جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    دوست عزیز گویا شما دوست دارین حرف خودتون را هی تکرار کنید و انتقاد پذیر نیستید
    صحبت من دیشب این بود که گزارش پالایشگاه لاوان روی کل بازار تاثیر نداره . اینکه گزارش این سهم رو کل پالایشگاه ها تاثیر داره یه بچه هم میدونه . البته شما گویا یه گزارش لاوان را دیدین و هنوز مابقی گزارش ندادن ، برای کل گروه نسخه را پیچیدید
    دیشب من اصلا صحبت از ارزش دو شرکت کردم که شما صحبت از برگه سهم فولاد با فولای میکنید !!!! صحبت من این بود که اگر قرار باشه گزارش لاوان رو کل گروه های بازار تاثیر منفی بذاره پس گزارش فولاد چرا رو کل گروه های بازار تاثیر نذاشت !!!!
    نه با حرف شما بازار بالا میره نه با حرف من . ولی اینکه شما نقد هستین و حرف هایی میزنین که بر علیه بازار و غیر منطقی هست باید جواب داده بشه .
    این دولت دستور پایین آمدن بورس را نمیده . همین که نقدینگی ها را در بانک بلوکه کرده نقدینگی وارد بازار نمیشه و بازار رشد چندانی نمیکنه .
    (( در آخر که فرمودین من تبلیغ بازار را میکنم ، شما چند پست از من بیار که من گفته باشم بخرید که بازار قراره بره بالا یا سهم گیر نیاد و از این حرف ها ))
    مشکل شما و تعداد زیادی از دوستان این هست که دوست ندارن موقعی که سهمی میفروشن بازار رشد کنه و هزاران دلیل الکی برای این قضیه در تالارها بیان میکنن . نمونش این دوستمون که از یک ماه پیش هی میگه من نمیخرم و من اوراق هستم و من اعتماد ندارم .

این دولت دستور پایین آمدن بورس را نمیده

از این به بعد دولت اجازه پایین امدن بازار بورس را نمیده !!! با جمله شما موافق هستم حتما با باز گشای گروه پالایش شاخص سازی انجام میشه تا از این مرحله هم بگذریم !!
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1055

راستی صحبت از بانک شد من یه حساب 22 درصدی جاری تو اقتصاد نوین دارم به نظر می رسه از ماه گذشته 18 درصد حساب کردن به جای 22 درصد. مطمئن بشم میارمش بورس فوقش اوراق می خرم باز بهتره. البته با 2، 3 درصد به جایی نمی رسیم ولی خوب

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        به نظر می رسه نباید نگران تعدیل منفی گروه پالایش بود حالابازار می خواهد ریرش کند با این گروه زیرشش را تکمیل می کند دفعه قبل 3 هزار واحد تاثیر گذاشتند گروه پالایش این بار با باز گشای حداکتر می تواند با خود گروه های دیگر بازار را منفی کند که می شود 4 هزار واحد که شاخص می رسد به 63 هزار واحد احتمال کمی حتی وجود دارد شاخص همان 4 هزار واحد را اصلاح کند احتمالا برنامه های باید وجود داشته باشه برای کنترول نزول شاخص دیگه آب از سر بازار گذشته و چیزی برای از دست دادن نداره به حاشه ها هم توجه نکنید از گروهای که با قیمت نفت و دلار رابطه دارند دوری کنید اگر اصلاح شدید شاخص هم باشه با گروه پالایش انجام میشه

گروه پالایش -گروه پتروشیمی - گروه معدنی و فولادی تا تکلیف بوجه سال 95 دولت و این گروه توسط خود شرکتها کاملا معلوم بشه
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
          راستی صحبت از بانک شد من یه حساب 22 درصدی جاری تو اقتصاد نوین دارم به نظر می رسه از ماه گذشته 18 درصد حساب کردن به جای 22 درصد. مطمئن بشم میارمش بورس فوقش اوراق می خرم باز بهتره. البته با 2، 3 درصد به جایی نمی رسیم ولی خوب
          کسانی که از قبل جساب داشتن و سودهای 22% و بالاتر بهشون تعلق میگرفت گویا حداکثر تا آخر برج 6 قرارداد دارن و بعد به روز میشه
          شما یه سری برو بانک . بانک مرکزی چون به سودهای 22% گیر میده ، برای همین خود بانک یک حساب دیگه برای مشتری باز میکنه و مقداری از درصد سود را به حساب جدید میریزه تا بانک مرکزی به سود های بالای 22% گیر نده

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

همين اوراق مشاركت بورس 20 تا 22% روز شمار ميده و كاهش سود بانكي فريبي بيش نيست.
            وقتي سهمي مثل خكاوه و خپارس صف ميشه. سهمي زيان ده و زيان انباشته دار كه آينده اي هم ندارد. يعني بازار رفتار گله اي دارد. گزارش افتضاح ميدن ليدر هم ميشن. خيلي جالبه. ببخشيد يعني گوسفند زياد داريم.
            بنده در حال حاضر دارم سهمي خاصي رو تحليل و رصد ميكنم و احتمال خريد 1 تا 5% سهم دست حقيقي هست.
            همين شاوان كه مثل بادكنك بادش كردن امروز ديديم كه چه تري زد.
            اينجا فكر نميكنم حرفهاي منو كسي بخونه بجز چند نفر اونم شانسي. پس زياد نگران نباش.

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• meysam meysam
                عضو عادی
                • Jun 2015
                • 25

جو بازار شنبه به تدریج صعودی خواهد بود کم کم روند کل بازار وارد فاز صعودی خواهد شد سرمایه ها کم کم وارد بازار سرمایه می شود. تا آخر مرداد این وضعیت بازار به وضوح دیده خواهد شد.

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۵/۷

نگرانی عبده تبریزی از جهش بزرگ و شارپی شاخص در آینده نزدیک
                  با بررسی وضعیت بازارسرمایه در دولت قبل اعلام شد:
                  عضو شورای عالی با بررسی وضعیت بازارسرمایه در دولت قبل و اعلام دستیبابی دولت به ۶ میلیارد دلار ، روند مثبت شاخص بورس در ۵ -۶ هفته آینده را پیش بینی کرد و گفت:نگران جهش شارپی و بزرگ شاخص هستم.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسین عبده تبریزی که دیروز با حضور در سرمایه گذاری سبحان، وضعیت بازارسرمایه را برای مدیران حاضر تشریح می کرد، گفت: در حالی اقتصاد ایران در وضعیت فوق العاده ای قرار دارد که نباید وضعیت فعلی بورس را با سال های 86 یا 90 مقایسه کرد.چرا که با توجه به تغییرات ساختاری سال‌های گذشته امکان مقایسه وجود ندارد و این کار درستی نیست .

وی افزود: وقتی دولت یازدهم از راه رسید شاخص بورس وضعیت فریبنده‌ای داشت. ‌اما با مقایسه شاخص بورس بین سال‌های 83 الی 92 و با کاستن نرخ تورم ، وضعیت اقتصادی بحرانی کشور نسبت به سال 83 به خوبی نمایان می‌شود. در این میان هر چند شاخص از شهریور سال 92 جهش بزرگی داشت اما وضعیت فعلی بورس حاصل همان رشد شارپی است که مجبور به اصلاح شده است .

مشاور وزیر راه و شهرسازی درباره عملکرد اقتصادی دولت یازدهم گفت: این دولت جرات کرد جراحی در اقتصاد انجام بدهد و تورم را تک رقمی کند. هرچند تورم در کشور یک جریان پوششی است و همان نقشی را دارد که یارانه دارد و یا وام‌های گزاف در یونان دارد. در واقع تورم،‌ واقعیت را پوشش می‌دهد و اعداد آن غیر واقعی است. مهار تورم همان نقشی را ایفا می کند که وقتی منابع ارزی بزرگ وارد کشور می‌شود، اقتصاد را رها می‌‌کنیم و از این موضوع خوشحال می‌شویم.

عبده تبریزی خاطر‌نشان کرد: هنگامی که تورم کم می‌شود، معضلات دیگر نمایان می‌شوند و مشخص می‌شود که چرا بانک‌ها تنگنای مالی داشتند؟ چرا سیمان افزایش تولید دارد؟ چرا تولیدات آهن فروش نمی رود؟ این سوالات مطرح می‌شود و متاسفانه این معضلات را به بازار سرمایه و حجم مبنا و دامنه نوسان 5 درصدی و مدیران بازار وصل می‌کنیم. در حالی که مشخص است تمام این موارد تنها 10 درصد در افت و خیز بازار موثر است. واقعیت دیگری در حال حاضر به بازار فشار می آورد و بازار طبق منطق اقتصادی جلو می‌رود.

وی افزود: در حال حاضر معضلاتی مانند تنگنای مالی، کمبود بودجه برای ارائه تسهیلات به بورس فشار می‌آورد و این که هنوز خارجی ها وارد این بازار نشده اند و راه رونق را بسته‌است. در این شرایط به توافق تاریخی ایران و 5+1 می‌رسیم. هر چند این توافق تجربه تاریخی ارزشمندی است و افراد زیادی در انتظار معجزه از این دستاورد در بازار سرمایه بودند، ‌اما مشاهده می‌شود بازار نسبت به این اتفاق عکس العمل مثبتی نشان نمی‌دهد و عوامل منفی زیادی پشت سر یکدیگر وارد گود بورس می‌شوند.

این عضو شورای عالی بورس افزود: یکی از این دلایل این است که بانک مرکزی سود 10 هزار میلیارد تومانی سال گذشته را به هزار و 600 میلیارد تومان کاهش می‌دهد. این موضوع نشان می‌دهد سود های موهوم در اقتصاد ایران توزیع شده‌است. البته این موضوع فقط مساله سهامداران نیست، بلکه نشان دهنده این است که سپرده گذاران هم سود موهوم کسب کردند. این موضوع از نظر نحوه نظارت باید متفاوت باشد که فشار به سود سهم نمی‌آمد. اما به رغم تمام این موضوعات منفی از جمله بهره مالکانه و قیمت و خوراک و ... ،‌ اعتقاد من این است 5 الی 6 هفته آینده بازار حرکت می‌کند و نگران این هستم که دوباره جهش بزرگی داشته‌باشد.

عبده تبریزی خاطر نشان کرد: همه می‌دانیم وضع اقتصاد ایران خوب نیست و شاهد آن هم جراحی بزرگی است که در اقتصاد انجام شد. حال این که قرار است از تحولات توافق حدود 6 هزار میلیارد دلار به دولت برسد،‌ اگر این مقدار به صورت ناگهانی به بازار سرمایه وارد شود،‌ چه می‌شود؟ این که دو سال آینده ماست مالی شود بهتر است یا این که صرف گرفتاری‌های اساسی اقتصادی کنیم و سعی کنیم بهره وری در تولید سیمان، ‌فولاد، ‌پتروشیمی‌ها و سایر صنایع را بالا ببریم؟ البته ظرفیت بزرگ وام گیری 100 هزار میلیاردی را هم پس از توافق خواهیم داشت، اما برای آن هم باید برنامه ربزی منسجم داشته باشیم و فقط برای رشد شارپی شاخص، آن را وارد بازارسرمایه نکنیم.

وی افزود: به همین علت باید از ادامه جراحی در اقتصاد حمایت شود. اکثر افرادی که اکنون از زیان بازار ناراحتند، افرادی هستند که برای دریافت سود بلند مدت به بازار آمده‌اند و نوسان گیر بازار نیستند. ما به دنبال یک سلامت بلند مدت در بازار هستیم و برای دولت مهم است که با این پولی که به دستش آمده استف به جای حمایت یک ساله در بازار،‌ به ادامه جراحی اقتصادی بپردازد که حتی در میان مدت نیز به نفع بازار است و نمونه آن اصلاح قیمت کالاهای زیربنایی است.

عبده تبریزی گفت: در حال حاضر درآمد بودجه ای دولت کشش قیمت برق و آب با یارانه و ارائه خدمت جاده ای رایگان را ندارد. به قول معروف این لحاف یک متری، کشش آدم دو متری ندارد. باید بودجه را گسترش بدهیم. گسترش بودجه با مسایل حسابداری حل نمی شود.

وی در خاتمه گفت:باید بدانیم در شرایط فوق العاده در اقتصاد ایران هستیم و حباب‌هایی که می‌شکند حاصل 12 سال حرکت بدون برنامه است. هر چند پیش از آن هم با برنامه منسجمی حرکت نمی کردیم و در بسیاری از حوزه ها بهره وری به میزان یک سوم پیش از انقلاب کاهش داشته‌است. برای این که تولیدات ایران در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد،‌ باید مفاهیمی برای حمایت از تولید تعریف کنیم. اعتقاد من است که در حوزه بهره وری باید اصلاحات اساسی انجام شود.

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

با بررسی وضعیت بازارسرمایه در دولت قبل اعلام شد: ۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۵/۷
                    عضو شورای عالی با بررسی وضعیت بازارسرمایه در دولت قبل و اعلام دستیبابی دولت به ۶ میلیارد دلار ، روند مثبت شاخص بورس در ۵ -۶ هفته آینده را پیش بینی کرد و گفت:نگران جهش شارپی و بزرگ شاخص هستم

این عضو شورای عالی بورس افزود: یکی از این دلایل این است که بانک مرکزی سود 10 هزار میلیارد تومانی سال گذشته را به هزار و 600 میلیارد تومان کاهش می‌دهد. این موضوع نشان می‌دهد سود های موهوم در اقتصاد ایران توزیع شده‌است. البته این موضوع فقط مساله سهامداران نیست، بلکه نشان دهنده این است که سپرده گذاران هم سود موهوم کسب کردند. این موضوع از نظر نحوه نظارت باید متفاوت باشد که فشار به سود سهم نمی‌آمد. اما به رغم تمام این موضوعات منفی از جمله بهره مالکانه و قیمت و خوراک و ... ،‌ اعتقاد من این است 5 الی 6 هفته آینده بازار حرکت می‌کند و نگران این هستم که دوباره جهش بزرگی داشته‌باشد

عبده تبریزی خاطر نشان کرد: همه می‌دانیم وضع اقتصاد ایران خوب نیست و شاهد آن هم جراحی بزرگی است که در اقتصاد انجام شد. حال این که قرار است از تحولات توافق حدود 6 هزار میلیارد دلار به دولت برسد،‌ اگر این مقدار به صورت ناگهانی به بازار سرمایه وارد شود،‌ چه می‌شود؟ این که دو سال آینده ماست مالی شود بهتر است یا این که صرف گرفتاری‌های اساسی اقتصادی کنیم و سعی کنیم بهره وری در تولید سیمان، ‌فولاد، ‌پتروشیمی‌ها و سایر صنایع را بالا ببریم؟ البته ظرفیت بزرگ وام گیری 100 هزار میلیاردی را هم پس از توافق خواهیم داشت، اما برای آن هم باید برنامه ربزی منسجم داشته باشیم و فقط برای رشد شارپی شاخص، آن را وارد بازارسرمایه نکنیم.

نظر

• masood k
                      عضو عادی
                      • Jun 2015
                      • 46

• سیمان جان دوباره می‌گیرد||

سیمان یکی از محصولات ترکیبی مواد معدنی در سال‌های اخیر به خاطر رکود سنگینی که در ساخت‌وساز و پروژه‌های عمرانی به وجود آمده در شرایط نامتعادل عرضه و تقاضا به سر می‌برد به طوری‌که عرضه بیش از تقاضا بوده و انگیزه تولیدکنندگان با کاهش میزان تقاضا در بازارهای داخلی و خارجی کاهش یافته است.

http://www.cementgroup.ir/newsView.aspx?IDnews=5204
                        اما با شرایط جدیدی که در وضعیت اقتصادی کشور به وجود آمد بسیاری از تولیدکنندگان این محصول امید خود را باز یافته و در انتظار بهبود شرایط اقتصادی و افزایش داد و ستدهای بین‌المللی هستند تا میزان تقاضا برای خرید سیمان افزایش یافته و خریداران بین‌المللی با رغبت بیشتری برای خرید این محصول قدم پیش‌گذارند.
                        در هفته‌های اخیر بحث افزایش تعرفه‌های سیمان مطرح بود که این طرح درحال‌حاضر مراحل نهایی خود را سپری می‌کند اما به گفته کارشناسان آنچه که اهمیت دارد توجه به این موضوع است که تنها افزایش تعرفه نمی‌تواند در وضعیت فعلی تولیدکنندگان تحول ایجاد کند بلکه باید شرایط عرضه و تقاضا هم متعادل شود، تنها در این صورت است که می‌توان امید به بهبود شرایط سیمان داشت.

نظر

• محمد3
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 458

اكثر روزا اول صبح يه مثبت ميزنه اكثر نمادها و بعدش نوسان گيرا خالي ميكنن و تا اخر وقت مياد پايين و نوسانگيرا دوباره ميتونن پايينشو بخرن /:.weirdsmiley.:/
                        يعني ميشه بالاخره اين روند تموم بشه و نوسانگيرا جا بمونن /:.sadsmiley.:/

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 839

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                          با بررسی وضعیت بازارسرمایه در دولت قبل اعلام شد: ۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۵/۷
                          عضو شورای عالی با بررسی وضعیت بازارسرمایه در دولت قبل و اعلام دستیبابی دولت به ۶ میلیارد دلار ، روند مثبت شاخص بورس در ۵ -۶ هفته آینده را پیش بینی کرد و گفت:نگران جهش شارپی و بزرگ شاخص هستم

این عضو شورای عالی بورس افزود: یکی از این دلایل این است که بانک مرکزی سود 10 هزار میلیارد تومانی سال گذشته را به هزار و 600 میلیارد تومان کاهش می‌دهد. این موضوع نشان می‌دهد سود های موهوم در اقتصاد ایران توزیع شده‌است. البته این موضوع فقط مساله سهامداران نیست، بلکه نشان دهنده این است که سپرده گذاران هم سود موهوم کسب کردند. این موضوع از نظر نحوه نظارت باید متفاوت باشد که فشار به سود سهم نمی‌آمد. اما به رغم تمام این موضوعات منفی از جمله بهره مالکانه و قیمت و خوراک و ... ،‌ اعتقاد من این است 5 الی 6 هفته آینده بازار حرکت می‌کند و نگران این هستم که دوباره جهش بزرگی داشته‌باشد

عبده جان ایقد نگران نباش
                          این دولت اونقد موزی هس که مگه میزاره رشد شارپ داشته باشیم
                          همون رشد معمولیشم نمیزاره

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                            عبده جان ایقد نگران نباش
                            این دولت اونقد موزی هس که مگه میزاره رشد شارپ داشته باشیم
                            همون رشد معمولیشم نمیزاره

شاید دوست داشته باشند نزدیک به انتخابات مجلس و اعلام نهایی شفاف سازی نرخ خوراک گروه پتروشیمی و بهره مالکانه در بوجه 95 در آذر ماه با کمی تاخیر یک حرکت خوب رو به بالا داشته باشیم !!!

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

فروش...وبیمه...خکاوه....فلوله...............نقد شدم........
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• محمد3
                                عضو فعال
                                • Aug 2014
                                • 458

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                                فروش...وبیمه...خکاوه....فلوله...............نقد شدم........
                                اميدوارم بازار مثبت بشه و جا بموني /:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X