کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من نمی فهمم چطور فولاد مبارکه ( به عنوان یکی از بهترین شرکتها و با سود سازی خوب ) می تواند ارزش بازار حدود 11 میلیارد دلاری داشته باشد ولی بانک ملت با تراز ارزی بالای 5 میلیارد دلار ارزش بازار زیر 4 میلیارد دلار داشته باشد و تازه دوستان ناراحتند که چرا بانکی ها لیدر شده اند!!!!! باز هم تکرار می کنم با گشایش سیاسی و تجاری و حذف قوانین من دراوردی بانکی سهام بانکها از معدود سهامی است که می توانند براحتی تا پایان سال دو برابر شوند.
کسی میتونه دقیق بگه که ارزش معاملات واقعی بازار امروز تا الآن چقدر بوده!!؟
تقریبا 2900 میلیارد
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
یعنی واقعا انتظار دارید چیزی از این جلسات در بیاد! مگه تا امروز چیزی در اومده که به نفع مردم باشد . البته به جز نرخ بنزین !/.:blinksmiley.:/
بسیار بعیده این جلسه و جلسات دیگه تاثیری بر وضعیت کنونی بورس داشته باشه
خیلی از سهمها امروز حجم مبناشون توی منفی کامل پرشد و قیمت پایانی شون 2 درصد منفی رو کامل ریخت! و فردا دامنه نوسان منی 3درصد آزاد میشه و بازار به تکاپوی بیشتر خواهد افتاد! و احتمالش هست که نقطه عطف بازار فردا کلید بخوره! نمادهایی از قبیل خودرو _ خگستر _ سرچشمه _ وبوعلی _ شگویا _ شپنا و خیلی سهمهای دیگه
نظر