کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"علی صحرایی، مدیرعامل بورس، در گپ کلاب هاوس اعلام کرد:
برای ما اهمیتی نداره عده ای کوچک جلوی بورس تجمع کنند, ما برای اکثریتی کار میکنیم که در حال حاضر از وضعیت بازار کاملا راضی میباشند."
این مردک بیسواد داره غیر مستقیم تمام سهامداران متضرر رو دعوت به اعتراض میکنه.یعنی میگه اگه نیایید اعتراض و تجمع یعنی معلومه از اوضاع راضی هستید.
خدا را سپاس که دشمنان ما را از ابلهان قرار داد.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
ارزش بیت کوین به دنبال پیشنهاد رئیس جمهور امریکا برای 2 برابر کردن مالیات بر افزایش سرمایه 8 در صد کاهش یافت .
بیت کوین بهترین عملکرد را درمیان سرمایه های دیگر در سال های اخیر داشته است
جای زیاد نگرانی نیست
بیت کوین با قدرت برگشت
قیمت فعلی 51500
خوبی رمز ارز ها این است که هیچ قدرتی سیاسی واقتصادی قدرت مقابله با ان را ندارد
حتی رئیس جمهور امریکا وبانک مرکزی امریکا توانایی مقابله با ان را ندارد
مثل بورس ما نیست که همتی ملعون ان را نابود کند
این مردک بیسواد داره غیر مستقیم تمام سهامداران متضرر رو دعوت به اعتراض میکنه.یعنی میگه اگه نیایید اعتراض و تجمع یعنی معلومه از اوضاع راضی هستید.
خدا را سپاس که دشمنان ما را از ابلهان قرار داد.
اینکه اینها رو ابله فرض کنیم اشتباه هست
به این صورت هم میشه به قضیه نگاه کرد که: داره راه کار میده.
داره میگه که: نمیتونیم کاری بکنیم مگر اینکه اعتراض کنید.
بیت کوین با قدرت برگشت
قیمت فعلی 51500
خوبی رمز ارز ها این است که هیچ قدرتی سیاسی واقتصادی قدرت مقابله با ان را ندارد
حتی رئیس جمهور امریکا وبانک مرکزی امریکا توانایی مقابله با ان را ندارد
مثل بورس ما نیست که همتی ملعون ان را نابود کند
نظرتون در مورد قیمت طلا چی هست ...با توجه به قیمت دیگر کامودیتی ها.و ..شیب رشد ...وافزایش نقدینگی اقتصادهای جهانی احتمالا نزول رمزارزها ؟
به نظرم در حال حاضر وقت خوبی برای تخصیص بخشی از سبد به طلا هست. من اگر پول اضافی داشتم همین فردا حتما اقدام میکردم!
قیمتش هم رند شده. 18عیار گرمی یک میلیون..سکه 10میلیون
به نظرم کسی که الان طلا بخره با احتمال بالای 90درصد ، تا آخر امسال دست کم بیشتر از تورم داخلی سود خواهد کرد.
همچنان تصورم این است که بورس احیانا از حوالی تابستان موج صعودی که بشود به آن اعتماد کرد را شروع خواهد کرد. و همین تصور شاید خوشبینانه!!! باعث شده شخصا بخش بدون ریسک سبد را اخزا خریدم که بشه سریع تر به سهم تبدیل اش کرد.... اونم که همش داریم انتظار میکشیم....هر روز هم بدتر از دیروزه:D وگرنه قطعا طلا گزینه بهتری از سپرده و اخزا و اینهاست. منتهی برای یکی دو ماه کرایه نمیکنه:D
وگرنه دست کم اختصاص بخشی از سرمایه به طلا الان مناسبه به نظرم.
ضمنا خرید طلا بسیار مناسب تر از خرید دلار هست. چون اونس جهانی هم پایینی نداره به نظرم.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
با سلام، از این هفته قاعدتا یکسری از سهم های ارزنده موج A اصلاحی شون تموم میشه و میرن واسه موج B و C اصلاحی.... (نمونه خودرو و خساپا)
یکسری از سهم هام هستند که یک موج از باقی بازار جلوترن(که این یه مزیت هست و خیلی بهتره) و در حال اتمام موج C هستند....(نمونه فملی فجر سفارس)(فجر جای عالی قرار داره)
همواره خرید در انتهای موج C و بعد از اون سهامداری بسیار سود ده بوده چرا که بعدش 5 موج صعودی استارت میخوره....
نظر