جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاوه آهنگر
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 413

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
    در زمان احمدی نژاد چند اتفاق بزرگ افتاد که در زمان هیچیک از ریاست جمهوریهای سابق ایران نیفتاد:

اول حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری 4 برابر شد و تا به امروز همه دعا گوی احمدی نژاد هستند

دوم وضع کردن یارانه نقدی به همه ملت ایران

سوم دادان وام خرید مسکن و تاسیس مسکن مهر و خانه دار کردن قشیر وسیعی از مردم که بی سرپناه بودند با پول دولت

چهارم رسوا کردن خاندان لاریجانی با ارائه یک فیلم مستند ویدیویی در مجلس با شجاعت تمام و بدون ترس

احمدی از اختیارات خود تا جائی که قدرت داشت برای مردم قدمهایی برداشت اما روحانی حقیقتآ برای این مردی که بهش رای دادند چیکار کرد؟ حقایق اتفاق افتاده و واقعه را که دیگر نمیشود منکرش
    شد!
    فقط 4 تا؟
    خیلی نامردی!!!
    اینهمه خدمت به ملت کرد!!!
    -دکل نفتی گم شد!!!!
    -بابک زنجانی ملت غارت کردو یه آب روش!
    -خاوری ملت غارت کردو در رفت!
    -چمدان های دلار به حماس و حزب الله سرازیر شد!!
    -ملت در 88 و بعدازآن بخاک وخون کشیده شدند!!!!
    -مرزهای اختلاس میلیاردی بارها در دوران ایشان جابجا شد!!!
    -بودجه های میلیاردی از جیب ملت به موسسات و سازمانهای ساختگی سرایر شد که صاحبان آن مفت مفت راه میرفتند و به ریش ملت میخندیدند
    -فعالان محیط زیست در زندان خودکشی کردند و فعالان و روزنامه نگاران در همان زندان ناگهان! فوووت کردند!!!

ابنهمه خدمت به ملت کرده تاره بارم هست من خبر ندارم!!!!

نظر

• trojan
      ستاره دار(1)
      • Nov 2013
      • 881

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
      فقط 4 تا؟
      خیلی نامردی!!!
      اینهمه خدمت به ملت کرد!!!
      -دکل نفتی گم شد!!!!
      -بابک زنجانی ملت غارت کردو یه آب روش!
      -خاوری ملت غارت کردو در رفت!
      -چمدان های دلار به حماس و حزب الله سرازیر شد!!
      -ملت در 88 و بعدازآن بخاک وخون کشیده شدند!!!!
      -مرزهای اختلاس میلیاردی بارها در دوران ایشان جابجا شد!!!
      -بودجه های میلیاردی از جیب ملت به موسسات و سازمانهای ساختگی سرایر شد که صاحبان آن مفت مفت راه میرفتند و به ریش ملت میخندیدند
      -فعالان محیط زیست در زندان خودکشی کردند و فعالان و روزنامه نگاران در همان زندان ناگهان! فوووت کردند!!!

ابنهمه خدمت به ملت کرده تاره بارم هست من خبر ندارم!!!!
      بخواي بگي و بشمري بايد تا صبح وقت بذاري خيلي بود
      مثلا يادمه تو همين دوره بذرپاش اومد سايپا رو غارت كرد جوري كه كمرش هنوز صاف نشده
      غارت شهرداري تهران و منابع اون جوري كه كمرش هنوز صاف نشده
      غارت موزه ها و اثار ملي و باستاني به شكل بي سابقه
      غارت شركت هاي دولتي و منابعشون
      ريز و درشت زياده و گفتنش تكراري
      اصلا در يك كلام دولت احمدي نژاد اشل فساد ، دزدي و اختلاس و غارت ملي رو جوري جابجا كرد كه غارت هاي از اول انقلاب تا خودش بچه بازي به حساب مي اومد .
      از زمان دولت محمود رودربايستي ها در دزدي و غارت ملي به كنار گذاشته شد و نتايجش تا الان ادامه داره ...
      اينكه دولت روحاني بدتر از محمود هست يا نه (كه فكر كنم بدتره) يه حرفه ، اينكه محمود چه جونوري بود يه حرف ديگه است .
      خانم ميناوي اين وسط شديدا طرفداره احمدي نژاده واسه همين اين وسط ميره سراغ مغلطه و پيچوندن بحث حالا چرا اينقدر طرفدار محموده واقعا نمي دونم و تا حالا هم نگفته چرا ...

نظر

• Bourse-Plan
        عضو فعال
        • Jun 2020
        • 491

در زمان احمدی نژاد چند اتفاق بزرگ افتاد که در زمان هیچیک از ریاست جمهوریهای سابق ایران نیفتاد:

اول حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری 4 برابر شد و تا به امروز همه دعا گوی احمدی نژاد هستند

سوم دادان وام خرید مسکن و تاسیس مسکن مهر و خانه دار کردن قشیر وسیعی از مردم که بی سرپناه بودند با پول دولت

چهارم رسوا کردن خاندان لاریجانی با ارائه یک فیلم مستند ویدیویی در مجلس با شجاعت تمام و بدون ترس

احمدی از اختیارات خود تا جائی که قدرت داشت برای مردم قدمهایی برداشت اما روحانی حقیقتآ برای این مردی که بهش رای دادند چیکار کرد؟ حقایق اتفاق افتاده و واقعه را که دیگر نمیشود منکرش
        شد!
        به شکلی پارادوکسیکال، تک تک مواردی که گفتید دقیقاً تبدیل شدند به مستمسکی برای نابودی اقتصاد ایران، ایجاد شکاف طبقاتی بی‌سابقه و استارت تورمی غیر طبیعی. Populism at its best /:.smilingsmiley.:/

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
        مثلا يادمه تو همين دوره بذرپاش اومد سايپا رو غارت كرد جوري كه كمرش هنوز صاف نشده
        اصلا در يك كلام دولت احمدي نژاد اشل فساد ، دزدي و اختلاس و غارت ملي رو جوري جابجا كرد كه غارت هاي از اول انقلاب تا خودش بچه بازي به حساب مي اومد .
        از زمان دولت محمود رودربايستي ها در دزدي و غارت ملي به كنار گذاشته شد و نتايجش تا الان ادامه داره ...
        اينكه دولت روحاني بدتر از محمود هست يا نه (كه فكر كنم بدتره) يه حرفه ، اينكه محمود چه جونوري بود يه حرف ديگه است .
        خانم ميناوي اين وسط شديدا طرفداره احمدي نژاده واسه همين اين وسط ميره سراغ مغلطه و پيچوندن بحث حالا چرا اينقدر طرفدار محموده واقعا نمي دونم و تا حالا هم نگفته چرا ...
        +1

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

دولت احمدی نژاد هم خیلی قابل دفاع نبود ولی دولت روحانی از همه دیدگاه ها وضعش به مراتب خرابتر هست،
          دزدهای رانت خوار کت و شلورای همه در این دولت جمع هستن.
          میگن دزد که با چراغ بیاد گزیده تر میبره، اینها تمام سواد و هوششون را برای زدن جیب مردم به کار میبرن، نمونه بارزش همتی باهوش

نظر

• trojan
            ستاره دار(1)
            • Nov 2013
            • 881

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            دولت احمدی نژاد هم خیلی قابل دفاع نبود ولی دولت روحانی از همه دیدگاه ها وضعش به مراتب خرابتر هست،
            دزدهای رانت خوار کت و شلورای همه در این دولت جمع هستن.
            میگن دزد که با چراغ بیاد گزیده تر میبره، اینها تمام سواد و هوششون را برای زدن جیب مردم به کار میبرن، نمونه بارزش همتی باهوش
            درست ميگي اما يه بحثي اين وسط هست . احمدي نژاد دولت رو از خاتمي تحويل گرفت . خاتمي تا حد ممكن خوب كار كرده بود . ايران نفت مي فروخت و تنشش با غرب و بقيه در كمترين حد بود . تجارت جريان داشت چه بخش خصوصي و چه بخش دولتي در اوج توانمندي و اوضاع روبه راه مالي بودند . در اين دوره محمود ظهور كرد و تا جا داشت منابع رو غارت كرد . البته محمود چاپ پول هم كرد و اون خونه هاي مسكن مهر با چاپ پول انجام شد كه هزينه اش رو مردم دادند . اما روحاني دولت را در زماني تحويل گرفت كه تحريمها شديد بود تنش بين المللي در اوج بود و محمود با غارت خودش كفگيرها رو به ته ديگ رسونده بود . در اين شرايط روحاني مجبور شد چه براي اداره امور و چه براي جيب خودش از جيب مردم هم بزنه . وگرنه فرقي اساسي بين اين دو نيست . هر دو يك حلقه فساد دور خودشون داشتند و دارند .

نظر

• رگنار
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 390

بحث دزدی و فساد و اختلاس شد، یادمه یه زمانی چقدر باید بحث میکردیم تا به یه طرفدار رژیم حالی کنیم که فساد وجود داره. از یه دوره ای به بعد دیگه اینقدر فساد و اختلاس برملا شد که من یکی فقط تیتر اینطور اخبار رو گذری می‌خواندم.
              من بیشتر از اینکه ربطش بدم به دولت خاصی، ربطش میدم به گسترش رسانه‌های اجتماعی. خدابیامرز روح الله زم واقعاً تاثیر بزرگی رو آگاهی مردم ایران داشت. خیلی از فسادها رو اون برملا کرد. مردم ایران با تلگرام مقداری آگاه شدند، مهدی فلاحتی هم تو آگاهی مردم تاثیر گذار بود. خیلی ها این مدت تلاش کردن مردم رو مقداری آگاه کنن.

در این نظام فساد همیشه بوده و هست، منتها قبلاً مردم آگاه نبودن . الآن رسانه ها مردم رو آگاه می‌کنن. و هر چه رو به جلو می‌ریم تعداد افرادی که سر سفره نشستن بیشتر میشه و منابع کمتر، همینها باعث میشه زمینه بروز و افشای خیلی از فسادها پیدا بشه.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

ما حساب بانکی شما را عظمت میدیم
                دل خوش به این مقدار نباشید که مهناز صادقی براتون آوردیم

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3098

شد!
                  عجب!!!!!!!

این رو هم در نظر بگیرید که 800 میلیارد دلار پول نفت رو غیب کردن کار هر کسی نیست!!!!

شاید درک 800 میلیارد دلار کمی سخت باشه اما این رو اگه بدونید خیلی کمک میکنه:

رشد چین و به اینجا رسیدنش، با 200 میلیارد دلار امکان پذیر شد.

یعنی به عبارتی با 800 میلیارد دلار میشد ایران رو 10 بار ویران کرد و از نو دوباره ساخت.

وقتی میگم اینها همشون پست فطرت و دزد هستند دقیقا به همین دلیل هست

این کارهایی که نام بردید رو خاتمی یا رسماجانی هم میتونستند انجام بدهند

اما ملت گرسنه رو بهتر میشه کنترل کرد

.

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

در آستانه‌ی انتخابات ناامیدترینیم.
                    خداحافظی با بورس بعد از ۱۵ سال یادگیری

همواره با بهترین آرزوها و امید‌ها راهمان را شروع می‌کنیم و در نهایت حتی در صورت موفقیت و رسیدن به اهدافمان می‌بینیم که آنچه به دست آورده‌ایم در مقابل عمری که برایش تلف کرده‌ایم ناچیز است.

علی‌رغم بیش از ۳۰ سال مدرسه و دانشگاه رفتن و ۱۵ سال کار مداوم در بازار سرمایه، هم اینک احساس می‌کنم این مسیر لایق عمری که برایش گذاشتم نبود!

همه‌ی ما به امید ساختن اینده زنده‌ایم و این امید باعث لذت بردن از زمان حال هم می‌شود. همیشه امید را زنده نگاه داشته ام و اعتقاد دارم که بالاخره امید ها و رویاها ما را از منجلاب‌های زندگی بیرون می‌کشند و البته که همیشه همینطور هم هست.

✅من در این بازار تازه وارد نیستم و انواع و اقسام ریزش‌های بازار داخلی و خارجی را دیده ام. صحبت من حتی سود و زیان و ریزش و صعود نیست. این‌ها لازمه‌ی رشد یک معامله‌گر و مدیر و سهامدار است. از میان این اتفاقات که عبور می‌کنیم با تجربه‌تر می‌شویم. من به هیچ،وجه از شرایط خودم هم ناراضی نیستم. از گذشته همدرس گرفته ام و در حال یادگیری هستم اما:
                    صحبت من امید است. تصور آینده ای بهتر که پوچی این زندگی را برایمان قابل تحمل می‌کند باعث می‌شود علیرغم همه‌ی اتفاقات بد زندگی هنوز هم لبخند بزنیم.

موضوع مهم این است:

امید توسط کسانی که ادعای امید و تدبیر داشتند بی معنی شد .

وقتی می‌بینیم که سرنوشت جوانانی همچون ما برای کسی مهم نیست،
                    سرمایه‌ای که بازحمت جمع کرده‌ایم درحال آب شدن است و برای کسی مهم نیست.
                    کسب وکاری که عمرمان راپایش گذاشته ایمک درحال از بین رفتن است و برای کسی مهم نیست.
                    سیاسیونی که ما را' زیرپا له'کردند و هیچ چیز زندگیِ ما برایشان اهمیتی ندارد ما را از ادامه‌ی راه ناامید می‌کنند.

کسانی که من را می‌شناسند می‌دانند که هر ساعت از زندگی من در چه سختی‌هایی گذشته است و چگونه از پس هر چالشی برآمده‌ام و شاید این نوشته برایشان عجیب باشد اما من تسلیم شده ام.
                    من نمی‌توانم محیط را تغییر بدهم.اکوسیستم اجتماعی و اقتصادی ما قابل تغییر نیست.
                    در خصوص بورس هر چه نوشتم وگفتم را بی پاسخ گذاشتند و یا وعده‌ی سرخرمن دادند.
                    در آستانه‌ی انتخابات هستیم و از همیشه ناامیدترینم.
                    بورس را مسلخ سرمایه'کردند و امید یک'ملت'را'ناامید'کردند.
                    ما را فریفتند و دلخوش به واژه ها شدیم و امیدوار به بهبود.

������دیگر مسائل فنی بورس و ارزندگی قیمت‌ها رابازگو نمی‌کنم و منتظر روزهای خوب بورس می‌مانم اما در بهبود بعدی بازار برای همیشه از بورس ایران که توسط عده ای مسموم شده است از خارج خواهم شد و اعتماد وامید را برای همیشه از دایره‌ی واژگانم حذف خواهم کرد تا دیگر کسی مرا نفریبد.
                    در طول دوره‌‌ی فعالیتم علی رغم داشتن'مجوز سبدگردانی با هیچ'فرد'حقیقی قرارداد سبدگردانی امضا نکردم و سعی کردم'تجربیاتم' را در خصوص سهم‌ها و صنایع به 'اشتراک بگذارم. از همینجا از همه‌ی عزیزانی که با بازگوکردن تجربیاتم به'اشتباه انداختم عذر خواهی می‌کنم. در طول ۵۰ سال گذشته این رفتار حاکمیتی با بورس بی سابقه بوده است.
                    ✅بازاری که تا این حد دستکاری در شرکت‌ها و صورت‌های مالی‌اش اتفاق می‌افتد
                    بازاری که فقط قتلگاه سرمایه است
                    بازاری که جولانگاه سیاسیون شده و هر روز لگدمال می‌شود
                    بازاری که امیدوار را ناامید می‌کند
                    دیگر جای ماندن نیست اگرچه که در عین ارزندگی قرار دارد.
                    بازار علاوه بر نقدینگی نیاز به شرافت دارد، شرافتی که از بین رفته است و حالا اینجا دیگرجای ماندن نیست.
                    من همه‌ی تلاش خودم را برای رساندن صدای بورس به مسئولین کردم به دیدار وزیران و نمایندگان مجلس رفتم و خدمت رهبری هم نامه نوشتم که متاسفانه بی پاسخ ماند.

به نظرم ما جوانان ایرانی تنهاترین موجودات روی زمین هستیم.کودکی در جنگ، نوجوانی در کنکور و جوانی در تحریم و گرانی وهم اینک در اوج بی تفاوتی مسئولین نسبت به آینده و سرنوشتمان!

مدیران میانی درپی لابی برای ماندن بر سرمیزشان هستند و ما ناامیدانه چشممان به عملی شدن وعده های تو خالی حمایت از بورس.
                    دلم‌ می‌خواهد این بازار را با همه‌ی این موجودات عجیبش مچاله کنم و داخل سطل آشغال بیندازم و فکرم را بردارم و ببرم یک جای دور.

✅اقایان ماتسلیم شدیم. مملکت و اقتصادش برای شما.
                    بنشینید و همدیگر را تکه پاره کنید تا شاید شکم سیری ناپذیرتان اندکی ارام شود.
                    بچسبید به صندلی‌هایتان و تا می‌توانید ما را قربانی کنید.
                    چند بادمجان دور قابچین در شرکت‌های بورسی بگذارید تا با نابودی مردم و آتش زدن اموالشان زمینه را برای شما آماده کنند.
                    ما نیامده رفتیم.
                    اگر روزی بورس شرافت پیدا کرد بازخواهم گشت
                    پ.ن
                    من هیچ سهمی نفروخته‌ام و منتظر بهبود‌ بازار هستم اما بعد از ریکاوری بازار و برگشت شاخص به محدوده‌ی ۱۴۵۰ هزار ، تا زمان برگشت انصاف به بورس آن را ترک خواهم کرد

#محسن_عباسی
                    @emacoabbasi

جالبه که قدیمی های این بازارم بالاخره حرفای بچه های این فروم را بعد از 7-8 ماه میگویند. این یعنی ما در این فروم خیلی بهتر و عمیق تر از اون همه سلبریتی با کانالهای

چند هزار نفری بازارو تحلیل میکنیم. هر کس خواست بچه های کف بازارو بشناسه سری به این فروم بزنه تا کانالهای سلبریتی محور .

حداقل اصل ماجرای بورسو بدون 7-8 ماه تاخیر دریافت میکنه
                    /:.winksmiley02.:/

یک ویدیو از میرزایی نامی دیدم استاد الیوت در ایران هست به گفته ی دوستان من شناختی نداشتم فقط تارگت هایی میداد که تشتک هایم جابجا شد رفتم در یوتیوب چرخی زدم حال و هوایم عوض بشه/.:biggrinsmiley.:/
                    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

در اين شرايط روحاني مجبور شد چه براي اداره امور و چه براي جيب خودش از جيب مردم هم بزنه . وگرنه فرقي اساسي بين اين دو نيست . هر دو يك حلقه فساد دور خودشون داشتند و دارند .
                      به نظرم خوار و ذلیل تر از کسانی که به خاطر گذران امور دولتی بیان جیب مردم را بزنن وجود نداره،
                      خیلی مفلوک هستن که در پست دولتی حق مردم را اینجور پایمال میکنند.
                      اینها هم با برجام کم پول آزاد نکردن، اختلاس و دزدی هم به مراتب بیشتر از دوران قبل بوده
                      لعنت بر همشون

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

بایدن که اومد برکت و روزی مردم از بازارهای مالی رفت

ترامپ صبح صادق بود و شما مسحور بر بایدن کاذب اقتدا کردید

اونکه رفته دیگه هیچ وقت نمیاد
                        تا قیامت دل من گریه میخواد

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          ساده اندیش کسی هست که بعد از اینکه با دلار 1000 تومانی تو خیابون رقصوندنش !! و به جاش دلار 30 هزار تومانی تحویلش دادن !!! باز هم میگه روحانی کاره ای نیست ! تقصیر احمدی نژاده !!و شما و همفکرانت در این دسته قرار داشتید ! و دارید هنوزم !!
                          خودتون رو ناراحت نکنید سه هفته دیگه انتخاباته برید رای بدید به احمدی نژاد البته اگه رفقاش تایید صلاحیتش کردن یا اینکه به یکی بهتر از اون که بیاد مشکلاتتون رو حل کنهمگه بورس دستوری نیست مگه همه جی دست خودشون نیست مگه خودشون نفروختن با یک دستور شخص مورد تایید شما خودشون هم میان میخرن همین که شماها انتخاب می کنید میاد درستش میکنه شاخص هم میبره ۳ میلیون قواتین بورس هم درست میشه تا مشکلات حل بشهبه نظر من این آدم ها هیچ کدوم صلاحیت ندارن اما برای قضاوت شرایط رو در نظر میگیرم و میگم کیفبت کار خاتمی بهتر از روحانی و هر دوی اینها بسیار بهتر از احمدی نژاد بودن بالاخره هر کسی نظری داره دیگه
                          آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/23, 14:22.

نظر

• رگنار
                            عضو فعال
                            • Feb 2014
                            • 390

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                            در آستانه‌ی انتخابات ناامیدترینیم.
                            خداحافظی با بورس بعد از ۱۵ سال یادگیری

همواره با بهترین آرزوها و امید‌ها راهمان را شروع می‌کنیم و در نهایت حتی در صورت موفقیت و رسیدن به اهدافمان می‌بینیم که آنچه به دست آورده‌ایم در مقابل عمری که برایش تلف کرده‌ایم ناچیز است.

علی‌رغم بیش از ۳۰ سال مدرسه و دانشگاه رفتن و ۱۵ سال کار مداوم در بازار سرمایه، هم اینک احساس می‌کنم این مسیر لایق عمری که برایش گذاشتم نبود!

همه‌ی ما به امید ساختن اینده زنده‌ایم و این امید باعث لذت بردن از زمان حال هم می‌شود. همیشه امید را زنده نگاه داشته ام و اعتقاد دارم که بالاخره امید ها و رویاها ما را از منجلاب‌های زندگی بیرون می‌کشند و البته که همیشه همینطور هم هست.

✅من در این بازار تازه وارد نیستم و انواع و اقسام ریزش‌های بازار داخلی و خارجی را دیده ام. صحبت من حتی سود و زیان و ریزش و صعود نیست. این‌ها لازمه‌ی رشد یک معامله‌گر و مدیر و سهامدار است. از میان این اتفاقات که عبور می‌کنیم با تجربه‌تر می‌شویم. من به هیچ،وجه از شرایط خودم هم ناراضی نیستم. از گذشته همدرس گرفته ام و در حال یادگیری هستم اما:
                            صحبت من امید است. تصور آینده ای بهتر که پوچی این زندگی را برایمان قابل تحمل می‌کند باعث می‌شود علیرغم همه‌ی اتفاقات بد زندگی هنوز هم لبخند بزنیم.

موضوع مهم این است:

امید توسط کسانی که ادعای امید و تدبیر داشتند بی معنی شد .

وقتی می‌بینیم که سرنوشت جوانانی همچون ما برای کسی مهم نیست،
                            سرمایه‌ای که بازحمت جمع کرده‌ایم درحال آب شدن است و برای کسی مهم نیست.
                            کسب وکاری که عمرمان راپایش گذاشته ایمک درحال از بین رفتن است و برای کسی مهم نیست.
                            سیاسیونی که ما را' زیرپا له'کردند و هیچ چیز زندگیِ ما برایشان اهمیتی ندارد ما را از ادامه‌ی راه ناامید می‌کنند.

کسانی که من را می‌شناسند می‌دانند که هر ساعت از زندگی من در چه سختی‌هایی گذشته است و چگونه از پس هر چالشی برآمده‌ام و شاید این نوشته برایشان عجیب باشد اما من تسلیم شده ام.
                            من نمی‌توانم محیط را تغییر بدهم.اکوسیستم اجتماعی و اقتصادی ما قابل تغییر نیست.
                            در خصوص بورس هر چه نوشتم وگفتم را بی پاسخ گذاشتند و یا وعده‌ی سرخرمن دادند.
                            در آستانه‌ی انتخابات هستیم و از همیشه ناامیدترینم.
                            بورس را مسلخ سرمایه'کردند و امید یک'ملت'را'ناامید'کردند.
                            ما را فریفتند و دلخوش به واژه ها شدیم و امیدوار به بهبود.

������دیگر مسائل فنی بورس و ارزندگی قیمت‌ها رابازگو نمی‌کنم و منتظر روزهای خوب بورس می‌مانم اما در بهبود بعدی بازار برای همیشه از بورس ایران که توسط عده ای مسموم شده است از خارج خواهم شد و اعتماد وامید را برای همیشه از دایره‌ی واژگانم حذف خواهم کرد تا دیگر کسی مرا نفریبد.
                            در طول دوره‌‌ی فعالیتم علی رغم داشتن'مجوز سبدگردانی با هیچ'فرد'حقیقی قرارداد سبدگردانی امضا نکردم و سعی کردم'تجربیاتم' را در خصوص سهم‌ها و صنایع به 'اشتراک بگذارم. از همینجا از همه‌ی عزیزانی که با بازگوکردن تجربیاتم به'اشتباه انداختم عذر خواهی می‌کنم. در طول ۵۰ سال گذشته این رفتار حاکمیتی با بورس بی سابقه بوده است.
                            ✅بازاری که تا این حد دستکاری در شرکت‌ها و صورت‌های مالی‌اش اتفاق می‌افتد
                            بازاری که فقط قتلگاه سرمایه است
                            بازاری که جولانگاه سیاسیون شده و هر روز لگدمال می‌شود
                            بازاری که امیدوار را ناامید می‌کند
                            دیگر جای ماندن نیست اگرچه که در عین ارزندگی قرار دارد.
                            بازار علاوه بر نقدینگی نیاز به شرافت دارد، شرافتی که از بین رفته است و حالا اینجا دیگرجای ماندن نیست.
                            من همه‌ی تلاش خودم را برای رساندن صدای بورس به مسئولین کردم به دیدار وزیران و نمایندگان مجلس رفتم و خدمت رهبری هم نامه نوشتم که متاسفانه بی پاسخ ماند.

به نظرم ما جوانان ایرانی تنهاترین موجودات روی زمین هستیم.کودکی در جنگ، نوجوانی در کنکور و جوانی در تحریم و گرانی وهم اینک در اوج بی تفاوتی مسئولین نسبت به آینده و سرنوشتمان!

مدیران میانی درپی لابی برای ماندن بر سرمیزشان هستند و ما ناامیدانه چشممان به عملی شدن وعده های تو خالی حمایت از بورس.
                            دلم‌ می‌خواهد این بازار را با همه‌ی این موجودات عجیبش مچاله کنم و داخل سطل آشغال بیندازم و فکرم را بردارم و ببرم یک جای دور.

✅اقایان ماتسلیم شدیم. مملکت و اقتصادش برای شما.
                            بنشینید و همدیگر را تکه پاره کنید تا شاید شکم سیری ناپذیرتان اندکی ارام شود.
                            بچسبید به صندلی‌هایتان و تا می‌توانید ما را قربانی کنید.
                            چند بادمجان دور قابچین در شرکت‌های بورسی بگذارید تا با نابودی مردم و آتش زدن اموالشان زمینه را برای شما آماده کنند.
                            ما نیامده رفتیم.
                            اگر روزی بورس شرافت پیدا کرد بازخواهم گشت
                            پ.ن
                            من هیچ سهمی نفروخته‌ام و منتظر بهبود‌ بازار هستم اما بعد از ریکاوری بازار و برگشت شاخص به محدوده‌ی ۱۴۵۰ هزار ، تا زمان برگشت انصاف به بورس آن را ترک خواهم کرد

#محسن_عباسی
                            @emacoabbasi

جالبه که قدیمی های این بازارم بالاخره حرفای بچه های این فروم را بعد از 7-8 ماه میگویند. این یعنی ما در این فروم خیلی بهتر و عمیق تر از اون همه سلبریتی با کانالهای

چند هزار نفری بازارو تحلیل میکنیم. هر کس خواست بچه های کف بازارو بشناسه سری به این فروم بزنه تا کانالهای سلبریتی محور .

حداقل اصل ماجرای بورسو بدون 7-8 ماه تاخیر دریافت میکنه
                            /:.winksmiley02.:/

یک ویدیو از میرزایی نامی دیدم استاد الیوت در ایران هست به گفته ی دوستان من شناختی نداشتم فقط تارگت هایی میداد که تشتک هایم جابجا شد رفتم در یوتیوب چرخی زدم حال و هوایم عوض بشه/.:biggrinsmiley.:/
                            درود

من جفت این ها رو خوب میشناسم. این عباسی بنده خدا توهم این رو داشت که اقتصاد داره بورس محور میشه، می‌گفت با حجم معاملات بالای ۳۰ هزار میلیارد بورس به رشد خودش ادامه میده. بیشتر رو پالایشی ها فعال بود. تارگت ۱۰ تومان برای شپنا متصور بود، آدم خوبی بود و کلیات بازار رو هم همیشه خیلی خوب و درست دستش بود و آخرش البته که در کمال ناباوری خودش از دولتمردان رو دست خورد. ولی آدم سالمی هست، فقط همیشه کلیات بازار رو می‌گفت.
                            مهدی میرزایی تو بحث امواج الیوت سبک پریچر اول ایران. سال ۹۷ مدام می‌گفت سهام دلاری، سال ۹۸ می‌گفت سهام ریالی و داخلی، سال ۹۹ می‌گفت سهام دولتی و آنهایی که تو صندوق های دولتی هستن. خدایی این چند ساله کارش خیلی خوب بود، تا اینکه اینم از ریزش بازار به بعد اوضاع براش خراب شد!!
                            امسال خیلی روی شپنا و حکشتی مانور میداد و هر دو ریزش وحشتناکی کردند، مدام می‌گفت حکشتی راه خگستر رو می‌ره و غیره. الآن همه به چشم همین حکشتی و شپنا و.. می شناسنش.
                            وقتی شاخص رو ۱۸۰۰ بود می‌گفت با مهراد پایدار هم صحبت کردم
                            و امکان نداره اینجا آخرین موج صعودی باشه و این فقط اصلاح کوچکی هست و.... دقیقا یادم گفت اگر اینطور نباشه ما از امواج چیزی حالیمون نشده/:.yead.:/

خلاصه خدمتتون عرض کنم، اساتید بورسی تا قبل ریزش بازار ادعای خدایی میکردن، این ریزش زد تو کاسه کوزه شون.
                            یکی بود نمی‌دونم دکتر چی بود اسمش اون خیلی‌ به موقع و قبل ریزش نقد شدخو اعلام کرد، ولی بعداً رو اومد تو بازار و رفت رو پالایشی ها. اگر نگه داشته الآن ۴۰ درصد ضرر میشه.
                            بازار نشان داد، استادی وجود نداره و همه شاگردش هستن. همه باید در حال یادگیری و کسب تجربه باشیم با این امید که دفعه بعدی از این تجربیات استفاده کنیم.

سبز باشید

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

سلام

همه اینهایی رو که اشاره کردید همشون ی جا

انگشت کوچیکه رانتی که تو دلار جهانگیری بود نمیشدند

شاید 1 هزارم

نظر

• Elcid
                                Banned
                                • Sep 2020
                                • 1239

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
                                سلامهمه اینهایی رو که اشاره کردید همشون ی جا انگشت کوچیکه رانتی که تو دلار جهانگیری بود نمیشدندشاید 1 هزارم
                                با عدد و رقم میشه توضیح بدید استفاده میکنیم ممنون
                                در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                                ...، اساتید بورسی تا قبل ریزش بازار ادعای خدایی میکردن، این ریزش زد تو کاسه کوزه شون....
                                ?
                                آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/23, 14:25.

نظر

در حال کار...
                                X