جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3769

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    دیگه اونچه که به عقل ما میرسیده انجام دادایم. اتفاقا به نظر من این شما هستید شوخی گرفتید من که بحران های اجتماعی آینده رو خیلی جدی تر از شما گرفتم.

من الان سالهاست از میدون ونک پایین تر نرفتم. اوضاع داغون تر بشه که حتما هم میشه خب منبعد از نیاوران هم دیگه خارج نمیشم. دارایی های قابل تبدیلم رو هم که دارم خورد خورد تبدیل به طلا میکنم. اوضاع خراب ترم بشه که یه تفنگ هم میخرم میزارم زیر سرم. زن و دختر و ناموسی هم که ندارم بخوام نگرانش باشم.

اتفاقا به نظرم شماها شوخی گرفتید داستان رو که انقد بیخیال هنوز هم تیکه کلامتون اینه که حالا این بیاد چه فرقی میکنه با اون. این میاد و میبینید که چه فرقی میکنه.
    به جان حسنی ...شوخی نگرفتیم ...بیشتر از تو ازین وضعیت می ترسیم ولی دستمان به هیچ عرب وعجمی بند نیست !!حالا شما چرا انتظار داری ...همتی بیاد بدتر بشه ..یا رییسی بیاد بهتر میشه ؟؟روند و مسیر و مقصد همینی هست که خودت تصویرش کردی ..حالا با همتی سه سال میکشه با آمدن رییسی دو سال...

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3127

.....

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          به جان حسنی ...شوخی نگرفتیم ...بیشتر از تو ازین وضعیت می ترسیم ولی دستمان به هیچ عرب وعجمی بند نیست !!حالا شما چرا انتظار داری ...همتی بیاد بدتر بشه ..یا رییسی بیاد بهتر میشه ؟؟روند و مسیر و مقصد همینی هست که خودت تصویرش کردی ..حالا با همتی سه سال میکشه با آمدن رییسی دو سال...
          والا چی بگم. نمیدونم مثالی که میزنم چقدر شایسته هست اما تنها چیزی که میتونه معنا رو به شکل دقیقی منتقل کنه همینه.

فکر کنید شما در شرایطی گیر کردید که قرار چوبی به شما اماله بشه و فقط انتخاب قطر چوب به اختیار گزاشته شده، شما از این حق انتخاب برای گزینش چوب با کمترین قطر استفاده نمیکنی و سرنوشتت رو بدست تقدیر میسپری؟

نظر

• QARTAL
            Banned
            • Sep 2020
            • 544

یکی دو روز شاخص را با زور مثبت کردند تا امروز رئیسی بیاد تالار بورس و ببینه همه چی گل و بلبله
            حاجیمون پاشون را از درب تالار بیرون گذاشت شاخص هم ریخت!!!!!!
            منو این همه خوشبختی محاله یادم بره

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3127

والا چی بگم. نمیدونم مثالی که میزنم چقدر شایسته هست اما تنها چیزی که میتونه معنا رو به شکل دقیقی منتقل کنه همینه.

فکر کنید شما در شرایطی گیر کردید که قرار چوبی به شما اماله بشه و فقط انتخاب قطر چوب به اختیار گزاشته شده، شما از این حق انتخاب برای گزینش چوب با کمترین قطر استفاده نمیکنی و سرنوشتت رو بدست تقدیر میسپری؟
              با همین منطق تلاش کردید که بدترینها مسئولیت نگیرن؟؟؟

.

نظر

• کاوه آهنگر
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 417

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                فرض کنیم یه مسئولی درد خدمت داشته باشه، تو سیستم فعلی چه کاری از دستش برمیاد؟! چقدر میتونه تاثیرگذار باشه؟
                ما باید از یه همچین مسئولی حمایت کنیم، یا باید چشامون رو ببندیم و بگیم: نه، چون مسئوله پس قطعا پدرسوخته و حروم زادست!!؟
                من حرفم اینه که نباید همه رو به یه چشم دید و باید تفاوت قائل بود. چه فایده ای داره؟ اول از اینکه این کار بی انصافیه. دوم از اینکه وقتی به صورت پیش فرض به همه صفر دادی، دیگه قدرت تشخیص سره از ناسره رو نداری، در حالیکه از نظر من، اگر زمانی یه مسئولی خواست خدمت کنه، ما حتما باید ببینیم، حتما باید حمایتش کنیم. بر همین اساس هم اینطور نیست که من تمام مسئولین بعد از انقلاب رو کلاش و پدرسوخته بدونم. به نظرم پیش فرض قطعی گذاشتن در مورد یک قضیه یعنی ذهن بسته، درحالیکه ما همواره به ذهن های باز نیاز داریم.
                پ.ن.: البته که این کاندیدهای فعلی، کثیف ترین در طول دهه های اخیر هستند و منظور من اینها نیستند.
                شما خودتون میگید مگر سیسیتم اجازه میده کسی بیاد خدمت کنه؟! دقیقا همینه! مگر همین مکانیزم شورای نگهبان نذاشتن که فیلتر کنن. دقیقا معیارشون چیه؟معیار اینه که اگه اومد توی بازی اینا بازی کنه!اگه قرارباشه خدمت کنه اگه قرار باشه پول های ملت برای ملت خرج کنه اگه قرار باشه جلو کاسب های تحریم بگیره خب معلومه نمیذارن نامزد شورای شهر بشه چه برسه رییس جمهور!
                مگر مردم به احمدی و روحانی رای ندادن که بیاد مردم نجات بده.چی شد؟!
                پاسخ شما همین حال روز ماست!
                بقول خودتون نامزد های فعلی همشون کثیف هستن چون همشون همین الان مسوولیت دارن و دقیقا در مسوولیت فعلی خود بدترین کارنامه دارن! این خاصیت نظام فاسده که اصلا بشما اجازه نمیده به کسی نمره بیشتر از صفربدی از همون اول کسایی اجازه رشد میدهد که فقط در خدمت به مردم نمره صفر داره وفقط در فساد نمره 20 دارد!!!

نظر

• CHESTER.2020
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 1255

دیگه اونچه که به عقل ما میرسیده انجام دادایم. اتفاقا به نظر من این شما هستید شوخی گرفتید من که بحران های اجتماعی آینده رو خیلی جدی تر از شما گرفتم.

من الان سالهاست از میدون ونک پایین تر نرفتم. اوضاع داغون تر بشه که حتما هم میشه خب منبعد از نیاوران هم دیگه خارج نمیشم. دارایی های قابل تبدیلم رو هم که دارم خورد خورد تبدیل به طلا میکنم. اوضاع خراب ترم بشه که یه تفنگ هم میخرم میزارم زیر سرم. زن و دختر و ناموسی هم که ندارم بخوام نگرانش باشم.

اتفاقا به نظرم شماها شوخی گرفتید داستان رو که انقد بیخیال هنوز هم تیکه کلامتون اینه که حالا /.:blinksmiley.:/بیاد چه فرقی میکنه با اون. این میاد و میبینید که چه فرقی میکنه.

آخر پسر خوب شهر که شلوغ بشه تو خونت ترتیبتو میدهند نگران چی هستی؟ تو نری زیر ونک فرقی داره؟ جهنمو برات همونجا بپا میکنند.. با این چیزا قرص و دارو رو بر خودت واجب نکن/:.winksmiley02.:/ .

بله فرقی نمیکنه فقط دزدی ها با یک lag زمانی روو میشه.

زن و دختر و ناموسی هم که ندارم بخوام نگرانش باشم.
                  /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
                  ممنون از صداقتت!
                  مسئولین بیناموس باید به تو اقتدا کنند و بیناموسیشونو اعلام کنند./:.yead.:/
                  آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/06/15, 17:30.
                  نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                  نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

اولین افت فروش صنعت خودروی چین در ۱۴ ماه گذشته رقم خورد

:small_blue_diamond:اطلاعات صنعت خودروسازی چین نشان می‌دهد که فروش وسایل نقلیه در این کشور طی ماه مه نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳ درصد کاهش یافته و پس از ۱۳ ماه متوالی از آوریل سال ۲۰۲۰ برای اولین بار روند کاهشی به خود گرفته است.
                    @BourseNews
                    اولین افت فروش صنعت خودروی چین در ۱۴ ماه گذشته رقم خورد

:small_blue_diamond:اطلاعات صنعت خودروسازی چین نشان می‌دهد که فروش وسایل نقلیه در این کشور طی ماه مه نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳ درصد کاهش یافته و پس از ۱۳ ماه متوالی از آوریل سال ۲۰۲۰ برای اولین بار روند کاهشی به خود گرفته است.
                    @BourseNews

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

?هیچ اوراق بدهی در مرحله چهارم به فروش نرسید / عدم فروش اوراق بدهی در دو هفته گذشته

?طی برگزاری چهارمین مرحله حراج اوراق بدهی، سفارشی از طریق سامانه بازار بین‌بانکی ریالی از سوی بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی دریافت و ثبت نشد.
                      ?همچنین در هفته منتهی به ٢۵ خردادماه، اوراق مالی اسلامی دولتی در بازار بورس به فروش نرسید.
                      ?این در حالی است که در این مرحله ٢٢ هزار و ٢۵٠ میلیارد تومان اوراق بدهی عرضه شده‌بود.
                      ?هفته گذشته نیز هیچ اوراق بدهی به فروش نرسیده بود.
                      ?طی چهار هفته گذشته در مجموع فروش اوراق بدهی به ٢ هزار و ۶٠٠ میلیارد تومان رسیده‌ که مربوط به فروش مراحل اول و دوم بوده‌است.
                      ?مرحله پنجم فروش اوراق بدهی هفته آینده با عرضه مجدد ٢٢ هزار و ٢۵٠ میلیارد تومان اوراق بدهی ادامه می‌یابد.
                      @eghtesadonline

فکر کنم نقدینگی حقوقی ها هم برای اوراق تموم شد/:.happysmiley:./
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2579

از رای دادن به روحانی پشیمانیم؟

این روزها خیلی از ما را به یاد سال‌های 92 و 96 می‌‌اندازد. روزهایی که بسیاری از مردم به صحنه انتخابات آمدند و به حسن روحانی رای دادند. نامزد انتخاباتی که دم از مذاکره و گفت‌وگو با جهان می‌زد.

عصرایران؛ مصطفی داننده- 28 خرداد انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود و هفته آینده ایران به جز رئیس جمهور مستقر، یک رئیس جمهور منتخب هم خواهد داشت. البته به شرطی که انتخابات به مرحله دوم نرود.

این روزها خیلی از ما را به یاد سال‌های 92 و 96 می‌‌اندازد. روزهایی که بسیاری از مردم به صحنه انتخابات آمدند و به حسن روحانی رای دادند. نامزد انتخاباتی که دم از مذاکره و گفت‌وگو با جهان می‌زد.

سوالی که این روزها در میان مرور خاطرات به سراغ آدم می‌آید این است که از رای دادن به حسن روحانی پشیمانم؟

از رای دادن به روحانی پشیمانیم؟

من به عنوان نویسنده این متن، هیچ‌وقت از رای دادن به حسن روحانی پشیمان نیستم. من و بسیاری از ما در رای خود به دنبال یک هدف مهم بودیم. ما می‌خواستیم دولتی سرکار بیاید که حرف جهانیان را بفهمد و بتواند با آنها مذاکره کند و ثبات اقتصادی را به کشور هدیه دهد.

می‌توانیم خودمان را فریب بدهیم اما خودمانیم، در 4 سال اول دولت روحانی، همه ما ثبات اقتصادی را تجربه کردیم. دیگر با افزایش قیمت‌ها روبرو نبودیم و خیلی‌ها بر خلاف این روزها که می‌خرند تا گران نشود، نمی‌خریدند تا ارزان شود !

همین آرامش بود که مردم در سال 96 در آن رقابت سخت دوباره به حسن روحانی اعتماد و او را راهی پاستور کردند. بله، در چهار سال دوم به هزار علت طبیعی و غیرطبیعی روحانی موفق نبود. ترامپ آمد که زبان جهان را نمی‌فهمید، کرونا از راه رسید، زلزله، سیل نازل شدند و خود رئیس جمهور هم دچار یک انفعال شدید بعد از خروج آمریکا از برجام شد.

خیلی طول کشید تا رییس جمهور از شوک خروج آمریکا از برجام خارج شود و این طولانی شدن انفعال روحانی، شرایط کشور را به مرحله بسیار سختی رساند.

اما اگر روحانی رییس جمهور نبود و ما به فرد دیگری رای می‌دادیم، شرایط کشور بهتر بود؟ دلار همان 3 هزار تومان مانده بود؟ قطعا نه. حداقل با روحانی توانستیم جلوی هم زبانی آمریکا با دیگر کشورهای جهان را بگیریم. کاری که شاید با افراد دیگر امکان داشت و ایران شاهد موج حملات شدید از شرق و غرب بود.

بله، روحانی در چهار سال دوم آنی نبود که ما می‌خواستیم. در مسائل فرهنگی و اجتماعی همچون اقتصاد موفق نبود و با شعارهایی که در انتخابات داد فاصله‌های زیادی داشت. او حرف‌هایی زد که عصبانی‌ام کرد؛ مثل صبح جمعه‌ای که فهمید بنزین گران شده است!

از عملکرد روحانی ناراحت هستم اما از رای دادن به او پشیمان نیستم. چون می‌دانم به خاطر فردای بهتر به شیخ حسن روحانی رای دادم. به خاطر آینده خودم و مردم کشورم که از شر تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی راحت شویم.

یادمان نرود بسیاری از ما برای زندگی بهتر وام می‌گیریم اما شاید این وام به جای اینکه عصای دست‌‌مان باشد، بلای جان‌مان می‌شود. هدف ما در گرفتن وام؛ رسیدن به زندگی بهتر بود اما نشد که بشود.

شما را نمی‌دانم اما به رایی که در 92 و 96 دادم افتخار می‌کنم. چون این رای به خاطر ایران و مردم ایران بود.

ما به نام‌ها رای نداده‌ایم و یک گفتمان رای داده‌ایم. گفتمانی که طرفدار ایران آباد و بدون تحریم است‌.

نظر

• بورس باز قهار
                          عضو فعال
                          • May 2020
                          • 1979

دوستان تایپکی هست به نام انتخابات ، مطالبی کا واقعا ارزنده هم هستند اونجا یادداشت کنید
                          چندین بار گفتیم این تاپیک متعلق به جوبازار هست رعایت کنید
                          من از ناظرین محترم تالار میخام یه بررسی داشته باشند شاید ما اشتباه اومدیم .

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

گوشت گوساله یه ماه پیش ۱۲۰ و الان ۱۵۰ هزار تومن
                            دقیقا همین یه ماهی که مثلا به خاطر انتخابات همه چی تثبیت شده!
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/06/15, 18:33.

نظر

• رگنار
                              عضو فعال
                              • Feb 2014
                              • 390

عرض ادب

با نمودار زیر یه مقدار از بحث های جزیی بازار فاصله بگیریم!، نمودار زیر از پارسیس است، خیلی حرف برای گفتن داره!

[IMG][/IMG]

اینکه این چند ساله چقدر Dps تقسیم شده، یا اینکه چقدر شرکتها از طریق افزایش سرمایه از آورده تامین نقدینگی کردن و.. رو نمیدونیم، منتها صرف همین ارزش بازاری هم اطلاعات خوبی میده.

سبز باشید

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                                ?هیچ اوراق بدهی در مرحله چهارم به فروش نرسید / عدم فروش اوراق بدهی در دو هفته گذشته

?طی برگزاری چهارمین مرحله حراج اوراق بدهی، سفارشی از طریق سامانه بازار بین‌بانکی ریالی از سوی بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی دریافت و ثبت نشد.
                                ?همچنین در هفته منتهی به ٢۵ خردادماه، اوراق مالی اسلامی دولتی در بازار بورس به فروش نرسید.
                                ?این در حالی است که در این مرحله ٢٢ هزار و ٢۵٠ میلیارد تومان اوراق بدهی عرضه شده‌بود.
                                ?هفته گذشته نیز هیچ اوراق بدهی به فروش نرسیده بود.
                                ?طی چهار هفته گذشته در مجموع فروش اوراق بدهی به ٢ هزار و ۶٠٠ میلیارد تومان رسیده‌ که مربوط به فروش مراحل اول و دوم بوده‌است.
                                ?مرحله پنجم فروش اوراق بدهی هفته آینده با عرضه مجدد ٢٢ هزار و ٢۵٠ میلیارد تومان اوراق بدهی ادامه می‌یابد.
                                @eghtesadonline

فکر کنم نقدینگی حقوقی ها هم برای اوراق تموم شد/:.happysmiley:./
                                اینها رو عوام به شکل یک خبر عادی میبینن که شاید حتی ارزش وقت گزاشتن هم نداشته باشه اما واسه اونهایی که میفهمن این خبر یعنی تورم افسار گسیخته ماه های آینده.

نظر

در حال کار...
                                X