جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    نه بابا قیمتها خیلی بالا هست. میانگین ۴۰ ساله هر متر ۹۰۰ دلار بوده تو تهران الان خیلی بالاتر هست و احتمال زیاد ملک چند سالی تو رکوده. رییس جمهور بعدی هر کی باشه مشابه مسکن مهر رو با حجم زیاد راه میندازه
    شرایط حال حاضر تقریبا مشابه سال 94 هست.

در سال 94 قیمت دلار حدود 3500، متوسط قیمت هر متر آپارتمان در تهران 4 میلیون بوده. قیمت میلگرد 1400 تومان بوده

در حال حاضر قیمت دلار حدود 6.5 برابر شده، قیمت آپارتمان 7 برابر و قیمت میلگرد حدودا 10 برابر شده، دستمزد کارگر 5 برابر شده

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط zess پست شده است View Post

در سال 94 قیمت دلار حدود 3500، متوسط قیمت هر متر آپارتمان در تهران 4 میلیون بوده. قیمت میلگرد 1400 تومان بوده

در حال حاضر قیمت دلار حدود 6.5 برابر شده، قیمت آپارتمان 7 برابر و قیمت میلگرد حدودا 10 برابر شده، دستمزد کارگر 5 برابر شده
      چیزی که خیلی ها در محاسباتشون به اون دقت نمیکنن اینه که، ما ۳۵۰۰ هزار میلیارد تومن نقدینگی داریم که دیگه نه میتونه رو دلار بشینه نه روی خودرو و نه تمایلی داره توی بورس و بانک مستهلک بشه. اصلا چاره ای نیست دیر یا زود بخش بزرگی از این نقدینگی به سمت املاک هجوم میبرن.

البته من موافق خرید املاک در بیابونها به اسم ویلا و باغ و باغچه نیستم چون ممکنه اونها هم بالاخره رشد هذی اسمی زیادی کنن اما در نهایت روزی هم نوبت به سقوط قیمت املاک میرسه و اون موقع این دارایی های در بیابون بخش بزرگی از ارزش خودشون رو از دست میدن.

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
        از مدیریت سایت تقاضای ایجاد موضوعی جدید جهت درج چارت های تکنیکالم دارم با تشکر
        اینجا لینک

یه تاپیک با نام دلخواه ایجاد کن شروع کن به تحلیل بعد اگر تحلیلها خوب باشد و مدیریت نیز تایید کرد می اورد به تالار اصلی
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

قیمت برنج بین ۳۰ تا ۵۰ هزار تومن!
          با دلار ۲۴ هزار تومن داره قیمت میخوره یا ۳۲ یا ۵۵ !

یارانه را بدید یک کیلو برنج بخرید، علی برکت الله

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

در اصل توسط zess پست شده است View Post

همانطور که اقای نجیمی گفتند متوسط قیمت اپارتمان در تهران در حالت تعادل حدود 900 تا 1000 دلار بوده است. با فرض دلار 22 هزار تومانی باید متوسط قیمت از 28 میلیون فعلی به 20 تا 22 میلیون برسد. همین الان هم قیمتها کاهشی و خریدار وجود ندارد. آپارتمانی که مهر پارسال در غرب تهران متری 45 میلیون فروشنده نمی فروخت الان در قیمت 38 میلیون خریدار است که پشیمان شده است. به فروشنده گفتم تا سال آینده به حدود متری 30 میلیون می رسد.

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

در اصل توسط فین پست شده است View Post
              همانطور که اقای نجیمی گفتند متوسط قیمت اپارتمان در تهران در حالت تعادل حدود 900 تا 1000 دلار بوده است. با فرض دلار 22 هزار تومانی باید متوسط قیمت از 28 میلیون فعلی به 20 تا 22 میلیون برسد. همین الان هم قیمتها کاهشی و خریدار وجود ندارد. آپارتمانی که مهر پارسال در غرب تهران متری 45 میلیون فروشنده نمی فروخت الان در قیمت 38 میلیون خریدار است که پشیمان شده است. به فروشنده گفتم تا سال آینده به حدود متری 30 میلیون می رسد.
              چه زمانی قیمت آپارتمان متری 900 دلار بوده؟

در 10 سال اخیر که احتمالا نداشتیم.
              آخرین ویرایش توسط zess؛ 2021/06/06, 17:33.

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

درود
                بعد از مدتها تاپیک جو بازار را زدم بخوانم!

دیدم عجبا! چقدر عالی!
                کاربری به اسم مارال چه تحلیل های خوبی زده!
                پشت بندش کاربری به اسم ناهید...دیگران....
                چه عالی!

چقدر تاپیک با محتوا و خوب شده!!!!

نگو که حواسم نبود تاپیک رفته صفحه 1!!!!!!!!! و مطالب برای سال 1390هست!!!!

البته آخرین صفحه را که زدم....مباحث بسیار مفید! و ضروری!!! که واقعا ارزشی نداره و منم خودم رو محروم کردم از خوندنش دیگه.... همتی و رییسی و اسرائیل و .... تو نمیفهمی و .... برو پی کارت ببین من چی میگم و ....:D

خوبه! واقعا تاپیک پیشرفت زیادی در این ده سال داشته!!!!!!
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

ای غریب جو بازار!!!!!:D
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Comprehension of Markets
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 166

سلام
                    میانگین قیمت دلاری طی بیست‌سال گذشته‌ حدود 1200 دلار بوده.
                    06.jpg

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

من خیلی متوجه امثال شما نمیشم، بابا نابود شدید کل سرمایتون با این تحلیل های دوزاری تون نابود شده، بازم نمیخواد واقعیت رو بپذیرید و اصرار دارید که تحلیل هاتون درسته، اصلا چیزی به عنوان میانگین ۱۰۰۰ دلاری در تعیین ارزش گذاری ملک در تهران نداریم، بر فرض که میداشتیم، خودت میگی الان میانگین متری ۲۸ میلیونه از کجا معلوم این سیگنالی برای افزایش قیمت دلار نباشه؟ چرا فکر میکنی قیمت ملک باید کاهش پیدا کنه؟ چرا فکر نمیکنی دلار باید افزایش پیدا کنه؟

بابا صاف شدید تو این بازار، روزی نیست کارتون به گریه زاری و فحش به این و توهین به اون و دست گدایی دراز کردن جلوی اینو و اون نگذره بازم اصرار دارید همه چی باید ارزون شه تا سهام آشغال شما گرون شه؟ چرا؟

چون فقط پشت میز نشستن و کلیک کردن بلید. به والله که همون کلیک کردن رو هم بلد نیستید و خیلی هاتون بارها شده موقع فروش اشتباه رو دکمه خرید کلیک کردید.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

برای خالی نبودن عریضه در تاپیک جو بازار:

همچنان معتقدم که در کوتاه مدت داره یک پتانسیل موج صعودی شکل میگیره.
                        ولی توجه به تایم فریم هم خیلی مهمه!

1- فعلا فقط پتانسیل هست و نمیشه با قطعیت گفت. ولی طی ده روز قبل شرایط بازار مطابق نقطه عطف (نقطه چرخش) به نظر میرسه

2- زمان بر خواهد بود...با افت و خیز! لذا انتظار نداشته باشیم به این زودی بازار صف خرید میشه! (هرچند شاید هم شد!)

فعلا 30درصد سهام+70درصد اوراق و نقد استراتژی معقولی به نظرم رسیده...(بدیهی است افراد با شرایط مختلف ، استراتژی مختلفی باید داشته باشند)

یک موج نزولی دیگه کاملا محتمل هست. ولی احتمال اینکه کلیت بازار کف معتبری را تاچ کرده بیشتره!

بیشتر از این هم هیچ بنی بشری نمیدونه!!!! هیچ کس! پس دنبال دانای کل در بازار نگردین! وجود خارجی نداره!

پس به تنها ابزاری که دست شماست بچسبید! مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک! که امکان باقی ماندن همیشگی را در بازار داشته باشید

بقیه اش را بسپارید به:

یا بخت و یا اقبال:D

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

یک سوم بودجه ۹۹ از بازار سرمایه تامین شده!
                          بعد میگن چرا وضع اقتصاد و تولید خرابه، به جای تامین مالی کارخانه های تولیدی، دولت فربه مفت خور بودجه را از بازار سرمایه تامین کرده،
                          خاک هر دو عالم بر سر این خیانت کاران
                          اینها فکر کردن با این روش دولت را نجات دادن، نمی دانن همچین داروهای مسکنی عوارض مهلکی داره برای اقتصاد کشور

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1713

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                            من خیلی متوجه امثال شما نمیشم، بابا نابود شدید کل سرمایتون با این تحلیل های دوزاری تون نابود شده، بازم نمیخواد واقعیت رو بپذیرید و اصرار دارید که تحلیل هاتون درسته، اصلا چیزی به عنوان میانگین ۱۰۰۰ دلاری در تعیین ارزش گذاری ملک در تهران نداریم، بر فرض که میداشتیم، خودت میگی الان میانگین متری ۲۸ میلیونه از کجا معلوم این سیگنالی برای افزایش قیمت دلار نباشه؟ چرا فکر میکنی قیمت ملک باید کاهش پیدا کنه؟ چرا فکر نمیکنی دلار باید افزایش پیدا کنه؟

بابا صاف شدید تو این بازار، روزی نیست کارتون به گریه زاری و فحش به این و توهین به اون و دست گدایی دراز کردن جلوی اینو و اون نگذره بازم اصرار دارید همه چی باید ارزون شه تا سهام آشغال شما گرون شه؟ چرا؟

چون فقط پشت میز نشستن و کلیک کردن بلید. به والله که همون کلیک کردن رو هم بلد نیستید و خیلی هاتون بارها شده موقع فروش اشتباه رو دکمه خرید کلیک کردید.
                            به نظر شما الان بهترین کار و خرید چیه و تو کدوم بازاره ؟؟؟پیشاپیش ممنون

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                              به نظر شما الان بهترین کار و خرید چیه و تو کدوم بازاره ؟؟؟پیشاپیش ممنون
                              خواهش میکنم ممنون،طبیعتا بهترین کار اخذ تسهیلات بانکی و خرید طلا، ملک و یا خودرو با اون سرمایه هست. اما خب بانک ها هم براحتی به افراد عادی تسهیلات نمدن.

فعلا بهترین سرمایه گذاری از نظر بنده برای شهروندان عادی خرید خودرو به صورت لیزینگی هست.

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                یک سوم بودجه ۹۹ از بازار سرمایه تامین شده!
                                بعد میگن چرا وضع اقتصاد و تولید خرابه، به جای تامین مالی کارخانه های تولیدی، دولت فربه مفت خور بودجه را از بازار سرمایه تامین کرده،
                                خاک هر دو عالم بر سر این خیانت کاران
                                اینها فکر کردن با این روش دولت را نجات دادن، نمی دانن همچین داروهای مسکنی عوارض مهلکی داره برای اقتصاد کشور
                                حالا بودجه ۱۴۰۰ رو بگو، که دیگه نه بورسی هست نه اوراقی نه نفتی نه هیچی. خودشون هستن و پایه پولی و تورم حداقل ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی.

نظر

در حال کار...
                                X