پاسخ : جــــو بــــازار
معمولا پست های بی ارزش شما رو نمیخونم.
ولی دیدم بدون اینکه بفهمی چی میگم پست های من رو نقل قول کردید.
شاید هم بشود به یک طریقی مزخرف گویی شما رو متوقف کرد!
به یک شرط!
اگر پرتفوی خودم رو نشون دادم که اکثر سهام ام الان صف خرید هست...میای در همین جمع بگی....
یا اینکه همچنان میخوای ...
لااله الله:D
اصلا بیا فرض بگیریم من 30درصد سهام هم گیر کردم! خوب آدم نادان! این چه ربطی به حرفهایی که میزنم داره؟
مگه من گفتم بهترین کار اینه که سپرده گذاری کنی؟ یا مگه من میگم همتی خیلی کار درست بوده؟ شر و ور میگی دیگه چکارت کنم:D
من میگم اصل کار در فعالیت در بورس مدیریت سرمایه است. ریسک معقول هست.
دارم میگم دلیل اصلی که زیان سنگین کردم نداشتن مدیریت سرمایه بوده...برای استفاده سایرین از این تجربه اینها رو عرض کردم.... اونوقت شما داری آرزو میکنی که این حرفم درست درنیاد و مجدد بیام خاطره بگم که کل سرمایه ام رو از دست دادم؟ به روانشناس مراجعه کن دوست عزیز. حالت خوب نیس:D
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است
View Post
ولی دیدم بدون اینکه بفهمی چی میگم پست های من رو نقل قول کردید.
شاید هم بشود به یک طریقی مزخرف گویی شما رو متوقف کرد!
به یک شرط!
اگر پرتفوی خودم رو نشون دادم که اکثر سهام ام الان صف خرید هست...میای در همین جمع بگی....
یا اینکه همچنان میخوای ...
لااله الله:D
اصلا بیا فرض بگیریم من 30درصد سهام هم گیر کردم! خوب آدم نادان! این چه ربطی به حرفهایی که میزنم داره؟
مگه من گفتم بهترین کار اینه که سپرده گذاری کنی؟ یا مگه من میگم همتی خیلی کار درست بوده؟ شر و ور میگی دیگه چکارت کنم:D
من میگم اصل کار در فعالیت در بورس مدیریت سرمایه است. ریسک معقول هست.
دارم میگم دلیل اصلی که زیان سنگین کردم نداشتن مدیریت سرمایه بوده...برای استفاده سایرین از این تجربه اینها رو عرض کردم.... اونوقت شما داری آرزو میکنی که این حرفم درست درنیاد و مجدد بیام خاطره بگم که کل سرمایه ام رو از دست دادم؟ به روانشناس مراجعه کن دوست عزیز. حالت خوب نیس:D
نظر