جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aminian
    كاربر فعال
    • Oct 2012
    • 663

پاسخ : جــــو بــــازار

شاید بشه گفت هر زمان بازار به چیزی توجه میکنه
    در بازار ضعیف ، کمترین پ ی ملاک بازاره
    در روند صعودی ، بیشترین پتانسیل

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
      درود

دوست گرامی میشه بعد سالها بفرمایید این پسوند خان و این سه ستاره دو طرفش جریانش چیه؟

اگه شما همون ظور که قبلا هم در تالار وهم اینجا گفتین بهرام بهرامی هستید پس جریان این خان چیه ؟

نام کاربری اختیاری است و محل چون و چرا و کنکاش نیست ولی چون شما بارها اسم و فامیل واقعی رو اظهار کردین می پرسم.

لقب خان رو دوست دارین یا تصور می کنید خان بودن اون هم در این دوره زمانی به شخصیت مجازی شما چیزی اضافه می کند؟

من اگه جای شما بودم بلادرنگ درخواست می کردم از مدیریت که این خان رو حذف کنند!

نهایتا اینکه به شما و نظرات شما توجه دارم.

ارادت.

درود بر فرهنگ سازان ...

Ok
      .

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3763

درود

دوست گرامی میشه بعد سالها بفرمایید این پسوند خان و این سه ستاره دو طرفش جریانش چیه؟

اگه شما همون ظور که قبلا هم در تالار وهم اینجا گفتین بهرام بهرامی هستید پس جریان این خان چیه ؟

نام کاربری اختیاری است و محل چون و چرا و کنکاش نیست ولی چون شما بارها اسم و فامیل واقعی رو اظهار کردین می پرسم.

لقب خان رو دوست دارین یا تصور می کنید خان بودن اون هم در این دوره زمانی به شخصیت مجازی شما چیزی اضافه می کند؟

من اگه جای شما بودم بلادرنگ درخواست می کردم از مدیریت که این خان رو حذف کنند!

نهایتا اینکه به شما و نظرات شما توجه دارم.

ارادت.

تازه بهرام خان ...تنزل درجه شدن ..قبلا خان!! خانان !!بودن ..اون سه تا ستاره هم یادگار رشادت های بهرام خان هست تو ارتش سهامداران !!

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8742

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          درود به مرد خستگی ناپذیر تالار

یه زحمت بکش این بادبزن هم بذار اینور چارت تا به حاضرین باد بزند !! ارادت
          انشا الله این نظریه عملی شود.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            تازه بهرام خان ...تنزل درجه شدن ..قبلا خان!! خانان !!بودن ..اون سه تا ستاره هم یادگار رشادت های بهرام خان هست تو ارتش سهامداران !!

سلام امید ...

پیرو نظر دوست و همکار بورسی مان ، جناب فرهنگ سازان درخواست دادیم کلیه القاب و درجه ها حذف شوند .‌‌

امیدوارم مدیریت سایت بتواند این فرایند تغییر نام را به سرانجام برساند ...

اما در مورد ارتش سهامداران ( به تاریخ امروز ۱۴۰۰/۲/۲۴ ) خدمت یار قدیمی مان جناب امید آزاد عرض کنم :
            ارتش سهامداران را مجددا در همین سایت بازسازی خواهیم کرد ...

ارتشی خواهیم ساخت قدرتمند تر از گذشته ...
            .

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
              سلام امید ...

پیرو نظر دوست و همکار بورسی مان ، جناب فرهنگ سازان درخواست دادیم کلیه القاب و درجه ها حذف شوند .‌‌

امیدوارم مدیریت سایت بتواند این فرایند تغییر نام را به سرانجام برساند ...

اما در مورد ارتش سهامداران ( به تاریخ امروز ۱۴۰۰/۲/۲۴ ) خدمت یار قدیمی مان جناب امید آزاد عرض کنم :
              ارتش سهامداران را مجددا در همین سایت بازسازی خواهیم کرد ...

ارتشی خواهیم ساخت قدرتمند تر از گذشته ...

جایی ک سود کسی در ضرر کسی دیگست!!

بدون در نظر گرفتن ارزندگی ها!!

ارتش معنی نداره!" اتحاد معنی نداره:D

جایی ک یکی با تکنیکال معامله میکنه یکی با بنیادی یکی با هر دویکی با هیچ کدام!

چه ارتشی...

بهتره اول حقوقیا ارتش درست کنن:D
              ///

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                پیاز داغش را زیاد کردن،

هر کس منفی شنبه بخرد،2 تا +5 براش داره...

توصیه به خرید و فروش نیست

خگستر الان فروشی نیست بلکه میتونه خریدنی باشه

ممکنه شاید در نهایت هدف 130 رو هم داشته باشه ولی نه الان و به احتمال بالا فعلا یه بالای خوب خواهد داشت.

این که بیش از 25 برابر از سال 97 تا حالا شده ( و خودم هم چند بار گفتم ) به هیچ عنوان ناقض ارزندگی سهم نیست همون ظور که سهم های

بسیار بزرگتر و بنابه عقیده اکثریت بنیادی تر مثل فملی و فولاد هم از اون زمان 13-14 برابر شدند.

به جای عوض کردن دقیقه ای تحلیل ها منتظر می مونیم و می بینیم. الان در بدترین حالت دو تا منفی و قیمت 200 رو میتونه ببینه.

اگه غیر از این شد و از حدود 200 برنگشت شهرام و بهرام و فملی و خگستر نداره ، کل بورس پایین میره و شاخص تا محدوده 900 هزار....
                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  جایی ک سود کسی در ضرر کسی دیگست!!

بدون در نظر گرفتن ارزندگی ها!!

ارتش معنی نداره!" اتحاد معنی نداره:D

جایی ک یکی با تکنیکال معامله میکنه یکی با بنیادی یکی با هر دویکی با هیچ کدام!

چه ارتشی...

بهتره اول حقوقیا ارتش درست کنن:D
                  بستگی به مقیاس نمونه گیری جمعیت سهامداران داره ...

اگر مقیاس کل کشور باشه حرف شما درست است ...

اما اگر مقیاس کاربران محدود همین سایت باشه ، ارتش و اتحاد رمز پیروزی است و کاملا معنی دار هم خواهد بود ...

برای بنده نیروهای ویژه ی ارتش همین نفراتی هستند که در سایت فعال هستند ...

بنده و شما و امید آزاد و فرهنگ سازان و midas و گالیور و تمام و شفاف سازی و مرتضی و حتی درنای اخزاباز و x و y... و بقیه کاربران و خوانندگان سایت ....

ما در همین سایت می توانیم همه با هم سود ببریم و جیب یکدیگر را هم نزنیم ....

با پوزش از دوستانی که نام نبردم و قطعا همه ی اعضا هستند ...
                  آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/05/14, 22:24.
                  .

نظر

• دودو
                    ستاره دار(3)
                    • May 2020
                    • 1280

دوستان
                    توصیه میکنم اگر هنوز به کلاب هاوس اضافه نشدید هر چه سریعتر نصبش کنید رومهای متنوع بورسی سیاسی و ... هست و اطلاعات بسیار خوبی رد و بدل میشه

این رومها بسیار تاثیر گزارند و در آینده هم بیشتر از اون خواهید شنید از همین الان رومهایی هستند که در ساعت بازار با چهره های قدرتمند شرکتها کارگزاری‌ها و بازار تحلیل میکنند و جلو میروند
                    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

کار ما این هست که جهت بازار و سهام را پیدا کنیم نه اینکه به بازار یا سهمی خاص جهت دهیم با خرید گروهی!!! افرادی دنبال خرید گروهی هستند که تحلیل بلد نیستند و سعی میکنند با سرمایه افراد اول خودشان بخرند بعد با پول اعضا سهم را ببرند بالا

هرکس باید خودش تحلیل کند و با مسئولیت خودش معامله کند صرفا همفکری باید کرد نه کار دیگه حتی اصرار هم نباید کرد توصیه هم ممنوع....

خریدهای گروهی نهایتا باعث انحلال گروه میشود و این سایت قدیمی حیف است آسیب ببیند
                      آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/14, 22:34.
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• وحید خزایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 1260

ریسک کنی سهم سه قفله در صف فروش بخری واسه 20 درصد نوسان که بعدش مشخصه پایینی شدید تر نسبت به بقیه بازار داره؟..... همچین ریسکی معقول نیست.... سهم رو فوت کنی صف فروش میشه?..... الان 220 تومنه بخواد استارت بزنه تا سر کوچه هم نمیتونه بره چه برسه بخوای باش بری شمال...

نظر

• وحید خزایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 1260

خگستر الان فروشی نیست بلکه میتونه خریدنی باشه

ممکنه شاید در نهایت هدف 130 رو هم داشته باشه ولی نه الان و به احتمال بالا فعلا یه بالای خوب خواهد داشت.

این که بیش از 25 برابر از سال 97 تا حالا شده ( و خودم هم چند بار گفتم ) به هیچ عنوان ناقض ارزندگی سهم نیست همون ظور که سهم های

بسیار بزرگتر و بنابه عقیده اکثریت بنیادی تر مثل فملی و فولاد هم از اون زمان 13-14 برابر شدند.

به جای عوض کردن دقیقه ای تحلیل ها منتظر می مونیم و می بینیم. الان در بدترین حالت دو تا منفی و قیمت 200 رو میتونه ببینه.

اگه غیر از این شد و از حدود 200 برنگشت شهرام و بهرام و فملی و خگستر نداره ، کل بورس پایین میره و شاخص تا محدوده 900 هزار....
                          ریسک کنی سهم سه قفله در صف فروش بخری واسه 20 درصد نوسان که بعدش مشخصه پایینی شدید تر نسبت به بقیه بازار داره؟..... همچین ریسکی معقول نیست.... سهم رو فوت کنی صف فروش میشه?..... الان 220 تومنه بخواد استارت بزنه تا سر کوچه هم نمیتونه بره چه برسه بخوای باش بری شمال...
                          خگستر و خودرویی ها کسی نره سمت شون که بیچاره میکنن...
                          آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2021/05/14, 22:45.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                            کار ما این هست که جهت بازار و سهام را پیدا کنیم نه اینکه به بازار یا سهمی خاص جهت دهیم با خرید گروهی!!! افرادی دنبال خرید گروهی هستند که تحلیل بلد نیستند و سعی میکنند با سرمایه افراد اول خودشان بخرند بعد با پول اعضا سهم را ببرند بالا

هرکس باید خودش تحلیل کند و با مسئولیت خودش معامله کند صرفا همفکری باید کرد نه کار دیگه حتی اصرار هم نباید کرد توصیه هم ممنوع....

خریدهای گروهی نهایتا باعث انحلال گروه میشود و این سایت قدیمی حیف است آسیب ببیند
                            هیچوقت خرید گروهی را نه توصیه کرده ایم نه نتیجه می دهد ...

البته خرید گروهی در تحلیل های دقیق و هوشمندانه بد هم نیست ...

نمونه اش کلوند بود که بسیاری از دوستان ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصد سود گرفتند آن هم در بازاری خراب و ریزشی ...

گاهی اوقات هم تحلیل جواب نمی دهد و این در ذات بازار است ...

همین maisam 2020پکرمان را بارها تحلیل زده بنده هم بارها اعلام کرده ام سود ۵۰۰ را خواهد ساخت برای ۱۴۰۰

این یعنی سودی گروهی برای ارتش سهامداران این سایت که خواننده تحلیل ها هستند ...

می بینیم اتحاد جواب می دهد ...

اتحاد در تحلیل و معرفی سهام بنیادی ، نه سهام بی در و پیت ....

پکرمان صرفا مثال بود (یا شرانل بنیادی و سودساز )

اما در بعضی از سهام با میثم اشتراک نظر ندارم که طبیعی هم هست ...
                            .

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20672

پارسال و حرکتی که از برج ۱۰ بعد ۹۸ شروع شد

یه حرکت استثناعی بود!! از طرف دولت

و رانت های بسیار بزرگ دولتیها و بانکها!!

نظم بازار رو اونا بهم زدن...

الان هم نظم بازار ب مرور بر میگرده و درست میشه بازار!

اگر دخالت الکی و بیجا نکنن..

بازار خودش هوشمنده....

همه هستن....و بازار رو دنبال میکنن....و رصد....قیمت ها و دامنه ی نوسان اوکی بشه...رونق ب بورس بر میگرده....

++

یکی اومده گند زده ب بازار!! کمی زمان میبره تا اوضاع درست بشه!!

اگر اصلاح بازار یک شبه تمام میشد!!!

از مهر سال قبل همه چی عادی میشد..و بازار بورس پر رونق میماند!!
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/05/14, 23:28.
                              ///

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

در مورد جنگ متاسفانه میبینم که دوستان مطابق معمول ! منبع و ماخذ اخبارشون رسانه های دروغ‌پرداز داخلیه که با واقعیتها فرسنگ‌ها فاصله داره
                                خیلی خلاصه بخوام بگم گنبد سپر آهنین اسراییل فوق العاده عمل کرده و در حد ۹۷ درصد موفق بوده خودتون تصور بکنید که چند هزار تا موشک شلیک شده به اسراییل و تلفات اسراییل زیر ۱۰ نفر بوده و فقط یک نفر نظامی بوده! اما در طرف مقابل ضربه ای که به حماس تروریست وارد شده فوق العاده کوبنده بوده فقط ۱۴ نفر از سران و نخبه های نظامی دفاعی و موشکی اونها در این سه روز به درک واصل شدند و عملیات شکار بقیه شون هم ادامه داره واقعا این عملیات شاهکاره.. تمام زیر ساخت های نظامی و اقتصادی این تروریست‌های کثیف درحال نابود شدنه و عملا الان دو روزه دارند برای آتش بس التماس میکنند که نتانیاهو هم انگشت وسط را حواله شون کرده

شاهکار و نبوغ نظامی دیشبشون هم این بود که با خبرسازی ورود نیروی زمینی به غزه موش‌های کثیف حماس داخل سوراخ‌های زیرزمینی شون شدند و از اونطرف هم با بمباران گسترده تونلها به تمام معنی کلمه ترتیبشون را داد
                                اما خبر بد برای مردم ایران اینکه چیزی که در غزه داره نابود میشه از پول ما مردم و سهامداران تامین شده و قطعا برای بازسازیش هم دوباره رژیم هست که دستشون را میگیره و همین موضوع موجب تورم و گرانی بیشتر در ماه‌های آینده خواهد بود

پ.ن : من که خوشبختانه کارهام جور شده و این هفته مهاجرت میکنم و از این مملکت طاعون زده مخروبه فرار میکنم شماخیلی مواظب خودتون باشید و اگر تواناییش را دارید به خاطر خود و خانواده تون بار و بندیل ببندید و برید که از این مملکت زمین سوخته ای بیش نمونده

ارادت
                                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

در حال کار...
                                X