جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tazevared5
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 191

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    دلار 23170 خریدار
    توافق کشک شد ؟!؟!
    از اول هم توافقی در کار نبود فقط بهره وری سیاسی از تریبون برجام برای انتخابات دولت خودش هم میدونه به توافقی نمیرسه در این بازه 1 ماهه

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

مثل اینکه دوباره امروز عصر جلسه سران 3 قوا در مورد بازار بورس برگزار شده در اخبار 2030 اعلام کردند

چون نزدیک به انتخابات هستیم دیدند گند کار حسابی در امده و سرمایه مردم کاملا با خاک یکسان شده و مردم دیگه هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• مرشد
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 683

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

................

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
            مثل اینکه دوباره امروز عصر جلسه سران 3 قوا در مورد بازار بورس برگزار شده در اخبار 2030 اعلام کردند

چون نزدیک به انتخابات هستیم دیدند گند کار حسابی در امده و سرمایه مردم کاملا با خاک یکسان شده و مردم دیگه هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند
            خدابخیر کنه !
            جناب سعدی انگار دقیق خطاب به
            تک تک سران قوا گفته
            "مارا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان "
            ضمن اینکه هنوز بالا سری شون هم مصوبات قبلی رو تایید نکرده !!

بقول یه بنده خدایی
            اگه مملکت داری اینه من همزمان 5 تاشو میتونم اداره کنم !!

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              خدابخیر کنه !
              جناب سعدی انگار دقیق خطاب به
              تک تک سران قوا گفته
              "مارا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان "
              ضمن اینکه هنوز بالا سری شون هم مصوبات قبلی رو تایید نکرده !!
              دقیقا در اخبار 2030 اعلام شد از جزییات جلسه اصلا خبری به بیرون درز نکرده !!!

اینها احساس خطر کردند احتمالا به دلیل عدم شرکت مردم در انتخابات به دلیل نابود شدن کل سرمایه ای که مردم وارد بورس شده بود

نظر

• b1saeed
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 303

رییسی رییس حمهور

نظر

• کریشنا
                  عضو فعال
                  • Dec 2015
                  • 1097

خگستر

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4718

بسیار بعید می دونم برگشت خاصی فعلا در بازار درکار باشد! برگشت امروز نشان داد توانایی قوی برای برگشت بازار فعلا وجود ندارد . این مثبتهای یکی دو روزه در تعدادی از سهام فقط باعث ترغیب ورود مجدد عده ای می شود که بعدا پشیمان خواهند شدفعلا اتفاق خاصی که محرک قوی ایجاد نماید تا بازار برگردد روی نداده و چشم انداز پیش رو هم می گوید فعلا خبر خاصی نخواهد بود!!!
                    حداکثر اتفاقی که ممکن است روی دهد این است که برجام تا زمان حصول نتیجه زمان زیادی ببرد و این موضوع صرفا باعث رکود بیشتر بازار خواهد شد و انتظار شوکی در حوزه ارزی و ... را با خود به همراه ندارد لذا حتی اگر دلار دو سه هزار تومان هم به آرامی رشد یابد این مقدار رشد هیجان خاصی برای خرید سهام در پی نخواهد داشت .

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

متاسفانه تاکنون نزدیک شدن به انتخابات بر خلاف تصور تاثیر مثبتی بر بازار نداشته!!

مسئله روشن است جناح اصلاح طلب که نماینده خاصی ندارد برای انتخابات و امیدی به پیروزی هم ندارد بنابراین روی رای سهامداران حسابی نکرده که بازار را برای انها برگرداند

جناح تند رو نیز باز بنفعش هست که مشارکت کم باشد تا خودشان به پای صندوق بروند و کاندیدشان را ببرند داخل مردم اگر مشارکت کنند این جناح که شانسی ندارد

اگر هم فرض بگیریم که یک جناح موافق صعود و یک جناح مخالف صعود هست انهم درست نیست چون در تابلوی معاملات هیچ نبردی دیده نمیشود

هر دو جناح برایشان مثل اب خوردن هست صعود بازار اما بازار را به امان خدا رها کرده اند

بنظرم بجای دلخوشی به اینا باید خودمان با مدیریت سرمایه بفکر سرمایه خودمان باشیم برخی سهام واقعا جای فروش نیست اما دستهایی هم درکار هست که بازار به این شکل میاد پایین همانطور که در صعود بی وقفه نیز دستهایی در کار بود
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• irandarab
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 860

من که سالهای قبل قصاوت قلبی مسولین را دیده بودم سالهای قبل مثلا شبندر و گروه پالایشی در سال 92 بیشترین افت را داشتند یعی از 1800 تا حدود 300 تومان امدند و این کل ماجرا بود که پالایشی ها با سود خوب به زیان سنگین رسیده بودند . تازه در فرصت کوتاهی سریع صعودی شدند در ان زمان .
                        و اما الان بازار پرشده است از سهامی که با بهتر شدن سود انها ؛ کاهش قیمتی شدیدی را تجربه کرده اند مثلا سقف قیمت خگستر 2150 تومان ولی الان در 170 تومان صف فروش دارد اخه بگوییم چند درصد ریزش داشته است ؟ یا شتران سقف ان 5300 ولی الان 700 تومان ؟
                        جز شرمندگی واقعا حرفی برای مردم ندارم .
                        هر چند در بورس به شخصه زیاد بازنده نیستم ولی احساس میکنم در زندگی و ازمانهای انقلاب خودم و خانواده ام باخته ایم و ارزش نداشت این همه فداکاری برای این انقلاب بکنیم . کل فامیل و خانواده زیاده روی کردیم و متاسفانه چون کمی مطالعه دارم و بیشتر عمق بی سوادی مسولین را درک میکنم بیشتر درد میکشم .
                        واقعه نفهمیدن هم خودش یک نعمت است .

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

[ Photo ]
                          ابراز نگرانی پمپئو از احتمال رفع تحریم‌ها علیه ایران

?«مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در پیامی در توییتر روز دوشنبه از رفع احتمالی تحریم‌ها علیه ایران ابراز نگرانی کرد/ فارس

[ Photo ]
                          زالی: ۲.۵ میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج عبور کردند

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

? از ۱۳ میلیون مرد و زن مجرد ایرانی ۲.۵ میلیون نفر آنان از سن ازدواج عبور کردند.

?کشور در آستانه سیاه چاله پیری قرار دارد و سرعت رشد سالمندی در کشور بسیار نگران کننده است که باید با یک نگاه عمیق ‌و استراتژیک در این راستا عمل کنیم.
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
                            من که سالهای قبل قصاوت قلبی مسولین را دیده بودم سالهای قبل مثلا شبندر و گروه پالایشی در سال 92 بیشترین افت را داشتند یعی از 1800 تا حدود 300 تومان امدند و این کل ماجرا بود که پالایشی ها با سود خوب به زیان سنگین رسیده بودند . تازه در فرصت کوتاهی سریع صعودی شدند در ان زمان .
                            و اما الان بازار پرشده است از سهامی که با بهتر شدن سود انها ؛ کاهش قیمتی شدیدی را تجربه کرده اند مثلا سقف قیمت خگستر 2150 تومان ولی الان در 170 تومان صف فروش دارد اخه بگوییم چند درصد ریزش داشته است ؟ یا شتران سقف ان 5300 ولی الان 700 تومان ؟
                            هر چند در بورس به شخصه زیاد بازنده نیستم ولی احساس میکنم در زندگی و ازمانهای انقلاب خودم و خانواده ام باخته ایم و ارزش نداشت این همه فداکاری برای این انقلاب بکنیم . کل فامیل و خانواده زیاده روی کردیم و متاسفانه چون کمی مطالعه دارم و بیشتر عمق بی سوادی مسولین را درک میکنم بیشتر درد میکشم .
                            واقعه نفهمیدن هم خودش یک نعمت است .
                            خگستر افزایش سرمایه سنگین از تجدید ارزیابی داشته 1700 الی 1800 درصد

همین افزایش سرمایه ها قلابی و رشد ابر حبابی گروه پالایش برای قالب کردن به مردم مظلوم ایران از طرف دولت فریبکار باعث نابودی بازار بورس شده

نظر

• امير حسين بورس
                              عضو عادی
                              • Feb 2019
                              • 70

یه نوشابه شده ۱۵۰۰۰ تومان قیمت سهام مضحکه است دیگه حتی مسخره هم نیست

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4117

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
                                .
                                درود
                                سقف خگستر 1293 است و 86% ریزش . اون 2150 مربوط به قبل از افزایش سرمایه است که سقف برای ریزش محسوب نمیشه ، بعد 130 باز شد و 10 برابر شد
                                برخی از این نمادها از سقف سال قبل خیلی ریختند این کاملا درست ، ولی رشدشون در بازدهی 3-2 ساله خیلیییییی زیاد بوده . خگستر از اون خیلییییییییییییی زیادهاست که 3 ساله حدود 160 برابر شد
                                هر کی 3 ماه اخر وارد اینها شد باخت و بدم باخت چون اطلاع از این مسائل نداشت

ولی تصور کن سهامدار بلند مدتی از اول 97 تا الان باهاش مونده هنوزم پولش 22 برابر است . مساله اینه
                                در مورد تجدید نظر در افکار انقلابی تون ، همین که متوجه شدید زیاده روی کردید و ارزشش را نداشت یه آپشن به نفع شماست و به فال نیک بگیر
                                واقعا ارزشش را نداشته و چه خوب که الان هرچند دیر ولی بازم متوجه شدید
                                برخی هنوزم در همین حد شما نمیخواند بپذیرند که ارزشش را نداشته هر چند اونام در باطن و ضمیر خود نیک دانند ولی مایل به رو کردنش نیستند یا در حد شما شهامت و جسارت ندارند

نظر

در حال کار...
                                X