جــــو بــــازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

    #46951
    پاسخ : جــــو بــــازار

    دلار فروش نقدی تهران 20700

    ----

    هنوز روحانی اسکناس های خشک برجام را روانه بازار نکرده!!!

    نظر

    • نوروزی نیا
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 426

      #46952
      پاسخ : جــــو بــــازار

      این ور جلسه میزارن برای حمایت از بازار... فرداش نرخ ارز رو ابشاری میارن پایین!!!!!.این همتی رییس بانک مرکزی پیش خودش چی فکر میکنه!!!!!!حداقل تو اون جلسه کوفتی کف نرخ دلار رو تعیین میکردی.......

      نظر

      • zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

        #46953
        پاسخ : جــــو بــــازار

        مقاله واشنگتن پست :

        مردان نیرومندی که با ترامپ دنج بودند ، از بایدن شانه سرد میگیرند.

        اولین سفر خارجی ترامپ بعد از به قدرت رسیدن به عربستان و اسرائیل بوده است.

        اولین سفر خارجی بایدن به بلژیک و انگلیس خواهد بود.

        ------
        آخرین ویرایش توسط zess؛ 2021/05/05, 18:51.

        نظر

        • afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

          #46954
          پاسخ : جــــو بــــازار

          ✅ با یک تیر سه نشان!
          ✍️ احمد زیدآبادی


          در حالی که عالی‌ترین مقام‌های آمریکایی روند مذاکرات وین را طولانی و امکان دستیابی به توافق را نامشخص می‌دانند، برخی مقام‌ها و رسانه‌های داخلی، پی در پی از نزدیک بودن توافق و حتی رسیدن به یک قدمی آن خبر می‌دهند.


          این تفاوت ارزیابی نشانۀ چیست؟ آمریکایی‌ها پنهانکاری می‌کنند یا طرفِ ایرانی صبر و قرار خود را از دست داده است؟


          تصور پنهانکاری از طرف آمریکا به نظر موجه نمی‌آید زیرا امری که قرار است علنی و آشکار شود، بر پنهان‌سازی آن جز ایجاد بی‌اعتمادی در بین متحدان، چه چیز دیگری مترّتب است؟


          بی قراری طرف ایرانی اما برای چیست؟ اشتیاق به توافق برای بهره‌برداری از آن در انتخابات؟ تأثیرگذاری روانی بر فضای بازار به منظور کاهش قیمت ارز و طلا؟ نگرانی از خالی بودن خزانه و تبعات ناشی از آن؟


          به نظرم هر دو جناح اصرار دارند که توافق در دولت حسن روحانی صورت گیرد. جناح دولت با این انگیزه که سودی در انتخابات نصیبش شود و جناح مقابل، با این رویکرد که معضلِ توجیهِ ایدئولوژیک احیای برجام برای هواداران آتشین مزاجش را به گردن روحانی بیاندازد و از خود رفع مسئولیت کند.


          بنابراین، عجلۀ جناح اصولگرا به اندازۀ جناح دولت نیست زیرا برنامۀ آنان این است که برجام پس از برگزاری انتخابات و در دو ماه آخر عمر دولت روحانی احیاء شود تا بدین وسیله با یک تیر سه نشان زده باشند! یعنی هم دولت روحانی از توافق سود انتخاباتی نبرد و هم اعتراض هواداران تندخود متوجه او شود و هم با احیای برجام درآمدهای ارزی به جیب دولتِ اصطلاحاً جوان و انقلابی بریزد!

          نظر

          • afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

            #46955
            پاسخ : جــــو بــــازار

            گنگ خواب دیده, [05.05.21 20:04]
            ۱- دو سال پیش تو نمایشگاه بحث نقدینگی و بورس بود، گفتم که فقط ده بیست درصد سپرده های یه بانک دولتی بیاد سمت بورس بازار ماه ها صف خرید می مونه.
            اومد، موند و دیدید چی شد.


            ۲- ترکیب سپرده ها تو ایران فرق داره با جاهایی که تورم های خیلی شدید تجربه کردن، اقتصاد ایران دولتیه و به تاثیر اون بخش عمده ای از سپرده ها هم وابسته به ارگان های دولتی و شبه دولتی هست که جایی جز بانک ندارن.


            ۳- اتفاقا در طول دو دهه گذشته سپرده بانکی از همه سرمایه گذاری ها عقب تر بوده و هر کی پولش تو بانک مونده ضرر کرده.


            ۴- بخشی از پولِ تو بانک ها می چرخه، یه روز بورسه، یه روز ماشینه، یه روز هم ملک، یه روز طلا، یه روز هم که اخیرا مد شده رمز ارز. این رو میشه با تبدیل شبه پول به پول رصد کرد. و این بخش از سپرده هاست که مهمه و تورم ایجاد میکنه.


            ۵- اگه اون پول الان رفته تو بانک و اوراق فارغ از نرخ سپرده، به خاطر مبهم بودن فضای اقتصاده. الان همه تو وضعیت مبهم فقط منتظرن، منتظرن ببینن برجام چی میشه، روابط با همسایه ها چی میشه، دولت بعدی کدوم طیفه، گشایش اقتصادی در چه حد هست و ...


            ۶- اون بخش پول اگه ببینه تورم بالای سود بانکی هست خارج میشه از بانک، حالا میخواد سود ۲۵ باشه و تورم ۴۰و یا سود ۱۵ باشه و تورم ۳۰.


            ۷- تا یکی دو ماه دیگه تکلیف خیلی بازارها مشخص میشه و اوضاع شفاف تر میشه.


            ۸- من وقتی می بینم نقدینگی بالای ۴۰ درصد رشد کرده و درصد تبدیل شبه پول به پول رو می بینم، تنها چیزی که می تونم بگم این هست که آدم باید رو "مال" بمونه. حالا سهم، ملک، طلا، هر چی.


            ۹- بازارها یه موقع اسیر خوشبینی مفرط میشن و یه زمانی دچار بدبینی مفرط. ولی به تدریج تعدیل میشن. تو این شرایط بهترین کار تماشاست.


            @mortezaebad

            نظر

            • afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

              #46956
              پاسخ : جــــو بــــازار

              ون روزها واقعا سخت بود، ۸۴ رو میگم.
              من اونقدر حواسم پرت بود که یه بار به جای موبایل کنترل ماهواره رو گذاشته بودم کیفم رفته بودم جلسه.


              یه بار هم شب سنگ مثانه بود، چی بود تکون خورد به زور خودم رو رسوندم بیمارستان آذربایجان، ۴-۵ تا آمپول زدن یه ساعتی خوابیدم بعد بلند شدم شارژِ شارژ پیاده رفتم خونه. صبح بیدار شدم دیدم ماشینم نیست، همسایه دیوار به دیوارم فوبیای دزد داشت هر چی میشد میگفت دزد برده، دزد اومده، درجا حرف گذاشت دهن من که شب دزد اومده زنگ زد ۱۱۰، اولِ احمدی نژاد بود همه رو جَو خدمت گرفته بود، ۵ دقیقه بعد یه ماشین اومد دَم در یه سرهنگ دو تا سروانو یه سرباز. شروع کردن گزارش و بررسی. همسایه روبرویی ام یه پسر بود که هر موقع با زنش دعوا میشد می اومد پشت بام سیگار میکشید منم از بالکن می دیدمش و سلام علیک داشتیم، اون روزها چون با زنش زیاد دعوا میکرد همیشه پشت بام بود، اومد گفت چی شده؟ گفتیم دزد اومده ماشین رو برده، گفت دیشب با ماشین رفتی پیاده اومدی، من از پشت بام دیدم. ماشین مونده بود حیاط بیمارستان آذربایجان. ۱۱۰ خودم رو بُرد.
              یادش بخیر کوچه ۱۴.


              همه گذشت و شد خاطره.




              @mortezaebad

              نظر

              • وحید خزایی
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 1260

                #46957
                پاسخ : جــــو بــــازار

                در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
                این ور جلسه میزارن برای حمایت از بازار... فرداش نرخ ارز رو ابشاری میارن پایین!!!!!.این همتی رییس بانک مرکزی پیش خودش چی فکر میکنه!!!!!!حداقل تو اون جلسه کوفتی کف نرخ دلار رو تعیین میکردی.......
                اتفاقا آبشاری بیاد پایین یه کف بسازه بهتره تا بخواد فرسایشی و ذره ذره....
                بازار لنگ اینه دلار کف ش رو بزنه تو برگشت به سمت بالا استارت بزنه....
                شنبه امیدوارم دلار صرافی 20،300 رو ببینه و برگشت بزنه سمت بالا و با برگشت ش حداقل شرایط بازار استیبل شه

                نظر

                • بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

                  #46958
                  پاسخ : جــــو بــــازار

                  ok
                  .

                  نظر

                  • بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

                    #46959
                    پاسخ : جــــو بــــازار

                    در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                    اینجا ایرانه
                    با این همه نقدینگی و تورم ذاتی ،حسن کلید و اذناب دزدش 25 ماه بازارو تو رکود نگه دارن ، 25 سال پیشکش
                    /.:biggrinsmiley.:/البته تا بعد انتخابات 25 هفته هم نمونده
                    در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                    1929

                    سقوط وال‌استریت تأثیر عمده‌ای بر اقتصاد ایالات‌متحده و جهان داشت. سلسله مراتب آن سقوط تاریخی بازار سهام 1929 تا به امروز جز منابع دانشگاهی، بحث‌های تاریخی، اقتصادی، و سیاسی بوده است. برخی از مردم معتقد بودند که به کارگیری نادرست منابع توسط شرکت‌ها به سقوط وال‌استریت در سال ۱۹۲۹ و رکود بعد از آن کمک کرده است. به هر حال هنوز بعد از گذشت 90 سال از این واقعه به نام «سه شنبه سیاه» یاد می شود. در رابطه بان سقوط وال استریت در سال 1929 نکاتی وجود دارد.

                    1- درست قبل از حادثه وال استریت در سال ۱۹۲۹، مردم در سهام سرمایه‌گذاری های سنگینی می‌کردند. در واقع پس از جنگ جهانی نزد مردم آمریکا یک نوع خوشبینی نسبت به آینده رقم خورده بود. . خانواده ها قادر به پرداخت هزینه بیشتر از هر زمان دیگری بودند و حالا مردم به صورت اقساطی کالا می خریدند. مردم به شدت در سهام سرمایه گذاری کردند و این احساس مثبت بود که احتمالا سرمایه گذاران اعتقاد داشتند که بازار سهام به طور نامحدود افزایش می یابد.

                    2- یک دلیل اصلی در پشت این سقوط این بود که قیمت سهام توسط اصول اقتصادی هدایت نمی‌شد، بلکه بیشتر به خاطر انتظار کاذب و کاذب سرمایه گذاران بود. بازار سهام به عنوان یک فرصت برای بدست آوردن پول بیشتر دیده شد. قیمت سهام بسیار بالاتر از ارزش واقعی آن‌ها بود. میانگین صنعتی داو جونز (شاخص بازار سهام) ۴۰۰ درصد در دوره بین سال‌های ۱۹۲۴ و ۱۹۲۹ افزایش یافت.

                    3- به خاطر پیشرفت در تکنیک‌های تولید در دهه ۱۹۲۰، افزایش زیادی در تولید در صنایعی مانند اتومبیل وجود داشت. اما این تقاضا در ادامه افزایش نیافت. همچنین با تکنولوژی بهتر، افزایش عرضه غذا وجود داشت، اما تقاضا نتوانست سرعت خود را حفظ کند. بنابراین، قیمت‌ها کاهش یافتند و درآمد کشاورزان منجر به ناامیدی گسترده مالی در میان کشاورزان آمریکایی شد. نتایج سود آور شرکت‌ها و رکود اقتصادی باعث ایجاد عوامل عمده در پشت این سقوط شد.

                    4- احتکار ناشی از درگیر شدن در معاملات مالی پرخطر برای سود بردن از یک بازار متغیر است. در مارس سال ۱۹۲۹، بانک مرکزی فدرال به سرمایه گذاران در مورد گمانه‌زنی‌های بیش از حد هشدار داد. این امر منجر به سقوط کوچکی در بازار سهام شد که بنیان لرزان آن را آشکار کرد.

                    5- در ۵ سپتامبر سال ۱۹۲۹، راجر بابسون که یک اقتصاددان مشهور بود هشداد داد: « دیر یا زود صدای سقوط به گوش می‌رسد و ممکن است شدید باشد.» در طول چند هفته آینده قیمت‌ها به سمت پایین حرکت کردند. در ۲۳ اکتبر، قیمت سهام به شدت کاهش یافت. مردم غافلگیر شده بودند. روز بعد شاهد کاهش شدید قیمت‌ها بود. روزنامه‌ها گزارش دادند که زیان‌ها به میزان ۵ میلیارد دلار رسیده اند.

                    6- علی‌رغم نظر بانکداران که همه چیز به حالت عادی خود برمی گردد باز هم بازار سقوط آزاد را تجربه کرد .

                    7- گفته می‌شود که در ۲۹ اکتبر که به سه شنبه سیاه معروف است صدای بفروش! بفروش! در بازار سهام به اوج رسید. ۱۶.۴ میلیون سهام روز بعد به فروش رسید. مردم نمی‌توانستند میزان پولی را که از دست داده بودند حساب کنند. بسیاری از سرمایه گذاران پس‌انداز خود را در یک لحظه از دست دادند. حجم سهام در ۲۹ اکتبر ۱۹۲۹ یک رکورد بود که به مدت تقریباً ۴۰ سال از بین نرفت.

                    8- ۲۵ میلیارد دلار (بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار پول امروز) در سقوط وال استریت در سال ۱۹۲۹ از دست رفت. علی‌رغم تلاش‌هایی که از سوی نخبگان مالی آمریکا به‌عمل‌آمده بود این رویه متوقف نشد. بازار سهام نتوانست تا سال ۱۹۵۴یعنی ۲۵ سال بعد از سقوط ۱۹۲۹، به آمار پیش از سقوط خود برسد.

                    9- سقوط وال استریت در سال ۱۹۲۹ به اخبار جهانی تبدیل شد و شروع رکود بزرگ دهه ۱۹۳۰ بود که نه تنها ایالات‌متحده بلکه بسیاری از کشورها را در سراسر جهان تحت‌تاثیر قرار داد. نرخ بیکاری در آمریکا از ۱.۵ میلیون نفر در سال ۱۹۲۹ به ۱۲.۸ میلیون نفر در سال ۱۹۳۳ رسید. حدود ۲۵ درصد از نیروی کار بیکار شدند و این روند در سراسر جهان نیز مشابه بود. برخی از اقتصادها شروع به بازیابی در اواسط دهه ۱۹۳۰ کردند اما بیشتر کشورها از جمله ایالات‌متحده تا زمان پیدایش جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۳۹ که در آن ده‌ها میلیون نفر برای دفاع از کشورهایشان به کار گرفته شدند، از رکود خارج نشدند.

                    10- سقوط وال استریت در سال ۱۹۲۹، به دلیل مدت و تاثیر آن، بزرگ‌ترین شوک مالی در تاریخ آمریکا محسوب می‌شود. اقتصاددانان هنوز در مورد تاثیر سقوط وال استریت در رکود اقتصادی بزرگ بحث می‌کنند. بسیاری بر این باور بودند که این سقوط توسط بانک‌های تجاری ایجاد شد که بیش از حد مشتاق سرمایه‌گذاری در بازار سهام بودند. در سال ۱۹۳۳، قانون Glass توسط کنگره آمریکا تصویب شد که به جدایی بین بانک‌های تجاری و سرمایه‌گذاری حکم داد.


                    البته زیاد زمان نبرد که بازار برگرده حدود 25 سال !
                    در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                    داستان استاد ELCid مربوط به زمانی است که پشتوانه دلار طلا بود،

                    حتی تا 25 سال بعد از سال 1929 هم طلا پشتوانه دلار بود،


                    _____


                    ما در مورد دوره ای بحث می کنیم که حتی نیازی به چاپ پول هم نیست، یک کلیک برای چاپ همت ها و همد ها کافیست


                    به هر حال تلاش استاد Elcid برای نکاح گودرز و شقایق قابل تقدیر است.




                    درود بر میداس ...

                    پاسخی دقیق و هوشمندانه ...

                    سال 1929 پول چاپ شده پول واقعی بود با پشتوانه طلا ...

                    امروز انبوهی از عدد و رقم های دیجیتالی پول را تشکیل می دهند ....




                    .

                    نظر

                    • linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

                      #46960
                      پاسخ : جــــو بــــازار

                      رئیس سابق بانک مرکزی ایران به 'ضایع کردن' ۳۰ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا متهم شد

                      آقای سیف به مدت ۵ سال از سال ۱۳۹۲ تا تابستان ۱۳۹۷ ریاست بانک مرکزی ایران را عهده دار بود



                      علی القاصی‌مهر، دادستان عمومی و انقلاب تهران، از صدور کیفرخواست برای ولی‌الله سیف، رئیس سابق بانک مرکزی ایران، خبر داد و گفت او به "تضییع بیش از ۳۰ میلیارد دلار و ۶۰ تن ذخیره طلا" متهم شده است.

                      به گفته آقای القاصی تضییع این منابع "در نتیجه نقض مقررات و ترک فعل‌ها" بوده است: "بالغ بر ۳۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار و ۷ میلیون و ۶۱۲ هزار ۴۰۳ عدد سکه بهار آزادی که شامل حدود ۶۰ تن از ذخایر طلا می‌شود تضییع شده و برای آن کیفرخواست صادر و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه‌های ویژه اخلال در نظام اقتصادی ارسال شده است."

                      رسانه‌های ایران به نقل از دادستان تهران گزارش داده‌اند که دیشب (سه‌شنبه، ۱۴ اردیبهشت) در جلسه‌ای با حضور رئیس قوه قضائیه، پرونده آقای سیف به دادگاه ویژه رسیدگی به "اخلال در نظام اقتصادی" ارجاع شده است.

                      آقای سیف پنج سال، از ۱۳۹۲ تا تابستان ۱۳۹۷، ریاست بانک مرکزی ایران را عهده دار بود.

                      نظر

                      • ali salehi
                        عضو عادی
                        • Feb 2014
                        • 222

                        #46961
                        پاسخ : جــــو بــــازار

                        مرحله اول سوزوندن نقدینگی انجام شده ، اما مرحله اصلی مونده
                        اون پولایی که سوخته پولای خنگ بوده ، از این به بعد باید پول شما بچه زرنگا بسوزه ، جوری میسوزونن که از هرچی بورسه زده بشید اونوقت میاید اینجا میبینید عین قبرستون شده ماهی یکبارم کسی رغبت نمیکنه مطلبی اینجاها بنویسه ، اونموقع یاد من میفتید

                        نظر

                        • ali salehi
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 222

                          #46962
                          پاسخ : جــــو بــــازار

                          این حرف خیلی تلخه ، اما واقعیت باید گفت ، برخی سهما چنان حبابی هستن که از همینجایی که هستن 50_60درصد دیگه بریزن بازم ارزش خرید ندارن
                          اگه کسی اینارو تو سقف خریده باشه ده سال دیگه ام صبر کنه به پولش نمیرسه
                          ابعاد حبابی که اینبار ساختن اینقدر عظیم و بزرگ بوده که خیلیا از درکش عاجزن ، بعضیام که درک میکنن سعی در انکار اون دارن ،
                          با تبلیغات و تله ذهنی که ایجاد کردن صدها هزار میلیارد تومن پول رو با میلیاردها سهام بی ارزش جابجا کردن ، سهامایی ده بیست برابر شدن که هیچ آینده ای در اقتصاد این کشور ندارن ، اینا عملا ورشکسته ان ، اگر دارایی و بدهی هاشون درست حسابرسی بشه سهامدارای فعلی یه چیم بدهکارن

                          نظر

                          • شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 910

                            #46963
                            پاسخ : جــــو بــــازار

                            باید مراقب باشیم که گرفتار این جو خوشبینی مفرط ناشی از کاهش انتظارات تورمی نشویم. متاسفانه حافظه ما عموما بسیار کوتاه مدتی هست و از گذشته ها اصلا درس نمیگیریم. هیچ اتفاق بنیادی که توجیه کننده این مقدارکاهش قیمت ارز و طلا و حتی قیمت سهام باشد رخ نداده است. صحبتهای رئیس جمهور هم در مورد شکسته شدن تحریمها متاسفانه بیشتر مصرف داخلی دارد. نگهداری پول نقد را معقول نمیدانم. در حال حاضر در میان بازارهای سرمایه ای فقط بازار ملک بخصوص در شهرهای بزرگ دارای حباب هست و باید از آن اجتناب کرد.
                            آنکه نامخت از گذشت روزگار
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

                            نظر

                            • ali salehi
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 222

                              #46964
                              پاسخ : جــــو بــــازار

                              در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                              باید مراقب باشیم که گرفتار این جو خوشبینی مفرط ناشی از کاهش انتظارات تورمی نشویم. متاسفانه حافظه ما عموما بسیار کوتاه مدتی هست و از گذشته ها اصلا درس نمیگیریم. هیچ اتفاق بنیادی که توجیه کننده این مقدارکاهش قیمت ارز و طلا و حتی قیمت سهام باشد رخ نداده است. صحبتهای رئیس جمهور هم در مورد شکسته شدن تحریمها متاسفانه بیشتر مصرف داخلی دارد. نگهداری پول نقد را معقول نمیدانم. در حال حاضر در میان بازارهای سرمایه ای فقط بازار ملک بخصوص در شهرهای بزرگ دارای حباب هست و باید از آن اجتناب کرد.
                              این حرفا واسه پارسال بود الان مگه پول نقدیم دست مردم مونده که نگران نگهداریش باشن ؟
                              همه پولا تبدیل شده به سهام حبابی ، ملک و املاک فرسوده حبابی ، خودروهای بی کیفیت داخلی و خارجی
                              الان با دو سال قبل فرق داره ، نقدینگی خطرناک یا سوخته یا فریز شده ، مابقی نقدینگی که موجوده فعلا خطری برای اقتصاد نداره

                              نظر

                              • linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

                                #46965
                                پاسخ : جــــو بــــازار

                                هروقت تحریم های آلمان و ژاپن از بعد جنگ جهانی دوم توسط آمریکا و اروپا لغو شد تحریم های هسته ای نظام هم برداشته میشه
                                هروقت تحریم های عراق دوره صدام رفع شد تحریم های ایران هم برداشته میشه
                                دل خوش نباشید

                                نظر

                                در حال کار...
                                X