جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    سلام و ارادت خدمت جناب آباد
    قطعا راهکار وجود دارد . در شرایطی که نرخ تورم بالای 20 درصد وجود دارد نمیشه انتظار داشت نرخ تسهیلات بیاد 5 درصد ! دولت می تواند به فعالیتهای تولیدی دارای توجیه اقتصادی در یک بازه زمانی معین مثلا 3 تا 5 ساله یارانه نرخ تسهیلات بپردازد تا جایی که اون فعالیت به مرحله بهره برداری برسد . لامه اش هم نظارت دقیق و قوی بر نحوه مصرف اعتبارات است . (یک مثال بزنم خدمتتان! سالها قبل یک پزشکی رییس بیمارستان شهرستانی بود در بانک حساب خوبی داشت این دکتر می خواست یک خانه ای را بخرد و سرمایه گذاری کند به اون بانک مراجعه کرد و تحت عنوان چوبداری (خرید و فروش گوسفندان) تسهیلات چند صد میلیونی گرفت در صورتی که نه شغلش بود و نه تسهیلات اونجا صرف شد و در بخش دیگر مسکن که بازدهی بالاتری داشت صرف شد بخش زیادی از تسهیلات پرداختی بانکها معمولا سر از جاهایی در می آورند که برای اون بخش اقتصادی پرداخت نشده است)
    دوما اینکه لازم است سیستم مالیاتی کشور اصلاح شود و نرخ مالیات در فعالیتهای غیر مولد و مخرب بالاتر برود . مثلا در برخی کشورها افزایش قیمت ملک در خرید اول مسکن معاف از مالیات و یا مالیات اندکی دارد اما برای بار دوم و سوم و ... مالیات سنگین می شود .
    هیچ راهکاری وجود ندارد جناب رادین شما در پست قبلی درست توضیح داده بودید اما اینجا نه!!

باید سیاستهای کلان تغییر کند بانک مرکزی مستقل شود تراز تجاری کشور و ورود سرمایه به کشور مثبت شود و.....بعد تورم انتظاری از بین میرود مردم کشور همراه باسایر کشورها با توجه به این سیاستها حاضر میشوند در ریال حتی سرمایه گذاری کنند تقاضا دیگه خودش برای دادن سود 20درصد از بین میرود

الان ببینید بحث توافق و رفع تحریمها شده چقدر باعث اعتبار و بازدهی ریال و صبر کردن ریال داران با سرمایه خودشان شده اند؟؟ بهمین ترتیب که پیش رود و منابع بانک مرکزی نیز زیاد شود سود بانکی نیز میاد پایین و کسی حاضر نیست دیگه سود 20درصدی و بالاتر به بانکها دهند و بانکها هم دیگه این سود به سپرده گذاران نخواهند داد
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      هیچ راهکاری وجود ندارد جناب رادین شما در پست قبلی درست توضیح داده بودید اما اینجا نه!!

باید سیاستهای کلان تغییر کند بانک مرکزی مستقل شود تراز تجاری کشور و ورود سرمایه به کشور مثبت شود و.....بعد تورم انتظاری از بین میرود مردم کشور همراه باسایر کشورها با توجه به این سیاستها حاضر میشوند در ریال حتی سرمایه گذاری کنند تقاضا دیگه خودش برای دادن سود 20درصد از بین میرود

الان ببینید بحث توافق و رفع تحریمها شده چقدر باعث اعتبار و بازدهی ریال و صبر کردن ریال داران با سرمایه خودشان شده اند؟؟ بهمین ترتیب که پیش رود و منابع بانک مرکزی نیز زیاد شود سود بانکی نیز میاد پایین و کسی حاضر نیست دیگه سود 20درصدی و بالاتر به بانکها دهند و بانکها هم دیگه این سود به سپرده گذاران نخواهند داد
      درود
      ببینید من مطالبی که خدمت جناب اباد گفتم ، پیش فرضش همون چیزهایی است که بالاتر عرض کرده ام . بدون شک هیچ سیاست اقتصادی موفق نخواهد شد تا زمانی که یک بستر سیاسی خوب در کشور موجود نباشد این واقعیت غیرقابل انکاری است .در اقتصاد نمیشه صرفا بخشی به موضوعات نگاه کرد . همه بخشهای اقتصادی از هم تاثیر می پذیرند . اقتصاد و سیاست مثل دو لبه قیچی هستند و یکی بدون دیگری نمی تواند عمل کند . مثلا اینکه عرض کردم باید نظارت دقیق و قوی بر مصرف اعتبارات موجود باشد ! لازمه اش تغییر بسیاری از ساختارها در چند وزارتخانه است اگر بخواهم لیست کنم باید چند صفحه مطالب در موردش بنویسم .

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

.‏شبکه «پرس تی‌وی» جمهوری اسلامی:
        آمریکا قصد لغو کامل هیچ‌یک از تحریم‌های نفتی، بانکی، مالی و انرژی را ندارد بلکه قصد دارد در مدت زمانی طولانی و طی مراحل متعدد و گام به گام، اقدام به توقف موقت برخی تحریم‌ها آن‌هم در بازه‌های زمانی ۱۲۰ و ۱۸۰ روزه کند
        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

?حکم دادگاه عالی انتاریو: شلیک موشک‌های سپاه پاسداران به هواپیمای اوکراینی، اقدامی عمدی و تروریستی بوده است

?دادگاه عالی انتاریو در حکمی بی‌سابقه در تاریخ قضایی کانادا، شلیک موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پرواز شماره ٧۵٢ هواپیمایی اوکراین را که به کشته شدن ۱۷۶ سرنشین آن منجر شد، «تعمدی» و «اقدام تروریستی» دانست.

?قاضی ادواردو بلوبا در حکمی که روز پنج‌شنبه صادر کرد، تاکید کرد که براساس شواهد و اسناد موجود حملات موشکی سپاه پاسداران به پرواز پی‌اس۷۵۲ شرکت اوکراین اینترنشنال در بامداد چهارشنبه ۱۸ دی ماه سال۹۸ «عمدی بوده و مستقیما سبب کشته شدن همه سرنشینان این هواپیما شده است.»

?قاضی دادگاه عالی انتاریو همچنین در بخشی از حکم خود نوشت که شاكيان ثابت كردند كه سرنگونی این هواپيما با موشک‌های سپاه پاسداران به موجب قانون عدالت برای قربانيان تروريسم و قانون كيفری کانادا «اقدام تروریستی» بوده است.

بیشتر بخوانید:
          @Iranintltv..
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8731

چقدر ساده لوح ادم باید باشه که خالی های دولت روحانی و ظریف را باور کند.

من میخواهم بدونم. آیا دولت و دژپسند به جای استقراض از بانک مرکزی مصوبه و مجوز رسمی داشتند یا خیر!؟
            آیا این تصمیم و مجوز اطلاعرسانی شده بود یا خیر!؟
            آیا کلا بدون اجازه مردم و مجلس میشه پشت پرده دوخت و برید حتی در جهت خلاف منافع عمومی!؟

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

داستان روحانی و مذاکره سید عباس در وین رو با یک مثل ملانصرالدین خلاصه میکنم !!! .

ملانصرالدین یک نعل اسب پیدا می کنه ! ، میگذاره توی جیبش !!! .

می گه :

اگه سه تا نعل و یک اسب داشته باشم !؟ . فکر نمی کنم دیگه چیزی کم داشته باشم !!! .

????????

????????

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

احتمال داره جمعه هفته آینده توافقنامه بازگشت ایران و آمریکا به تعهداتشان در برجام، نهایی و اعلام شود.

نظر

• نوروزی نیا
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 426

امدیمو تحریم ها یک جورایی نصف و نیمه برداشته شد..کدام کشوری میاد اینجا سرمایه گداری کنه با این نامنی اقتصادی و سیاسی.....؟؟؟نمونش کشور لبنان..

نظر

• Elcid
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 1239

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
                    دلار 3 تومان بگیری و تا 33 ببری

که دیگه بررسی و نظر سنجی نمیخواد

چند سال پیش تو یه کلیپ ظریف داشت دولت قبل مورد تمسخر قرار میداد و میگفت

مردم تو دوره احمدی نژاد نمیتونستند برن خرید

چون اجناس و قیمتها لحظه ای تغییر میکردند

از قضا همین بلا تو دوره 8 ساله خودشون یعنی دوره اصلاح طلبان اتفاق افتاد

به نظر من جناب ‌‌ Elcid شما خیلی وقت پیش باید این عکس آواتار انتخاب می‌کردید

ولی همین که الان هم اینکار انجام دادید باید به فال نیک گرفت

به هر حال ممنون از اینکه چهره خودتون به عنوان حامی دولت حسن روحانی عیان تر کردید

در اين بازار اگر سوديست با درويش خرسند است
                    خدايا منعمم گردان به درويشي و خرسندي

خوشبختانه هیچ تعلق خاطری به هیچ کدام از مسئولین کشور ندارم
                    فقط یاد گرفتم هر موضوعی را با فاصله نگاه کنم
                    پیشنهاد میکنم دیگران هم همین کار رو انجام بدن ، از جامعه و رسانه ها و از بازار و ... فاصله بگیریم و رفتار جامعه را ببینیم نتایج بهتری میگیریم

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

وزیر امور خارجه فلسطین در نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل به خبرنگاران گفت: آتش بس به فلسطینی ها اجازه می دهد شب بخوابند ، اما این مسئله اصلی که خشونت را آغاز کرده، موضوع بیت المقدس است.

نماینده اسرائیل در سازمان ملل نیز مجمع عمومی این سازمان را به ریاکاری متهم کرد و از عدم محکومیت حماس که حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد، در این مجمع انتقاد کرد.

نظر

• کاوه آهنگر
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 413

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                        احتمال داره جمعه هفته آینده توافقنامه بازگشت ایران و آمریکا به تعهداتشان در برجام، نهایی و اعلام شود.
                        من از جایی شنیدم 3 خرداد!!!
                        اگه شنبه بازار منفی بود و کلهگنده ها در حال در رفتن بودن معلومه توافق نهایی شده

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

شرکت های سرمایه گذاری استانی که به قیمت زیر ۸۰ تومن رسیدن، صف های فروششون جمع شده و اخیرا خوب معامله میشن
                          ناو فعلی این سهم ها حدود ۹۰ تومن هست.
                          وسکرد، وسیستا، وسلرستا، وساغربی، .....

نظر

• نوروزی نیا
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 426

اینا مگر قرارنبود اگر تا اول خرداد مداکرات به نتیجه نرسید بازرسهای اژانس رو اخراج کنن...

نظر

• شروع مجدد
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 912

توافقی اگر بشه همه باید خوشحال بشیم هر چند که موقتی هست و تنها یک مسکن محسوب میشه ولی حداقل یک آرامشی در بازار ها بوجود میاد و مردم نفسی می کشند. بورس هم ریزشها رو پیشخور کرده و خیلی جای افت نخواهد داشت چون دلار خیلی پایین نداره. بورسی که بخواد بواسطه رشد دلار و تورم بالا بره همون بالا نره بهتره.
                              آنکه نامخت از گذشت روزگار
                              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• sadegh
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 95

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                وزیر امور خارجه فلسطین در نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل به خبرنگاران گفت: آتش بس به فلسطینی ها اجازه می دهد شب بخوابند ، اما این مسئله اصلی که خشونت را آغاز کرده، موضوع بیت المقدس است.

نماینده اسرائیل در سازمان ملل نیز مجمع عمومی این سازمان را به ریاکاری متهم کرد و از عدم محکومیت حماس که حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد، در این مجمع انتقاد کرد.
                                بزرگترین شکست اسرائیل در تاریخ رغم خورد
                                نتانیاهو با خفت تسلیم شد.

نظر

در حال کار...
                                X