جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1468

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
    آها پس شما طرفدار ملک هستی فکر کردم میگی فرار سرمایه با خرید ملک در خارج نداریم در حالیکه هرسال ایرانیان در خرید ملک در ترکیه رکورد جدید میزنند

ملک خوب خدا داده مگه صف خریده اونم؟ اینهمه ملک خرید و فروش میشود اکثرش خوب هستند

در ضمن ملک هیچ بالایی ندارد مگر اینکه دلار سقف خودش را بشکند بازار ملک همیشه با تورم و دلار همگرایی که هیچ بلکه همبستگی دارد

انتظار رکود چندساله برای ان دارم

و احتمال 50درصد هم میدهم که پایتخت را در سالهای اینده تغییر دهند و ملک در تهران حداقل 50درصد ریزش کند و صف فروش شود و همچون بورس افراد زیادی را ورشکست دهد برو حالش رو ببر چه تحلیلی دادم رایگان
    رکود تا دوسال اینده رو قبل دارم

ولی بقیش توهمه

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

من ممنونم که گفتید توهمه

اگر قبول میکردید احتمال وقوعش میشد 20درصد اما الان همان 50درصد هم معلوم شد که بیشتره!!

چون در بازارهای مالی هر چیزی که وقوع ان همه قبول داشته باشند هرگز اتفاق نمیافتد!!
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3753

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        آها پس شما طرفدار ملک هستی فکر کردم میگی فرار سرمایه با خرید ملک در خارج نداریم در حالیکه هرسال ایرانیان در خرید ملک در ترکیه رکورد جدید میزنند

ملک خوب خدا داده مگه صف خریده اونم؟ اینهمه ملک خرید و فروش میشود اکثرش خوب هستند

در ضمن ملک هیچ بالایی ندارد مگر اینکه دلار سقف خودش را بشکند بازار ملک همیشه با تورم و دلار همگرایی که هیچ بلکه همبستگی دارد

انتظار رکود چندساله برای ان دارم

و احتمال 50درصد هم میدهم که پایتخت را در سالهای اینده تغییر دهند و ملک در تهران حداقل 50درصد ریزش کند و صف فروش شود و همچون بورس افراد زیادی را ورشکست دهد برو حالش رو ببر چه تحلیلی دادم رایگان
        ...سخت بشه پیش بینی کرد ..وضعیت ملک رو ..چون تقریبا همه سیکل های قبلی رو در پیش داریم و احتمال داره این بار این سیکل مثل سابق تکرار نشه ..تقریبا اکثریت انتظار دارند برمبنای تجربیات گذشته ...ملک وارد رکود بشه ..تورم ثابت بمونه و دلار ارزان بشه ...ولی این بار خیلی سخت هست به نظرم به همین شکل تکرار بشه ..خیلی از متغیرها ...از جمله نرخ دلار ...تورم ...کاهش رشد اقتصادی ..شیب افزایش کسربودجه ..بدهی های دولت ...کاهشی رو نشون نمیده ...بعد از یک مدت وقفه وقتی بازار بتونه نسبت به این موارد مطمئن بشه که روندش چطور هست دوباره ملک و کالاهای سرمایه ای افزایشی خواهد شد ...

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3753

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
          شمال چه ساده ای

این طرفند قدیمیه برای جذب مشتری

الکی میگه
          اگر کسی میخواد تو این مملکت زنده ماندن و دوام آوردن و طعمه نشدن !!رو تو بازار آموزش ببینه ...یه چند وقتی رو تو نمایشگاه های خودرو و بنگاه های املاک آبدارچی !!بشه!!دکترای اقتصاد !!کسب می کنه !!!

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1468

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            ...سخت بشه پیش بینی کرد ..وضعیت ملک رو ..چون تقریبا همه سیکل های قبلی رو در پیش داریم و احتمال داره این بار این سیکل مثل سابق تکرار نشه ..تقریبا اکثریت انتظار دارند برمبنای تجربیات گذشته ...ملک وارد رکود بشه ..تورم ثابت بمونه و دلار ارزان بشه ...ولی این بار خیلی سخت هست به نظرم به همین شکل تکرار بشه ..خیلی از متغیرها ...از جمله نرخ دلار ...تورم ...کاهش رشد اقتصادی ..شیب افزایش کسربودجه ..بدهی های دولت ...کاهشی رو نشون نمیده ...بعد از یک مدت وقفه وقتی بازار بتونه نسبت به این موارد مطمئن بشه که روندش چطور هست دوباره ملک و کالاهای سرمایه ای افزایشی خواهد شد ...
            فعلاکه همه بازارها از اول سال رفته تورکود تاحالا انتخابات بشه وزیرها انتخاب بشه ورای اعتماد بگیرند تکلیف کرونا روشن بشه تااخرسال همین وضع روداریم

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              این فرمایش شما را کاملا قبول دارم که ممکن است این استراحت در دلار و ملک کالا ......اتفاق نیفتد اما اگر توافق هسته و رفع تحریمها اتفاق بیفتد در دسترس است همه چی مشروط به سیاستهای کلان است برای هر دو حالت باید اماده بود و این دلیل نیست چون چرخه های 6ساله استراحت و افزایش قیمتها داشته ایم این چرخه لزوما تکرار میشود!!
              این موجشماری که توجه دارید که همه میگویند سیکلهای 5موجی داریم 1.3.5 صعودی و 2.4 اصلاحی اما الیوت هم اخرش اذعان کرد که موج یک بزرگ که اتفاق افتاد موج 3 و 5 لزومی ندارند که حتما اتفاق بیفتند!! و ممکن هست هیچ وقت 3.5 اتفاق هم نیفتد اما اگر اتفاق افتاد باید اماده شمارش باشید

هیچ چیز قطعی نیست بخصوص واسه من که به وجود خودم نیز شک دارم!!
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

اکبر ترکان درگذشت

مهندس اکبر ترکان درگذشت.

به گزارش مشرق، مهندس اکبر ترکان درگذشت.
                ناصر ترکان فرزند او، این خبر را در صفحه ی اینستاگرامش اعلام کرده است

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

فیلم ناگوار از حمله با تبر به مسافران گرگان - زنان فقط جیغ می کشیدند

حالا برید شمال خونه و ویلا بخرید

واقعا ملت نمیدونن شمالی جماعت چطورین؟

نظر

• Deutschland
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 838

درست سحبت کنین
                    شمالی جماعت یعنی چی؟
                    ترک،لور،فارس و کورد جماعت بدون خوشونت
                    گل بل بل ما شمالی ها وحشی ادم خور
                    دوروست نیست اینجوری حرف زدن
                    به همه بی احترامی مینکنین
                    کمی رو راست باشین میبینی همه جا ایران درگیری بدجور پیش میاد و ربطی به شمالی ندار

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

‏‎#نکته
                      از مجموعه اطلاعات نوشته شده طبری معاون ۲۰ ساله قوه قضائیه.(بسیار خواندنی)
                      اکبر طبری نوشته است: «... اواخر سال ۹۲ بود که شنیدم معاون بانک تجارت استان کرمان به اتهام اختلاس هفت هزار میلیارد تومانی بازداشت شد. عدد این اختلاس تا آن زمان رکورددار بود. من خیلی تعجب کردم که این

‏عدد چطور در یک استان متوسط مثل کرمان اختلاس شده است. اصلا به قد و قواره اقتصاد کرمان چنین اختلاسی نمی‌آمد. حساس شدم و بعد از جلسه شورای معاونین از آقای خطیب حفاظت سوال کردم. آقای خطیب گفت ماجرا خیلی وسیع است و پای هواپیمایی ماهان و صندوق رسالت که بعدا شد بانک رسالت وسط است.
                      ⬇‏وی در ادامه نوشت: متهم اصلی این پرونده فردی است به نام «علی‌اکبر عمارت‌ساز» که در گزارش حفاظت نوشته بودند برادرش معاون «قاسم سلیمانی» در لشگر ثارالله بوده و شهید شده، خودش هم خانه‌زاد حاج «قاسم سلیمانی» بوده و با توصیه‌ی «حاج قاسم» به «داوری» رئیس وقت بانک تجارت، همه کاره‌ی
                      ⬇‏سرپرستی بانک تجارت کرمان شد. «علی‌اکبر عمارت‌ساز» عامل شماره‌ی یک حاج «قاسم سلیمانی» بود. در گزارش مربوطه، حفاظت به آقای «آملی» نوشته بود که از محل ۷۰۰۰ میلیارد تومانی که «عمارت‌ساز» چک بانکی و ضمانت‌نامه‌ی جعلی صادر کرد، حدود ۶۷۰۰ میلیارد تومانش مربوط به هواپیمایی ماهان و
                      ⬇‏صندوق قرض‌الحسنه رسالت است. آقای «آملی» روی گزارش حفاظت نوشت «عرب‌نژاد» مدیرعامل هواپیمایی ماهان و «حسین‌زاده» مدیرعامل صندوق رسالت بازداشت بشوند.

معاون اجرایی پیشین حوزه ریاست قوه قضائیه در ادامه‌ی «تک‌نویسی»های خود نوشته است: یادم هست فردای آن روز که چهارشنبه بود، حدود
                      ⬇‏ساعت ده صبح تلفن سیاسی دفتر زنگ خورد و خود حاج «قاسم سلیمانی» مستقیم با آقای «آملی» صحبت کرد. آقای «آملی» مرا صدا کرد گفت به آقای «جعفری» [دولت آبادی] بگو بازداشت «عرب نژاد» و «حسین‌زاده» را بگذارد برای شنبه. به من هم گفتند فردا می‌رویم پردمه آقای «قاسم سلیمانی» هم می‌آیند.⬇‏بعد گفتند «حاج قاسم» ناهار هم مهمان است و روی کیفیت غذا خیلی حساسیت دارد و فقط ماست و دوغ و گوشت ارگانیک می‌خورد.

من شب حرکت کردم به سمت پردمه یک بره و سه تا مرغ را دادم دست سرایدار ویلای آقای آملی. حدود ساعت یازده حاج «قاسم سلیمانی» رسید به پردمه. به آقای «آملی» گفت در
                      ⬇‏محیط بسته صحبت نکنیم برویم در باغ. حدود ۴۰ دقیقه در باغ قدم زدند. «حاج قاسم» که ناهارش را خورد و برگشت، آقای «آملی» من را صدا کرد و گفت به آقای «جعفری» [دولت آبادی] دادستان زنگ بزن و بگو تا زمانی که ابلاغ نکرده‌ایم، «عرب نژاد» و «حسین زاده» جلب نشوند.

طبری در ادامه نوشت:
                      ⬇‏آقای «جعفری» [دولت آبادی] گفت اتهام این‌ها حدود ۷۰۰۰ میلیارد تومان اختلاس است من با چه قراری آزادشان کنم؟ تخلف این‌قدر بزرگ است که بدون وثیقه، چطور با کفالت آزادشان کنم؟
                      گفتم حق با شماست ولی لطفاً آزادشان کنید.
                      قرار شد اسم این دو نفر از پرونده بانک تجارت کرمان حذف شود.⬇‏بازپرس زیر بار نمی‌رفت می‌گفت اصل پرونده این‌ها هستند. «عمارت‌ساز» نوچه‌ی این‌هاست. روزی که «عرب‌نژاد» و «حسین‌زاده» احضار شدند، آقای «جعفری» دادستان، بازپرس را معلق کرد، شعبه هم منحل شد.!!
                      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3111

اطلاعات بیش از 33 میلیون نفر از مشتریهای بانک ملت هک شدن و در اینترنت برای فروش قرار گرفتن.

این اطلاعات شامل نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره حساب، نام پدر،

شماره شناسنامه، تاریخ تولد، شهر، استان، محل تولد، آدرس، شماره کارت و شماره تلفن همراه هست.

صحت این اطلاعات توسط Leakfa (https://t.me/leakfarsi/114) بررسی و تایید شدن

.

نظر

• کریشنا
                          عضو فعال
                          • Dec 2015
                          • 1097

کاما _ غسالم _ کماسه و اخابر امروز بهترین فرصت خریدشونه در نازلترین قیمت ممکن

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                            فیلم ناگوار از حمله با تبر به مسافران گرگان - زنان فقط جیغ می کشیدند

حالا برید شمال خونه و ویلا بخرید

واقعا ملت نمیدونن شمالی جماعت چطورین؟
                            من که شمالی نیستم اما این اتفاقات در هر جایی امکان داره پیش بیاد هیچ ارتباطی هم به قوم و طایفه نداره
                            البته هر چه به مناطق دور افتاده نزدیک میشی در بافت سنتی اکثر مناطق لطف و محبت و مهمان نوازی مردم بیشتر میشه
                            ضمن اینکه اینها به نظر میاد همه محلی باشن چون معمولا کسی با نیسان و خانواده در قسمت بار شمال نمیره

البته نباید در موردش می نوشتم همه اینها هم هیچ ربطی به جو بازار نداره ببخشید/:.winksmiley02.:/

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

باز دوباره داستان شاخص سبز و سهام قرمز شروع شد
                              عجب گرفتاری داریم تو این مملکت بخدا

نظر

• کاوه آهنگر
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 413

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                                فعلاکه همه بازارها از اول سال رفته تورکود تاحالا انتخابات بشه وزیرها انتخاب بشه ورای اعتماد بگیرند تکلیف کرونا روشن بشه تااخرسال همین وضع روداریم
                                بازار ملک کاملا در رکوده.یک ملک مشخص که خودم از قبل عید زیر نظر داشتم و اتفاقا کیس خوبی هم هست و ایراد و اشکالی نداره از قبل عید 10% حدود 200 میلیون قیمت پیشنهادی کمتر شده و باز هم هنوز مشتری نداره
                                موارد مشابه زیادند
                                مشکل اینه وقتی بالا میره 50% 60% بالا میره وقیت پایین میاد 10% 5% پایین میاد
                                تو همین منطقه پارسال برج4-5 یک مورد 1100 بود در عرض 6 ماه 1600 شد!!! بی هیچ حساب و کتابی

نظر

در حال کار...
                                X