جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : جــــو بــــازار

?پمپاژ اخبار موفقیتهای ادعایی مذاکرات وین و در کنارش تزریق ارز و اندکی کاهش قیمت نسبت به سیر صعودی آن در دولت روحانی با اهداف انتخاباتی و این گزاره است که ما داشتیم موفق میشدیم خامنه‌ای‌ و تندروها نگذاشتند
    ?برای پوشش رسوایی‌هایی که بعدا افشا میشود، ناکامی‌های اینده و بازیافت در انتخابات۱۴۰۴ هم کاربرد دارد
    ?اصل بر این است مگر اینکه هر بخشی از ادعای مقامات جمهوری اسلامی توسط منابع معتبر و رسمی تایید و راستی‌آزمایی شود

✅ t.me/am_moghadam.
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
      ?پمپاژ اخبار موفقیتهای ادعایی مذاکرات وین و در کنارش تزریق ارز و اندکی کاهش قیمت نسبت به سیر صعودی آن در دولت روحانی با اهداف انتخاباتی و این گزاره است که ما داشتیم موفق میشدیم خامنه‌ای‌ و تندروها نگذاشتند
      ?برای پوشش رسوایی‌هایی که بعدا افشا میشود، ناکامی‌های اینده و بازیافت در انتخابات۱۴۰۴ هم کاربرد دارد
      ?اصل بر این است مگر اینکه هر بخشی از ادعای مقامات جمهوری اسلامی توسط منابع معتبر و رسمی تایید و راستی‌آزمایی شود

✅ t.me/am_moghadam.
      به نظر میرسه دست و پای خودت را گم کردی

مشخص هست که احتمالا زیاده روی کردی، سنگین داخل ضرر هستی، افتادی به هذیان گویی و اسپم پراکنی

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

طالبان داره تو افغانستان میکشه میره جلو
        همین امروز 30 نفر رو تو بمب گذاری کشتن 52 نفر هم زخمی
        بعد از رفتن آمریکا از افغانستان این کشور میشه پارستان

در مورد بورس ایران هم باید بگم سال 1401 درست میشه

نظر

• arman36
          ستاره دار(3)
          • Jan 2014
          • 962

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          بله دقیقا نوشته های شما خاطرم هست . خدا را شکر حافظه خوب یاری میده . موقعی که نیمه اذر ماه 99 گفتید فلان و فلان سهم را خارج شدم و چندی قبل هم کامنت را بالا اوردید ، من جوابتون چی گفتم ؟ گفتم کار درستی کردید ولی اون موقع بسیاری از نمادها 20 تا 50% و حتی بیشتر ، بالاتر از الان بودند و در اون مقطع کار درستی بود خروج . شاخص هم 1500 و کمی بالاتر بود
          بحث ما الان است

گفتی اگر کسی با حرف شما سهامداری کرد ... من هیچ وقت سهامداری برای هر سهمی را توصیه نکردم و همواره بیشتر مطالبم انتقادی است و خاکستری و نه یک طرفه و نه همواره خوش بینانه . خودم هم در روند های نزولی سهامداری نکرده ام و نمیکنم تا وقتش برسه . لطفا مطالب و افراد را با یکدیگر قاطی نکنید
          مگر من گفتم روند یک شبه صعودی میشه ؟ گفتم چند سال هیچ سهمی در کف نمی مونه . مگه میشه سهمی چند سال کف سازی کنه و کف بمونه ؟ با 20 سال سابقه به این نتجیه رسیدی که سهمی چجند سال در کف بمونه و رو یک قیمت یا یک رنج محدود ؟ سهم وقتی رسید به کف کانالش و با اقبال مواجه شد به مرور از کف فاصله میگیره . محال است چند سال کف بمونه و کف سازی کنه

من مطالب را سطر سطر میخونم و جواب میدم تا اینکه ...
          رسیدم به سطرهای اخر مطلبتون ... چندش بود . پشیمانم از نقل قول قبلی ... اینم با اکراه جواب میدم
          ما اینجا باند مافیا نداریم . همگی یه مشت سهامدار در بدر هستیم و جزء . اخه عقل کل که دهن باز میکنی و هر چی میخوای میریزی بیرون ، مافیا و نمیدونم چی و چی در یک سایت بورسی با اعضای محدود میاد بنویسه ؟ نوشتن در سایت های مختلف یعنی چی ؟ یعنی سهامدار جزئی که دنبال یه لقمه نون با بدبختی است نه مافیا و سایر اتهامات و مزخرفاتی که گفتی
          یکی هم که پیدا میشه شما را تحویل میگیره و جواب میده و حتی در کامنت های قبلی رفتارتون را تائید کرده میای باهاش اینطور برخورد میکنی

ما ادمها همیشه همینیم . یه جاهائی را خوب میائیم ولی اینقدر بعدش بد رفتار میکنیم که ارزندگی گفتارهای قبلی را هم با ماله میکشیم روش . چون حد و اندازه نداریم
          شما هم حد خودت را بدون و این سایت را رها کن و دست از سر دیگران بردار . اخه تو چی میخوای از جون دیگران ؟
          نمیخواستم اینطور جواب بدم ولی حد ... حد وقتی رعایت نشه باید برخورد متناسب با همون حد و حدود صورت گیرد
          من با شما حرفی ندارم خواهشا بار اخرت باشه نوشته منو نقل قول میکنی ....چون قشنگ میشناسمت چکاره هستی و از کجا خط میگیری ....کم هم میاری باهمه دعوا داری و بی ادبی میکنی...یبار دیگه بی ادبی کنی منم بلدم چجوری جوابتو بدم....سهامدار معمولی صبح تا شب تو فروم مطلب نمیزنه نزار همچیو فاش کنم ....برو پی کارت ....من فقط حرفم با تازه واردها بود گول هیچ فروم و سایتی رو نخورن ‌....بهترین دوست تو بازارهای مالی فقط روند هستش....حتی حرف بنده هم گوش ندید....حقوقی ها تو همه سایتها نماینده دارن که ملتو گمراه کنن....ساده نباشید....بعضی ها ادای سهامدار جز درمیارن گوش ندید...همه اینها پارسال نقد کردن رفتن تو ارز دیجیتال ....ملتو فعلا تو سهام نگه داشتن ...‌بعد وقت فروششون شد بوق میزنن تو قله ارز دیجیتالو میندازن بهشون و تو کف سهامشونو میخرن...و این سریال ادامه دارد....یکی هم میاد مچ اینها رو بگیره فوری حمله میکنن که ماهم سهامدار جز هستیم و ضرر کردیم که ملت اعتماد کنن....این ترفندا کهنه شده ....تا ۶ماه دیگه حداقل ارز دیجیتال صعودیه گول هیچ احدی رو نخورید.....هرجا فرصت داد نقد کنید برید ارز دیجیتال ....هروقت دیدید همجا بوق زدن ارز دیجیتال بخرید اونجا وقت فروشه‌....درست مثل مرداد پارسال که همجا بوق زدن سهام بخرید که همونجا وقت فروش بود....بازارهای مالی بیرحمتر از اونی هستن که فکرشو میکنید
          آخرین ویرایش توسط arman36؛ 2021/05/09, 01:17.

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

چرا بجای سهم ارز دیجیتال نمیخرید تا بجای ضرر ،سود کنید!شما که تو خرید و فروش وارد هستین راحت میتونید وارد ارز دیجیتال بشید
            صرافی نوبیتکس ،صرافی خوبی هست ارزهای عالی و معتبری داره با کد دعوتم وارد بشین تا در کارمزد بهتون تخفیف بده ۱۱۳۷۵۲

یه عده مثل این جارچی های دوره گرد توی فروم ها راه افتادن که بروید ارز دیجیتال بخرید،

بشخصا مشکلم با بورس صعود و نزول قیمت ها نبوده، بلکه دستکاری و اجازه ندادن به طی شدن روند سهام است،

حتی در بازار صعودی هم این قضیه مشکل ساز است.
            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

یه فکری به حال نقدشوندگی بازار بکنید، والا ظلمه، بخدا ظلمه...

یه احمق را گذاشتن رئیس بورس، صورت مسئله را با قفل کردن سهام پاک کرده، فکر کرده خیلی کار شاقی انجام داده.

#کیسون جناب انصاری و امور سهام کیسون، من یه شخص 30 ساله هستم فوق لیسانس اقتصاد دارم از دانشگاه علامه طباطبایی، کل پس اندازم تا امروز رو باهاش 37096 سهم کیسون خریدم چند ماهی میشه که پولم بلوکه ست و من بهش نیازی نداشتم و بیخیال بودم ولی آخر هفته قراره برم خواستگاری کسی که دوسش دارم و واقعا حتی پول خرید انگشتر نامزدی هم ندارم ازتون خواهش میکنم صف کیسون رو امروز یا فردا جمع کنید تو رو هر کس که دوس دارین و میپرستین جمع کنید اگر جمع هم نمی‌کنید این شماره تماس من هستش 09398534969 حداقل این سهم های منو کد به کد کنم واستون الان ساعت 5:50 دقیقه صبحه و من از شدت استرس بیدار شدم و دیگه خوابم نبرد
              اگر تا آخر هفته من نتونم سهم هام رو بفروشم دیگه خواستگاریم هم به همیخوره و تا آخر عمرم کیسون رو فراموش نمیکنم که چه بلای به سرم آورد

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3120

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                یه فکری به حال نقدشوندگی بازار بکنید، والا ظلمه، بخدا ظلمه...

یه احمق را گذاشتن رئیس بورس، صورت مسئله را با قفل کردن سهام پاک کرده، فکر کرده خیلی کار شاقی انجام داده.
                سیاست در ده پرده

یک: برخلاف آنچه شایع است،‌ حکومت‌ها با ظلم باقی می‌مانند و با مشتِ آهنین جان می‌گیرند. اهمیتی ندارد که شهروندان چقدر اعتقاد عقلی یا قلبی داشته باشند کافی است که التزام عملی بیابند.

"الحق لمن غلب" و "النصر بالرعب" اساس مملکت‌داری بوده و "اقتدارِ امنیتی" اصل است نه "مشروعیتِ سیاسی"

دو:در تمام تاریخ بشریت حکومتی نبوده که "توان و "اراده" سرکوب را داشته و نپاید. هرکه افتاده یا سرباز و ساز و برگ کم آورده یا لحظه‌ای تردید کرده. صدام یا قذافی حتی در اوج قحطی غذا و دارو، در غایتِ قدرت ماندند و اگر با قوی‌تر از خود سرشاخ نمی‌شدند، هنوز سیدالرئیس و الی‌الابد بودند.

سه:و باز برخلاف آنچه القا می‌شود، شوروی سابق را نیز رقابت تسلیحاتی و اقتصاد بیمار که در ادوار قبل از گورباچف با شدت بسیار بیشتری وجود داشت از هم ندرید. بلکه گلاسنوست اصلاحات سیاسی و پروستریکا اصلاحات اقتصادی و تعطیلی تبعیدگاه‌های سیبری و رهایی روشنفکران و مهار کا‌گ‌ب و آزادی مطبوعات و خانه‌نشینی پیرمردهای پولیت‌بورو و انحلال پیمان نظامی ورشو، دخل‌شان را آورد. وگرنه کدام جوانی جرات داشت از دیوار برلین بالا برود؟! و این‌روزها اگر به مسکو بروید خانه‌های شهر، دوباره پر از مجسمه‌های استالین است و تیشرت‌های بسیاری از جوانان منقوش به تصاویرِ پوتین.

چهار:کشتار هفده شهریور نیز گرچه محبوبیت رژیم گذشته را کاهش داد امّا ابدا قدرت حاکمیتی شاه را تضعیف نکرد! و از قضا آنچه او را برانداخت، تعویضِ اویسیِ جلّاد با ازهاریِ دل‌رحم بود و اعلام آشتی در "صدای انقلاب شما را شنیدم" یا رودربایستی با کارترِ بی‌تجربه. و این عبرتی است که انقلابیونِ سابق و حاکمانِ لاحِق فرا گرفتند.

پنج:شهدالله که بسیاری از مقامات حتی در بدنه‌ی دولت از ابتدا به برجام بدبین بودند امّا جیک نزدند! چرا؟ چون می‌خواستند "مقام" بمانند!
                آن‌وقت تو چه انتظاری داری از انتظاماتی که اگر کارگر بی‌کار را با ساچمه نزند خودش هم در این واویلای فقر بی‌کار می‌شود و چون به او رحم کند، به خانواده خودش بی‌رحمی کرده؟

شش:‏راز دیگر ماندگاری، بخشیدن فساد و نبخشیدن خیانت در جمع همراهان است. از فساد رفقا اگر پنهان باشد و به منافع دیگر دوستان ضرر نزند می‌شود چشم‌پوشی کرد. و خیانت یعنی هرگونه نقد یا نق و هرچه منتقد به حاکم نزدیک‌تر باشد، گناه‌اش نابخشودنی‌تر و عقوبت‌اش سخت‌تر. این نکته را امیرعباس هویدا دوستانه در هواپیمای عازم به رومانی به رفقایش درباره اخلاق شاه سابق گفته بود ولی چون نیک بنگری، همیشه و همه‌جا صادق است.

هفت:‏قدرتی که مستظهر به فرهنگ شهادت باشد، زوال ندارد و آدمی که حاضر باشد در راه ایمان‌اش جانِ نازنین خودش را بدهد، چه دلیلی دارد از ستاندن جانِ مخالف‌اش مضایقه کند؟ بیهوده نیست که همواره جوانان فداکارتر و بی‌رحم‌ترند. و مگر نه اینکه از آنگولا تا افغانستان، عمده‌ی کشتن و کشته‌شدن‌ها بر عهده نوجوانان مسلح است؟

هشت:عبرتی در کار نیست! مثلا بخش اصلی جامعه در انتخابات ر.جمهوری امسال رای‌اولی‌هایی هستند که در انتخابات نود و دو ، دوم دبستان بوده و سال هشتادو هشت کارتون تماشا می‌کردند! طبعا آن‌ها نه مشاهده و نه مطالعه‌ای از واقعیات ندارند و تنها براساس احساسات و تصورات ناشی از محیط پیرامونی‌شان، تصمیم می‌گیرند!

نُه:زندگی با ادبیّات به کلّی فرق دارد و در عالمِ واقع، نه کلبه‌ی احزان روزی گلستان می‌شود و نه سحر نزدیک است! اما کلمات، توانی سحرانگیز دارند و می‌توانند بی‌آنکه الزاما به شعور سیاسی مخاطب اضافه کنند، آنچنان شورِ او را زیاد و زیادتر کند که با خواندنِ رمانی از گورکی، چریکِ فدایی شود و با تورّق اثری از شریعتی، مجاهدِ خلق!

ده:سیاست امری آسمانی نیست. سیاست یعنی حرفه‌ی سواری بر مرکبِ چموشِ قدرت. سیاست یعنی تیغ و طلا و تسبیح. سیاست یعنی از شانه‌ی کسی بالا رفتن و از آن پس، نردبان را انداختن.
                سیاست یعنی دیگری را سپرِ بلایِ خود ساختن، یعنی جاخالی دادن، یعنی هنرِ استفاده از فرصت‌ها یعنی گاه بسان چشمه‌ای زلال سخن گفتن و به مانند مردابی عفِن بودن! و هرکه در این ساحت شروع به چون و چرا کرد، پیدا است که این‌کاره نیست و بهتر است برود درس‌اش را بخواند!

✍️حسین دهباشی

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

دامنه نوسان چه بشه مثبت و منفی پنج درصد چه مثبت و منفی ده درصد بازم صف های فروش جمع نمیشن
                  قبول کنید که از 30 سال پیش تا الان بورس برده بانک مرکزی بوده و هرجور که رییس بانک مرکزی میخواسته بورس رو مثبت و منفی میکردن

نظر

• سبحان 10
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1153

بیشتر از 400 نماد در صف فروش قفل هستند

و هنوز بعد از چند ماه

حمایت شده فقط فملی و فولاد

از 3500 تومان در فملی

و از 2000 تومان در فولاد هزاران میلیارد تومان حقوقی ها فقط صرف حمایت از این دو سهم شد

یک صدم این پول را صرف سهام دیگر کرده بودند الان وضع این نبود

نظر

• "Midas"
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 2483

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      دامنه نوسان چه بشه مثبت و منفی پنج درصد چه مثبت و منفی ده درصد بازم صف های فروش جمع نمیشن
                      قبول کنید که از 30 سال پیش تا الان بورس برده بانک مرکزی بوده و هرجور که رییس بانک مرکزی میخواسته بورس رو مثبت و منفی میکردن

دامنه بیشتر بشه، خرجشون برای کنترل بالا میره

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post
                        بیشتر از 400 نماد در صف فروش قفل هستند

و هنوز بعد از چند ماه

حمایت شده فقط فملی و فولاد

از 3500 تومان در فملی

و از 2000 تومان در فولاد هزاران میلیارد تومان حقوقی ها فقط صرف حمایت از این دو سهم شد

یک صدم این پول را صرف سهام دیگر کرده بودند الان وضع این نبود

بهتر است بگوییم صرف آزاد سازی پول های خودی ها شد

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2122

سلام پس 3قوه چی شد ؟ استارت بورس کارنمیکند؟؟؟

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

بازار یه جوری شده،ده دقیقه اول که به تابلو معاملات نگاه می کنی،انگار بهت میگه روال مثل روزهای قبله،خودت رو خسته نکن،برو بیرون یه چرخی بزن،ساعت 12:20 مجددا بیا و ببین شرایط با 9:15 هیچ فرقی نکرده./:.wubsmiley.:/

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4124

خودروئی ها حالا تازه یادشون افتاده سنگین ترین صف فروش ها در ماه گذشته را ببندند

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11251

تنها 23k تا کف قبلی بازار فاصله داریم!! 1160 هم شکسته شد

نظر

در حال کار...
                                X