کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا من مدیر ساختمون هستم یعنی با زور از من نه و از اونا آره خلاصه امسال این مسئولیت بزرگ رو گذاشتن تو کاسه ما ?
الان هم در حالت نیمه خواب نیمروزی تو فکر ضرر و زیان بورس بودم که صدای زنگ موبایل ما را از جا پراند زن همسایه تلفن زده میگه برق رفته لباس هامون تو لباسشویی مونده شما مگه مدیر نیستی
گفتم والا فکر کنم فقط برق این ساختمون نیست جاهای دیگه هم برق رفته عوضش امنیت دارید ، من فقط مدیر این ساختمان هستم مدیر کشور که نیستم ?
خلاصه مدیر کشور همه جوره ما رو ....
دمت گرم!!! 5 دقیقه است دارم می خندم.:D
/:.yead.:/
:D
درود و عرض ادب...اززاوبه دیگری میخوام به اوضاع نگاه کنم...
بامرورسابتها وکانالهای بورسی مشخصه ازدیدروانشناختی اکثرمون مرحله وحشت وتسلیم رو پشت سرگذاشته و بیشترمون
وارد مرحله درماندگی وافسردگی شده یا بسیارنزدیکیم به این وضعیت...
آیا طبق آموزه چرخه روانشناسی بازارهای مالی برگشت بازار نزدیکه وقراره کم کم واردمرحله امید بشیم؟
بامرورسابتها وکانالهای بورسی مشخصه ازدیدروانشناختی اکثرمون مرحله وحشت وتسلیم رو پشت سرگذاشته و بیشترمون
آیا طبق آموزه چرخه روانشناسی بازارهای مالی برگشت بازار نزدیکه وقراره کم کم واردمرحله امید بشیم؟
درود
از شاخص 1700 تا الان همه فضای مجازی پر شده از همین نظریه که الان در مرحله افسردگی هستیم!!
نظر