آش شله‌قلمکار: ۴۱ هزار تومان
                    ?قیمت آش رشته: ۴۰ هزار تومان/ جام جم

آش فروشان #اتحادیه دارند
                    مردمان بازار سرمایه #کلاب_هاوس

غم یکی دوتا نیست

@hajme_sabzzz
                    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• ht18
                      عضو جدید
                      • Jun 2019
                      • 11

از ابتدای تیر تا 20 مرداد هم حدودا 180 نماد ریزش داشته اند اما نتیجه کل باز هم حدودا 25 درصد مثبت است چون بازار تیر رو به بالا بود
                      عرضه اولیه ها را هم حذف کردم 1 درصد منفی را برد بالا و شد 7 درصد منفی از 20 مرداد

به هر حال امیدوارم عزیزانی که دچار زیان شدن مشکلشون حل بشه دولت و بورس میتونستن با موانع آموزشی جلوی مردم عادی رو بگیرن که عموما پول زیادی هم نیاوردند اما همان هم برایشان مهم بود این حداقل کاری بود که باید انجام میدادن
                      میتونستن حجم بالاتری عرضه سهام و عرضه اولیه بیشتری در سال 98 و ابتدای 99 داشته باشن
                      کسانی که در این فروم ها و کانال های بورسی مینوشتند میتونستن اندکی انصاف داشته باشند و در جامعه ای که مشکلات مختلف از جمله بیکاری داره باعث اشتباه افراد نشوند
                      کسانی که با تحریک مردم باعث ضرر اونا شدن و عموما الان سکوت را انتخاب کرده اند
                      جناب السید تعداد نمادهایی که در تاریخ مشخص ریزش داشتن رو با نرم افزار خاصی به دست آوردید ؟

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4101

نگفتم از تیر کل بازار را حساب کنید
                        منظورم این بود که بخشی از بازار زودتر ریختند . احتمالا اشکال فرمول شما در محاسبه افزایش سرمایه هاست . یه جاش اشکال هست . وقتی هم وزن با احتساب عرضه اولیه ها 18.5% منفی است ، خود گویاست
                        اگر عرضه اولیه ها را حذف کنیم هم وزن هم 20% منفی میشه
                        موضوع غلط انداز هم همینه . بورس در ظاهرش داغون است و اکثرا متضرر یا سود از دست داده که برای کل ایرانی ها اسمش که میاد تبدیل شده به تونل و غار وحشت ولی هم وزن زیر 20% افت است

نظر

• Bourse-Plan
                          عضو فعال
                          • Jun 2020
                          • 491

[ATTACH=CONFIG]6392[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6393[/ATTACH]

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4101

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                            لینک ها از این دست بطور کلی در این سایت باز نمیشوند و چنین پیغامی ارسال میشه . نمیدونم چرا

نظر

• دودو
                              ستاره دار(3)
                              • May 2020
                              • 1280

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                              روحانی .
                              فرار؟؟
                              ایشان به زودی رییس آینده مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند. اگر البته ریاست جمهوری شان تمدید نشود.
                              علی برکت الله.
                              چه حرفهای عجیبی!
                              هر دو کاملا غیرممکن و نشدنی
                              ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

اسراییل نطنز را ترکونده ها
                                الان عکسش را دیدم
                                اینها چرا تا الان حیفا و تل آویو را با خاک یکسان نکردند!؟
                                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

در حال کار...
                                X