جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2121

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    من سربسته میگم برای کسانیکه این پست ها رو میخونن و البته بعید میدونم که شما از این چیزها خبر داشته باشی، بخشی از پولهای ثبت نامی حج عمره که در اختیار مهاجرانی بود آن زمان که تاج زاده معاون وزیر کشور بود با مدیریت ایشون اومد توی بورس یه چرخی زد و چند برابر شد و رفت، اصل پول دوباره رفت در بانک ! و اون چند برابر اصل ! هم رفت در جیب آقایان سیاسی !

در آن مقطع تاج زاده برای مدت کوتاهی عضو شورای بورس شد ! و بلافاصله پس از اتمام این کار ، از شورا کنار رفت.

بعد که سر و صدای این کار درآمد ، رهبری اختیار پولهای ثبت نامی برای حج را از مهاجرانی گرفت و ....
    سلام اولا سازمان حج سازمانی مستقل بود ودارای ذیحسابی مستقل ووجوه مذکور در حسابهای دولتی خزانه . ارشاد حکمیتی بران نداشت .ایشان درخانه ایران درپاریس میلیاردها فرش ایران و درخانه ایران وسط شانزلیره بهترین مکان و امکانات ایران قبیل فروشگاه و رستوران و....... بود که جای بسیار سوداور و غیرقابل دسترسی . ولی بسیار ازنظر مالی سالم بود
    آخرین ویرایش توسط نیکا؛ 2015/07/22, 10:14.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35711

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      به چند دلیل نمی تونم حرف شما رو باور کنم جساراتا
      یکی این که معاون سیاسی وزرات کشور بیاد پول حج رو اون هم از وزارت ارشاد بگیره ببره تو بورس بعد ببره بزاره تو بانک سودش هم بخوره رهبر هم بفهمه ولی الان 6 سال زندانه برای جرمی که محاکمه علنی نداشته بعد همچین فساد بزرگی تو پرونده اش نباشه.
      حرف شما متناقضه برای این که این آدم الان زندانه و می دونیم همه که جزو مخالفان آقای خامنه ای است و حکومت برای زندانی کردنش همه کار کرده قطعا اگر پرونده اقتصادی داشت الان پیراهن عثمان شده بود!
      شما که از این اطلاعات خبر داری حتما از دزدی بقایی هم بی اطلاعی /:.yead.:/
      منکه گفتم شما از این موارد بی خبر هستید به احتمال زیاد !

پرونده در فضای سیاسی با معادلات ذهنی بنده و شما رو نمیشه ! بستگی داره به باج گیری جناح ها و صاحبان قدرت و مسایل دیگر

مثلا همین پرونده 6 میلیاردی جهانگیری چرا الان مطرح میشه؟ حکم دیوان محاسبات هم داره ! مگه مال زمان وزارتش نبوده؟؟

یا پرونده معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر که مال قبل وزارتش هم بوده نزدیک به 15-20 سال پیش و حکم دیوان محاسبات هم داره ! چرا الان رو میشه؟

همین معتمدی شاید اگر هاشمی رو دعوت نکرده بود امیر کبیر، این پرونده هم رو نمیشد !!!

شاید اگه یکی دو تا حرکت دیگه مشابه این بکنه پرونده های دیگری هم رو بشه از همین معتمدی!

خیلی ساده و صرفا از یک زاویه به این مسایل نگاه نکن

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        جناب اکبری خوب است که خودتان اشاره کردید که افزایش قیمتهای جهانی باعث افزایش سود شرکتها شد و در کنار اون نرخ بهره پایین !

خوب حالا که همین توافق باعث کاهش قیمت نفت شد و احتمالا تا 40 دلار هم بره پایین ! با این سقوطی که طلا داره میکنه و از اون طرف نرخ بهره هم که به لطف دولت بی تدبیر الان حداقل 2 برابر زمان احمدی نژاد شده ! و همین ها باعث کاهش سود شرکتها شده پس چرا هنوز منتظر هستید ارزش سهام شرکتها بالا برود ؟؟؟

پس معلوم میشه که شما هم میدانید چه خبر است ! اما نمی خواهید قبول کنید !

معلوم میشود آن موقع به قول شما نفت بالا رفته ، قیمتهای جهانی بالا رفته، نرخ بهره هم پایین بوده و در نتیجه سود شرکتها رفته بالا و ارزش سهامشان هم همینطور

پس درست بوده و غیر منطقی نبوده،

اگر اون موقع قطنامه میومد و به قول شما شاخص میرفت بالا به خاطر افزایس قیمت نفت ،

حالا هم توافق میاد و قیمت نفت میاد پایین و قیمتهای جهانی و شاخص هم باید بیاد پایین پس ! نمیشه که الان هم انتظار داشته باشید بره بالا؟ میشه؟

چرا اتفاقا بنده ادم واقعه بینی هستم و هیچ وقت دوست داریم از حقیقت فرار کنم حالا همین گفته ها شما را اگر برعکس کنیم چه اتفاقی رخ می دهد برای بازار یعنی با همان سیاست گذشته پیش برویم قطعا بازار بر می گردد ولی در این دوره از افزایش قیمت نفت و افزایش نرخ دلار و تزریق مداوم پول در بازار خبری نیست برای مبارزه با امریکا فقط برای نشان دادن اقتصاد کشور حالا باید برعکس بشه راه واقعی توسعه تجارت صنعت کشور با تامل و سود سازی واقعی باید رشد کند بله زمان می برد و باید تاوان داد بنده بارها گفتم از سال 95 بازار رونق می گیرد و حالا بماند که سود بانکی کاهش پیدا می کند تحریم ها لغو میشه و کارهای دیگه انجام میشه و این داستان ادامه داره با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• TAJ2014
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 1027

ممکنه خودرو یه مثبتی به بازار بده در حال باز گشایی ست

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            درود
            خیلی از دوستان رو می بینم که نگران هستند و ناامید حرف از ريزش دوباره قیمت ها میزنند،ولی دوستان، من نه نگران هستم نه ناامید.
            هنوز فول سهم هستم ،با وجود اینکه میدونستم روز سه شنبه و چهارشنبه مقاومت داریم و ممنکنه عقب نشینی قیمت ها رو داشته باشیم ولی باز سهمی نفروختم چون فکر میکنم هنوز بازار میتونه کمی هم بالاتر بره.
            من اعتقادم اینه که بازار در روزهای دوشنبه و یا حداکثر سه شنبه هفته آينده میتونه منفی باشه و پس از اون منفی ها برگرده، دیگه بیشتر از اون نبایست منفی باشه،اگه منفی بازار بیشتر از اینها باشه بابت تحلیل اشتباه از دوستان معذرت خواهي خواهم کرد.
            آقا این تحلیل ما در مورد منفی شاخص اشتباه دراومد از همه دوستان عذر میخوام.
            امیدوارم دوستان بابت این تحلیل زیان زیادی متوجه شون نشده باشه.عمدی نبوده.
            دل و دماغ پست زدن دیگه برامون نموند،خدانگهدار.
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/07/22, 11:04.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

مثل اینکه قراره سره خودرو رو ببرند

نظر

• محمد3
                عضو فعال
                • Aug 2014
                • 458

خودرو داره عقب موندگي چند روزش از بازار رو جبران ميكنه! /:.yead.:/

ضمنا شاخص الان نزديك حمايتش قرار گرفته. همونطور كه قبلا گفتم تا 67500 در بازار خواهم ماند.

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                  ممکنه خودرو یه مثبتی به بازار بده در حال باز گشایی ست
                  کلا ترکوند بازار رو !!!
                  بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

3 روز پیش گفتم احتیاط باید کرد.............با این روند خریدار داره از بازار خارج میشه.......دوستان به حد ضرر پایبند باشند......اول حفظ سرمایه بعد سود............
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

از سبد سهاممون فقط خودرو بود که در سود بود الان هم داره سودهاشو میگیره
                      خداروشکر به بازار دیگه بدهکار نیستم:D
                      الحمدلله که در توافق از خطوط قرمز عبور نکردیم اما در بورس همه خطوط قرمز در می نوردیم
                      اما باز نگران نیستم بازار برگشت خوبی خواهد داشت

نظر

• ali110
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 467

من که دیگه هیچ امیدی به بورس ندارم . مگه اینکه رانت یا دید خیلی بلند مدت داشته باشی

نظر

• mohsen68
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 1756

قبلا هم گفتم امسال هیچی توی بورس گیرتون نمیاد.
                          از خودرویی ها دوری کنید به شدت.
                          از بانکی ها دوری کنید.
                          پالایشی ها دوری کنید که از قبل نابودتر خواهید شد.زنگنه دو سال دیگر و خدای نکرده دور بعد دولت امید اگر به رای شما ملت فهیم بیاد روی کار 6 سال در خدمت شما خواهد بود!!!
                          از فلزات و معدنی ها دوری کنید که چین دهن همه شرکتها رو با دامپینگ سرویس کرده.
                          شرکتهایی که p/e بالایی دارند قطعا دوری کنید.
                          نمیخوایید؟!! پس ضررها نوش جانتان گوارای وجودتان.

سهام که ناموس و زن آدم که نیست روی آن غیرت دارید.

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                            از سبد سهاممون فقط خودرو بود که در سود بود الان هم داره سودهاشو میگیره
                            خداروشکر به بازار دیگه بدهکار نیستم:D
                            الحمدلله که در توافق از خطوط قرمز عبور نکردیم اما در بورس همه خطوط قرمز در می نوردیم
                            اما باز نگران نیستم بازار برگشت خوبی خواهد داشت
                            شما روحیه خوبی دارین
                            منکه 20% در این چند روز رو گروه خودرو ضرر دادم . رسما دیگه باید به فکر شغل دیگه ای باشم .
                            بد ضربه ای از این گروه خوردم . اصلا فکر نمیکردم امروز هم صف فروش بشن

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                              ضرب المثل جدید بورسی

هر وقت شاخص نزولی میشه دلواپسا ابوعطا میخونن

بنده که شک ندارم این رکود حاصل کار همونه که همه میشناسیمش. تو هشت سال رویایی

دقیقا اشتباه می گویید ...
                              ترس شدید دولت از فرار پول از بانک ها او را واداشته که بورس رشد نکند .... شک نکن چند روز شاخص می رفت بالا خروج پول از بانک داشتیم
                              همچنین این چه دولت بدبختی است که نمی تواند جلوی دلواپس ها را بگیرد .. 60 درصد بازار دست شستای دولتی است...
                              بی خودی ادرس غلط ندهیم که عادت کردیم به این ادرس غلط دادن ها
                              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                                خودرو داره عقب موندگي چند روزش از بازار رو جبران ميكنه! /:.yead.:/

ضمنا شاخص الان نزديك حمايتش قرار گرفته. همونطور كه قبلا گفتم تا 67500 در بازار خواهم ماند.
                                امیدی به بازگشت بازار از روز شنبه هست با وضعیت شاخص فعلی ؟؟

نظر

در حال کار...
                                X