جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ققنوس14
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1545

پاسخ : جــــو بــــازار

خيلي درست يادم نمياد كدام يك از دوستان بوركس بود ، يه قانوني داشت كه مي گفت :
    سه شنبه ها روز تغيير بازاره
    اميدوارم اينطوري بشه
    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

انتقاد سیدحسن خمینی از شورای نگهبان: انصاف داشته باشید/ نمی شود شما انتخاب کنید و بگویید به او رای بده!
      انتقاد سیدحسن خمینی از شورای نگهبان: انصاف داشته باشید/ نمی شود شما انتخاب کنید و بگویید به او رای بده!

جماران : سید حسن خمینی گفت: دوستان انصاف داشته باشند. شما حق رای دارید، من هم حق دارم آن کسی که دلم می خواهد را انتخاب کنم. هر کدام که اکثریت را کسب کردیم محل اطاعت است. نمی شود تو برای من منتخب کنی و بگویی به این رای بده!

سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در مراسم اختتامیه دهمین رویداد طریق جاوید در پی می آید:
      *اگر می گوییم حکومتی که اقبال عمومی را ندارد مشروع نیست، حکم خداست.*وقتی می گوییم اقبال عمومی، نظر جمهور (اکثریت)، شرط مشروعیت نظام است و انتخابات مشروعیت ساز است، از این جهت است که اقبال عمومی از نظر امام جزئی موضوع است.*همان خدایی که گفته اگر فقیه نیستی ولایت نداری، اگر عادل نیستی ولایت نداری، اگر آگاه به زمان نیستی ولایت نداری، این را هم قید گذاشته است.*خدا می گوید همه (پیامبران) را فرستادیم تا خود مردم اقامه قسط کنند. خودشان اقامه داد کنند.*جامعه باید خودش همراه باشد، خودش همدل باشد.*نمی شود برای مردم تصمیم گیری کرد.*دوستان انصاف داشته باشند. شما حق رای دارید، من هم حق دارم آن کسی که دلم می خواهد را انتخاب کنم. هر کدام که اکثریت را کسب کردیم محل اطاعت است. نمی شود تو برای من منتخب کنی و بگویی به این رای بده!

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3769

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

جماران : سید حسن خمینی گفت: دوستان انصاف داشته باشند. شما حق رای دارید، من هم حق دارم آن کسی که دلم می خواهد را انتخاب کنم. هر کدام که اکثریت را کسب کردیم محل اطاعت است. نمی شود تو برای من منتخب کنی و بگویی به این رای بده!

سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در مراسم اختتامیه دهمین رویداد طریق جاوید در پی می آید:
        *اگر می گوییم حکومتی که اقبال عمومی را ندارد مشروع نیست، حکم خداست.*وقتی می گوییم اقبال عمومی، نظر جمهور (اکثریت)، شرط مشروعیت نظام است و انتخابات مشروعیت ساز است، از این جهت است که اقبال عمومی از نظر امام جزئی موضوع است.*همان خدایی که گفته اگر فقیه نیستی ولایت نداری، اگر عادل نیستی ولایت نداری، اگر آگاه به زمان نیستی ولایت نداری، این را هم قید گذاشته است.*خدا می گوید همه (پیامبران) را فرستادیم تا خود مردم اقامه قسط کنند. خودشان اقامه داد کنند.*جامعه باید خودش همراه باشد، خودش همدل باشد.*نمی شود برای مردم تصمیم گیری کرد.*دوستان انصاف داشته باشند. شما حق رای دارید، من هم حق دارم آن کسی که دلم می خواهد را انتخاب کنم. هر کدام که اکثریت را کسب کردیم محل اطاعت است. نمی شود تو برای من منتخب کنی و بگویی به این رای بده!

سید حسن خان!!این نانی بود که جد شما در دامن ملت گذاشت !!۴۲سال است همین آش و همین کاسه بوده ...تا الان کجا بودید ؟؟

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2223

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
          از بازار توسط حقیقی ها

امروز تقریبا ۵۵۵ میلیارد تومان
          دیروز در حدود ۲۰۰ میلیارد تومان

در مورد صندوق درامد ثابت که خیلی بولد میکنند مطلبی که وجود داره این هست که اینکه خروج پول داریم ملاک وزود به بازار برا خرید سهاپ نیست
          حتمانمیاد سهام بخره خیلی هاشون بانک ها و صندوق ها هستند و نیاز به پول دارند و خروج میزنند مثلا من خودم ۵۰۰ م نیاز داشتم دیروز زدم برم خودرو بخرم
          جالبه بعد تیتر میزنند خروج پول از صندوق ها فلان و بلان

جز مدیران بالایی سازمان کسی نمیدونه چقدر از این مبالغ برا خرید سهام بوده پارسیس و بتاسهم و امثالهم که عددی نیستند و این پارامترها در اختیارشون نیست

به جز فرقه تبه کار که خیلی راحت آتیش به اموال عمومی می زنند ؛
          و افرادی که نیاز مالی شدید دارند کسی این روزها پول فروش سهام با آن همه زیان وحشتناک از این بازار خارج نمی کند . ( اتفاقا برعکس خیلی ها دارند از فرصت بزخری نهایت استفاده را می برند )

ضمنا 200 میلیارد تومن برای کشوری که 15 میلیون سهامدار نسبتا فعال دارد عدد و رقمی نیست.

خلاصه هرچه هست زیر سر تیم مدیریتی کعبلی زاده بازار بورس ( در سناریوی مشابه سینما رکس آبادان ) است .
          خاک بر ملتی که روحیه خود را ببازند ؛ از اصل بیافتند و تسلیم اهداف این خیمه شب بازیها بشوند .

کار مردم عادی نیست .
          لطفا تبه کاران را معرفی کنید

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

«بی آبی» جایی در برنامه نامزدهای ریاست جمهوری ندارد!/ روایت آسیا تایمز از "بحران آب" در ایران

اقتصادی، ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۰۴:۴۹ 4000309096
            ۱۲ نظر، ۷ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار
            کم آبی در ایران وارد مرحله بسیار جدی و حساسی شده و در حالی که این موضوع مورد توجه و بحث کارشناسی برخی رسانه های خارجی است ظاهرا در داخل چندان حساسیتی نسبت به آن نه در میان مسوولان و نه در میان مردم دیده نمی شود و به خصوص جایی در میان برنامه های نامزدهای ریلست جمهوری هم ندارد. این موضوع مورد اشاره پایگاه خبری آسیا تایمز قرار گرفته است.
            -------------------------
            این نشون میده هیچ یک از کاندیداها ، درک درستی از حیاتی ترین مشکلات کشور هم ندارند !!!

نظر

• Elcid
              Banned
              • Sep 2020
              • 1239

حسن خمینی : حکومتی که اقبال مردمی ندارد مشروع نیست اقبال عمومی، نظر جمهور شرط مشروعیت نظام است و انتخابات مشروعیت ساز است
              وی با اشاره به اینکه خدایی که فرموده اگر فردی آگاه نباشد ولایت ندارد این راهم قید گذاشته که اگر اقبال مردمی نباشد حکومت مشروع نیست.
              سید حسن خمینی با اشاره به اینکه نمی شود برای مردم تصمیم گرفت و منتخب معرفی کرد گفت اگر کسی به جای مردم تصمیم بگیرد و بگوید به این رای بدهید یا بخواهد به جای آنان اقامه عدالت کند از راه انبیا خارج شده است.
              برخی از اجرای مدل چینی در ایران صحبت می کنند تاکید کرد:اجرای این مدل در ایران به دلیل آنکه مطابق با آرمان انبیا نیست شدنی نخواهد بود

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                معلومه دندون تیزکردی خالی کنی شیطون

درود بر رفیق قدیمی و یار غار خودمان ...

تنها کسی بودی که دقیق زدی به هدف .....

و بر خلاف تحلیل های آبکی و سرشار از کینه و غرض ورزی
                هوچی گران , آن کامنت را رمز خوانی کردی ...

بله هدف اصلی کمک به
                زیان دیدگان بورس از راه فریب امپراطوری های اقتصادی وابسته به حکومت بود ...

الیته هنوز امیدواریم ...

ایول درنا ...

آنچه در آینه جوان بیند .............. پیر در خشت خام آن بیند

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/05/31, 16:42.
                .

نظر

• Deutschland
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 838

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                  حسن خمینی : حکومتی که اقبال مردمی ندارد مشروع نیست اقبال عمومی، نظر جمهور شرط مشروعیت نظام است و انتخابات مشروعیت ساز است
                  وی با اشاره به اینکه خدایی که فرموده اگر فردی آگاه نباشد ولایت ندارد این راهم قید گذاشته که اگر اقبال مردمی نباشد حکومت مشروع نیست.
                  سید حسن خمینی با اشاره به اینکه نمی شود برای مردم تصمیم گرفت و منتخب معرفی کرد گفت اگر کسی به جای مردم تصمیم بگیرد و بگوید به این رای بدهید یا بخواهد به جای آنان اقامه عدالت کند از راه انبیا خارج شده است.
                  برخی از اجرای مدل چینی در ایران صحبت می کنند تاکید کرد:اجرای این مدل در ایران به دلیل آنکه مطابق با آرمان انبیا نیست شدنی نخواهد بود
                  این مفتخور چی میگه اخی....
                  مردم از اخوند خسته شدن...
                  پولش از این نذام هست زر مفت هم میزند
                  یه بار نگفت به جای که این همه پول برای ارامگاه خومینی خرج کنین برین مسکن بسازین
                  کسیفتر از اصلاطلب من ندیدم
                  کاش دونه دوشون دار بزنن

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3769

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    درود بر رفیق قدیمی و یار غار خودمان ...

تنها کسی بودی که دقیق زدی به هدف .....

و بر خلاف تحلیل های آبکی و سرشار از کینه و غرض ورزی
                    هوچی گران , آن کامنت را رمز خوانی کردی ...

بله هدف اصلی کمک به
                    زیان دیدگان بورس از راه فریب امپراطوری های اقتصادی وابسته به حکومت بود ...

الیته هنوز امیدواریم ...

ایول درنا ...

آنچه در آینه جوان بیند .............. پیر در خشت خام آن بیند

آرزو بر جوانان عیب نیست !!فریب امپراطوری های وابسته به حکومت !!!!!

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

حسن خمینی تولیت بابابزرگش دستشه سالی ده ها میلیارد میگیره به ریش ملت میخنده . یک قصر واسه بابا بزرگش ساخته پسرش میره سوار کاری بعد منتقد هم شده گردنش رو تبر نمیزنه ما فکر میکنیم این گ.. طرف مردمه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته کاهش نقدینگی بود؛ لذا، این بانک با سفارش‌‌های ارسال‌شده بانک‌های متقاضی موافقت نکرد.

به گزارش ایران جیب از بانک مرکزی، پیرو اطلاعیه روز سه‌شنبه 4 خرداد‌ماه ‌ ماه 1400 مبنی بر برگزاری حراج خرید مدت‌دار اوراق مالی اسلامی دولتی در عملیات بازار باز، چهار بانک و یک مؤسسه اعتباری سفارش فروش اوراق مالی اسلامی دولتی در قالب توافق بازخرید (ريپو) را تا مهلت تعیین‌شده (ساعت 12 روز شنبه مورخ 1400.03.8) و مجموعاً به ارزش 63.2 هزار میلیارد ریال از طریق سامانه بازار بين‌بانکی به بانک مرکزی ارسال کردند.

با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته کاهش نقدینگی بود. از این رو، بانک مرکزی با سفارش‌‌های ارسال‌شده بانک‌های متقاضی موافقت نکرد. از سوی دیگر، معاملات مربوط به سررسید قراردادهای توافق بازخرید دو هفته قبل به ارزش 28.1هزار میلیارد ریال، در روز دو‌شنبه 10 خردادماه انجام شد.

افزون بر عملیات بازار باز، در هفته منتهی به 10 خرداد سال جاری، هیچ‌ یک از بانکها و مؤسسات اعتباری از اعتبارگیری قاعده‌مند (توافق بازخرید) استفاده نکردند. بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگيري قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزي) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سود سقف دالان (22 درصد) استفاده کنند. همچنین در هفته منتهی به 10 خرداد 23.2 هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی دولتی متعلق به بانک مرکزی توسط کارگزاری این بانک در بازار ثانویه فروخته شد.

شایان ذکر است بانک مرکزی در چارچوب مديريت نقدينگی مورد نياز بازار بين‌بانکی ريالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بين‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعيه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غيربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بين‌بانکی، نسبت به ارسال‌ سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بين‌بانکی اقدام کنند.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

حداقل ۵ نامزد در روز رای‌گیری خواهیم داشت / احتمالا زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی در روزهای آخر کنار بکشند/ احتمال کنار کشیدن رضایی، جلیلی، همتی و مهرعلیزاده را بسیار ضعیف می‌دانم

سیاسی، ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ 4000310042
                          ۰ نظر، ۱۱ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار
                          ناصر ایمانی، تحلیل‌گر سیاسی اصولگرا آرایش سیاسی انتخابات ریاست جمهوری و چگونگی حضور کاندیداهای پوششی و همچنین شکل مناظرات را نقد و بررسی کرد.
                          ناصر ایمانی، کنشگر سیاسی اصولگرا، درباره آرایش سیاسی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: تصور می‌کنم که اکثریت کسانی که کاندیدا هستند تا روز آخر در صحنه انتخابات باقی خواهند ماند؛ ممکن است یک نفر و شاید به دو نفر از صحنه کنار برود که آن هم قاعدتاً اکنون اتفاق نمی‌افتد و تا روزهای نزدیک انتخابات می‌مانند تا ببیند چه خواهد شد.
                          وی در گفتگو با ایلنا با بیان اینکه حداقل پنج نفر را در روز رای‌گیری خواهیم داشت، گفت: به تعبیر دیگر اگر بخواهیم کاندیداها را مرور کنیم قاعدتاً آقای رئیسی کنار نخواهند کشید، احتمال کنار کشیدن محسن رضایی را بسیار ضعیف می‌دانم و آقای جلیلی، مهرعلیزاده و همتی را نیز همینطور. اما ممکن است که آقای زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی در روزهای آخر کنار بکشند، اما سایر افراد نه؛ حداقل در روز انتخابات پنج نفر را خواهیم داشت.
                          این تحلیلگر سیاسی ادامه داد: یک نکته دیگر این است که کنار کشیدن‌ها دو نوع است؛ یک زمانی است که افرادی با هماهنگی با یک کاندیدا وارد صحنه انتخابات می‌شوند که بعد هم در روزهای پایانی به نفع آن فرد کنار بروند که اصطلاحاً به این فرد کاندیدای پوششی یا اجاره‌ای می‌گویند. اما افراد دیگری ممکن است اینگونه نباشد، یعنی پوششی نباشند؛ منتها در روزهای پایانی انتخابات ملاحظه کنند که طبق نظرسنجی‌ها میزان رای آنها بسیار پایین است و یا دوستان و همفکران آنها تاکید کنند که کنار بروند که رای ندارند و آنها را مجاب کنند که‌رای‌ها تجزیه می‌شود و به نفع یک نفر کنار بکشند، اسم این کاندیدا پوششی نیست.
                          وی درباره اینکه با توجه به تحلیل گفته شده آیا رای‌ها جریان اصولگرا شکسته شده و انتخابات دو مرحله‌ای می‌شود، بیان داشت: نه الزاماً اینگونه نیست؛ وقتی رای شکسته می‌شود که دو نفری در صحنه باشند که تعداد آراء قابل توجه داشته باشند در آن صورت رای شکسته می‌شود. اگر فرض کنیم از چند نفری که در صحنه انتخابات هستند یکی از آنها رای بیش ۵۰ درصدی داشته باشد و آن چند نفر دیگر بین ۳ تا ۵ درصد رای داشته باشند، این آرا شکسته نمی‌شوند درست است که از آرا نفر اول کم می‌کند اما نمی‌شود گفت که به آن معنا رای شکسته می‌شود که به دور دوم کشیده شود. زمانی این اتفاق می‌افتد که دو یا سه نفر در صحنه باشند که آراء نزدیکی نسبت به یکدیگر داشته باشند.
                          --

خوب دیگه به سلامتی ، آرا اعلام هم شد /:.yead.:/

نظر

• نوروزی نیا
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 426

$24150

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3769

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه وخاوت حال مملکت نیستی، معلومه نمیزارن بورس بالا بره. بورس ۳۰ درصد بره بالا دلار ۱۰۰ درصد میره روش و مگه دیگه مملکت رو جمع کرد؟

بورس تموم شد و شما دیگه چرا نمیخواید باور کنید؟
                              این که داستان بورس تمام شده ...بحثش جداست ..ولی سال قبل با شاخص دوبرابر فعلی ..۲.۲.دلار حدود ۲۲ تومان بود ....الان چرا با شاخص حدود ۱.۴ ۱.۵...باید بشه ۵۰ تومان ؟؟؟

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                این که داستان بورس تمام شده ...بحثش جداست ..ولی سال قبل با شاخص دوبرابر فعلی ..۲.۲.دلار حدود ۲۲ تومان بود ....الان چرا با شاخص حدود ۱.۴ ۱.۵...باید بشه ۵۰ تومان ؟؟؟
                                مگه دلار رو با شاخص بورس ارزش، گذاری میکنن؟ /.:biggrinsmiley.:/

اصلا بزار خیالتون رو راحت کنم، طی سالهای آینده هر چه جلوتر بریم و خطر فروپاشی اقتصاد جدی تر بشه رابطه قیمت سهام با قیمت دلار کم رنگ تر میشه و ارزش سهام همروندیش بیشتر با ارزش ریال خواهد بود تا دلار.

نظر

در حال کار...
                                X