جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mokhlas
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 301

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
    سلام

دوست گرامی من زمان تعیین کردم برای خط پایان این بازی و همینجا اعلام کردم در فواصل زمانی 25 فروردین الی 5 اردیبهشت ماه امسال در یک روز معین قراره بازار برگرده! و بر این حرفم هم بسیار تاکید دارم! اما حقیقتآ معاملات امروز رو که دارم رصد میکنم کمی واسم مبهم هستش و بی دلیل نمیتونم راجع بازار امروز نظر خاصی بدهم! که مثلآ آقایون ورود کردند امروز یا نکردند! واسه همین نظر امروزم رو گفتم و شما روی این جمله بنده زیاد حساسیت به خرج نده! بلاخره اینجا هر کسی داره نظرش رو لحظه ای میگه و من هم مثل بقیه دارم نظرم رو میدم همین
    به نظرتون کی پس قراره بازار برگرده طبق فرمایشات قبلیتون؟از تاریخ اعلامیتون یک روز گذشته.انشاالله زودتر به وقوع بپیونده
    هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

نزدیک ۵۰ هزار رسید امضا کنید تبلیغ کنید شاید تاثیرگذار باشه

فارس من | تقاضای رسیدگی فوری به مشکلات بازار سرمایه

نظر

• نوروزی نیا
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 426

این برنامه تیوی بورس هم جالبه..کارسناس امده میگه نزخ بهره بین بانکی نباید بیاد پایین!!!!پس همتی بیخود کرد اول سال 99 نرخ بین بانکی رو اورد پایین.. الان نمیشه اورد پایین اما اون موقع میشد!!!!
        کارشناس امده میگه مردم مقصرن چون اموزش ندیدن....اخه چی میشه گفت....
        آخرین ویرایش توسط نوروزی نیا؛ 2021/04/26, 17:49.

نظر

• نوروزی نیا
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 426

حداقل دامنه رو مثبت منفی 3 کنید..تا کی میخوان اینطوری بازار رو پیش ببرن...حقوقی ها و نوسانگیر ها هم با دو تا مثبت 6 روز سوم ابشاری میفروشن..باز روز ار نو روزی از نو....مثبت 6 خیلی سنگینه و صف خریدها هم با مثبت 6 پایداری نداره...حقوقی سریع فروشنده میشه...جمع کنید این دامنه رو زودتر.....

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
            حداقل دامنه رو مثبت منفی 3 کنید..تا کی میخوان اینطوری بازار رو پیش ببرن...حقوقی ها و نوسانگیر ها هم با دو تا مثبت 6 روز سوم ابشاری میفروشن..باز روز ار نو روزی از نو....مثبت 6 خیلی سنگینه و صف خریدها هم با مثبت 6 پایداری نداره...حقوقی سریع فروشنده میشه...جمع کنید این دامنه رو زودتر.....
            موافقم دامنه باید متقارن باشه حالا چه ۲ درصد و چه ۱۰ درصد، دامنه نامتقارن مخرب بوده و هست.
            دفعه قبل هم شاخص سازها چند روز مثبت ۶ خوردن و بعدش قفل شدن در صف فروش ۲ درصدی و بقیه بازار را هم با خودشون به لجن کشیدن

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

مشکل بازار دامنه نیست نقدینگیه ممکنه سهامتون ۷۰ درصد منفی بخوره ولی بازم منفی ها ادامه دار بشه با حجم کم

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1709

یکی مطلب جالبی نوشته :
                واکسن کرونا قراره توسط عده ای وارد بشه که تا دیروز میگفتن به خاطر تحریم حتی نمیتونیم اسپرین وارد کنیم !!!
                راست میگن دروغ گو کم حافظه س......
                اینا یا خودشون خرن
                یا ملتو خر فرض کردن
                یا واقعا ملت .......

احتمال سومی خیلی بیشتره

نظر

• Deutschland
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 838

مردم خودشون اصلاطلب انتخاب کردن
                  مردم خودشون تسمیم گرفتن اینتوری زندگی کنن به قول اقای ظریف
                  چرا ناراحتین؟

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4094

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                    پالایش مثبت میکنند اونم ۳ درصد که صف پالایشی ها مثل شبندر و شپنا و شتران جمع بشه که فکر کسی رکب نمیخوره
                    کلا پیشنهاد میکنم خرید و فروش نکنید

ما خودمون ببش از ۹۰ درصد نقد هستیم ولی اون درصد هم موقع خریدیم دیدیم پایین تر فردا میدن

تا بازار روند کلی نگرفته چیزی نخرید

اینهایی هم که هر روز میگن اینو خرید و فروختن اکثرا با ضرر میفروشن و فقط جو هست والسلام علی برکت الله نظر شخصی
                    منتظر چه روندی باید باشیم ؟
                    روند پرقدرت و توپی که بعید است شکل بگیره بخصوص الان که سایر بازارها هم وضعیت نسبتا کم جونی دارند
                    حالا فرض کنیم بازار مثبت شود ایا در مثبت باید خرید کرد ؟ اون وقت از کجا معلوم نره تو پاچه ؟

من معتقدم سهام خوب و نقد شونده را باید در منفی ها نم نم خرید . نباید منتظر کف های خیالی بود و روند پرقدرت باشیم خبری از اون روندی که شما و نقدی های دیگر منتظرش هستند بعید است
                    مثلا شستا فولاد فملی وبلمت ... اینا رو در منفی های دیروز هر کی هراس نداشت و خرید برد کرد . دیگه فوقش فردا با سود کوتاه مدت میفروشه اگر واقعا اعتماد نداشته باشه . اگر هم صبور تر باشه که باهاش میمونه
                    هراس خودی و شخصی و انتقال این هراس به دیگران جایز نیست

اینائی هم که میگن اینو خریدم و فلان ... دارند تمرین بورس بازی میکنند . این خودش هنر است . مهم نیست با ضرر هم بفروشی یا سر به سر بشی یا سود و زیانت یکسان شود
                    من خودم در خرید فروش هام هیچی هم سود نکنم که میکنم ، حداقلش اینه که گردش کارگزاریم را بالا میبرم . هم برای گرفتن اعتبار در صورت لزوم مفید است و هم امتیاز میگیرم . 1 میلیارد در روز خرید فروش کنم 530 هزار تومن برام میندازه . پولی نیست ولی بهتر از هیچی است . چرا نکنم ؟

نشستن کنار و هراس و گل به خودی و انتقالش که هنر نیست . هنر همین است که دلهره و وای وای را کمی تعدیل کنیم و بتونیم بازار را بخونیم حتی در همین حالت کم جون و حداقل های ایجاد شده
                    شاید نام ایدی شما به نام قهار ، اونقدرام با رفتارشناسی بورسی شما جور نباشد
                    دلخور نشید نظر شخصیم بود و دوستانه گفتم . شما بورس باز قهار نیستید . بورس باز ترسو هستید . اینم بازم به دید بد ننگرید . دوستانه و خیر خواهانه میگم . ترس در این حد و اندازه جایز نیست

یه بورس قهار حالا 5% هم ضرر کنه چه اهمیتی داره ؟ مگه قهار نیست ؟ خب باید بتونه این زیان را زود و در فرصتی دیگر جبران کنه . جز اینه ؟
                    دختر 18 ساله که نیستیم منتظر اسب سفید خوشبختی باشیم که یکی بیاد مارا خوشبخت کنه !
                    اصولا اخلاق ایرانی ها همینه . همیشه منتظر هستند یکی بیاد نجاتشون بده و یکی خوشبختشون کنه و یکی پولدارشون کنه و ...
                    بشینیم تا بقیه بیاند بازار را هل بدند بالا و ما را خوشبخت کنند ؟ از کره مریخ باید بیاند ؟ خب ماهم جزء همین دسته هستیم دیگه . کی باید بیاد این بازار را نجات بده ؟ جز خودمون ؟
                    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/04/26, 21:13.

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

خبر مثبت ناظر مجلس درشورای بورس :

بانک مرکزی پذیرفته که سود سپرده برای سپرده های بزرگ کمتر شود

./بورس
                      ۲۴

کارگزاری بانک صنعت و معدن
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                        ./بورس
                        ۲۴

این تصمیم بسیار درستی هست،
                        قبلا میگفتن از سود سپرده های بزرگ باید مالیات بگیرن، اصلا چرا باید سود بدن که بخوان با حرف و حدیث مالیات بگیرن.
                        بهترین کار اجرای سود بانکی پلکانی هست، مثلا سپرده های کوچک ۱۶ درصد و با بزرگ شدن سپرده ها سود کمتر بشه و از یه جایی مثلا بالای یک میلیارد سود را به ۱۰ درصد یا کمتر برسونن.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

./بورس
                          ۲۴

آفرین عجب فکری کردند

البته سپرده های بزرگ را اوراق فروخته با سود تعیین شده و اخزا هم هست این بقیه که در بانکها هست هم حقشان نیست سود بالا بگیرند اما سپرده های کوچک بانکی واقعا برای مردم کم درامد خیلی مهم هست و دارند با ان خرج زندگی میدهند و نباید کم کنند سود انها
                          آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/04/26, 21:14.
                          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• وفا2222
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 98

درود
                            عزم مجلس برای حمایت از بازار

?علیزاده نماینده مجلس و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو اختصاصی با همفکران از اتفاقات خوب برای حمایت از بازار خبر داد

محسن علیزاده با اشاره به اینکه خواسته های اخیر فعالان بازار سرمایه در مجلس مطرح شده است گفت :ما امروز یک جلسه مهم با همکاران سازمان بورس در کمیسیون اقتصادی داشتیم و قرار شد پیشنهاداتی در جلسه مشترک بین رئیس مجلس، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی مطرح شود، این پیشنهادات بعد از اعمال نظر این افراد به شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا ارسال خواهد شد. قطعاً دغدغه های فعالان در جلسات مطرح می‌شود و سعی می‌کنیم در قالب پیشنهادات مجلس هم آورده شود.
                            وی در پاسخ به این سوال که چه پیشنهاداتی قرار است مطرح شوند گفت : از جمله پیشنهادات مورد نظر مجلس می‌توان به این موارد اشاره کرد :
                            1. اختصاص یک خط اعتباری از طرف بانک مرکزی که در اختیار صندوق ها قرار بگیرد. صندوق های بزرگ، صندوق های بانک‌ها و صندوق توسعه بازار می‌توانند مشمول این طرح باشند.
                            2. ارائه تخفیف ۲ تا ۵ درصدی برای خوراک پتروشیمی ها تا این نمادها وضعیت بهتری پیدا کنند.
                            3. اختصاص مالیات فعالان بازار برای یک سال به صندوق تثبیت بازار و سپس پرداخت به سازمان مالیاتی
                            4. شرکت‌هایی که قصد افزایش سرمایه از سود انباشته دارند معاف از مالیات شوند
                            5. یک درصد از صندوق توسعه به بازار اختصاص پیدا کند
                            6.‌ کاهش سود سپرده های بانکی. اگر بانک مرکزی قبول کند این اتفاق می تواند پلکانی بیفتد، به این صورت که سپرده‌های کوچکتر سود بیشتری دریافت کنند و سپرده های بزرگتر سود کمتر تا مردم تشویق به سرمایه گذاری در بازارهای دیگر شوند.
                            7. نکته خیلی مهم که به اتفاق خاصی پیگیری شود قیمت‌گذاری دستوری است. ما پیش‌بینی می‌کنیم بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از سهام شرکت های فعال و تاثیرگذار در بازار سرمایه درگیر قیمت‌گذاری دستوری هستند. مثل خودرو، فولاد، سیمان و غیره
                            به جز این موارد طرح های دیگری هم هست که باید مطرح شوند. این موارد پس از دنبال شدن در جلسه فردا به جلسه هماهنگی اقتصادی سران قوا فرستاده می شود و در صورت تصویب می توان به سر و سامان گرفتن بورس امیدوار بود، به خصوص با توجه به نگاه مثبت سازمان بورس و همراهی مجلس و بانک مرکزی من خیلی امیدوار به تصویب این موارد هستم.همفکران

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

7تا پیشنهاد عالی است و کارشناسی شده .............اگر اجرا کنند روند بر میگردد!!
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4094

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                درود
                                دوست عزیز به هیچ وجه مطالبی که نوشته میشه در بخش چه کردید چرا ... سیگنال خرید نیست
                                بازخوبه من خرید وفروش ها را مینویسم این جور صحبت میشه!!!
                                ذوب که همان ابتدای سال دریک نوسانی که پتایر داد چنج شد و درتاپیک مربوطه هم ذکرشد .... حدضرر400 هم براش گذاشته بودیم !
                                شتران هم که زمان فروش اعلام شد .. حالا یک عده نگه داشتند تحلیل خودشون بوده ..
                                وقتی شرایط عوض میشه صحبت ازمذاکرات میشه طبیعی هست سهام نفتی فاز احتیاط میگیره وکلیت بازار
                                .................................................. .....
                                همین فملی وفولاد کوچکترین اتفاقی که چشم انداز قیمت های جهانی را ریزشی کنه ... در فروشش درنگ نخواهم کرد !
                                بازار بسیار سخت هست امسال ... پس باتحلیل خودتون خرید وفروش کنید
                                ارادت
                                موفق باشید .
                                کاملا موافقم
                                مطالب در مورد خرید فروش ها سیگنال خرید نیست . به معنی این نیست که سهم در کف است و دیگه پائینی نداره . نوعی تمرین بورس بازی است . به معنی خریدن و نگهداری محض هم نیست هرچند ممکنه برخی با نگهداری هم مفید باشد یا نوسان گرفتن در کار باشد
                                نوعی تمرین تابلو خوانی است

خودش یه کلاس اموزشی است چه مثبتش و چه منفیش
                                مهم نیست عملکرد مثبت باشد یا منفی ، نوعی اموزش است . مهم اینه که داری وقت میذاری تحلیل میکنی و یه کاری انجام میدی . مدام بر طبل هیچی نخریم و این بازار دیگه به فنا رفته و فایده نداره و ترس و ترس ... این خوبه ؟ شما یه کاری داری انجام میدی و تا وقتی داری انجام میدی نتیجه اش مهم نیست . مهم اینه که داری یه کاری میکنی و بهتر از دست روی دست است
                                اکثر ایرانی دست روی دست گذاشتن و نشستن و نظاره را یاد گرفته اند . حتی در مورد مشکلات کشور هم منتظر منجی از کره مریخ هستند

بورس که همش بلند مدت و میان مدت نیست . بورس بازی ترکیبی از همه حالات است از بلند و میان و کوتاه مدتش بگیر تا نوسان گیری کوتاه مدتی بسته به شرایط زمانی و وضعیت بازار که در هر شرایطی متفات است . همه اینا را شامل میشه

برخی بر این نظر هستند که وقتی میگی فلان سهم را خریدم معنیش اینه که بخری و قاب کنی بذاری طاقچه خونه . به این مفهوم نیست . همگان دانند در شرایط فعلی بازار اکثر این خرید فروشها نوسان است
                                ایراد گرفتن اسان است . یه عده کنار گود بشینند و تنها هنرشون ایراد گرفتن باشد که حتی اینم هنر نیست
                                هنر همین تمرین تابلو خوانی و بورس بازی است

نظر

در حال کار...
                                X