جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

از -3 تا +6 اگر بخوان بازار رو برگردونن فوری نصف این زمانی که صرف شده بازار رو منفی کردن بازار مثبت میشه

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      اخباری که داری میذاری کم کم داری تبدیل میشی به صداسیما که مردم تحریمش کردن
      الان همه فقط برای اخبار ماهواره نگاه میکنن
      این یک ماه که داری اخبار در مورد برجام میذاری یکیش راست نبوده
      میگن آب که سر بالا میره، قورباغه ابوعطا میخونه،

همین مانده بود که تو مفلوک عقب مانده با صد تا آیدی مختلف، زبان دربیاری

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

zess کاربر نامحترم و مزدور امیدوارم همینطور که اینجا داری با روان ما بازی میکنی روزگار سر خودت و خانوادت همین بازی ها رو در بیاره.

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5633

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
          zess کاربر نامحترم و مزدور امیدوارم همینطور که اینجا داری با روان ما بازی میکنی روزگار سر خودت و خانوادت همین بازی ها رو در بیاره.
          یعنی شما میگی zess توان تغییر روند شاخص و بازار رو داره!؟یاللعجب!!! سران سه قوه و کلی اخبار مثبت و کلی افزایش قیمت جهانی،نتونسته تا اینجا کاری بکنه و متاسفانه هنوز هم حقیقی ها دارن نقد می کنند.این که به هم توهین کنیم ،به غیر از ایجاد نفرت چیزی ایجاد نمی کنه.
          امیدوارم بازار جوری بشه که همه سبز باشند و خوشحال.

نظر

• Bruce
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 288

نقل از سایت همسایه:

از کل زندگیم 70 میلیون مونده وتوی چهل سالگی هییییییچی برام نموند زشته از مردونگی بدوره ناله بزنم ولی کابوس موعد اجارمو میبینم که باید کجا برم با این اوضاع .
            زن وبچم چه ها کشیدن تو این چند ماه . آبروم رفت . قفله قفلم هیچی برا از دست دادن ندارم . حیثیتم رفت. از جون خودم سیرم . خانوادم بهم پشت کردن چون خار شدم.
            چقدر معامله ی هرز کردم وسطاش از اون 1600 اون بیوجدان ببعد سه بار مینگین کم کردم نابود شدم
            خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• Elcid
              Banned
              • Sep 2020
              • 1239

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
              نقل از سایت همسایه: از کل زندگیم 70 میلیون مونده وتوی چهل سالگی هییییییچی برام نموند زشته از مردونگی بدوره ناله بزنم ولی کابوس موعد اجارمو میبینم که باید کجا برم با این اوضاع .زن وبچم چه ها کشیدن تو این چند ماه . آبروم رفت . قفله قفلم هیچی برا از دست دادن ندارم . حیثیتم رفت. از جون خودم سیرم . خانوادم بهم پشت کردن چون خار شدم.چقدر معامله ی هرز کردم وسطاش از اون 1600 اون بیوجدان ببعد سه بار مینگین کم کردم نابود شدم
              هر کسی بخواد راننده پایه یک بشه باید آزمون بده فنی بلد باشه اعتیاد نداشته باشه و ....

باید از مبلغی مثلا ۵۰ یا ۱۰۰ میلیون یا یک مبلغ مشخصی به پایین اجازه خرید مستقیم سهام رو ندهند و صندوق ها را بخرند این رقم میتونه مبنا باشه و از اون بالاتر به طور مستقیم سهام بخرن

چطوری بعضی ها کار کردن که ۷۰ یا ۸۰ درصد یا یک نفر اینجا مدعی است ۹۰ درصد سرمایه ش رفته
              آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/07, 11:52.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

نقل از سایت همسایه:

از کل زندگیم 70 میلیون مونده وتوی چهل سالگی هییییییچی برام نموند زشته از مردونگی بدوره ناله بزنم ولی کابوس موعد اجارمو میبینم که باید کجا برم با این اوضاع .
                زن وبچم چه ها کشیدن تو این چند ماه . آبروم رفت . قفله قفلم هیچی برا از دست دادن ندارم . حیثیتم رفت. از جون خودم سیرم . خانوادم بهم پشت کردن چون خار شدم.
                چقدر معامله ی هرز کردم وسطاش از اون 1600 اون بیوجدان ببعد سه بار مینگین کم کردم نابود شدم

کاملا حق داره و کاملا باید بهشون حق بدیم. اینکه بگیم آموزش ندیده بودن ، تازه کار بودن و این حرفها به هیچ عنوان از شیادی دولتمردان کم نمیکنه!
                وقتی واعظی بعنوان یک صاحب مقام دولتی رسما و از تریبون های رسمی میاد عدد میده و 1600 رو کف شاخص اعلام میکنه هیچکس حق نداره به امثال این بدبختها ایراد بگیره. شما غلط میکنید از تریبون رسمی واسه شاخص کف تعیین میکنی وقتی نه عرضه و نه ابزار کافی برای برقراری چنین حمایتی رو ندارید و اگر دارید و صرفا در حد حرف و کلام بر زبان آوردید صدها برابر بدتر مسئولیت بدبختی دیگران را بر گردن دارید!
                تازه وارد که هیچ ، اون حرفه ایش هم مجدد پول آورد وسط میانگین کم کرد یا حتی اونی که زرنگی کرده بود و بالاتر خروج زده بود اینجا دوباره ورود زد! در کجای دنیا چنین پدیده ای داریم؟! چیزی که الان بیشتر محتمل به نظر میرسه اینه که این اعداد و ارقام به عمد و در راستای اهداف گروگانگیری سرمایه مردم اعلام میشد!
                رسما باید آن مقامات مسئول به دلیل سواستفاده از قدرت ، سو مدیریت یا هر اتهامی پاسخگو و محاکمه میشدن و این بر عهده مقامات ناظر قضایی از سازمان بازرسی کل کشور تا قوه قضاییه بوده و سکوت و انفعال اونها یعنی همه آنها هم در این کلاهبرداری و شیادی شریک جرم بودن.
                همه اینها اظهر من الشمسه. گیریم یک نهاد و قوه فریبکاری کرد ، سکوت و انفعال دو قوه دیگر یعنی شراکت در جرم ، یعنی کل سیستم یا از ابتدا با هدف و برنامه شوم جلو رفت یا توانایی مدیریت و مهار و برخورد با ضعف ها و خباثتهای بخشهای دیگر را نداشت ، این یعنی نظام ناکارآمد ، یعنی فساد اعظم ، یعنی عدم مشروعیت
                آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2021/05/07, 12:14.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8514

نقل از سایت همسایه:

درک میکنم.

اشتباهات بزرگی کردیم.

انشا الله بغد عید قربان حداقل یک هفته مثبت داشته باشیم.

ماه رمضان همیشه بازار راکد بود.
                  امسال که دیگه نابود کرد همه را.

امیدواریم فرجی حاصل شود به زودی.

از همه بچه ها استدعا دارم بی ریابه همنوعان و همکاران خود اینجا تا جایی که توان داریم کمک کنیم و انها را از این اوضاع بحرانی برهانیم.

بورس جان خودم هم محتاج کمک هستم.

زیاده روی کردم و لب پرتگاه هستم متاسفانه

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

مسول دفتر رئیس جمهور :

در روزهای گذشته و متاثر از جو مثبت مذاکرات وین، بازار ارز روندی نزولی را طی می‌کرد که متاسفانه با خبرسازی دروغ یک رسانه (پرس تی وی) ، این روند دچار اختلال شد.

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

رویترز:

واشنگتن یک پیشنهاد جامع را مطرح کرده است که شامل برداشتن و حذف کامل تحریم‌ها در بخش‌های اصلی و کلیدی مثل نفت، گاز و بانکداری است و آمادگی خود را برای کاهش تحریم‌های مربوط به تروریسم و حقوق بشر اعلام کرده است.

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                        مسول دفتر رئیس جمهور :

در روزهای گذشته و متاثر از جو مثبت مذاکرات وین، بازار ارز روندی نزولی را طی می‌کرد که متاسفانه با خبرسازی دروغ یک رسانه (پرس تی وی) ، این روند دچار اختلال شد.
                        دیگ به دیگچه میگه روت سیاه !
                        آخه بیشرف تو خودت سردسته دروغگوها هستی حرام لقمه
                        توی همین بورس اینقدر دروغ تحویل ملت دادید که آوازه آن همه جای دنیا پیچیده
                        من نمی دونم واقعا اینها مسلمان هستند و به آن دنیا هم اعتقا دارند !!!!!
                        سلام

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                          دیگ به دیگچه میگه روت سیاه !
                          آخه بیشرف تو خودت سردسته دروغگوها هستی حرام لقمه
                          توی همین بورس اینقدر دروغ تحویل ملت دادید که آوازه آن همه جای دنیا پیچیده
                          من نمی دونم واقعا اینها مسلمان هستند و به آن دنیا هم اعتقا دارند !!!!!
                          این بیچاره یک تحلیل تکنیکال کرد، حالا تا آخر عمر بزنید تو سرش

همین شما ها هستید که به جوان ها و تازه کارها اجازه اظهار نظر و میدان نمی دهید تا سعی و خطا کنند و فراریشون می دهید!!!!

نظر

• ebiman
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 2071

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                            این بیچاره یک تحلیل تکنیکال کرد، حالا تا آخر عمر بزنید تو سرش

همین شما ها هستید که به جوان ها و تازه کارها اجازه اظهار نظر و میدان نمی دهید تا سعی و خطا کنند و فراریشون می دهید!!!!
                            /.:blinksmiley.://:.yead.:/
                            سلام

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

علی نیکزاد نائب رئیس مجلس:

?به زودی با یک راه حل عملی آن خسارتی که در بورس به مردم وارد شده است را جبران می‌کنیم.

@BourseNews
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• eco777
                                عضو فعال
                                • Sep 2014
                                • 676

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                                علی نیکزاد نائب رئیس مجلس:

������به زودی با یک راه حل عملی آن خسارتی که در بورس به مردم وارد شده است را جبران می‌کنیم.

@BourseNews
                                همین آقای نیکزاد از کسانی بود که قائله ی قیمت گذاری دستوری فولاد رو راه انداختند . قیمت گذاری دستوری فولاد در اون مقطع باعث شد سقوط شاخص بورس شدت بگیره .

نیکزاد: به وعده وزیر صمت درباره کاهش قیمت فولاد خوشبین هستیم - ایرنا

نظر

در حال کار...
                                X