جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3428

پاسخ : جــــو بــــازار

یک ماه که بازار رو مثبت کنند! همه مردم همه چی را یادشون که رفت هیچ! تازه برای این بازار هورا هم خواهند کشید! این هم از جماعت بورسی! کم هم ندیدیم این رفتار این اهالی بازار رو... اینها هم خوب بر این واقعیت واقف هستند! این آقایون بر خلاف نظرات عموم سهامداران با برنامه و استراتژی پیش میروند و ما همیشه گیج و ویج زده و هنگ کرده ایم! با اینکه اکثرآ تجربه لازم رو در این بازار کسب کرده ایم! چرا!! چون بازی از دست اهالی بازار کلآ خارج شده و سکان بازار را یه عده دیگه که از جنس بورسی هم نیستند در اختیار گرفته اند! تمام درد من و شما همین هستش نه چیز دیگه!

نظر

• بورس باز قهار
      عضو فعال
      • May 2020
      • 1979

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      تا زمانيكه بازار روند مثبت پيدا نكرده نبايست پول وارد بازار كرد مگر اينكه خيلي حرفه اي باشيد!
      احسنت
      فعلا نقد بمونید فرصت همیشه هست ۵درصد بالاتر بهتر
      بعضی ها سیگنال میدن ولی همون روز میفروشن و تو میمونی پشیمانی
      اینکه ۴ تا نماد یا اصلا ۱۵ نماد مثبت بشوند و یک عده نوسان بگیرن نشد که
      هر چی میخری اگه از فروش جا بمونی فرداش پایین تر میدن
      الان شپنا از ۱۴۵۰ در عرض یکماه اومده ۱۱۶۰ طرف با چه امیدی خریده حالا فوقش ۱۰ درصد نوسان بده بعد چی

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11250

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
        تا زمانيكه بازار روند مثبت پيدا نكرده نبايست پول وارد بازار كرد مگر اينكه خيلي حرفه اي باشيد!
        درود
        بازارنوسانی هست ودرمثبت ها باید نقد کرد !! .. اتفاقا امروز از نظرزمانی وبه خصوص فردا حمایت نسبتا قوی برا شاخص هست

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
          سلام دوستان...@};-@};-

تمام این جلساتی که ترتیب میدهند! مثل جلسات سران قوا و تبلیغات صدا و سیما و دعواهای زرگری که این چند روزه راجع بورس توی بوق و کرنا کرده و به راه انداخته اند! همش جزئی از این سناریوی بازی کثیفشونه! بشنوید و ببینید اخبار رو اما باور نکنید! اینها دارن زمان میخرن فقط تا روزش فرا برسه! حالا یا پولشون کمی دیرتر میخواد وارد بازار بشه! یا زودتر! من نمیدانم! ولی قراره وارد بشه و این خبر قطعی هستش!

امروز 30 فروردین ماه و فقط دو الی 3 روز کاری دیگه تا روز موعود (25 فروردین الی 5 اردیبهشت) باقی مانده! یعنی حداکثر تا روز شنبه هفته آینده ... پس ببینید و تماشا کنید این سناریو و فیلم سریالی را... نظر شخصی
          اینکه قراره زیر بازار بزنند قبل از انتخابات که اکثرا فعال میدونند اما تو همون موقع هم فرصت میاد تو راحت سوار بشوند چون جماعت گروهی به چند نفر ختم نمیشخ حداقل ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تا هستیم
          حرف شما قبوله ولی تا اون حجم و ارزش معاملات در بازار رقم نخوره اکثرا میترسن و حق هم دارن
          الان دیروز تو همینجا یکی میگفت فملی ۱۳۵۰ نفرختم که مثلا بنیادی و سهامداری کنم الان ۱۱۰۰ میدن خب چقدر مگه ظرفیت ضرر و صبر هست

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3428

بیچاره و درمانده اهالی این بازار که سرانی مانند قالیباف و روحانی برای نجاتش میخوان جلسه بزارن!

نظر

• شروع مجدد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 910

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              درود
              بازارنوسانی هست ودرمثبت ها باید نقد کرد !! .. اتفاقا امروز از نظرزمانی وبه خصوص فردا حمایت نسبتا قوی برا شاخص هست
              همه دائماً پشت كامپيوتر نيستند كه به لحظه تصميم بگيرند و از طرفي عموماً قدرت ريسك پذيري بالايي هم ندارند به همين خاطر توصيه كلي اين هست كه در صورت نقد بودن فعلاً تحمل كنند و زمانيكه روند مثبت عمومي در بازار مشاهده شد ورود نمايند.
              آنکه نامخت از گذشت روزگار
              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3428

سلام دوست عزیز

من حرفم این نیست که الآن وقت ورود هستش یا نه! و یا اینکه سهمها ارزنده هستن واسه خرید یا نه! من فقط یک خبر قطعی رو از دو هفته پیش انتقال دادم به دوستان و اینکه شما میفرمائید همه میدونند!! نه اصلآ اینطور نیست! و اگه میدونستند پس چرا چوب حراج به سهمهای خودشان میزنند! فرق خبر با یک شایعه در همینه که شایعه تا صحت و سقم آن تایید نشه! به یک خبر تبدیل نمیشه! مثل انتشار خبر خروج 150 چترباز توسط سردار رضائی که زمانی تایید شد که واسه ما کار از کار گذشته بود! پس این خبری رو که بنده دارم اعلام میکنم رو هر کسی شاید ندونه! و حتی اگه هم بدونه! باورش براش سخته!... نظر کاملآ شخصی و ای بسا اشتباه

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                اینکه قراره زیر بازار بزنند قبل از انتخابات که اکثرا فعال میدونند اما تو همون موقع هم فرصت میاد تو راحت سوار بشوند چون جماعت گروهی به چند نفر ختم نمیشخ حداقل ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تا هستیم
                حرف شما قبوله ولی تا اون حجم و ارزش معاملات در بازار رقم نخوره اکثرا میترسن و حق هم دارن
                الان دیروز تو همینجا یکی میگفت فملی ۱۳۵۰ نفرختم که مثلا بنیادی و سهامداری کنم الان ۱۱۰۰ میدن خب چقدر مگه ظرفیت ضرر و صبر هست

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                  بیچاره و درمانده اهالی این بازار که سرانی مانند قالیباف و روحانی برای نجاتش میخوان جلسه بزارن!
                  خودشان بازاررابه این روزانداخته اندزمان برای خریدزیادهست بقول دوست عزیز5 الی10درصدبالاتراماباخیال راحت
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• liverno
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1742

یک کار امروز طبق دستور انجام شد

رفع گره کردن معاملات تا عده ای که خواستند بفروشند

فعلا خبر جدیدی نیست

زود نباید تصمیم گرفت

نظر

• liverno
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 1742

جناح بازی قالیباف و روحانی یکسان هست
                      تنها حامی سهامداران رییس قوه قضاییه و پیگیری پرونده های حقوقی

200 کد هزاران میلیارد به جیب زدند

نظر

• liverno
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1742

من امروز دیدم خیلی ها مشتاقانه میخرند
                        گفتم یک ساعت بعد پشیمان میشید
                        هیچ تصمیم مثبتی در بورس اخذ نشده
                        فعلا شماها هم مثل کسانی که پولهای بزرگ پارک شده دارند صبر کنید
                        این جمله آخر توش خیلی حرف هست به موقعش بنده میگم کی بخرید اگر خبری دستم رسید از اهل فن ( آقازاده بالایی ها) !!

نظر

• ذوالقرنین
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 273

من 20% سبد علیرغم میل باطنی بردم رمز ارز بقیه هم منتظر شنبه میمونم دوستی دارم از کارگزاری رفت سازمان منحوس بورس مشغول شد اون هم میگه شنبه بازار مهیا کردن برا نور چشمی ها ....

نظر

• منیب
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 2440

البته شایداشتباه کنم بنظرم یکی ازعوامل خرابی بازارگروه بانکی هستند3پالایشی وخودروکه بابت رددیون دادن هرسه گروه (پالایشی -خودرو-بانکی )معامله نمیشوندبازارهم هرچه منفی باشدپولهادربانکهاپارک میشود
                            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3428

دارن بستر بازار رو برای شروع یک بازی دیگه آماده سازی میکنند که همه چی رو خیلی طبیعی نشان دهند! وقتی هم که بازار با قدرت زیاد برگشت کنه! دیگه ما قدیمی های بازار هم باورمون میشه که بعد از این همه اصلاح رشد بازار خیلی طبیعی هستش! این وسط رسانه ها و صدا و سیما و تحلیل کارشناسان جوان و بی تجربه بازار سرمایه رو هم چاشنی خبرهاشون کرده و بولد میکنند و همه چی گل و بلبل میشه و هیچکسی نمیتواند ادعا کند که همه این صعودها و نزولهای شارپ کاملآ دستوری و یک بازی از پیش تعیین شده بوده!

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3428

تا زمانی که بازار برگرده! تا همین فرصت و زمانی که پیشبینی کرده ام! اونوقت میام اینجا و منبع این خبر موثق رو به دوستان اعلام خواهم کرد! در غیر این صورت شما میتوانید این خبر بنده را فقط یک شایعه تلقی کنید! و ملاک تصمیم گیری خودتان لطفآ قرار ندهید!

نظر

در حال کار...
                                X