جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید خزایی
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 1260

پاسخ : جــــو بــــازار

اینکه دقیقا بشه روز و ساعت برگشت بازار رو در یک روند نزولی شدید تشخیص داد همون قدر سخته که بشه ساعت و روز برگشت بازار در یک روند صعودی رو....
    به هر حال از این نقطه در بدترین حالت 5 درصد پایین تر شاخص سازها استاپ میکنن و بهترین حالت این هست که درجا بزنن یه چند وقت.......
    و بنظرم این ماه، ماه سهم های کوچیک باشه که با سفته بازی میوفتن پشتشون و گین های خوبی میده
    و خرداد ماه هم بازی شاخص سازها آغاز میشه و دست‌کم میتونن یه 30 درصدی بدن...
    پس بهترین استراتژی بنظرم فوکوس کردن روی سهم های کوچیکی ست که در چند روز آینده استارت میزنن
    و درنهایت همونطور که از قبل گفته بودم اردیبهشت و خرداد روزهای خوب بورس خواهد بود

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      فردا با صف فروشهای منفی 3 درصدی شروع می کنیم !

شعبده بازی و تحول جدید آقایون در مدیریت بازار !!

صرفا برای اینکه از یکنواختی در بیاد بازار ! و چشم ها به منفی 2 عادت نکنه !!
      یارو رفت ثبت احوال گفت:آقا من اسمم اصغر عن چهره هست....آبروم رفته اومدم اسمم رو عوض کنم...

مسئول ثبت گفت:واقعا حق داری آقا...شناسنامه ات را بده همین الان برات ردیفش میکنم....چه اسمی دوست داری بذاریم؟!!..

طرف با خوشحالی گفت:بی زحمت اصغر عن چهره رو پاکش کن....بجاش اسمم رو بزار اکبر عن چهره..

این تغییر دامنه از منفی 2 به 3 فقط اصغر شد اکبر
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4117

از فردا دامنه 3% منفی قطعی است ؟ یا اینم به سرنوشت گره که لغو شد دچار میشه

نظر

• نوروزی نیا
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 426

دلمون خوشه سهم بنیادی گرفنیم.....تاپیکو شگویا پترول فملی.......همشون برگشتن کف قبلیشون......اینم عاقبت سهامداری

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

برگی از خاطرات بورسی گذشته...

یه دوستی داشتم دلال ملک و زمین بود! و از بورس هیچی سرش نمیشد! سال 98 مهرماه همه املاکش رو فروخت و با 20 میلیارد تومان ناگهان وارد بازار بورس شد! و به بنده هم اعلام کردآ اما دلیل ورودش را تا آن زمان بهم نگفت! فقط ازم سئوالاتی راجع بازار پرسید و من هم بهش اطلاعات لازم رو دادم و اصلآ بهم نگفت که مشوق اصلی ایشان در ورود به بازار با تمام سرمایه اش چه کسی بوده!! همه پولش رو هم تو سه نماد شبندر _ شپنا و بانک دی سرمایه گذاری کرده بود!وقتی ازش میپرسیدم چرا سبد واسه خودش تشکیل نمیده! و داره با این خریدهای سنگینش ریسک سرمایه گذاری اش رو میبره بالا هیچی نمیگفت!! تا اینکه تیرماه سال 99 سرمایه اش توی بورس به مبلغ تقریبی 120 میلیارد تومان رسید! حدودآ 6 برابر شد پولش! و همه پولش رو از بازار خارج کرد و به بنده هم اعلام کرد که داره از بازار خارج میشه! بهش گفتم آخه عزیز من الآن زمان خروج نیست! تو داری مرتکب اشتباه بزرگی میشی و با 120 میلیارد تومن تو من می توانم روزانه واست حداقل 5 میلیارد تومان نوسان بگیرم و... حرفهای صد من یه غاز دیگه! اما ایشان نپذیرفت و بلافاصله با همه این پولش رفت طلای آب شده و مقداری دلار خرید و توی گاوصندوق امانات بانک ملی شعبه بازار بزرگ تهران ذخیره کرد.... این داستان ادامه دارد

در روزهای آینده ادامه این داستان واقعی رو به دوستان خواهم گفت و بی ربط به افت و خیزهای این دو سال گذشته نیست
            آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/04/20, 12:15.

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
              سلام

دوست گرامی من زمان تعیین کردم برای خط پایان این بازی و همینجا اعلام کردم در فواصل زمانی 25 فروردین الی 5 اردیبهشت ماه امسال در یک روز معین قراره بازار برگرده! و بر این حرفم هم بسیار تاکید دارم! اما حقیقتآ معاملات امروز رو که دارم رصد میکنم کمی واسم مبهم هستش و بی دلیل نمیتونم راجع بازار امروز نظر خاصی بدهم! که مثلآ آقایون ورود کردند امروز یا نکردند! واسه همین نظر امروزم رو گفتم و شما روی این جمله بنده زیاد حساسیت به خرج نده! بلاخره اینجا هر کسی داره نظرش رو لحظه ای میگه و من هم مثل بقیه دارم نظرم رو میدم همین
              ???
              رفقا صبر سحر نزدیک است?

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

الان وضعیت بیت کوین همون وضعیت خگستر 1000 تومنی هست که همه امید داشتن که این یک پولبک هست و میره بالا 1200 تومن
                اما در عمل ریزش کرد

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4117

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
                  دلمون خوشه سهم بنیادی گرفنیم.....تاپیکو شگویا پترول فملی.......همشون برگشتن کف قبلیشون......اینم عاقبت سهامداری
                  هر چند کل بازار خراب است ولی بازم یه خطا داری دوست عزیز که باید رعایت کرد صرف نظر از اینکه بازار چه سمت و سوئی داشته باشد
                  این 3 مورد از یک گروه است . از یک گروه یک مورد که فکر میکنی بهترین باشد کافی است

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                    هر چند روز یه موج مثبتی توی این بازار میاد و میره! و دقیقآ معلوم نیست چیه!! آیا معاملات الگوریتمه!! و یا معاملات صوری و کد به کد داره انجام میشه! و یا واقعآ پولی وارد بازار میشه! یه چیزی شبیه یه یک وزش باد چند ساعته! خدا به داد همه اهالی بازار برسه!

سلام،

قبلا عرض شد، از روی تابلو نمیشه دست این ها را خواند، معاملات را بسیار فریبکارانه انجام می دهند،

خصوصا که الان معامله بر اساس فیلتر نویسی و قدرت حقیقی و حقوقی و این چیزها را مد کرده اند..

که میزان اشتباه و امکان دستکاریش بسیار بالاست (نظر شخصی)

چارت خوانی و فاند کلان میتونه پس پرده را بهتر نشان دهد
                    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• نوروزی نیا
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 426

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      هر چند کل بازار خراب است ولی بازم یه خطا داری دوست عزیز که باید رعایت کرد صرف نظر از اینکه بازار چه سمت و سوئی داشته باشد
                      این 3 مورد از یک گروه است . از یک گروه یک مورد که فکر میکنی بهترین باشد کافی است
                      بازاین سهمها قابلیت نفدشوندگشون خوبه معاملاتشون روانه و حقوقیش خریداره...بقیه سهم ها که اصلا چند وقته خرید و فروش نمیشن.....

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        بازار فوق العاده سخت هست .... دامنه نوسان دست وبال را برای خرید بسته
                        صرفا نوسان ها هم بر روی نمادهایی هست که اگر خرید به زیان نشست و حدضرر روزانه زده شد قابلیت نقدشدن داشته باشه
                        درقیاس با سال گذشته به نظرم بازار امسال به مراتب سخت ترخواهد بود چون چشم انداز مشخصی برای حداقل 3-4ماه اتی وجود نداره
                        لذا هرخریدی به جزنمادهایی که نقدشوندگی روزانه دارند باید با دید نوسان باشه

ابتدای سال مکرر عرض شد سال جاری بازار بسیار سخت تر از99خواهد بود ... به واسطه این که چشم اندازمشخصی وجود نداره!
                        باگذر زمان وصحبت هایی که درباره مذاکرات شد در شدیدترین حالت احتیاط بازار قرار گرفتیم .. واین روند ادامه خواهد داشت
                        حالت احتیاط به این معناست که بازار درمثبت ها فروشنده هست واما درمنفی ها با وسواس بسیار بالایی خرید خواهد زد واین خودش
                        شیب روند را به سمت پایین خواهد برد
                        درروندهای شبیه زمان فعلی هرخریدی صرفا بادید نوسان و درنمادهایی باشه که نقدشوندگی ان ها درگذشته اثبات شده است ...
                        صرف نظر از اتفاقات پیش رو .... به نظرم محدوده1190-1200 نقطه حیاتی برای بازارخواهد بود
                        ارادت
                        آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/04/20, 13:34.

نظر

• رحیم استرلینگ
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 96

از عجایب بورس!

بانک ملت 86 هزار میلیارد تومان
                          بیمه پاسارگاد 90 هزار میلیارد تومان

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

از دیروز تو فضای مجازی جو غالب این بود که بازار از فردا رو به راه میشود و ....

من هرچی گشتم تو سایت های خبری، خبری از گفتار درمانی و حمایت های دروغین از بازار ندیدم.

در ابتدای بازار هم روی همین جوی که ایجاد شده بود بازار میخواست یک تکانی بخورد ولی در ادامه به نظر آمد خریدار دیگه زور ندارد یا اینکه دید فروشنده های حقوقی دست به ماشه هستند عقب نشست.

به نظر میاد امید و تحلیل همه این بود که امروز به خاطر تجمع دیروز چند نفر جلو مجلس بازار یک تکانی بخورد. تکان هم خورد ولی اگر فردا اوضاع بهتر نشود خریداران روزهای گذشته در هیبت فروشندگان آینده ظاهر خواهند شد.

با این حساب روزهایی که قرار است تجمعی برگزار شود باید خرید انجام داد و فرداش اول وقت خالی کرد. اونم نه هرسهمی همین چند تا سهم محدودی که الان به نسبت رو بورس هستند.
                              آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2021/04/20, 15:50.

نظر

• محمود گرگانی
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 972

فکر میکنید دولت نگران زیان سهامداران است؟
                                فکر میکنید دولت از دعوت مردم به بورس پیشمون است؟
                                فکر میکنید دولت از نزول شاخص ناراحت است؟
                                فکر میکنید دولت می خواهد اما نمی تواند شاخص های بازار سرمایه سقف جدید بسازد؟
                                جواب تمام سوالها خیر است.
                                دولت از نزول بیشتر شاخص خوشحال تر هم میشود چون با قیمت پایین تری سهامی که فروخته را جایگزین میکند.

عرضه سنگین حقوقی ها به همین دلیل است تا دولت با قیمت پایین تری جایگزین کند.

اگر تمام ایران از خون مردم قرمز شود دولت روحانی همچنان متکبرانه از خود تعریف و تمجید کرد که اگر ما نبودیم تمام دنیا از خون مردم قرمز میشد.
                                بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                                بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

در حال کار...
                                X