کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
من هم يه كوچولو وبيمه خريدم اين آقاى مي خوب خريداري ميكنه
دادا فردا بازار خیلی بهتره......فعلا ترس تو جونه ملت هست
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دادا فردا بازار خیلی بهتره......فعلا ترس تو جونه ملت هست
118 را رد کنه...میترکونه....نظر شخصیست......
خبر بازگشایی نماد فملی که اومد توی اغلب نمادها قیمت ها رو بردن بالا تا 4% و صف خرید گذاشتن و البته معاملات هم در حال انجام بود فقط صف گذاشتن که پایانی بالاتر بیاد و شاخص بره بالا و با منفی شدن فملی بقیه نمادها هم منفی نشن و نریزن !
باید دید برای بقیه بازگشایی ها چه برنامه ای دارن !
من ديگه اعتمادي به بورس ندارم و اصلا دستم به خريد نميره. براي مدتي كلا از بورس خارج ميشم.
شما که از دو هفته قبل از توافق هی دارین این جملات را تکرار میکنین .
از یک ماه پیش قصد خرید ندارین ولی هر روز در تالار هستین و هی تکرار میکنین
چرا دوست ندارین زمانی که سهم ندارین بازار رشد نکنه !!! البته این رفتار را اکثرا دارن
ببخشید ،شما میتونید هر چیز که باب میل تون نیست الکی فرض کنید ولی بنده شرمنده ام.
سود شاوان تنها مختص خود اون نیست که ما بگیم این سهم فرابورسی هست و با شاخص کاری نداره بلکه خبر از سودهای شبندر و شپنا و اینده پالایشی ها و میزان تاثیر پذیری بازار از جریان این سود داره.
در مورد فولای و فولاد هم یه نگاهی به سرمایه این دو می انداختید بد نبود،تعداد سهام فولای 82 میلیون عدد، ضمن اینکه شما طوری از فولای حرف میزنید انگار 100درصد رفته بالا!
بازار با حرف من و شما حرکت نمیکنه ولی نسبت به تغییرات بی تفاوت نیست.
اگر شاوان تنها سهم پالایشی در بازار بود میشد تاثیر اون رو نایده گرفت ولی شاوان خبر از شبندر و شپنا داره و بازار برای این دو واکنش نشون خواهد داد.
ضمن اینکه من اصلا کاری ندارم بازار با چی میره بالا و با چی میاد پایین ،برای من مهم سود کردن و عدم ضرر هست.
شما حالا میگید بازار به دستور دولت میاد پایین،خب با اون بیاد پایین چه فرقی به ضرر و زیان من خواهد کرد.
دلیل افت بازار میتونه مختلف باشه ولی ضرر و زیان من یکیست پس بایست با روند قیمت همراه شد.
هر وقت بازار دوباره صعودی شد بنده هم مثل شما تبلیغ بازار رو خواهم کرد ولی الان هنوز به مرز پایداری نرسیده
دوست عزیز گویا شما دوست دارین حرف خودتون را هی تکرار کنید و انتقاد پذیر نیستید
صحبت من دیشب این بود که گزارش پالایشگاه لاوان روی کل بازار تاثیر نداره . اینکه گزارش این سهم رو کل پالایشگاه ها تاثیر داره یه بچه هم میدونه . البته شما گویا یه گزارش لاوان را دیدین و هنوز مابقی گزارش ندادن ، برای کل گروه نسخه را پیچیدید
دیشب من اصلا صحبت از ارزش دو شرکت کردم که شما صحبت از برگه سهم فولاد با فولای میکنید !!!! صحبت من این بود که اگر قرار باشه گزارش لاوان رو کل گروه های بازار تاثیر منفی بذاره پس گزارش فولاد چرا رو کل گروه های بازار تاثیر نذاشت !!!!
نه با حرف شما بازار بالا میره نه با حرف من . ولی اینکه شما نقد هستین و حرف هایی میزنین که بر علیه بازار و غیر منطقی هست باید جواب داده بشه .
این دولت دستور پایین آمدن بورس را نمیده . همین که نقدینگی ها را در بانک بلوکه کرده نقدینگی وارد بازار نمیشه و بازار رشد چندانی نمیکنه .
(( در آخر که فرمودین من تبلیغ بازار را میکنم ، شما چند پست از من بیار که من گفته باشم بخرید که بازار قراره بره بالا یا سهم گیر نیاد و از این حرف ها ))
مشکل شما و تعداد زیادی از دوستان این هست که دوست ندارن موقعی که سهمی میفروشن بازار رشد کنه و هزاران دلیل الکی برای این قضیه در تالارها بیان میکنن . نمونش این دوستمون که از یک ماه پیش هی میگه من نمیخرم و من اوراق هستم و من اعتماد ندارم .
نظر