جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مرشد
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 682

پاسخ : جــــو بــــازار

فوری / کانال قیمت دلار عوض شد
    بر اساس اعلام صرافی ملی قیمت دلار در نیمه دوم روز وارد کانال ۲۲ هزار تومان شده است.

نظر

• نوروزی نیا
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 426

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
      فوری / کانال قیمت دلار عوض شد
      بر اساس اعلام صرافی ملی قیمت دلار در نیمه دوم روز وارد کانال ۲۲ هزار تومان شده است.
      امروز که ازاد افزایشی بود وارد کانال 24 شد....اون صرافی ملی که ملاک نیست

نظر

• Elcid
        Banned
        • Sep 2020
        • 1239

در اصل توسط محمود گرگانی پست شده است View Post
        ....دولت از نزول بیشتر شاخص خوشحال تر هم میشود چون با قیمت پایین تری سهامی که فروخته را جایگزین میکند.عرضه سنگین حقوقی ها به همین دلیل است تا دولت با قیمت پایین تری جایگزین کند.....
        دولت مگه سهم میخره هر وقت خرید اعلام کنید که ما هم باهاش بخریم !
        خیلی از مدیران شرکت های بورسی حتی نمیدانند قیمت سهم شرکتشون چقدر است دولت که جای خود دارد
        منتظر خرید توسط دولت باشید!
        آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/20, 16:55.

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

بریتانیا با جمعیت حدود ۷۰ میلیون نفر اواسط پاییز گذشته و قبل از شروع واکسیناسیون تا ۱۷۰۰ نفر در روز تلفات کرونا داشت تا الان حدود ۵۰ درصد جمعیت واکسن گرفتند و کمتر از ۱۵ درصد دو دوز واکسن
          با این داده ها تلفات دیروز کرونا در این کشور فقط ۴ نفر بوده و آمار امروز ما ۴۰۰ نفر! اونهم آمار حکومتی تحریف شده شک نکنید آمار واقعی این روزها چیزی بین ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ نفره
          جنایت فقط و فقط قتل با گلوله و چاقو و بمب و ساقط کردن هواپیما ی مسافربری نیست ! در حالیکه واکسن موجوده و با منابع ملی که متعلق به همه مردمه می‌توانستیم تا الان حداقل ۳۰ درصد جمعیت را واکسینه کرده باشیم هر روز شاهد قتل عام عده ای از هموطنان و بیچارگی و بدبختی و گرفتاری عده بیشتری در آزمایشگاه‌ها و درمانگاهها و بیمارستانها هستیم

با این وضعیت تا دو سال دیگه هم کرونا در این کشور کشتار می‌کنه و نکته مهم اینجاست که گفته میشه واکسن کرونا مثل واکسن آنفلوآنزا باید هر سال تجدید بشه خودتون دیگه عمق فاجعه را تصور کنید.
          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 2440

[ Photo ]
            فعالان بازار فلزات ، یکی از داغترین سالهای خود را پیش رو دارند

نگاه به بازارهای جهانی ، رصد موجودی انبارهای مطرح جهان ، وضعیت استخراج از معادن دنیا ، برآورد تقاضای جهانی ، نگاه به رشد اقتصادی ، رصد ساخت و ساز ، بودجه های عمرانی هفت متغیر از بیست متغیری است که باید برای پیش بینی نوسانات در نظر گرفت

با محاسباتی دقیق و بروز و البته با مراقبتی بسیار ، امسال میتواند در عین نوساناتی بسیار شدید یکی از جالبترین و پرسودترین سالهای این چند وقت برای فعالان فلزی باشد

مجمع فعالان اقتصادی

و دقیق ترین پیش بینی های اقتصادی اینجا در اینستاگرام:
            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

آمریکا قصد لغو یک جای تحریم‌ها را ندارد

?منبع خبری پرس‎تی‎وی در وین: در مذاکرات دستورالعمل آمریکا صرفا تعلیق تحریم‌ها و نه لغو کامل آن‌هاست و در صورت رفع برخی تحریم‌ها، آمریکا قصد دارد آن‎ها را در بازه‌های ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه تمدید کند.
              ?آمریکا صرفا با یک بازه زمانی کوتاه مدت یک هفته‌ای برای راستی‎آزمایی موافقت کرده که در آن بصورت نمادین چند تراکنش انجام شود و راستی‎آزمایی معقول و لازم که برای معاملات نفتی حداقل ۳ تا ۶ ماه است تاکنون پذیرفته نشده است.
              ?قصد آمریکا ازعدم لغو کامل تحریم‌ها و اکتفاء به رفع موقت برخی از تحریم‌ها صرفا بازگشت به برجام است تا بتواند از امکان مکانیسم ماشه علیه ایران استفاده کند.
              ?در صورت پذیرش مکانیسم رفع مرحله‌ای تحریم‌ها و یا تمدید بی‌اثر شدن آن‌ها در بازه‌های زمانی ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه علاوه بر شرطی شدن اقتصاد ایران، آمریکا خواهد توانست با گروگان گرفتن این موضوع، برجام ۲ و ۳ را به ایران تحمیل کند./ فارس
              ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

دولت روحانی تمام تلاش خودشو داره میکنه تا از فضای برجام برای ثبات اقتصادی چند ماه آخر کارش نهایت بهره را ببره،
                آوار نقدینگی و به همریختگی مالی که این دولت به جای خواهد گذاشت به مراتب بزرگتر از خرابی های دولت قبلی هست.

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

? مانع‌زایی یا مانع‌زدایی؛ ایثارگری‌ها ادامه دارد!

فعالین بازار پس از مدت‌ها منتظر بودند در معاملات امروز، بازار یکپارچه سرسبزی را تجربه کنند که پس از گذشت ۳ ساعت از آغاز معاملات حقوقی‌های بازار با جان‌فشانی‌های خود در نمادهای لیدر بازار مجدداً مانع از رشد تقاضا در بازار شدند.

در ادامه به بررسی میزان خرید و فروش حقوقی‌ها در نمادهای پرمعامله امروز می‌پردازیم:

1️⃣ وبملت
                  خرید حقوقی ۲۴٪ کل معاملات
                  فروش حقوقی ۴۹٪ کل معاملات

2️⃣ شپدیس
                  خرید حقوقی ۱۳٪ کل معاملات
                  فروش حقوقی ۴۲٪ کل معاملات

3️⃣ فولاد
                  خرید حقوقی ۱۱٪ کل معاملات
                  فروش حقوقی ۲۴٪ کل معاملات

4️⃣ فملی
                  خرید حقوقی ۹٪ کل معاملات
                  فروش حقوقی ۱۳٪ کل معاملات

5️⃣ وبصادر
                  خرید حقوقی ۵٪ کل معاملات
                  فروش حقوقی ۱۲٪ کل معاملات

6️⃣ خساپا
                  خرید حقوقی ۲٪ کل معاملات
                  فروش حقوقی ۹٪ کل معاملات

کاش در بازاری که پس از ۷۰ درصد ریزش خرید رو به بالای حقیقی مصادیق مجرمانه به حساب می‌آید فروش حقوقی هم پس از ۹ ماه ریزش کمی مجرمانه تلقی می‌شد!

➖➖➖➖➖
                  ? @Findow_ir
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• محمود گرگانی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 972

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                    خیلی از مدیران شرکت های بورسی حتی نمیدانند قیمت سهم شرکتشون چقدر است دولت که جای خود دارد
                    پرتفوی شرکت توسعه سرمایه رفاه و خریدهاش در شبندر.

بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

قبل از شروع رالی بازار....شناوری حکشتی...9 درصد بود....بالا بردند....بعد 50 درصد خالی کرده اند...تقریبا 10 میلیارد سهم!!....
                      بعیده این سهم کمر راست کنه...
                      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2577

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

قبل از شروع رالی بازار....شناوری حکشتی...9 درصد بود....بالا بردند....بعد 50 درصد خالی کرده اند...تقریبا 10 میلیارد سهم!!....
                        درود، البته درسته در رالی صعودی بازار ، سهامدار عمده حسابی عرضه کرد.
                        اما شناور سهم 59% نیست.
                        بخش اعظم آن در وثیقه است.

من از همان ابتدا با رشد حکشتی و امثال چنین سهم هایی که نه گزارش خوبی داشتند و نه سود و eps و p/e درست و درمونی مخالف بودم. مثل روز معلوم بود خیلی ها را بیچاره میکند.X-(
                        یادش بخیر قدیما سهم حکشتی میخریدیم و هر روز نگاهمان به شاخص دریای بالتیک بود که موثرترین اهرم و دلیل سودآوری حکشتی بود.
                        نسل امروز ، اصلا نمیداند شاخص دریای بالتیک چی هست./.:blinksmiley.:/

بالا بریم، پایین بریم، دلیل اصلی رشد سهم گزارش خوب و افزایش سودآوری و eps و p/e مناسب است. وگرنه این سهم های ضعیف و حباب، دوباره سقوط میکنند و به قیمت قبل برمیگردن.@};-

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

خاطره بدی برای من یکی که گذاشت.
                          الان خیلی جون بخواد بکنه خودش رو برسونه تا حداکثر 4000 تومن.
                          به قول امور سهام خود شرکت که با پوزخندی در همون نیمه راه ریزش در پاسخ به اظهار نگرانی تلفنی یکی از سهامداران بهش گفت : دیگه خوابش رو ببینید سهم قیمت های تا 9000 تومن را مجدد ببینه!!! قشنگ خودشون میدونستن چه خبره!
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                            سلام.
                            این دیدگاه هم درست است و هم غلط.
                            این که شما می‌فرمایید (که بسیاری از مدیران شرکت‌های بورسی با بورس آشنایی ندارند) درست است.
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              سلام.
                              این دیدگاه هم درست است و هم غلط.
                              این که شما می‌فرمایید (که بسیاری از مدیران شرکت‌های بورسی با بورس آشنایی ندارند) درست است.
                              ولی همزمان این داده‌ها را هم بگذارید کنارش ببینید از دلش چه در می‌آید؟ :
                              ۱- پس از واقعه‌ی سال ۹۲ عملا و علنا آقای وزیر اقتصاد (طیب‌نیا) اعلام کردند (هرچند خیلی کوتاه و سریع و دیگر هم تکرار نشد) که ما فتیله‌ی بورس را پایین کشیدیم. (رجوع کنید به جستار تدبیر و امید گمان می‌کنم پیوند مصاحبه‌اش هست.)
                              همین را مسئولین دولتی چند وقت پیش هم زدند. (دوباره کوتاه و در ضمن حرف‌های دیگر.) (نمی‌دانم دقیقا که بود؟ وزیر اقتصاد بود یا شخص دیگری ولی یادم هست که گفتند.)
                              (آهان... اکنون یادم آمد آقای دژپسند گفته بودند ما دستکاری کردیم! ولی نه به منظور درآمدزایی برای دولت! بلکه برای «کنترل تورم»!!!!! (همین را در گوگل بزنید احتمالا خبرش را می‌آورد. اگر نتوانستید بگویید من پیدایش می‌کنم ان‌شاءالله.))
                              ۲- ما خودمان اصلا به عینه داریم می‌بینیم! روزانه چه قدر حقوقی‌های بزرگ دولتی دارند در نمادهای بزرگ می‌فروشند! در نمادهایی که به قول دوستان پی/ای خوبی هم دارند!
                              ۳- از طرف نهادهای دولتی تحقیقی انجام شده بود و گفته بودند (علاوه بر مالیات) دولت از طریق فروش سهام خودش فلان قدر درآمد داشته است. (این را هم اگر خواستید می‌گردم پیدا می‌کنم. رقمش خیلی زیاد بود. خیلی بیشتر از میلیارد تومان و صد میلیارد تومان و بلکه هزار میلیارد تومان...)
                              ۴- از طرف مرکز پژوهش‌های مجلس هم دوباره بررسی‌ای انجام شد و اعلام شد «دولت در اوج و در قله‌ی بورس (دقیقا همان زمانی که اعلام می‌شد همه‌چیزتان را به بورس بسپارید) فلان مبلغ از بورس خارج کرده». که اکنون یادم هست متنش این بود که «چند حقوقی دولتی» این کار را کرده‌اند. مبلغش بسیار زیاد بود... بسیار زیاد.

خوب؟
                              اینها را کنار هم بگذارید از دلش چه در می‌آید؟
                              (باز هم می‌گویم آن حرف شما را قبول دارم که گفتید بسیاری از مدیران شرکت‌ها اصلا از بورس سر در نمی‌آورند!)

------------------------
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                ولی همزمان این داده‌ها را هم بگذارید کنارش ببینید از دلش چه در می‌آید؟ :
                                ۱- پس از واقعه‌ی سال ۹۲ عملا و علنا آقای وزیر اقتصاد (طیب‌نیا) اعلام کردند (هرچند خیلی کوتاه و سریع و دیگر هم تکرار نشد) که ما فتیله‌ی بورس را پایین کشیدیم. (رجوع کنید به جستار تدبیر و امید گمان می‌کنم پیوند مصاحبه‌اش هست.)
                                همین را مسئولین دولتی چند وقت پیش هم زدند. (دوباره کوتاه و در ضمن حرف‌های دیگر.) (نمی‌دانم دقیقا که بود؟ وزیر اقتصاد بود یا شخص دیگری ولی یادم هست که گفتند.)
                                (آهان... اکنون یادم آمد آقای دژپسند گفته بودند ما دستکاری کردیم! ولی نه به منظور درآمدزایی برای دولت! بلکه برای «کنترل تورم»!!!!! (همین را در گوگل بزنید احتمالا خبرش را می‌آورد. اگر نتوانستید بگویید من پیدایش می‌کنم ان‌شاءالله.))
                                ۲- ما خودمان اصلا به عینه داریم می‌بینیم! روزانه چه قدر حقوقی‌های بزرگ دولتی دارند در نمادهای بزرگ می‌فروشند! در نمادهایی که به قول دوستان پی/ای خوبی هم دارند!
                                ۳- از طرف نهادهای دولتی تحقیقی انجام شده بود و گفته بودند (علاوه بر مالیات) دولت از طریق فروش سهام خودش فلان قدر درآمد داشته است. (این را هم اگر خواستید می‌گردم پیدا می‌کنم. رقمش خیلی زیاد بود. خیلی بیشتر از میلیارد تومان و صد میلیارد تومان و بلکه هزار میلیارد تومان...)
                                ۴- از طرف مرکز پژوهش‌های مجلس هم دوباره بررسی‌ای انجام شد و اعلام شد «دولت در اوج و در قله‌ی بورس (دقیقا همان زمانی که اعلام می‌شد همه‌چیزتان را به بورس بسپارید) فلان مبلغ از بورس خارج کرده». که اکنون یادم هست متنش این بود که «چند حقوقی دولتی» این کار را کرده‌اند. مبلغش بسیار زیاد بود... بسیار زیاد.

خوب؟
                                اینها را کنار هم بگذارید از دلش چه در می‌آید؟
                                (باز هم می‌گویم آن حرف شما را قبول دارم که گفتید بسیاری از مدیران شرکت‌ها اصلا از بورس سر در نمی‌آورند!)

------------------------
                                ببینید...
                                مدیر شرکت بورسی لزوما سهامدار آن شرکت نیست! لزوما صاحب اختیار سهام آن شرکت نیست.
                                امثال آقای خواجه نصیری که زمزمه‌های دستکاری گسترده‌شان در هفتِ هفتِ نود و هفت در بازار پیچیده بود، لزوما نباید با مدیران اجرایی شرکت‌ها هماهنگ باشند.
                                شرکت‌های تامین سرمایه تنها بخشی از شرکت‌های پشت ماجرای سهام‌بازی هستند...
                                شما خودتان بخوانید حدیث مفصل از این مجمل...

اصلا یک نگاه کنیم ببینیم...
                                اگر ما خودمان می‌خواستیم بازار را بالا پایین کنیم (دستکاری قیمتی انجام دهیم) چه کار می‌کردیم؟ خیلی ساده می‌آمدیم با کد دولت یا با کد بانک‌های دولتی این کار را انجام می‌دادیم؟ (مگر خر مخمان را گاز گرفته باشد که چنین کاری کنیم!)
                                من اگر بودم از طریق شرکت‌های خصولتی این کار را می‌کردم یا از طریق شرکت‌های کوچک زیرمجموعه. یا از طریق شرکت‌هایی که زیر یک درصد سهامدارشان کرده‌ام. یا از طریق کد به کد کردن حقوقی به حقوقی و سپس فروش با کد حقوقی ثانوی. یا از طریق کد به کد کردن حقوقی به حقیقی‌های وابسته و سپس فروش با کد حقیقی...
                                به هر روی: هر کاری می‌کردم، این کار را نمی‌کردم که بیایم خیلی آشکار با کد بانک‌های دولتی یا کد شرکت‌های بزرگ دولتی سهام بخرم و بفروشم. (هرچند با این کدها هم این کار انجام شده! که بماند.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X