جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
    دلار و طلا مثبت هستند،

آنوقت بورس داره منفی های دلار را پیشخور می کنه؟!؟!؟ عجبا

ریزش بورس را باید در اتاق های بی فکر کاخ سعد آباد تهران پیدا کرد نه در ریزش قیمت قلابی لار و نه در کاخ سیاه امریکا
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3746

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      خاک بر سر اینها که شدن مسئول بورس و چندین ماه هست کارشون شده تغییر دامنه از ۵ به ۲ و بعد به ۳ و حالا جلسات برای رساندن به ۴
      خاک بر سر این بی شرف ها
      ....این ها همه اش سیاه بازی هست ...دارند فیلم بازی می کنند...برنامه شان این هست سقوط بورس را فرسایشی وسرمایه ها را قفل کنند ...دلار..تورم ..توافق ...حباب.انتخابات..مجلس .وکارشکنی جناح مخالف...جایی در این حساب کتاب ها ندارند ...دستور و برنامه از بیت هست ..ولسلام ..پروژه نظام این هست ...

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2438

[Forwarded from کمپین مطالبات بورس (Masaf)]
        آقای دهقان بارها هشدار دادم تا دیر نشده این دامنه نامتقارن رو بردارید.
        الان کار بجایی رسیده که به حالت اولش هم برگردونید دیگه فایده نداره چون خریداری نیست و فقط فروشنده داریم .
        نمونش چند سهمی که بدون دامنه بازگشایی شد و با 40 درصد افت بازم خریدار نداره
        طوری بازار شخم زدید که لشگر مغول حمله میکرد نمیتونست بخوبی شما قلع و قمع بکنه

پرویز خالقی

#کمپین_مطالبات_بورس

لينك گروه كمپين?

☑️ @boursecampaign
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3081

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          ....این ها همه اش سیاه بازی هست ...دارند فیلم بازی می کنند...برنامه شان این هست سقوط بورس را فرسایشی وسرمایه ها را قفل کنند ...دلار..تورم ..توافق ...حباب.انتخابات..مجلس .وکارشکنی جناح مخالف...جایی در این حساب کتاب ها ندارند ...دستور و برنامه از بیت هست ..ولسلام ..پروژه نظام این هست ...
          درود بر شما

کاملا درسته همش سیاه بازی هست و بس.

نه تنها بورس رو قفل کردن، همین بلا رو بر سر دیگر بازارها آوردن.

ملک رو هم به عرش رسوندن و الان قفل شده و یا خودرو.

فقط وفقط دنبال خرید زمان هستند.

.
          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2021/05/09, 16:40.

نظر

• arman36
            ستاره دار(3)
            • Jan 2014
            • 962

این شد حرف حساب و جوابم نداره....بنده هم این همه دارم فریاد میزنم از برج ۷پارسال نقد کنید برید بانک و ارز دیجیتال واس همین بود....اما مافیا که نماینده همونها هستن نمیزارن ادرس درست بدی...فکرکردید چرا تالار بورسو بستن،؟اونم با اون همه سابقه و کاربر...چون میدونستن چه بلایی میخوان سرملت بیارن ....واس همین بستنش که همچی تو خفا اتفاق بیوفته و کسی اعتراض و تجمع نکنه....تازه اولشه حالا حالاها باید پدر ملتو در بیارن و پولشونو نابودکنن...چون شعارشون اینه ایرانی جماعت باید گشنه باشه تا بتونی حکومت کنی ....

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

کسی که با دید بلند مدت سرمایه گزاری کند در سهم خوب با گرفتن سود 2 مرحله مجمع امسال و سال اینده و صبر داشته باشه در سهم خوب ضرر میکنه
              بذار هر غلطی میخواهند انجام دهند سرمایه گذاری در سهم بنیادی و آینده دار الان هم ضرر نداره با دید بلند مدت بلند در چند روز آینده اخر بازی کثیف معلوم میشه
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ذوالقرنین
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 273

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                این شد حرف حساب و جوابم نداره....بنده هم این همه دارم فریاد میزنم از برج ۷پارسال نقد کنید برید بانک و ارز دیجیتال واس همین بود....اما مافیا که نماینده همونها هستن نمیزارن ادرس درست بدی...فکرکردید چرا تالار بورسو بستن،؟اونم با اون همه سابقه و کاربر...چون میدونستن چه بلایی میخوان سرملت بیارن ....واس همین بستنش که همچی تو خفا اتفاق بیوفته و کسی اعتراض و تجمع نکنه....تازه اولشه حالا حالاها باید پدر ملتو در بیارن و پولشونو نابودکنن...چون شعارشون اینه ایرانی جماعت باید گشنه باشه تا بتونی حکومت کنی ....
                بنظرت از بورس بکشیم بیرون بریم ارز دیجیتال چوب دو سر نیست الان !!! دوج کویین امروز 50% افت کرد باید خیلی حرفه ای بود .. در ثانی ترس بیشتر برای بستن صرافیها هست

نظر

• arman36
                  ستاره دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 962

هروقت سایت تالار بورس باز شد بدونید اخرای اصلاح هستش...اما من میگم تا دوسال دیگرم باز نمیشه چون تازه اول اصلاح هستیم باید اکثر سهمها به قیمت اسمی برسن بعد....

نظر

• arman36
                    ستاره دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 962

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                    بنظرت از بورس بکشیم بیرون بریم ارز دیجیتال چوب دو سر نیست الان !!! دوج کویین امروز 50% افت کرد باید خیلی حرفه ای بود .. در ثانی ترس بیشتر برای بستن صرافیها هست
                    دوست عزیز بیت کوین بخر اون زیاد رشدی نکرده.... من خودم بیت کوین دارم میانگین ۴۷هزار دلار....با دید حداقل ۶ماهه شک نکن میره بالای صد و دویست هزار دلار....بوقتش بالا میارم....۵۰درصدم گذاشتم بانک و صندوق.... روند نزولی شک نکن براحتی درست نمیشه اول باید کف سازی کنه بعد....تا بزرگان سوار نشن روند صعودی درکار نیست ...همه پول بکه....

نظر

• مرشد
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 682

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                      دوست عزیز بیت کوین بخر اون زیاد رشدی نکرده.... من خودم بیت کوین دارم میانگین ۴۷هزار دلار....با دید حداقل ۶ماهه شک نکن میره بالای صد و دویست هزار دلار....بوقتش بالا میارم....۵۰درصدم گذاشتم بانک و صندوق.... روند نزولی شک نکن براحتی درست نمیشه اول باید کف سازی کنه بعد....تا بزرگان سوار نشن روند صعودی درکار نیست ...همه پول بکه....
                      همین بیت کوین سال قبل تا 3000 دلار ریخت دوستان هشیار باشند از بورس عبرت بگیرید
                      نمودار تحولات بیت کوین را مشاهده کنید قیمت بیت کوین | شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز
                      آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2021/05/09, 16:41.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3746

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                        درود بر شما

کاملا درسته همش سیاه بازی هست و بس.

نه تنها بورس رو قفل کردن، همین بلا رو بر سر دیگر بازارها آوردن.

ملک رو هم به عرش رسوندن و الان قفل شده و یا خودرو.

فقط وفقط دنبال خرید زمان هستند.

.
                        باز اونا بهترند ...حالا یا استفاده می کنی یا حداقل جلو چشمت هست وکلیدش دست خودت هست ...زیرقیمت هم فروش نرفت ..میشه تاخت زد ...خلاصه کم و زیاد میشه به یه زخمی زد .این لامصب ها عملا .‌سرمایه و سهام رو خاکستر کردن...امروز رفتم برای وام ...گفتم میخوام برگه سهامم رو وکالتی بزارم گرو ..به عنوان وثیقه !!بانک ملت ..سهام خودش رو به عنوان وثیقه قبول نداشت !!!

نظر

• arman36
                          ستاره دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 962

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                          همین بیت کوین سال قبل تا 3000 دلار ریخت دوستان هشیار باشند از بورس عبرت بگیرید
                          چشم فردا میفروشم شما بخر..... روند صعودی براحتی تموم نمیشه ...ادرس غلط نده...همین دوهفته پیش بود همجا بوق زدن ارز دیجیتال نخرید بدبخت میشید...از همونجا فعلا ۲۰درصد داده ....تا ۶ماه اینده روند صعودیه... دوستان تازه وارد گول نخورید بورس بازیش تمومه....از الان فقط نوسان و نزول داریم ....از برج ۷پارسال گفتم برید نوشته هام هستش....از همون موقع همه مافیا نمیزاشتن حرفمو بزنم و حمله میکردن‌‌....الانم نمیخوان کسی بیاد تو ارز دیجیتال سود کنه.. بنظرتون اینا دلشون واس مردم میسوزه؟همینها بودن پارسال مرداد بوق میزدن بیایید بورس بخرید اخرش چی شد؟

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

باز اونا بهترند ...حالا یا استفاده می کنی یا حداقل جلو چشمت هست وکلیدش دست خودت هست ...زیرقیمت هم فروش نرفت ..میشه تاخت زد ...خلاصه کم و زیاد میشه به یه زخمی زد .این لامصب ها عملا .‌سرمایه و سهام رو خاکستر کردن...امروز رفتم برای وام ...گفتم میخوام برگه سهامم رو وکالتی بزارم گرو ..به عنوان وثیقه !!بانک ملت ..سهام خودش رو به عنوان وثیقه قبول نداشت !!!
                            تنها چیزی که هیچ ارزشی هیجای دنیا حتی تو همین ایرانم نداره و قابل استفاده نیست همین سهامه‌‌‌‌‌.....

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

دامنه نوسان اگر مثبت و منفی 10 درصد هم بشه بازم صف ها طولانی باقی هست
                              فقط برداشتن دامنه نوسان چاره کاره
                              اینجوری سهامدار خرد چوب حراج به سهامش نمیزنه

نظر

• مرشد
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 682

فکر می کنم بلایی که سربیشتر دوستان اومده ناشی از خطای خرید در اوج وبسنده نکردن به سود در سقف بود.
                                خرید سهام ، سکه، ماشین و ملک بعداز رشد چند صد درصدی مهمترین دامی است که یک معامله گر می تواند درآن گرفتار شود.
                                قانون سود: خرید در کف از صف فروش و فروش به صف خرید
                                آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2021/05/09, 16:53.

نظر

در حال کار...
                                X