کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام
صندوق بازار قشنگ داره خریدهاشو تو پالایشی ها و خودرویی ها که در همین نقطه ها به پایین خریده بود میفروشه دمشون گرم
رنج میزنند دو تا نماد خودرو و شپنا و مابقی بازار ول معطل
حتی برخی سهام ارزنده هم صف فروش هستند یا منفی یا خنثی
سلام
اتفاقا امروز اگه صندوق تثبیت نبود کل سهام صف فروش بودن
صندوق تثبیته که بازار رو نگه داشته و تا اینجا بالا آورده
وساپا ملک فروخته هر سهم 50 تومن سود ساخته. کل سال قبلو 40 تومن ساخته بعد امروز با 4درصد مثبت یعنی چی. حداقل باید 70درصد مثبت میخورد.نکنه بالا نزاشتن باز شه که بگن پاقدم کاندیداست؟
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
وساپا ملک فروخته هر سهم 50 تومن سود ساخته. کل سال قبلو 40 تومن ساخته بعد امروز با 4درصد مثبت یعنی چی. حداقل باید 70درصد مثبت میخورد.نکنه بالا نزاشتن باز شه که بگن پافدم کاندیداست؟
سود فروش ملک قابل تکرار نیست.شاید به همین دلیل باشه
سود فروش ملک قابل تکرار نیست.شاید به همین دلیل باشه
ولی ظاهرا کل بازارو منفیاشو دارن بیشتر میکنن که بازدیدحاج اقا رئیسی رو از بورس خراب کنن.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
سلام
صندوق بازار قشنگ داره خریدهاشو تو پالایشی ها و خودرویی ها که در همین نقطه ها به پایین خریده بود میفروشه دمشون گرم
رنج میزنند دو تا نماد خودرو و شپنا و مابقی بازار ول معطل
حتی برخی سهام ارزنده هم صف فروش هستند یا منفی یا خنثی
دقیقا صندوق فروخت اوند پایینشو بگیره بازار نریزه
خگستر صف میکنه تا خودرو مثبت بشه بعد شپنا رو مثبت کنه
خگستر مقاومت مهمی در محدود ۲۵۰ تا ۲۷۰ داره که به نظرم خیلی پریسکه
بقیه سهام هم رفتند صف فروش و فقط حجم پر کردند
برخی سهام حمایت مهمی از دست دارن میدن
نظر