کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: انتظار از رؤسای 3 قوه این است تصمیمی اتخاذ کنند که بازار سرمایه کشور از این وضعیتی که است رهایی یابد و افرادی که ضررهای فراوان زیادی کردند بهویژه حقیقیها بهنوعی امیدوار شود و اعتمادشان به این بازار برگردد و همچنین راجع به کسانی که در این شرایط با استفاده از رانتهای اطلاعاتی در تلاطمی که ایجاد شده بود سودهای زیادی را به دست آوردند، اتخاذ تصمیم شود.
?حاجیدلیگانی افزود: هرچه مردم نسبت به بازار سرمایه بیاعتماد شوند بهسمت خرید ارزهای دیجیتالی که سرانجام مبهمی دارد و معلوم نیست که چهزمان و بهچهصورت باعث آسیب به مردم شود خواهند رفت و یا سرمایهها بهسمت ارز و سکه و مسکن خواهد رفت که اینها هم آثار نامطلوبی را در اقتصاد خواهد گذاشت.
?وی تأکید کرد: تصمیمگیری درست سران 3 قوه در روز دوشنبه راجع به بورس بسیار اثرگذار خواهد بود و با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را نیز پیشِرو داریم این میتواند حرکت تشویقکننده مردم باشد.
سلام جونه دلا:D
میبینم که همه ادای حال بدا را درمیارین:D
خوشحال باشین!
دلیل واسه خوشحالی میخواین؟
بهتون میگم....
الان شرایط بورس جوری شده، که نابغه ترین و خفن ترین معامله گر بورس هم هیچ تفاوتی با آماتورترین و الابختکی ترین معامله گر بورس نداره!!!!
خوب این خودش یک مزیته دیگه!
بالاخره الان خفن ترین ها هم سهامشون صف فروش هست مثل من و شمای آماتور! :D
پس من و شما هم در حد خفن ترین معامله گران بورسی عملکرد داشتیم دیگه :D
/:.yead.:/
لسرما را داری دوست خوب ؟ من که بین 2500 تا 2450 خریدم دو مرحله به امید برگشت . اینم قفلید که اصش فکرشو نمیکردم . لامصب اگه حقوقیش 500 هزار میخرید از اینم نجات پیدا میکردم مثل یه زهر ماری که سه شنبه هفته قبل رهائی یافتم
حس خوبی که میده بعد از رهائی مثل ازادی از زندان الکاتراز است /:.yead.:/
چندی پیش هم یه مطلبی نوشتی مبنی بر اینکه کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره . هی گفتی نقد شونده بخرید و انگار خودت افتادی تو تور
نقد شونده خریدی یا نشونده ؟:D
درود
همانگونه که انتظار میرفت امروز تقاضا در سهامی که حجم معاملات بالایی طی روزهای قبل داشتند مشاهده گردید.
هرچند شاخص ها مثبت شدند ولی همانگونه که میدانیم شاخص ها فضای کلی بازار را نشان نمیدهد و همچنان صفهای فروش پایدار در بورس قابل مشاهده است.
انتظار دارم فضای مثبت بوجود آمده همچنان ادامه دار باشد. ولی فراموش نمیکنیم که این تحرکات صرفا کوتاه مدتی است . پرواضح است پایداری فضای مثبت کنونی طی هفته های آتی باعث تشکیل روند صعودی در میان مدت خواهد شد که هنوز برای قضاوت خیلی زود است.
.........
در روزهای آتی همچنان احتمال و انتظار افزایش تقاضا در دلار و بخصوص بورس را دارم.
انتظار داشتم ، کوتاه مدت یک موج صعودی دست کم در سهام نقد شونده داشته باشیم. ولی این موج صرفا یکی دو روز دوام نیاورد.
انتظار داشتم فضای مثبت ایجاد شده این هفته ادامه دار باشد ولی بازار کاملا بر خلاف انتظار پیش رفت.
بازار امروز شنبه، جز روزهایی بود که رکوردها جابجا شدند! به نظر میرسد ادامه این شرایط (حجم معاملات خرد، تعداد صف های فروش و ... که کمابیش رکورد خاصی ثبت میشود) این هفته ادامه دار باشد.
دو عامل مهم باعث این اوضاع بوده است. یکی کاهش قیمت دلار بود که عامل کم اهمیت تری است. ولی عامل مهم تر مخابره خبر دامنه نوسان جدید و داستان گره معاملاتی و تصمیمات خلع الساعه حضرات!
وزن اصلی شرایط امروز که حدود 540نماد در صف فروش قفل هستند بر عهده تغییری است که در دامنه و گره معاملاتی قرار است اجرا شود.
لذا دلیل اصلی فیل شدن تحلیل کوتاه مدتی خودم را این تصمیم خلق الساعه میدانم.
اگر سازمان عقل داشت! دو روز صبر میکرد و در شرایط تثبیت نسبی بازار این کار را میکردند ولی به هر دلیل با مثبت شدن یکی دو روزه ظاهرا عزیزان عجولانه! این تصمیم اتخاذ شد که نتیجه اش را هم میبینیم.
بارها گفته ام که از مخالفان سرسخت هر گونه محدودیت در دامنه هستم. ولی هرگونه تغییر در حدود دامنه (ولو افزایش آن که مطلوب ماست) باید صرفا در شرایط تثبیت بازار اتخاذ شود نه در شرایط هیجانی . ولی ظاهرا این موضوع ساده را حضرات یا نمیفهمند یا هم که نمیخواهند بفهمند..که در هر صورت نمیفهمند دیگه:D کاری از دست ما هم برنمیاد.
بنابراین دوستان شرایط کوتاه مدتی فعلی را خیلی به عوامل بنیادی نسبت ندهید. صرفا هیجان ناشی از این خبر است. که البته قابل انتظار هم هست. بالاخره ترس از ریزش بیشتر در اثر افزایش دامنه نوسان منفی در فضایی که کلیت بازار نزولی است ، اثری جز این هم نباید میداشت. حضرات خسته نباشند! با این مدیریت !
این تصمیم چه سهوی است چه عمدی است چه هرچه...فرقی به حال ما ندارد، بنابراین من خیلی در بند انگیزه های تصمیم گیرنده نیستم. صرفا اثر آن برای من مهم است. و اثر این تصمیم را یک موج هیجانی فروش ارزیابی میکنم که در داخل آن هستیم.
ضمنا یادمان باشد که ما مدیریت ریسک را برای این روزها! انجام میدهیم!
مدیریت ریسک تنها ابزاری است که کنترلش دست خودماست. بقیه داستان از کنترل ما خارج است .
با اینکه تصور میکنم این موج هیجانی قیمت های جذابی برای خرید را طی روزها و شاید هفته های آتی ایجاد خواهد کرد ولی شخصا اختصاص بیش از حدود 20 درصد سبد به سهم را دارای ریسک اضافی میدانم.
مانا باشید.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
/:.yead.:/
لسرما را داری دوست خوب ؟ من که بین 2500 تا 2450 خریدم دو مرحله به امید برگشت . اینم قفلید که اصش فکرشو نمیکردم . لامصب اگه حقوقیش 500 هزار میخرید از اینم نجات پیدا میکردم مثل یه زهر ماری که سه شنبه هفته قبل رهائی یافتم
حس خوبی که میده بعد از رهائی مثل ازادی از زندان الکاتزار است /:.yead.:/
چندی پیش هم یه مطلبی نوشتی مبنی بر اینکه کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره . هی گفتی نقد شونده بخرید و انگار خودت افتادی تو تور
نقد شونده خریدی یا نشونده ؟:D
درود بر بی فور سی تی عزیز
حقیقت این است که شرایط بازار اگر همچنان خراب میماند (و خراب تر نمیشد!!!) داشتن سهام نقد شونده (سهامی که صف فروش آنچنانی نداشتند، طی روزهای قبلش حجم پر کرده بودند و ریزش مناسبی کرده بودند و ....) بهترین استراتژی بود که میشد داشت.
ولی بازار خراب نماند، فاجعه شد:D بخصوص امروز
وقتی که یکدست همه نمادها صف فروش هستند دیگه هرکس با هر استراتژی خرید کرده باشد در زیان قرار گرفته. وگرنه خرید سهام نقد شونده، آخرین تیر ترکش در این بازار بوده و هست.
لسرما 2600 حد ضررم تاچ شد و خارج شدم و در فروم مربوطه (بهرام خان!) هم اعلام کردم.
هرچند همچنان سهام دیگری که دارم کلهم اجمعین صف فروش است الحمدالله:D البته لازم به گفتن هم نیست وقتی که کل بازار صف فروشه:D
بنابراین در این شرایط فاجعه (و نه خراب!!!) بخش رعایت کردن حد ضرر (که دست کم باید 70درصد سبد را شامل شود) جهت پی گیری مدیریت ریسک، خیلی محلی از اعراب ندارد!
منتهی خوشبختانه توجه به سایر فاکتورهای مدیریت ریسک (که 90درصد معامله گری و فعالیت در بورس را این داستان مهم میدانم) باعث میشود که نگرانی کمتری داشته باشم. فوق اش به قول دوستان! این 20درصد سهام را فراموش میکنیم بماند برای ورثه:D تا آن موقع صفر هم بشود و بورس آتش بگیرد هم ملالی نیست :D
مدیریت ریسک ، مهم ترین نکته ای است که صمیمانه و صادقانه سعی در انتقال آن به دوستان داشته و دارم که تصور میکنم تا زمانی که عمری باقی باشد این فاکتور مهم را تکرار و تکرار و تکرار خواهم کرد که کسی هم توجه نکرد همچنان خودم به آن پایبند باشم و یادم نرود!!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
سلام جونه دلا:D
میبینم که همه ادای حال بدا را درمیارین:D
خوشحال باشین!
دلیل واسه خوشحالی میخواین؟
بهتون میگم....
الان شرایط بورس جوری شده، که نابغه ترین و خفن ترین معامله گر بورس هم هیچ تفاوتی با آماتورترین و الابختکی ترین معامله گر بورس نداره!!!!
خوب این خودش یک مزیته دیگه!
بالاخره الان خفن ترین ها هم سهامشون صف فروش هست مثل من و شمای آماتور! :D
پس من و شما هم در حد خفن ترین معامله گران بورسی عملکرد داشتیم دیگه :D
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
داشتم فکر میکردم اگه پارسال من جای رئیس سازمان بورس اومده بودم و بهم گفته بودن برو بورس رو نابود کن دقیقاً چیکار میکردم!
خب در گام اول باید تا جایی که میشد نقدینگی رو از بازار خارج میکردم. انتشار اوراق رو که دولت داشت با قدرت زحمتش رو می کشید! منم باید با عرضه اولیه های سنگین مثل اپال ته موندگی نقدینگی رو میکشیدم بیرون! چون آخر سالم بود و خیلیها نیازمند پول بودند برای تصفیه اعتبار و بدهی و ... باید کاری میکردم که نتونن سهامشون رو بفروشن و راهکارش دستور به حقوقیها و بازارگردانها مبنی بر نخریدن سهام بود! به کسی هم قرار نیست جواب بدیم که چرا بازارگردان به وظایفش عمل نمیکنه! اینجا کلش واس ماس!
در گام بعدی باید یه برنامه برای نوسانگیرها میچیدم. یه عده بودن که در هر حال با نوسان گیری سود میکردن! برای اینکه دهن اونها رو هم سرویس کنم بهترین راه کم کردن دامنه نوسان بود! اینجوری با دو تا رنج مثبت، جو خرید راه می انداختم و پول این نوسانگیرها رو هم گیر می انداختم!
گام بعدی گروه ها و کانالهای تلگرامی و رانتی بودند که روی یه سهم فعال میشدن و سهمو میبردن بالا! برای اینکه جلوی اونها رو هم بگیرم بستن نماد و بستن کدهاشون به دلیل تخلف و شفاف سازی و... راهکار خوبی بود.
مدام هم اینور اونور ادای حق به جانب میگرفتم که آره من دارم شق القمر میکنم و همه جوره دارم برای بورس مایه میزارم!
با انجام این راهکارهای ساده بعد مدت کوتاهی، ورود پول به بورس صفر می شد و خروج پول شدید! همه سهامداران هم خسته میشدن دیگه یا کلا نمی اومدن پای تابلوی معاملات یا سعی میکردن در اولین فرصت نقد کنن و فرار!
اما مگه من میگذاشتم سهمهاشون رو این قیمتها بفروشن!؟ نه کسی قرار نیست اینجا سودی ببره! حالا وقت اون هست که بدون حجم خوردن، قیمت سهام رو بکشم پایین و سهام رو در کف کف از ملت بخرم. راهکار یه قانون من درآوردی دیگه به اسم گره معاملاتی و حجم نخوردن و ایجاد هیجان فروش و .... راحت کاری میکردم که سهامی که دولت دو سه برابر بالاتر به مردم فروخته بود رو همون مردم با التماس به شرکتهای دولتی پس بدن!
یارو سرش از مو خلوت شده بود.هر روز فشار به ریش می آورد و ریش بلندتری می گذاشت!
نقل به مضمون اینکه، از رئیس سازمان پرسیدند برای نقدشوندگی بازار چه برنامه ای دارید...ایشون هم جواب داده بود قانون گره رو داریم اصلاح می کنیم تا مشکل نقدشوندگی حل بشه!
.......
اینکه در چنین شرایطی بیای قانون گره رو اصلاح بکنی جز عناد و دشمنی با این بازار چه چیزی می تونه باشه؟!
اینکه دامنه نوسان رو صرفا یک درصد در منفی افزایش بدی،که خود محدودیت نوسان روی حجم معاملات تاثیر داره،و بعد اگر در عرض 5 روز سهمی دوبرابر حجم مبناش معامله نشه ببریش گره! و اون گره با مبنای یک عدد سهم باشه یعنی : سگ را گشاده اند و سنگ را بسته!
اقلا نیمی از بازار با این شرایط و وضعیت فعلی به گره معاملاتی خواهند رفت!
به قول دوستی این تصمیم در شرایطی کارآمد بود که به بازار پول تزریق می شد و حمایتی در کار بود!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
یارو سرش از مو خلوت شده بود.هر روز فشار به ریش می آورد و ریش بلندتری می گذاشت!
نقل به مضمون اینکه، از رئیس سازمان پرسیدند برای نقدشوندگی بازار چه برنامه ای دارید...ایشون هم جواب داده بود قانون گره رو داریم اصلاح می کنیم تا مشکل نقدشوندگی حل بشه!
.......
اینکه در چنین شرایطی بیای قانون گره رو اصلاح بکنی جز عناد و دشمنی با این بازار چه چیزی می تونه باشه؟!
اینکه دامنه نوسان رو صرفا یک درصد در منفی افزایش بدی،که خود محدودیت نوسان روی حجم معاملات تاثیر داره،و بعد اگر در عرض 5 روز سهمی دوبرابر حجم مبناش معامله نشه ببریش گره! و اون گره با مبنای یک عدد سهم باشه یعنی : سگ را گشاده اند و سنگ را بسته!
اقلا نیمی از بازار با این شرایط و وضعیت فعلی به گره معاملاتی خواهند رفت!
به قول دوستی این تصمیم در شرایطی کارآمد بود که به بازار پول تزریق می شد و حمایتی در کار بود!
سلام و عرض ادب
رفع گره باعث کاهش بیشتر ارزش ریالی سبد بشه ، می تونه ی موج نارضایتی هم ایجاد کنه ،
طرفداران -2 درصد صرفا از اینکه عدد ریالی سبدشون زیاد کوچک نمیشد خوشحال بودن
جناب زوربا
چرا مسولین اینقدر تلاش می کنند که نارضایتی ایجاد کنند؟
دوستی داشتم که یک پیکان استیشن قدیمی خریده بود و می خواستیم چرخی بزنیم ، ازش پرسیدم کولر هم داره ؟ در تیرماه و اوج تابستان بود و وسط ظهر بود ، گفت آره شیشه ها رو بالا بکش تا روشن کنم ، شیشه ها رو با زحمت فراوان دادیم بالا ، بخاری رو روشن کرد!!!! ، الحق که بخاری قوی داشت ، بعد از چند دقیقه هلاکت ، بخاری را خاموش کرد و شیشه ها را پایین آوردیم ، هنوز که هنوزه بعد از سال ها لذت نسیم خنکی که از پنجره ها وارد میشد در خاطراتم زنده و تازه اس ، قطعا بعد از سختی آسانیس ، بدون هیچ شکی ،
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
رفع گره باعث کاهش بیشتر ارزش ریالی سبد بشه ، می تونه ی موج نارضایتی هم ایجاد کنه ،
طرفداران -2 درصد صرفا از اینکه عدد ریالی سبدشون زیاد کوچک نمیشد خوشحال بودن
جناب زوربا
چرا مسولین اینقدر تلاش می کنند که نارضایتی ایجاد کنند؟
درود و سلام،
ما الان در عوض موج نارضایتی در سونامی نارضایتی هستیم! یکبار دیگه هم عرض کردم که عوض داد و بیداد باید "خواسته ها" مشخص باشه...به صرف داد و بیداد چیزی در عالم به کسی ندادن!
من خوشبینانه بعید می دونم که مسئولین حداقل در مورد بورس،به دنبال ایجاد نارضایتی باشند. در ابتدا باید راجع به "تعاریف " رضایتمندی/نارضایتی صحبت کرد و در ثانی باید دید رضایت/نارضایتی چه کس یا کسانی در این زمینه مورد نظر مسئولینه...بحث شایسته سالاری هم مقوله ای جداست....
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
خوب بریم ببینیم این خبر منفی ۳ شدن دامنه که یکسری دنبالش بودن و میگفتن بیشتر شدن این منفی کمک میکنه بازار برگرده تاثیر میزاره یا به جای منفی ۲ از اول اردیبهشت هر روز منفی۳ میخورن سهم ها
نظر