جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3745

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Mohammad.B پست شده است View Post
    ابن دوره افزایش متفاوت بوده وقطعا ملک اصلاح قیمت خواهد داشت حالا امکان داره 5 سال هم طول بکشه!!!
    احتمالا شامل اصلاح زمانی بشه ...

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      ممنون از توضیحاتتون ..فقط یک نکته ..مشهور است که در بورس آینده خرید و فروش میشود !!حالا واقعا این طور باشد یا نه را نمیدانم ..ولی اگر این طور باشد چرا هم اکنون قیمت سهامی مانند مثلا فملی در وضعیتی که مس دارد به سقف تاریخی نزدیک میشود واکنش مثبتی به این امر نشان نمیدهد ؟؟احیانا بازار انتظار دارد که این رشد قیمت مس با اصلاح احتمالی قیمت ارز در آینده سربه سر خواهد شد ؟؟
      امید عزیز از اون سوالهای سخت میپرسی که جواب اش رو هیچکی نمی دونه:D
      من به ندرت روی یک تک سهم خاص نظرم را به شکل عمومی منتشر میکنم! چون همیشه عواقب داره :D
      فملی اولین سهمی است که خریدم! چیزی در حدود 15 سال قبل! و از خوش اقبالی سود کردم! اولین سود حاصل از معامله سهام! و همین فملی باعث شد معتاد بورس بشیم:D و جالبش اینه که بعد از اون دیگه روی فملی و مس هیچ بررسی دقیقی نداشتم.

از این نوستالژی فملی همین رو بگم که ، هنوز جقله بچه تازه واردی بودم و رفته بودم تالار بورس و گیج میزدم که چی به چیه! از یکی اونجا پرسیدم این فملی رو من خریدم، چطوره؟ فرمودند: خیالت راحت فملی آبروی بورس ایران هست!
      این جمله اش هنوز یادمه:D

اما حضورتان عارضم، درست است که در بورس آینده خرید و فروش میشود ولی دقیق ترش این است که قیمت سهام به طور عام و فملی شما به طور خاص را هزاران هزار عامل که در نهایت در هزاران هزار عامل احساسی معامله گران مجتمع میشود ، تعیین میکند!
      پس یک عاملی به داستان نگاه کردن ، آن هم با حساب کتابی که صرفا شما میکنید (و در این حساب کتاب شما بقیه فعالان غایب هستند!!!) که مبنای کار نمیتواند باشد.

مس گران شده، تصور من این هست که کامودوتی ها به دلیل تورم جهانی حاصل از کرونا گران تر هم خواهد شد اتفاقا! تقاضای انتظاری این سالها هم بماند! پس به نظرم خیالمان باید از قیمتهای جهانی راحت باشد.
      میماند داخل! و دلار داخل
      دلار به نظرم احتمال اینکه کمتر از 20هزار تومن شود چیزی شبیه احتمال اینکه حکومت ما هم شبیه کشورهای اسکاندیناوی بشود هست!!!! ولی احتمال بدتری هم هست! اینکه دلار تا مدت مدیدی در همین قیمتها کنترل شود.
      و مهم ترین عامل (از بین عوامل هزارگانه ) که میتوان اشاره کرد که در قیمت سهام به طور عام (و فملی به طور خاص) اثر میگذارد انتظارات تورمی است! و نه سودآوری شرکتها (این خیلی خیلی مهم است)

ملت چندان به رشد سودآوری سهام توجهی ندارند. موتور محرکه اصلی بورس در حال حاضر (و احیانا تا مدتها اینگونه خواهد بود) مبتنی بر انتظارات تورمی است.

پس عامل اصلی قیمت فملی (و البته همه سهام) حساب کتاب سودآوری شان نیست. ( هرچند بدیهی است که شرکتهایی که افق سودآوری بهتری داشته باشند، وضعیت بهتری خواهند داشت)

پس دلیل اصلی قیمت کنونی فملی ، حساب کتابی است که فعالان روی انتظارات تورمی دارند و نه حساب کتاب اینکه قیمت مس چقدره ضربدر دلار داخلی چقدر میشه!!!
      و لذا این شرایط باعث میشه که سهام ارزنده هم بیش فروش شوند! عاملی که اکثرا در نظر نمیگیرند!!
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/04/23, 21:32.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2170

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
        به باد رفتن میلیاردها دلار از بازار ارز مجازی
        در معاملات امروز ثبت شد؛ بیت‌کوین و سایر ارزهای مجازی در معاملات روز جمعه با سقوطی سنگین مواجه شدند که ۲۶۰ میلیارد دلار از ارزش بازار ارزهای مجازی را به باد فنا داد.

عقل هم خوب چیزیه . با همین فرمون پیش می رفت تا چند وقت دیگر هر بانک ؛ شرکت و یا هر ننه قمری در نقش شخص حقیقی که قدرت و نفوذی در حکومتها داشت شروع می کرد به چاپ پول دیجیتال.
        باور کردنی نیست در این دوره زمونه یک تکنولوژی پر از اشکال و عقب افتاده ای به اسم بیت کوین را تا 65000 دلار بالا میبرند و به امتهای همیشه در گله قالب می کنند.

اگر قرار باشد در آینده شکل پول و بانک تغییر کند امکان ندارد ارزهای بی بته و بی پشتوانه باشند .
        این ارزها در واقع همان نوع دیجیتال اوراقی هستند که زمانی شاهنشاه آریامهر دامت برکاته می خواست با پشتوانه بشکه های نفتی در دنیا منتشر کند . ( و دیدید که چطور دمبش را با دست و پنجه همین امت همیشه در گله غیور بریدند )

اگر قرار باشد شکل پول تغییر کند ؛ شاید بهتر باشد ارزهای دیجیتال همان سکه های نفتی و یا کالایی باشند.
        حتی ممکن است این ارزها با پشتوانه سهام شرکتها به صورت ارز ذیجیال منتشر شوند.
        مثلا سهام شرکت سامسونگ و یا پتروشیمی های ایران را به صورت ارز دیجیتال در کیفتان داشته باشید و در هرکجای دنیا دوست داشته باشید مبادله کنید.
        و در اصل اینگونه نباشد که پول واقعی را به سمت بانک مرکزی آمریکا روانه کنید و در عوض به شما تعدادی رمز بدون پشتوانه و عضویت باشگاه میلیاردرهای آینده بیت کوین بدهند !!!/:.rolleyessmileyani
        /:.rolleyessmileyani/:.rolleyessmileyani
        آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/04/23, 21:31.

نظر

• MNB1984
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 376

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          ممنون از توضیحاتتون ..فقط یک نکته ..مشهور است که در بورس آینده خرید و فروش میشود !!حالا واقعا این طور باشد یا نه را نمیدانم ..ولی اگر این طور باشد چرا هم اکنون قیمت سهامی مانند مثلا فملی در وضعیتی که مس دارد به سقف تاریخی نزدیک میشود واکنش مثبتی به این امر نشان نمیدهد ؟؟احیانا بازار انتظار دارد که این رشد قیمت مس با اصلاح احتمالی قیمت ارز در آینده سربه سر خواهد شد ؟؟
          با سلام و درود
          خب بنظرم فملی و بسیاری سهام دیگه هنوز حباب دارند
          بهتره از لفظ جا برای اصلاح دارند استفاده کنیم چون بیشتر افراد به لفظ حباب وسواس دارند و استفاده از اون در بورس جایز نیست!
          جای بدترش اینه که ما چیزی به اسم حباب منفی هم داریم...
          اینجاست که بازار میریزه و هی میریزه و بازهم میریزه...
          و ما دنبال دلیل برای ریزش هستیم مثل روحانی همتی بازیگر سیاسی و ...
          متاسفانه شرکت ها با افزایش هزینه و استهلاک بالایی روبرو هستند...
          و چشم انداز مثبتی ندارن و حرف از تعدیل نیرو در میونه...
          البته این افزایش هزینه به ضرر من هم هست ولی از واقعیت فرار نمیکنم...
          مشکل بازار اینه که بیرون گود نشستن و شرکتهارو میبینن....
          به شخصه سالهاست در شرکتها مشغول کار هستم...
          انواع شرکتهارو گشتم و بعضیهام اخراجم کردن!!!
          در صنایعی مثل سرامیک شیشه معادن پتروشیمی پیمانکاری ها غذایی
          فقظ نتونستم در بانک و بیمه و دارویی وارد شم!!! و از نزدیک در ارتباط باشم.
          اینکه بگیم مس میره بالا پس سود میره بالا و شرکت سود میده...
          به قول یکی از همکاران شرکتها همونطور که الان داره نیرو میگیره موقع رکود همینگونه تعدیل میکنه ما هم باید بفکر خودمون باشیم فردا اخراج شدیم کاسه چکنم دستمون نگیریم!!!

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 2438

خبرگزارى فارس :

"علی صحرایی، مدیرعامل بورس، در گپ کلاب هاوس اعلام کرد:

برای ما اهمیتی نداره عده ای کوچک جلوی بورس تجمع کنند, ما برای اکثریتی کار میکنیم که در حال حاضر از وضعیت بازار کاملا راضی میباشند."

کارکثیف تووقالیباف درسال 26/12/94سربازگشایی سایپایادمان هست ومحاکمه خواهی شدحالاروزهای خوشت است حسن رعیت طبری هم زیادی حرف میزدند
            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• نوروزی نیا
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 426

عضو شورای عالی بورس:پولی از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه تزریق نشد!!!!!

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

دکتر عبده:

سرمایه گذاران و فعالان بازارها توصیه میکنم با دلار ۲۲ هزارتومان تصمیمات خود را بگیرند

بعید است در شش ماه آتی شاهد آزاد سازی منابع ارزی باشیم و حتی در صورت آزادسازی بدلیل نیازهای بالای کشور به ارز، بعید است دلار تغییرات جدی داشته باشد
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3745

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  امید عزیز از اون سوالهای سخت میپرسی که جواب اش رو هیچکی نمی دونه:D
                  من به ندرت روی یک تک سهم خاص نظرم را به شکل عمومی منتشر میکنم! چون همیشه عواقب داره :D
                  فملی اولین سهمی است که خریدم! چیزی در حدود 15 سال قبل! و از خوش اقبالی سود کردم! اولین سود حاصل از معامله سهام! و همین فملی باعث شد معتاد بورس بشیم:D و جالبش اینه که بعد از اون دیگه روی فملی و مس هیچ بررسی دقیقی نداشتم.

از این نوستالژی فملی همین رو بگم که ، هنوز جقله بچه تازه واردی بودم و رفته بودم تالار بورس و گیج میزدم که چی به چیه! از یکی اونجا پرسیدم این فملی رو من خریدم، چطوره؟ فرمودند: خیالت راحت فملی آبروی بورس ایران هست!
                  این جمله اش هنوز یادمه:D

اما حضورتان عارضم، درست است که در بورس آینده خرید و فروش میشود ولی دقیق ترش این است که قیمت سهام به طور عام و فملی شما به طور خاص را هزاران هزار عامل که در نهایت در هزاران هزار عامل احساسی معامله گران مجتمع میشود ، تعیین میکند!
                  پس یک عاملی به داستان نگاه کردن ، آن هم با حساب کتابی که صرفا شما میکنید (و در این حساب کتاب شما بقیه فعالان غایب هستند!!!) که مبنای کار نمیتواند باشد.

مس گران شده، تصور من این هست که کامودوتی ها به دلیل تورم جهانی حاصل از کرونا گران تر هم خواهد شد اتفاقا! تقاضای انتظاری این سالها هم بماند! پس به نظرم خیالمان باید از قیمتهای جهانی راحت باشد.
                  میماند داخل! و دلار داخل
                  دلار به نظرم احتمال اینکه کمتر از 20هزار تومن شود چیزی شبیه احتمال اینکه حکومت ما هم شبیه کشورهای اسکاندیناوی بشود هست!!!! ولی احتمال بدتری هم هست! اینکه دلار تا مدت مدیدی در همین قیمتها کنترل شود.
                  و مهم ترین عامل (از بین عوامل هزارگانه ) که میتوان اشاره کرد که در قیمت سهام به طور عام (و فملی به طور خاص) اثر میگذارد انتظارات تورمی است! و نه سودآوری شرکتها (این خیلی خیلی مهم است)

ملت چندان به رشد سودآوری سهام توجهی ندارند. موتور محرکه اصلی بورس در حال حاضر (و احیانا تا مدتها اینگونه خواهد بود) مبتنی بر انتظارات تورمی است.

پس عامل اصلی قیمت فملی (و البته همه سهام) حساب کتاب سودآوری شان نیست. ( هرچند بدیهی است که شرکتهایی که افق سودآوری بهتری داشته باشند، وضعیت بهتری خواهند داشت)

پس دلیل اصلی قیمت کنونی فملی ، حساب کتابی است که فعالان روی انتظارات تورمی دارند و نه حساب کتاب اینکه قیمت مس چقدره ضربدر دلار داخلی چقدر میشه!!!
                  و لذا این شرایط باعث میشه که سهام ارزنده هم بیش فروش شوند! عاملی که اکثرا در نظر نمیگیرند!!
                  .خیلی .ممنون از توضیحاتتون ..راستش فملی رو به عنوان مثال گفتم که در مورد عاملی که اصولا باید موثر باشه روقیمتش ببشتر بحث بشه...چون تو بعضی نمادهای دیگه هم شرایط مشابهی داریم ...البته در مورد طلاهم ..اتفاقا میخواستم بپرسم ..چون تقریبا تقاضای مصرف صنعتی نداره ...که با کورونا ..زیاد و کم بشه ولی با توجه به تراز فدرال رزرو و بسته های اقتصادی بایدن و دیگر اقتصادها که پول بیشتری رو وارد اقتصاد کردن...قیمتش به نسبت دیگر کامودیتی ها بالا نرفته ...میشه گفت الان دارای حباب منفی هست ؟؟ولی در مورد تورم انتظاری درست می فرمایید حداقل دربازار خودرومخصوصا مدل بالا که بیشتر کارکرد سرمایه ای داره ...این رکود و افت این اواخر شیبش تند شده..

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

عبده: پیدا کردن راه حل خرید مسکن بخاطر متورم تر شدن آن، بسیار مشکل شده و به نظر می رسد مجلس هم اشتباهی متوجه مشکل مسکن شده است

مشکل مسکن اعتبار دهی برای خرید نیست
                    و اگر مجلس و دولت پولی دارند باید صرف مابه التفاوت سود کنند تا مردم بتوانند بخرند

مسکن سازان پول کافی دارند

ما برای خرید بازار رهن کوچکی داریم

اینکه بشود وام یک تا یک و نیم میلیاردی داد و خریدار با اقساطی که می تواند پرداخت کند تامین مالی نماید

وارد یک دوره ی رکود سنگین در مسکن می شویم

تصمیم مجلس در خصوص مسکن عجیب است اینکه صندوق مسکن را از بانک مسکن بگیرد و تشکیلات جدید راه بیندازد درست نیست

فکر میکنم مثل همان طرح ۴۰۰ هزارواحدی مسکن که معلوم نبود چیست این طرح هم همان شود.

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

عبده:

اگر همان تصمیم دکتر محمدی برای فروش سهام توسط دولت اجرایی میشد و نرخ بازده به درستی توزیع میشد وضعیت متفاوت از الان بود

در دو سال اخیر مردم یاد‌گرفته اند که سهام یک طبقه ی دارایی است و البته حضور مردم، شاخص را سیاسی کرد و سیاستمداران وارد شدند

به نظرم حمایتهایی که توسط شرکتها صرف شد ، منابع درست خرج نشد

اگر قرار است حمایت شود از چه کسی باید پول بگیریم و به چه کسی بدهیم؟

از وجوه خود بازار می شود برای حمایت افرادی که پرتفوی کمتری دارند استفاده کرد

ویا برخی هلدینگها اوراق تبعی بفروشند و به سهامدار اطمینان بخشی از بابت بازدهی در صورت نگهداری اتفاق بیفتد

یادمان باشد این در حد پرتفویهای ۳۰-۴۰ میلیون تومانی است و نه اینکه کسی پرتفوی ۳ میلیاردی دارد منتظر حمایت باشد.

اگر مردم دوباره آمدند مجلس و دولت نیاید دوبار تشویق نمایند

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                        خبرگزارى فارس :

برای ما اهمیتی نداره عده ای کوچک جلوی بورس تجمع کنند, ما برای اکثریتی کار میکنیم که در حال حاضر از وضعیت بازار کاملا راضی میباشند."

کارکثیف تووقالیباف درسال 26/12/94سربازگشایی سایپایادمان هست ومحاکمه خواهی شدحالاروزهای خوشت است حسن رعیت طبری هم زیادی حرف میزدند
                        بازاری که قفل در صف فروش است و 98درصد نمادها در حال منفی خوردن چطور امکان دارد که اکثریت راضی باشند؟ جز انکه منظور اکثریت سرمایه ای باشد که نقد شده اید و از ریزش بازار لذت میبرید برای اماده شدن و خرید دوباره!!
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• iranboors
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 49

پیرو صحبتهای دوستان در مورد فملی به نظر من در سهامی مثل فملی سهامداران یا خریداران نیم نگاهشون به قیمتهای جهانی است.ارگ قیمت مس بتونه سقف خودش را رد کنه واکنش بازار هم جالب و دیدنی خواهد بود. دلار هم ریزش چندانی نداره.چون کالای استراتژیک در دست دولته. و سوء مدیریت در نهادهای دولتی اجازه ی کاهش نرخ دلار را نمیده. مگر اینکه بانک مرکزی بخواد از مردم نوسان بگیره و دلارها را در نرخ پایین بزاره سر جاش. یا بهره وری در ایران به طور چشمگیری رشد کنه. و گرنه دلار همون دلار سالهای قبله که هر از چند گاهی ترمز میبره و .....

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                            خبرگزارى فارس :

...
                            جدا همچین مزخرفاتی گفته ؟؟!؟! /:.ohno-smiley.:/
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Bruce
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 288

تکراری
                              آخرین ویرایش توسط Bruce؛ 2021/04/23, 22:42.
                              خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                در فضای مجازی و توئیتر کاربران در حال تشبیه الون ماسک به روباه مکار هستند.

شما که به فضای مجازی و توییتر دسترسی داری، چند نمونه از این تشبیهات را اینجا بگذار تا ما هم گول این روباه مکار (الون ماسک) را نخوریم

ممنون
                                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X