جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط liverno پست شده است View Postبرکت قول قیمت 6000در خرداد از طرف بنیاد برکت
در کل حواستون باشه بنیاد شهید ، ستاد فرمان امام و بنیاد مستضعفان مثلث بادکنک سازی از سهامشون و خالی کردن اون رو سر مردم هستن.
بانک دی ، ثشاهد ، زدشت ، تلیسه ، غبهنوش و ... و حالا هم برکت!
نظر
-
در اصل توسط i177177 پست شده است View Postخیلی از سهمها امروز حجم مبناشون توی منفی کامل پرشد و قیمت پایانی شون 2 درصد منفی رو کامل ریخت! و فردا دامنه نوسان منی 3درصد آزاد میشه و بازار به تکاپوی بیشتر خواهد افتاد! و احتمالش هست که نقطه عطف بازار فردا کلید بخوره! نمادهایی از قبیل خودرو _ خگستر _ سرچشمه _ وبوعلی _ شگویا _ شپنا و خیلی سهمهای دیگه
نظر
-
خدا قوت حقوقی وبملت ، تو خواب هم نمیدید با یه بهونه تسعیر پشمکی بتونه همچین نوسان چرب و چیلی به جیب بزنه.
نظر
-
هر چند روز یه موج مثبتی توی این بازار میاد و میره! و دقیقآ معلوم نیست چیه!! آیا معاملات الگوریتمه!! و یا معاملات صوری و کد به کد داره انجام میشه! و یا واقعآ پولی وارد بازار میشه! یه چیزی شبیه یه یک وزش باد چند ساعته! خدا به داد همه اهالی بازار برسه!
نظر
-
در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Postخدا قوت حقوقی وبملت ، تو خواب هم نمیدید با یه بهونه تسعیر پشمکی بتونه همچین نوسان چرب و چیلی به جیب بزنه.
همان کاری که حقوقی فولاد در صف خرید میفروخت....مردم هم میخریدند....داره تکرار میشه در وبملت...
عجب سهامداران باحالی داریم...از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
فردا با صف فروشهای منفی 3 درصدی شروع می کنیم !
شعبده بازی و تحول جدید آقایون در مدیریت بازار !!
صرفا برای اینکه از یکنواختی در بیاد بازار ! و چشم ها به منفی 2 عادت نکنه !!
نظر
-
در اصل توسط i177177 پست شده است View Postهر چند روز یه موج مثبتی توی این بازار میاد و میره! و دقیقآ معلوم نیست چیه!! آیا معاملات الگوریتمه!! و یا معاملات صوری و کد به کد داره انجام میشه! و یا واقعآ پولی وارد بازار میشه! یه چیزی شبیه یه یک وزش باد چند ساعته! خدا به داد همه اهالی بازار برسه!
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postفردا با صف فروشهای منفی 3 درصدی شروع می کنیم !
نطنز خدای نکرده با خاک یکسان بشه
دلار بره تا 10000
دامنه به جای 3 منفی 100یا نیم هم بشه بازار تغییر روند داده و مثبت خواهد بود
این تغییر روند رو از برج 11 انتظار داشتیم که به مدد دامنه طول کشید
خیالتون راحت
این فروش حقوقی هم با این حجم زیاد انتقال سهام تو کف قیمت به حقیقی های اشناست
ارزش معاملات بالاتر رفته و روزای بعد بالاتر خواهد رفت
خروج پول از صندوق ها هم خیلی بیشتر از دفعات قبل بوده به جای ورود پول..... 80 میلیارد تا این لحظه خروج پول داشتیم
نظر
-
نمادهایی که از بیشترین حجم 30 روزه عبور کردن :
وبملت، وپاسار، کمند، دارا، سیدکو، ما، سجام و غگیلا !
حجم معاملات بیش از 5.8 میلیارد سهم !!
معادل همین حجم معاملات هم اردرهای فروش تو سیستم هست !!
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postفردا با صف فروشهای منفی 3 درصدی شروع می کنیم !
نظر
-
در اصل توسط Arian02 پست شده است View Postاز اسمون سنگم بباره
نطنز خدای نکرده با خاک یکسان بشه
دلار بره تا 10000
دامنه به جای 3 منفی 100یا نیم هم بشه بازار تغییر روند داده و مثبت خواهد بود
این تغییر روند رو از برج 11 انتظار داشتیم که به مدد دامنه طول کشید
خیالتون راحت
این فروش حقوقی هم با این حجم زیاد انتقال سهام تو کف قیمت به حقیقی های اشناست
ارزش معاملات بالاتر رفته و روزای بعد بالاتر خواهد رفت
خروج پول از صندوق ها هم خیلی بیشتر از دفعات قبل بوده به جای ورود پول..... 80 میلیارد تا این لحظه خروج پول داشتیم
نظر
-
سلام
دوست گرامی من زمان تعیین کردم برای خط پایان این بازی و همینجا اعلام کردم در فواصل زمانی 25 فروردین الی 5 اردیبهشت ماه امسال در یک روز معین قراره بازار برگرده! و بر این حرفم هم بسیار تاکید دارم! اما حقیقتآ معاملات امروز رو که دارم رصد میکنم کمی واسم مبهم هستش و بی دلیل نمیتونم راجع بازار امروز نظر خاصی بدهم! که مثلآ آقایون ورود کردند امروز یا نکردند! واسه همین نظر امروزم رو گفتم و شما روی این جمله بنده زیاد حساسیت به خرج نده! بلاخره اینجا هر کسی داره نظرش رو لحظه ای میگه و من هم مثل بقیه دارم نظرم رو میدم همین
در اصل توسط bia2learn پست شده است View Postدوست عزیز شما خودت با هر نوسان مثبت بازار مدام میای میگی که دیگه تموم شد و بازار برگشت و بزرگان خرید کردن و .... بعد الان میای میگی مغلوم نیست چیه؟آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/04/20, 11:35.
نظر
نظر