کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار رو این همه دستکاری کردید یه کار مثبت کنید.....
سهم ها رو صفر تابلو کنترل کنید....
ما مثبت نخواستیم.....
سهم یه مثبت میخوره دو هفته قفل صف فروش میشه تا اصلاح کنه....
آقا مثبت نخواستیم سهام رو صفر تابلو همینجا کنترل کنید تا بازار راهشو پیدا کنه
یک سوال ؟
اگر امروز یک دوست یا عزیز خیلی نزدیکی از شما سوال کند که مقداری نقدینگی پس انداز دارم ! کدام بازار را برای سرمایه گذاری یکی دو ساله پیشنهاد می دهی! شما جوابتان چه خواهد بود ؟
من به طور قطع و یقین بورس را پیشنهاد می دهم به چند دلیل :
1- بازار سهام اصلاح سنگینی داشته است .
2- در زمانی که بازار سهام اصلاح داشته است سایر بازارها در حال رشد بوده اند .
3- در حال حاضر بازار سهام در مقایسه با سایر بازارها از پتانسیل به مراتب بهتری برای رشد برخوردار است . ممکن است بازار سهام حتی 10 تا 20 درصد دیگر هم اصلاح نماید اما در بازه یک یا دوساله بدون شک بسیاری از سهام کنونی در قیمتهایی دوبل قیمت کنونی و بیشتر معامله خواهند شد .
هرسهمی که این مردک و گروهش واردش بشن ...کمر راست نمی کنه !!!نمونه اش ثفارس و لکما ....چند وقت دیگه اوضاع ورازی دیدنی خواهد اگر واقعا این مردک شارلاتان وارد این سهم شده باشد ...
یک سوال ؟
اگر امروز یک دوست یا عزیز خیلی نزدیکی از شما سوال کند که مقداری نقدینگی پس انداز دارم ! کدام بازار را برای سرمایه گذاری یکی دو ساله پیشنهاد می دهی! شما جوابتان چه خواهد بود ؟
من به طور قطع و یقین بورس را پیشنهاد می دهم به چند دلیل :
1- بازار سهام اصلاح سنگینی داشته است .
2- در زمانی که بازار سهام اصلاح داشته است سایر بازارها در حال رشد بوده اند .
3- در حال حاضر بازار سهام در مقایسه با سایر بازارها از پتانسیل به مراتب بهتری برای رشد برخوردار است . ممکن است بازار سهام حتی 10 تا 20 درصد دیگر هم اصلاح نماید اما در بازه یک یا دوساله بدون شک بسیاری از سهام کنونی در قیمتهایی دوبل قیمت کنونی و بیشتر معامله خواهند شد .
اتفاقا من میخواستم این سوال رو بپرسم
ولی نظر بنده خرید سکه و طلا می باشد.
باز هم ممنون میشم نظرات بقیه رو بدونم
مافیا و رانتخواران در لایه های سوم مدیریتی و مشاوره ای توجیهات ظاهرا عقلانی و کارشناسی برای مسولین می تراشند
.
.این ها رو دست کم نگیرید.کارشناس دارند ..رسانه دارند ...قانون گذار و نماینده مجلس و وزیر دارند ..سرمایه دارند ....به راحتی افکار عمومی و حتی مسولین عالی !!رو تحت تاثیر قرار میدهند و جوری قوانین و رویه ها و سیاست ها رو تنظیم می کنند که منافعشون تداوم داشته باشه
تعداد نمادهایی که از صف فروش خارج شدن و به دامنه مثبت قیمتی اومدن از 20 نماد فراتر رفت !
ارزش معاملات بیش از 2000 میلیارد تومان !
همچنان بیش از 40% ارزش معاملات در صندوق ها هست !!
کمتر از 7 میلیارد سهم اردر فروش در سیستم هست !
بنده بارها و بارها به همه کسانی که این سوال رو از من پرسیدن عرض کردم که اولویت اصلی باید تهیه مسکن و سرپناه و خرید ملک باشه. سپس خرید طلا و سکه به عنوان پشتوانه دارایی .
اگر چیزی باقی بمونه بیاد توی بازار بورس.
جلوی مجلس شلوغ شده . دارن تصنعی یه کارایی انجام می دن.
..باید برند دم بانک مرکزی ....این آتش ها از گور همتی باهوش بلند میشه..دولت و سازمان هم بخواهند کاری انجام بدند بدون رضایت و اجازه و دستور همتی نمیتوانند انجام بدند ...رییس جمهور واقعی مملکت همتی هست
..باید برند دم بانک مرکزی ....این آتش ها از گور همتی باهوش بلند میشه..دولت و سازمان هم بخواهند کاری انجام بدند بدون رضایت و اجازه و دستور همتی نمیتوانند انجام بدند ...رییس جمهور واقعی مملکت همتی هست
بله.
متاسفانه این راهپیمایی ها غالبا توسط خود دولت مدیریت می شه و گرنه دلیلی بر تجمع جلوی مجلس وجود نداره.
نماینده چی کار می تونه بکنه.
نهاایتا یه تذکر می ده.
استیضاح هم که توی این دو ماه منطقی نیست.
معقول ترین کار اینه که برن جلوی سازمان بورس و اون جا رو روی سر مدیرانش خراب کنن.
بنده بارها و بارها به همه کسانی که این سوال رو از من پرسیدن عرض کردم که اولویت اصلی باید تهیه مسکن و سرپناه و خرید ملک باشه. سپس خرید طلا و سکه به عنوان پشتوانه دارایی .
اگر چیزی باقی بمونه بیاد توی بازار بورس.
...یه آشنایی دارم سال ۹۷ ...۱۲۰ تومان !!داد یک قطعه باغ ویلایی ...ماه قبل فروخته ۳.۵ میلیارد تو این سه سال هم...یک دهم که چی بگم یک صدم ما هم استرس واظطراب و زحمت نکشیده ...کسی هم کاری به کارش ندارد ...هیچ بز اقتصاددانی هم پیدا نمیشود که بیایید بیانیه بدهد ملک حباب دارد و فلان و بهمان ...
نظر