جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    نگران نباش با این وضعی که میگی ۳۰ درصد سرمایه رو در سهام گیر کردی و تازه مابقی رو هم به گفته خودت سپرده بانکی یا صندوق درامد ثابت کردی و فکر میکنی خیلی زرنگی، تا ۴ ماه دیگه یه بار دیگه کل این بخش از دارایی رو از دست میدی و مجددا خاطره سازی میکنی.
    معمولا پست های بی ارزش شما رو نمیخونم.
    ولی دیدم بدون اینکه بفهمی چی میگم پست های من رو نقل قول کردید.

شاید هم بشود به یک طریقی مزخرف گویی شما رو متوقف کرد!

به یک شرط!

اگر پرتفوی خودم رو نشون دادم که اکثر سهام ام الان صف خرید هست...میای در همین جمع بگی....

یا اینکه همچنان میخوای ...
    لااله الله:D

اصلا بیا فرض بگیریم من 30درصد سهام هم گیر کردم! خوب آدم نادان! این چه ربطی به حرفهایی که میزنم داره؟

مگه من گفتم بهترین کار اینه که سپرده گذاری کنی؟ یا مگه من میگم همتی خیلی کار درست بوده؟ شر و ور میگی دیگه چکارت کنم:D

من میگم اصل کار در فعالیت در بورس مدیریت سرمایه است. ریسک معقول هست.

دارم میگم دلیل اصلی که زیان سنگین کردم نداشتن مدیریت سرمایه بوده...برای استفاده سایرین از این تجربه اینها رو عرض کردم.... اونوقت شما داری آرزو میکنی که این حرفم درست درنیاد و مجدد بیام خاطره بگم که کل سرمایه ام رو از دست دادم؟ به روانشناس مراجعه کن دوست عزیز. حالت خوب نیس:D
    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/05/29, 00:35.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      تورم بخواد کم بشه که اصلا مالیاتی باقی نمی مونه حتی اگر راستائی ازمائی هم در کار باشد . قرار بر این است که این کالاها از دیدگاه سرمایه ای به مصرفی تبدیل شوند ، خیر سرشون مثلا هدف باید این باشه
      شما وقتی به کالائی دید مصرفی داشته باشید دیگه تورم معنی نمیده . شما خریدی که استفادش را ببری و قرار نیست خواب پولت همچون بانک ، تورم و سود بهش بخوره
      اگر بخواهند واقعا با این دیدگاه مالیات وضع کنند . تورم نباید حساب شود

شما فرض ماشینی خریدی و 200 میل خوابوندی براش . حالا 6 ماه بعد میفروشی و سود میکنی . در حالیکه برای این کالا اگر دیدگاه مصرفی بودن باشد دیگه سود سرمایه بی معناست . نمیشه هم سود و تورم حساب کنی و هم استفادش را ببری . سود فقط باید برای پول نقد خوابونده شده در بانک باشد
      البته این با فرض اینکه هدف قانون گذار همین باشد صحیح است . حالا که اجرائی شدنش هم کلی بحث دارد چه برسد به محاسبه تورم

ولی بازم من برام مرجع معتبری که به ان اسنتاد قیمت خرید فروش کنند چی باشه محل سوال عمیق است
      اخه چطور میخواند قیمت خرید فروش واقعی شما را بدست بیارند ؟

شما همین الان در یکی از این دفاتر اسناد رسمی بری باید 1 ساعت بشینی تا فقط یه برگ وکالت بذارند رو سند قبلی و بخوره به نام شما
      برای همین یه کاغذ بازی ساده و بی دردسر و بدون قیمت خرید و فروش ، شما 1 ساعت علافی
      وای به حال اینکه سر قیمت خرید فروشت و میزان مالیات بخوای گیر و گور کنی . چه شود
      ما دو نوع انتفاع از محل هر نوع سرمایه گذاری در دارایی ها داریم، یک انتفاع از محل سود اوری و ارزش افزوده اون سرمایه گذاری مثل سود توزیعی سهام، و یک انتفاع از محل رشد قیمت اون دارایی که به اصطلاح به عایدی سرمایه یا کپیتال گین معروفه.

نمیدونم اگر اسم این مالیات، مالیات بر عایدی سرمایه هست یعنی من یه جا سرمایه گذاری کردم از محل رشد قیمت منتفع شدم باید مالیانتش رو بدم، خب اینجا میزان منتفع شدن حقیقی باید مشخص بشه که بر مبنای اون مالیات گرفته بشه که اجبارا باید نرخ تورم در اون لحاظ بشه هم نطور که در محاسبه مهریه ریالی بانوان بعد از گذر ایام نرخ تورم در میزان محاسبه نرخ روز مهریه لحاظ میشه و این نظر مراجع هست و روشی غیر از این بدون تردید با مبانی شرعی تضاد پیدا میکنه.

حالا اگه اسمش رو بزارن مالیات گردنه گیری که دیگه اون داستان جدایی داره. اگه دید قانون گذار به ملک و خودرو کالای مصرفی صرف باسه که اصلا نباید ازش مالیات بر عایدی سرمایه اخذ بشه.

اونجوری مثل این میمونه که طرف مکانیکه واسه مغازه ش قطعات خودرو خریده بعدش یهو دلار بالا میره و اون هم میبره رو قیمت جنسش پس باید از همه اصناف این مالیات اخذ بشه چرا فقط خودرو و ملک چرا بقالی و میوه فروشی نه؟

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4141

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

لینوکس جان.
        به این فرمایشتون واقعا اعتقاد دارید دیگه؟؟

قاعدتا دارید دیگه! پس میشه بفرمایید چرا در بورس فعال هستید؟ رانت دارید ؟ یا میخواهید ضرر کنید؟ یعنی از ضرر کردن لذت میبرید؟:D

کدومشه؟:D

وگرنه در سیاهکاری این حضرات هرچی که شما میگی من هم هزار تا میزارم روش:D همش هم بحق و قبول!
        دوست خوب من نقدی بر این نظر شما دارم
        شما همه مسائل دغل بازی و سیاه کاری حضرات دخیل در روند صعود و نزول و انواع کثافت کاری های بورسی و دولت و حسن و غیر حسن و همتی و غیر و ذلک را قبول داری ولی بازم میزنی جاده خاکی /:.rolleyessmileyani
        اگر اینها را قبول داری باید تا حد زیادی دلائل باورمندان به تئوری های توطئه را بپذیری و به انها حق بدهید

منم معتقدم حرف اول در این قمارخانه را رانت میزنه ، به تئوری های توطئه هم در حد زیادی باور دارم و وهله بعدی ارتباط با بازیگران و سفته بازهای خاص در سهام خاص ، کدال و مدال و بنیاد و تکنیکال و غیر و ذلک هم در ردیف های بعدی ...، حالا سوال میکنید چرا در بورس ماندند یا ماندیم ؟
        جواب خیلی ساده است

از سر ناچاری و درماندگی . طرف مونده و مونده و حالا بر سر دوراهی بدی گیر کرده . از تورم جا مونده و از اینجا رونده و از اونجا مونده شده
        حالا بخواد بره ، کجا بره ؟ استرس داره که چطور و کجا باید ضررش را جبران کنه و خیلی مسائل دیگر
        بی رودربایسی یه عده مون کار دیگه ای قادر نیستیم انجام بدیم یا نمیتونیم با سرمایه مون در بازار دیگر و حرفه دیگری کسب سود کنیم . این یه واقعیت برای بخش بزرگی از سهامداران است . لاپوشونی نداره
        ماندن دلیل بر این نیست که همه مسئولیت را بر دوش خود بندازیم و بپذیریم

حکایت زندگی زناشوئی و ادامه اش با نارضایتی است . یکی بخاطر بچه اش ، یکی بخاطر حفظ ابرو و موقعیت اجتماعی و تفکرات سنتی ، یکی بخاطر درماندگی بعد از طلاق و مشکلاتش ، یکی بخاطر هراس از تنهائی و عدم قدرت احیای زندگی دیگری ، یکی بخاطر مشکلات مالی بعد از طلاق که این مورد بیشتر در مورد خانمها صدق میکنه و دلائل دیگر

حکایت کارگری است که از کارش و حقوقش ناراضی است ولی بازم باید به هزار ذلت در محل کارش تن بدهد و بازم ادامه بدهد
        اکثر دوستان حکایت ماندنشان حول و حوش درماندگی و اچمز شدن است . یه جور توفیق اجباری با بار منفی است

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          معمولا پست های بی ارزش شما رو نمیخونم.
          ولی دیدم بدون اینکه بفهمی چی میگم پست های من رو نقل قول کردید.

شاید هم بشود به یک طریقی مزخرف گویی شما رو متوقف کرد!

به یک شرط!

اگر پرتفوی خودم رو نشون دادم که اکثر سهام ام الان صف خرید هست...میای در همین جمع بگی....

یا اینکه همچنان میخوای ...
          لااله الله:D

اصلا بیا فرض بگیریم من 30درصد سهام هم گیر کردم! خوب آدم نادان! این چه ربطی به حرفهایی که میزنم داره؟

مگه من گفتم بهترین کار اینه که سپرده گذاری کنی؟ یا مگه من میگم همتی خیلی کار درست بوده؟ شر و ور میگی دیگه چکارت کنم:D

من میگم اصل کار در فعالیت در بورس مدیریت سرمایه است. ریسک معقول هست.

دارم میگم دلیل اصلی که زیان سنگین کردم نداشتن مدیریت سرمایه بوده...برای استفاده سایرین از این تجربه اینها رو عرض کردم.... اونوقت شما داری آرزو میکنی که این حرفم درست درنیاد و مجدد بیام خاطره بگم که کل سرمایه ام رو از دست دادم؟ به روانشناس مراجعه کن دوست عزیز. حالت خوب نیس:D
          داداش از این خزعبلات واسه ما تفت نده من خودم پیر این بازارم
          اتفاقا تک سهم حفاری هم هستم که صف خریده ولی خدا از دلم خبر داره /:.yead.:/

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

شب همگی به خیر

دیدم بحث مالیات!!

دوستان ملک و املاک در سامانه ثبت کردید؟

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4141

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              ما دو نوع انتفاع از محل هر نوع سرمایه گذاری در دارایی ها داریم، یک انتفاع از محل سود اوری و ارزش افزوده اون سرمایه گذاری مثل سود توزیعی سهام، و یک انتفاع از محل رشد قیمت اون دارایی که به اصطلاح به عایدی سرمایه یا کپیتال گین معروفه.

نمیدونم اگر اسم این مالیات، مالیات بر عایدی سرمایه هست یعنی من یه جا سرمایه گذاری کردم از محل رشد قیمت منتفع شدم باید مالیانتش رو بدم، خب اینجا میزان منتفع شدن حقیقی باید مشخص بشه که بر مبنای اون مالیات گرفته بشه که اجبارا باید نرخ تورم در اون لحاظ بشه هم نطور که در محاسبه مهریه ریالی بانوان بعد از گذر ایام نرخ تورم در میزان محاسبه نرخ روز مهریه لحاظ میشه و این نظر مراجع هست و روشی غیر از این بدون تردید با مبانی شرعی تضاد پیدا میکنه.

حالا اگه اسمش رو بزارن مالیات گردنه گیری که دیگه اون داستان جدایی داره. اگه دید قانون گذار به ملک و خودرو کالای مصرفی صرف باسه که اصلا نباید ازش مالیات بر عایدی سرمایه اخذ بشه.

اونجوری مثل این میمونه که طرف مکانیکه واسه مغازه ش قطعات خودرو خریده بعدش یهو دلار بالا میره و اون هم میبره رو قیمت جنسش پس باید از همه اصناف این مالیات اخذ بشه چرا فقط خودرو و ملک چرا بقالی و میوه فروشی نه؟
              در مهریه کاملا درست است محاسبه میشه ولی برای وجه نقد فقط . وجه نقدی که فرض بر این گذاشته میشود که در بانک با سپرده بلند مدت باشد و با ارزش روز حساب میشود که باید هم چنین باشد
              ولی برای مهریه کالا همان کالا است . سکه و فلان ملک و خودرو و هر چی ... با قیمت روز محاسبه میشود
              100 سکه 10 سال پیش بوده ، حالا هم 100 سکه است . دیگه تورم هر چی میخواد باشه . پول اون 100 سکه 10 سال پیش هر چی بوده که دیگه خواب پول بهش تعلق نمیگیره

اتفاقا مالیات برای کالای مصرفی معنی میده . شما خریدی که مصرف کنی . حالا این مصرف سالها به طول می انجامه . هندونه نخریدی که دو روزه بخوریش و تموم بشه
              کالائی است که سالها داریش ولی چون دیدگاه مصرفی است ، اگر سود بکنی باید مالیات بدی بدون در نظر گرفتن تورم . دقیق و درستش همینه . در غیر اینصو.رت این قانون بیشتر سرکاری باید باشه با دردسرهای خاص خودش که اصلا وضع کردنش بی نتیجه است

تورم را حساب کنی و از فروشت کم کنی که دیگه مالیاتی تهش نمی مونه
              بقالی و میوه فروشی و مکانیک و قطعاتی و ... در ظاهر امر باید مالیات بدهند . فرقی نداره . مگر از روی کارت خوانها با پروانه کسب مالیات اخذ نمیشه ؟

ضمن اینکه مثلا میخواهند روی بازارهای حساس و تنش زا زوم باشند که اصلی ترین این بازارها همان ارز و طلا و خودرو و ملک است . بازارهای با جذب سرمایه و دلال گونه منظور است نه محل های کسب و مغازه ها
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/05/29, 01:08.

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در مهریه کاملا درست است محاسبه میشه ولی برای وجه نقد فقط . وجه نقدی که فرض بر این گذاشته میشود که در بانک با سپرده بلند مدت باشد و با ارزش روز حساب میشود که باید هم چنین باشد
                  ولی برای مهریه کالا همان کالا است . سکه و فلان ملک و خودرو و هر چی ... با قیمت روز محاسبه میشود
                  100 سکه 10 سال پیش بوده ، حالا هم 100 سکه است . دیگه تورم هر چی میخواد باشه . پول اون 100 سکه 10 سال پیش هر چی بوده که دیگه خواب پول بهش تعلق نمیگیره

اتنفاقا مالیات برای کالای مصرفی معنی میده . شما خریدی که مصرف کنی . حالا این مصرف ستلها به طول می انجامه . ندونه نخریدی که دو روزه بخوریش و تموم بشه
                  کالائی است که سالها داریش ولی چون دیدگاه مصرفی است ، اگر سود بکنی باید مالیات بدی بدون در نظر گرفتن تورم . دقیق و درستش همینه . در غیر اینصو.رت این قانون بیشتر سرکاری باید باشه با دردسرهای خاص خودش که اصلا وضع کردنش بی نتیجه است

بقالی و میوه فروشی و مکانیک و قطعاتی و ... در ظاهر امر باید مالیات بدهند . فرقی نداره . مگر از روی کارت خوانها با پروانه کسب مالیات اخذ نمیشه ؟

ضمن اینکه مثلا میخواهند روی بازارهای حساس و تنش زا زوم باشند که اصلی ترین این بازارها همان ارز و طلا و خودرو و ملک است . بازارهای با جذب سرمایه و دلال گونه منظور است نه محل های کسب و مغازه ها
                  اینکه اینها چیکار میخوان بکنن که مهم نیست. این مهمه مه اصل عدالت رعایت شده باشه در تنظیم قانون. وگرنه عرض کردم براحتی میشه هر نوع قانون مالیاتی دیگه هم با هر عنوانی وضع کرد.

اصلا چرا خرید و فروش؟ میشه از صاحبان دلار و طلا و خودرو و ملک نه درصدی از سرمایه اصلا کل دارایی رو گرفت. مگه کمونیست ها اینکارو نکردن؟

اما سوال اصلی اینه آیا وضع این قوانین ایجاد عدالت اجتماعی میکنه؟ یا برعکس موجب تسهیل فروپاشی سیستم خواهد شد.

من اگه ملکی خریدم سود کردم انصافا و عدالتا بله چه اشکتلی داره بخسی از این سود رو مالیات بدم. ولی اگه ارزش دارایی من حتی کمتر از تورم رشد کرده و احتمالا از منظر قدرت خرید ضرر هم کردم موقع فروش بازم بخوان بخش زیادیش رو هم ازم به عنوان مالیات بگیرن این که دیگه انصاف نیست.

میتونن بگیرن ولی تهش میشه فروپاشی.
                  الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم

نظر

• trojan
                    ستاره دار(1)
                    • Nov 2013
                    • 881

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                    وضع اين تيپ قوانين در ظاهر براي بهبود اوضاع اقتصاد داخليه
                    اما در عمل مردم رو تشويق ميكنه به خروج سرمايه از كشور
                    مثلا خريد ملك هاي مازاد در تركيه و دوبي

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3127

اتفاقا مالیات برای کالای مصرفی معنی میده . شما خریدی که مصرف کنی . حالا این مصرف سالها به طول می انجامه . هندونه نخریدی که دو روزه بخوریش و تموم بشه

قرار نیست راهی که دیگران رفته اند رو ما مجددا کشفش کنیم

سالیان سال است که کشورهای دنیا از حساب بانکی مالیات میگیرن

چه دلال و چه بقال همگی دارای حساب بانکی هستتند و هر واریزی به حساب بانکی قبل از اینکه به حسابشون بشینه

مالیاتش کسر میشه

حکومت اونجا کاری نداره که شما چیکار کردی و جنست رو چند فروختی و چقدر سود کردی.

درجا مالیاتشون رو کسر میکنند نقد نقد

.

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

عجب بازار مثبتی به به فعلا داریم میرویم بالا تا بعدش هم خدا کریمه......
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• رگنار
                          عضو فعال
                          • Feb 2014
                          • 390

عرض ادب

پیک نیک ها رو برای ریز موج صعودی خوب روشن کنیم یا نه/:.yead.:/

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                            عرض ادب

پیک نیک ها رو برای ریز موج صعودی خوب روشن کنیم یا نه/:.yead.:/
                            درود رگنار جان روشن کن ........../:.yead.:/

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

تو نمادهایی که من دنبال میکنم سرانه خرید حقیقی الحمالله به نسبت سرانه فروش حقیقی بد نیست. انگار زور خریدار میچربد به فروشنده.

اول بازار هم خریدار از ترس سیو سود کردن فروشنده ها دست نگهداشتن تا ببین اوضاع چگونه است. انشالله در ادامه شاهد فروش های هماهنگ نباشیم.

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                                عجب بازار مثبتی به به فعلا داریم میرویم بالا تا بعدش هم خدا کریمه......
                                امروز خروج سرمایه از صندوقهای درامد ثابت نیز داره مشاهده میشود که اگر در روزهای بعد نیز تکرار شود برای بازار عالی میشود

نظر

در حال کار...
                                X