جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1713

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    خواهش میکنم ممنون،طبیعتا بهترین کار اخذ تسهیلات بانکی و خرید طلا، ملک و یا خودرو با اون سرمایه هست. اما خب بانک ها هم براحتی به افراد عادی تسهیلات نمدن.

فعلا بهترین سرمایه گذاری از نظر بنده برای شهروندان عادی خرید خودرو به صورت لیزینگی هست.
    پس در کل نظرتون اینه که تورم داریم و تقریبا همه چی میره بالا و اولش مثل سال 97 از دلار و طلا شروع میشه ؟؟
    خب در این صورت فکر نمیکنید بهترین کار حفظ همین سهام باشه مثل سال 97 مخصوصا الان که دیگه افت زیادی هم داشتن و در کف هستن
    درسته دیر شروع به بالا رفتن کردن ولی خب سود بهتری رو داشتن نسبت بقیه بازارها

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      پس در کل نظرتون اینه که تورم داریم و تقریبا همه چی میره بالا و اولش مثل سال 97 از دلار و طلا شروع میشه ؟؟
      خب در این صورت فکر نمیکنید بهترین کار حفظ همین سهام باشه مثل سال 97 مخصوصا الان که دیگه افت زیادی هم داشتن و در کف هستن
      درسته دیر شروع به بالا رفتن کردن ولی خب سود بهتری رو داشتن نسبت بقیه بازارها
      سهام که بابا رو هواست تو این جنگ و خونریزی که صاحاب اول و آخر سهام خود طرفه، نمیگم بالا نمیره حتما یه مقطعی ممکنه همراه با رشد دلار سهام هم رشد کنه اما تشخیص فرصت خروج از بازار کار هر کسی نیست، ۹۹.۹۹ درصد فعالین بورسی توانایی خروج به موقع از بازار رو ندارن. بله اگه سخصی این هنر رو داره که از مقطع رشد بازار بهره ببره و به موقع در بهترین حالت خارج بشه و تبدیل به ملک و خودرو و طلا بکنه چرا که نه! ولی هر کس باید ببینه تو تجربیات قبلی این توانمندی رو داشته؟

نظر

• بامبو
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 467

خواهش میکنم ممنون،طبیعتا بهترین کار اخذ تسهیلات بانکی و خرید طلا، ملک و یا خودرو با اون سرمایه هست. اما خب بانک ها هم براحتی به افراد عادی تسهیلات نمدن.

فعلا بهترین سرمایه گذاری از نظر بنده برای شهروندان عادی خرید خودرو به صورت لیزینگی هست.
        ​یه نگاه به شرانل بنداز شاید نظرت عوض شد

نظر

• بامبو
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 467

حالا بودجه ۱۴۰۰ رو بگو، که دیگه نه بورسی هست نه اوراقی نه نفتی نه هیچی. خودشون هستن و پایه پولی و تورم حداقل ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی.
          این تو بمیری از اون توبمیریا نیست کفگیربدجوربه ته دیگ خورده اینا لات کوچه خلوتن راز بقا روهم خوب بلدن نمیزارن کار به اونجاها بکشه از الان به فکر سلفی گرفتن جلوی سفارت آمریکا تو تهران باش/:.ph34r-smiley.:/

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

استاد رياضی داشتیم ، در وقت خارج از درس ، میگفت :
            اعداد کوچکتر از یک ، خواص عجیبی دارند ، شاید بتوان آنها را با انسانهای تنگ نظر مقایسه کرد .
            مثلا (0.2) !!! وقتی در آنها ضرب میشوی یا میخواهی با آنها مشارکت کنی، تو را نیز کوچک میکنند. 3×0.2=0.6 وقتی میخواهی با آنها تقسیم شوی یا مشکلاتت را با آنها تقسیم کنی و بازگو کنی، مشکلاتت بزرگتر میشوند. 3÷0.2=15 وقتی با آنها جمع میشوی و در کنار آنها هستی مقدار زیادی به تو اضافه نمیشود و چیزی به تو نمی آموزند. 3+0.2=3.2 و اگر آنها را از زندگی کم کنی چیز زیادی از دست نداده ای !!! 3-0.2=2.8

زندگی ارزشمند خودتان را بخاطر آدمهای کوچک و حقیر هدر ندهيد.

حالا شما از 57 تا الان یک آدم بزرگ در ایران به من نشون بدید
            همشون آدم های بی مقدار بودند
            که ارزش اونها زیر یک بوده همون 0.2
            الان وضعیت 42 ساله اینجوریه

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
              این تو بمیری از اون توبمیریا نیست کفگیربدجوربه ته دیگ خورده اینا لات کوچه خلوتن راز بقا روهم خوب بلدن نمیزارن کار به اونجاها بکشه از الان به فکر سلفی گرفتن جلوی سفارت آمریکا تو تهران باش/:.ph34r-smiley.:/
              امریکا تو همون سوریه و ونزوئلا مونده قربونت برم، امریکا تومبون خودش رو بتونه بکشه بالا هنر کرده.

درست گفتی این تو بمیری ها از اون تو بمیری ها نیست البته واسه مردم ایران. وگرنه دولت که نهایت هزینه هاش رو با تورم از جیب مردم جبران میکنه.

نظر

• بامبو
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 467

امریکا تو همون سوریه و ونزوئلا مونده قربونت برم، امریکا تومبون خودش رو بتونه بکشه بالا هنر کرده.

درست گفتی این تو بمیری ها از اون تو بمیری ها نیست البته واسه مردم ایران. وگرنه دولت که نهایت هزینه هاش رو با تورم از جیب مردم جبران میکنه.
                منظورمو متوجه نشدی بگذریم
                ===================
                نگفتی نظرت راجع به شرانل چیه

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post

منظورمو متوجه نشدی بگذریم
                  ===================
                  نگفتی نظرت راجع به شرانل چیه
                  چرا گرفتم، فکر میکنی جمهوری اسلامی نهایت باج میده ولی بعید میدونم.

در مورد شرانل والا چه عرض کنم شناختی ندارم، حالا فعلا همین حفاری که زاییدیم رو بزرگ کنیم و به موقع بتونیم خارج بشیم. دیگه بعیده بعد از اون سهم دیگه ای بخرم مگه اینکه دوباره طمع فعال بشه و زمینمون بزنه.

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

#اطلاعات_عمومی #مالیات
                    رقابت بین کشورها در خصوص جذب سرمایه گذار از طریق کاهش/معافیت مالیاتی در حال رسیدن به فاز نهایی است ... اعضای G7 شامل 7 غول صنعتی دنیا در حال توافق بر سر حداقل 15% مالیات بر درامد شرکتها هستند که بعنوان کف مالیاتی دنیا شناخته خواهد شد و مانع انتقال سرمایه از کشورها به امید مالیات کمتر میشود! ... در ادامه لابی با سایر کشورها آغاز خواهد شد

مالیات بر درامد شرکتها در سال 1980 به 40% میرسید و رقابت بر سر سرمایه گذاران آن را به محدوده متوسط 20% رسانده است

Historic Global Tax Deal Nears as G7 Seeks Agreement on Tech. G7 closing in on a deal to jointly support a minimum corporate tax rate of at least 15%. That would signal an end to decades of countries racing each other to lower levies
                    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• نوروزی نیا
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 426

دلار فردایی 24150

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

از روزی که دلار از ۳۲ به ۲۴ رسیده برنج ایرانی که قیمتش هم آزاد بوده از ۲۰ به بالای ۳۰ هزار رسیده !
                        بعضی سهم ها رسیدن به قیمت چند سال پیش ولی همه بازارهای دلار ۳۲ تومنی و بالاتر را هدف گرفتن

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          از روزی که دلار از ۳۲ به ۲۴ رسیده برنج ایرانی که قیمتش هم آزاد بوده از ۲۰ به بالای ۳۰ هزار رسیده !
                          بعضی سهم ها رسیدن به قیمت چند سال پیش ولی همه بازارهای دلار ۳۲ تومنی و بالاتر را هدف گرفتن
                          والا برنج ایرانی کیلویی ۴۵ تا ۵۰ تومن

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                            البته ناگفته نماند
                            تورم بخش کالاهای مصرفی و غیر سرمایه ای عقب ماندگی نسبت به تورم عمومی داشت. دلیلش هم این بود که این کالاها هم پای سرمایه ای ها رشد نداشتند.

98-99 که بورس ده بیست برابر شد و دلار و ملک 6-7 برابر شد، ولی با همون مقیاس زمانی ، برنج و مرغ و گوشت نهایت دو سه برابر هم نشدند..

این عقب ماندگی کالاهای مصرفی از تورم عمومی هنوز هم داره جبران میشه.

پس مایحتاج هنوز راه داره که خیلی گرون تر هم بشه!

ولی از نیمه دوم 99تاکنون و در همین مدت که مرغ و گوشت و برنج گران شدند، ولی واضحه در همین مدت کالاهای سرمایه ای رشد چندانی نداشتند. هنوز هم این الگو برقرار هست..تا کی نمیدونیم!

در کل طی این بازه که بورس به فنا رفت! و دلار 30درصد...ملک تقریبا 10درصد و... ارزون تر شدند یا نهایتا به شکل موردی هم اینها افزایش چندانی نداشتند ولی مرغ و گوشت و تخم مرغ و برنج و روعن و نون و .... خیلی هم گران شدند و هنوز هم میشوند و خواهند شد!

به نظرم رکودی که در کالاهای سرمایه ای برقرار شده هنوز هم میتونه ادامه دار باشه. بزرگترین تهدید و ریسکی که در بازار بورس و ملک و .... اینها وجود داره در حال حاضر این هست! بزرگترین ترس فعالان و سرمایه گذاران هم همین هست! هرچند نمیتونه همینطور بمونه! ولی فعلا هست!

این رکود لزوما ربطی به افزایش قیمتها در کالاها و هزینه های جاری مردم نداره.
                            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/06/07, 01:03.
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

به زبان ساده تر!

همان مردمی که برنج 20تومنی اون موقع را امروز 30هزار تومن میخرند

همان مردم هم شاخص 2میلیونی رو امروز حدود یک میلیون میخرند!

قیمتا اینجوری تغییر پیدا کرده....در طی این هفت هشت ماه! حقیقت روی میز این بوده.

چرا که دو سال قبلش همین مردم برنج 10-12تومنی را تا 20هزار تومن گران کردند ولی شاخص 150-200هزاری را تا دو میلیون هم خریدند!

برنج 10تومنی 30تومن هم بشه...هنوز از بورس و ملک و دلار و ...اینا عقبه!

اعداد رو حدودی گفتم...

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                به زبان ساده تر!
                                همان مردمی که برنج 20تومنی اون موقع را امروز 30هزار تومن میخرند
                                همان مردم هم شاخص 2میلیونی رو امروز حدود یک میلیون میخرند!
                                قیمتا اینجوری تغییر پیدا کرده....در طی این هفت هشت ماه! حقیقت روی میز این بوده.
                                چرا که دو سال قبلش همین مردم برنج 10-12تومنی را تا 20هزار تومن گران کردند ولی شاخص 150-200هزاری را تا دو میلیون هم خریدند!
                                برنج 10تومنی 30تومن هم بشه...هنوز از بورس و ملک و دلار و ...اینا عقبه!
                                اعداد رو حدودی گفتم...
                                نکته مهمی که در بحث من بود و کمتر توجه شد گفتم با وجود گرانی ها بعضی سهم ها به قیمت های چند سال پیش رسیدن، اصولا من کاری به شاخص کل ندارم توانایی خرید و فروش کل بازار هم ندارم. تنها بازاری که هنوز میشه توش برنج کیلویی ۵ تومن خرید بورس هست، ولی نیاز به پول بیکار داره بخری بندازی گوشه انبار تا به وقتش.
                                زمانی که شاخص به ۲ نزدیک میشد اگر دوستانی خاطرشون باشه بارها و بارها گفتم باید سبد را تغییر داد، فنرژی و کصدف دو سهمی بود که پیدا کرده بودم اون زمان و حیف که خودم به تحلیل خودم زیاد پایبند نبودم و کم خریدم، یه نگاه بندازید وقتی شاخص از ۲ به ۱ رسیده این دو سهم نه تنها کاهش قیمت نداشتن رشد خوبی هم کردن.
                                از نظر من به جای کلیت بازار باید تمرکز گذاشت روی تک سهم ها و زمانی که بازار مثبت بود و گل و بلبل با کمک تحلیل و تکنیکال و سیگنال ها یا چشم بسته یه چند تا سهم گرفت.

نظر

در حال کار...
                                X