کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز حقوقی تو نماد ورنا ورود کرد. من فکر کردم یا سهامدار عمده اش باشد یا بازارگردانش.
امروز دیدم هیچ کدوم! امروز هم جو خ ها اینجوری شد. اونایی که وصل هستند چه پولی به جیب میزنن.
دوستان این فروم خصوصا اونایی که سکوت پیشه میکنن و خاموش هستند اگر قدرت تشخیص بالایی دارن و بدون رانت جریان بازار تشخیص میدهند اعلام کنند تا من برم یک فکری به
حال خودم بکنم. البته دیروز یک خرید انجام دادم خدا رو شکر برخلاف جو گروه اوضاعش بد نیست و ۴ درصد مثبت است.
به نظر میاید بازار بورس را از قصد منفی کرده اند وبه ریاست جمهوری اینده گره زده اند باید دید کدام کاندید دم از حمایت از بورس بیشتری میزند انوقت متوجه میشوید این منفی چند ماه کار کی وکدام جناح در ایران بوده است
به نظر میاید بازار بورس را از قصد منفی کرده اند وبه ریاست جمهوری اینده گره زده اند باید دید کدام کاندید دم از حمایت از بورس بیشتری میزند انوقت متوجه میشوید این منفی چند ماه کار کی وکدام جناح در ایران بوده است
نظر