کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افزایش دامنه از منفی 3 به منفی 4 برا سرگرم کردن سهام داره بهترین کار برداشتن دامنه تا کسانی که میخواهند به هر قیمت میخواهند خارج شوند روز بعد تزریق نقدینگی و حمایت از بورس
برداشتن کامل دامنه نوسان که فعلا شدنی نیست
حداقل کاری که می توانند انجام دهند دامنه متقارن بشه رو 5 یا 6 و حجم مبنا هم یه مقداری کاهش بدهند بارار حرکت کنه
یه تعداد از مدیران ایران فقط حقوق بگیرند و هیچ کاری نکنن نفع و خیر و برکتش برای مردم بیشتره
آخه تو مغز داری که نوسان منفی 2- رو پیشنهاد میدی
در بازار بورس تمام کشورها شدید ترین تنشهای اقتصادی را بخاطر باز بودن دامنه در یک روز یا دو روز کاری پشت سر میگذارند و پول از بورس آنها خارج نمیشود ولی در بورس ما بخاطر طولانی بودن ریزشها اعتماد و منابع از بورس خارج شده و مصوبات سازمان و سران و.... توسط فعالین دلقک بازی محسوب میشه
برداشتن کامل دامنه نوسان که فعلا شدنی نیست
حداقل کاری که می توانند انجام دهند دامنه متقارن بشه رو 5 یا 6 و حجم مبنا هم یه مقداری کاهش بدهند بارار حرکت کنه
یه تعداد از مدیران ایران فقز حقوق بگیرند و هیچ کاری نکنن نفع و خیر و برکتش برای مردم بیشتره
بازار به شوک نیاز داره افزایش دامنه تدریجی نوسان مثل پختن قورباقه داخل آبگرمه
بازار به شوک نیاز داره افزایش دامنه تدریجی نوسان مثل پختن قورباقه داخل آبگرمه
شوکش اینه تا روزی 5 6 درصد پایین نیاد خریدار هم نمیاد جلو
الان من خریدار وقتی همه صف فروش قفل شده برای چی سهام بخرم اوراق میخرم و میشینم تماشا می کنم
هم خریدار هست هم پول هست اما چرا باید بخره ؟
کدوم آدم عاقلی تو این وضعیت سهم میخره
دامنه متقارن بشه 50 تا سهم صف خرید بشه اعتماد تا حدی برمی گرده بعدا میتونن دامنه رو افزایش هم بدن
عضو سابق شورای عالی بورس:
نظرات براین است که دامنه نوسان بزودی متقارن4درصدی شود!
تا کنون دلار صرافی نیم درصد مثبت خورده...... تنها راه نجات و بازگشت بازار دلاره....امروز فردا باید دست به کار شن...
لیدر بازار شپنا زمانی بر میگرده که دلار برگرده......
تمام بزرگان و پولهای درشت و حتی همین سازمانیها پولهاشون رفته تو بازار ارز دیجیتال و تا اونا برنگردن این بازار هیجا نخواهد رفت الکی خودتونو خسته نکنید ....ارز دیجیتال هم حداقل ۶ماه دیگه صعودیه....بس با روند نجنگید و گول بوقچی ها که میگن کف همینجاست نخورید...روند نزولی بیرحمتر از اونیکه فکرشو میکنید....هرجا بازار جمع شد فقط فرصت ناب فروشه...و فرار از این بازار مکاره
تمام بزرگان و پولهای درشت و حتی همین سازمانیها پولهاشون رفته تو بازار ارز دیجیتال و تا اونا برنگردن این بازار هیجا نخواهد رفت الکی خودتونو خسته نکنید ....ارز دیجیتال هم حداقل ۶ماه دیگه صعودیه....بس با روند نجنگید و گول بوقچی ها که میگن کف همینجاست نخورید...روند نزولی بیرحمتر از اونیکه فکرشو میکنید....هرجا بازار جمع شد فقط فرصت ناب فروشه...و فرار از این بازار مکاره
بازار ارز دیجیتال چنان داغی بر دل خریداران ان بگذارد که ریزش بورس در مقابل ان شوخی بیش نباشد.ارزش بازار رمز ارزها دارد از ارزش بورس خیلی از کشورهای مهم دنیا بالاتر می رود . بیت کوین بالای پنج هزار دلار حباب محض است. بقیه رمز ارزها که حباب محض محض است. من با یک تیم چند نفره براحتی می توانیم در عرض دو ماه یک رمز ارز بهتر از خیلی از رمز ارزهای فعلی راه اندازی کنم. 95 درصد پول مردم در این بازار دود خواهد شد. چند ماه دیگر سکته ای های رمز ارزها همه گیر خواهد شد.
نظر