جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مایکل داگلاس
    Banned
    • Sep 2020
    • 378

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    اون موقع که مهناز دغل میگفت اگر فلان سهم را 10 سال پیش خرید میکردید پولتون فلان برابر میشد که خوب خاطرتون هست اشتباه حساب کرده بود و من و شما درستش را حساب کردیم ، چرا اون موقع یکی پیدا نمیشد و این مثال ها از ولساپا و ثاخت و موارد دیگر را براش بیاره
    تازه من ولساپا را 10 برابر حساب کردم زیاد حساب کردم
    اخرین افزایش سرمایه اش کلا هیچ عایدی نداشته . 10 تومن حق تقدم و 100 تومن واریز برای سهم 110 تومنی . یعنی همش از جسب خود سهامدار
    بقیه افزایش سرمایه هاش هم واریز 100 بوده منتها بقیه موارد حق تقدم هاش 100 و 200 تومن بوده
    بخوام دقیق ترش را بگم باور کنید این سهم 14 سال گذشته 4 برابر هم نکرده پول سهامدار را

یه فرمولی هست که برای افز ایش سرمایه های حق تقدمی دقیق را حساب میکنه . نمیدونم چیه و گرنه دقیق میشد حساب کرد ولی همین 5.5 برابر حداکثری است که گفتم
    بله دقیقا" یادمه... حتی یادمه وقتی که سهام از سقف مرداد حدودا" 30% ریخته بود، مهناز دغل میگفت که بنده به عنوان سهامدار واقعی خوشحال هستم که میتونم سهام مورد علاقه ام رو در قیمتهای پایین بخرم!!!!!! یعنی حتی اونجا هم به ماموریتش وفادار بود.. اینکه اجازه نده فریب خورده ها با ضرر 30 درصدی فرار کنند...

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4101

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
      بله دقیقا" یادمه... حتی یادمه وقتی که سهام از سقف مرداد حدودا" 30% ریخته بود، مهناز دغل میگفت که بنده به عنوان سهامدار واقعی خوشحال هستم که میتونم سهام مورد علاقه ام رو در قیمتهای پایین بخرم!!!!!! یعنی حتی اونجا هم به ماموریتش وفادار بود.. اینکه اجازه نده فریب خورده ها با ضرر 30 درصدی فرار کنند...
      دقیقا دقیقا . حتی کسانی که مرید او بودند و میتونستند با ضرر به قول شما 30% هم فرار کنند با حرف این عفریته خام شدند و ماندند و خانه خراب شدند
      به هر حال من و شما هم چوب سالهای 92 تا 96 را خوردیم . زیان سنگین دیده ها هم فکر نکنند فقط این زیان در بورس ایران همین یک بار بوده
      من شخصا اگر پولم را 92 کشیده بودم بیرون و 96 اورده بودم ، الان پولم 4 برابر بود
      چون اون موقع پولمون نصفش رفت در حالی که بانک در این 4 سال دوبله اش میکرد که میشه 4 برابر عقب ماندگی

نظر

• مایکل داگلاس
        Banned
        • Sep 2020
        • 378

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        دقیقا دقیقا . حتی کسانی که مرید او بودند و میتونستند با ضرر به قول شما 30% هم فرار کنند با حرف این عفریته خام شدند و ماندند و خانه خراب شدند
        به هر حال من و شما هم چوب سالهای 92 تا 96 را خوردیم . زیان سنگین دیده ها هم فکر نکنند فقط این زیان در بورس ایران همین یک بار بوده
        من شخصا اگر پولم را 92 کشیده بودم بیرون و 96 اورده بودم ، الان پولم 4 برابر بود
        چون اون موقع پولمون نصفش رفت در حالی که بانک در این 4 سال دوبله اش میکرد که میشه 4 برابر عقب ماندگی
        آخ آخ... من دیماه 92 وارد شدم و تا زمستان 94 بقول فارکسیها لیکویید شدم... البته که تو این فاصله پول جدید هم بذبختانه وارد کردم... اواخر 97 که دوباره وارد شدم با خودم گفتم اینبار بازار بپوکه میرم بعد چند سال میام.. و همیشه هشیار بودم و در هر بار ریزش نقد بودم ...مهر ماه 98، اسفند 98(مسایل کرونا)، و حتی 15 مردا 99 هم نقد کردم( قبل از شهادت سردار هم نقد شدم که البته این یکی کاملا" شانسی بود) .. خلاصه درسته همپای رشد بازار بالا نیومدم ولی از ریزشها جان سالم بدر بردم ولی به عهدم وفا نکردم و بعد از مرداد 99 موندم و کمابیش نوسان معکوس گرفتم و پایین اومدم... بقول شما 92 تا 96 سپرده بانکی بالای 100% داد و بعدش دلار 3 برابر شد و بعد تازه بازار بورس جون گرفت... اینها نشانه هایی هست برای آنهایی که می اندیشند..
        آخرین ویرایش توسط مایکل داگلاس؛ 2021/05/26, 01:19.

نظر

• مایکل داگلاس
          Banned
          • Sep 2020
          • 378

البته بیشتر از ضرر ریالی قدرت خرید مهمه..تیر و مرداد 99 چیزی که به پولمون میدادند الان نصفشو نمیدند..حالا اگه پولمون هم نصف شده باشه یعنی در اصل پولمون شده یک چهارم...

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2020
            • 2057

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
            آینده تیره و تاری در انتظار این مردم و کشوره
            من که فعلا ترکیه هستم و در حال انجام کارهای مربوط به اقامت
            اما به خبرهای بدی که از ایران میرسه نمیشه بی تفاوت بود به هرحال خانواده و دوستان را که نمیشه با خودمون بیاریم ! جدای از مدیریت و وضعیت فاجعه بار کرونا در ایران همین قطعیهای آب و برق که بدتر هم میشه شرایط
            کاش می‌توانستید مدیریت کرونا در ترکیه را ببینید از قرنطینه و تست تا درمان ،، بی نظیر و باورنکردنیه
            سلام
            دوست عزیز
            اقامت ترکیه یه توضیح میدی
            موقت یه ساله هم میدن
            تو شهرهای کوچیک ملک ارزون بخری هم اقامت میدن
            مبلغ حداقل حداقل برای فقط اقامت چند تومان است
            ممنونم
            شما راحت شدید
            ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

یه سوال دیگر هم
              ایا انجا کار گیر میاد
              فکر میکنم در حد کارگریش هم حقوق اندازه مدیرکل ایران به دلار بدهند
              تو بورسش میشه کار کرد یا نه
              ممنون اگر جواب بدی
              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• رگنار
                عضو فعال
                • Feb 2014
                • 390

عرض ادب
                در خصوص فرمول سود و ضرر مرکب که دوستان گفتند اختلاف جزیی داره، خیر این فرمول دقیق هست.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
                سبز باشید
                آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/05/26, 06:34.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                  عرض ادب
                  در خصوص فرمول سود و ضرر مرکب که دوستان گفتند اختلاف جزیی داره، خیر این فرمول دقیق هست.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
                  سبز باشید
                  فکر میکنم برای محاسبه ضرر مرکب نباید 100 را بر 1.05 تقسیم کنید، بلکه باید در 0.95 ضرب کنید که اختلافی در حدود 3.44 درصد خواهند داشت.

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

بیش از 500 نفر از اعضای حزب دموکرات و مسوولان کمپین مبارزات انتخاباتی جو بایدن در سال 2020، با ارسال نامه ای سرگشاده از دولت وی خواسته اند تا اقدامات بیشتری انجام دهد تا اسرائیل را به خاطر اقدامات خود در نوار غزه پاسخگو نگه دارد.

نظر

• "Midas"
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 2483

الان معلوم شد کیا بورس را به این روز انداختند...

- همانهایی که به هیچ کس پاسخگو نیستند
                      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        درود
                        فکرکنم 500تومن چیزی شبیه دی92ومرداد99 بوده... به مرور رفته سمت140!....
                        بعد از انتخابات احمدی نژاد بوده یحتمل ... که بورس را قمارخونه اعلام کرده و سهامداران مورد عنایت قرار گرفتند!/:.wacsmiley.:/
                        که بعدها قانون حجم مبنا و ... وضع شده برا جلوگیری ازافت .. البته روایتی است که شنیدم .. دوستان قدیمی شاید بهتر بدونن چی شده
                        سلام صبح به خیر

همین بود. اون موقع بورس خیلی کوچیک بود همه هم میشناختن.

یادش به خیر تو ولساپا ما سود خوبی بردیم. سهم با پی به ایی ۱.۶ خریدیم تازه روند رو به رشد ولساپا داشت شکل میگرفت منظورم فعالیت عملیاتی شرکت. یادش به خیر چقدر تو تاپیک ولساپا تالار بورس فعال بودیم. سی سی کام و مولیبدن. امیدوارم دکتر سهند هر جا هستند خوب و موفق باشند.

نظر

• tazevared5
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 191

عرضه اولیه بخریم یا گران است ؟

نظر

• tazevared5
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 191

غکورش چقدر نقدینگی نیاز داره؟

نظر

• کاوه آهنگر
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 413

من نمیدونم چرا همه به گذشته نگاه میکنن و به آینده ای که فاجعه هست توجه نمی کنند
                              فکر کنیدامروز دو روز پس از انتصابات(انتخابات)هست و رییسی قطعی شده!!!
                              فاجعه از همون روز شروع میشه!!!
                              این آقا اصلا سواد نداره!!!
                              باز روحانی چند وقت توی مجلس بوده! کار اجرایی کرده! میفهمه بودجه چیه! مذاکره کرده! پاشو از ایران بیرون گذاشته
                              یا احمدی چند وقتی استاندار بوده یا شهردار تهران بوده! بالاخره یه چیزی از اقتصاد میدونه!
                              اگر چه همینا ری..دن به مملکت ولی بازم یه چیزی تو کلشون بوده
                              این رییسی هیچی سرش نمیشه .سالهاست صبح رفته توی یه اتاق 12 متری عصرا اومده خونه!!!
                              یادمه چند سال پیش همین آقا همسایه ما(والبته هم محلی احمدی نژاد) بود و امام جماعت مسجد احمدیه ! هر روز عصر با یه بنز قدیمی رانندش میاورد و نماز میخوند و میرفت!! البته الان سالهاست ازونجا رفته
                              صبح تا عصر توی دادگاه هاچرخ میزد! عصرم یه چرخ توی مسجد احمدیه میزد!!
                              این آقا بورس چه میدونه! مذاکره چه میدونه!!پیشرفت چی میدونه!تکنولوژی چی میدونه!
                              یعنی اینبار خیالتون راحت بین بد و بدتر خود خوده بدتر میاد!!
                              فاتحه بورس خونده است.شایدم بخاطر منطبق نبودن با شرع تعطیلش کرد!!!
                              فاتحه اقتصاد خونده است!!
                              درباره ارتباط باغرب و آمریکا هم میگه هر چی آقا بگن!! پس رابطه با غرب هم فاتحه اش خونده است!!

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                                من نمیدونم چرا همه به گذشته نگاه میکنن و به آینده ای که فاجعه هست توجه نمی کنند
                                فکر کنیدامروز دو روز پس از انتصابات(انتخابات)هست و رییسی قطعی شده!!!
                                فاجعه از همون روز شروع میشه!!!
                                این آقا اصلا سواد نداره!!!
                                باز روحانی چند وقت توی مجلس بوده! کار اجرایی کرده! میفهمه بودجه چیه! مذاکره کرده! پاشو از ایران بیرون گذاشته
                                یا احمدی چند وقتی استاندار بوده یا شهردار تهران بوده! بالاخره یه چیزی از اقتصاد میدونه!
                                اگر چه همینا ری..دن به مملکت ولی بازم یه چیزی تو کلشون بوده
                                این رییسی هیچی سرش نمیشه .سالهاست صبح رفته توی یه اتاق 12 متری عصرا اومده خونه!!!
                                یادمه چند سال پیش همین آقا همسایه ما(والبته هم محلی احمدی نژاد) بود و امام جماعت مسجد احمدیه ! هر روز عصر با یه بنز قدیمی رانندش میاورد و نماز میخوند و میرفت!! البته الان سالهاست ازونجا رفته
                                صبح تا عصر توی دادگاه هاچرخ میزد! عصرم یه چرخ توی مسجد احمدیه میزد!!
                                این آقا بورس چه میدونه! مذاکره چه میدونه!!پیشرفت چی میدونه!تکنولوژی چی میدونه!
                                یعنی اینبار خیالتون راحت بین بد و بدتر خود خوده بدتر میاد!!
                                فاتحه بورس خونده است.شایدم بخاطر منطبق نبودن با شرع تعطیلش کرد!!!
                                فاتحه اقتصاد خونده است!!
                                درباره ارتباط باغرب و آمریکا هم میگه هر چی آقا بگن!! پس رابطه با غرب هم فاتحه اش خونده است!!
                                غم انگیز

نظر

در حال کار...
                                X