کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
♦️آمریکا درصدد توافق درباره برجام تا پیش از تشکیل دولت جدید در ایران
پایگاه آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی:
?️واشنگتن میخواهد تا پیش از روی کار آمدن رئیسجمهور جدید ایران، توافقی برای بازگشت به برجام منعقد کند. /باشگاهخبرنگاران
@AkhbareFori
قطعا بازی پانزی است.. مانند موسسات مالی و پدیده شاندیز و بورس سال های 98 و 99 و.. این بازی پانزی تصور میکنم تا ازاد سازی کامل حامل های انرژی و برق به اشکال مختلف ادامه خواهد داشت...قطعا رفع یاادامه تحریم ها دامنه و عمق این بازی را متاثر خواهد کرد.... و در پایان این چرخه شاهد ازاد سازی کامل اقتصادی خواهیم بود..
اینکه تورم در آینده با هر مقداری که بحثش نیست امکانپذیر است و محقق میشود ، موضوعی است که من هم با آن موافقم. ما تورم خواهیم داشت. از چه زمان و تا چه زمان با چه تلورانسی احتمالات زیاده. ولی تورم جز لاینفک سیستم اقتصادی مملکت ماست! ردخور هم نداره.
ولی موسسات مالی یا موارد مشابه هیچ شباهتی با اخزا ندارد!
قاعده پانزی در مورد آن صادق نیست. پانزی در مورد دولت ها که خلق پول میکنند صادق نیست!
شرکتهای هرمی پانزی هستند.
بالاخره اصطلاحات را درست استفاده کنیم.
عرض من این است که :
اقتصاد خراب بشه....اصلا تغییر در هر داستانی اعم از تورم ، سود بانکی بهره...هرچی که بشه ، ربطی به سود سررسید اوراق بدهی ندارد! دقت بفرمایید اوراقی که تاکنون فروخته شده ، قیمتش در سررسید تضمین شده. آن هم توسط دولت کریمه جمهوری اسلامی!
بی برو برگرد بانک مرکزی در سررسید مبلغ اسمی اخزا را به حساب آخرین دارنده واریز خواهد کرد. و لذا در سود اوراق تغییری حاصل نمیشود. به هیچ وجه!
در پانزی آخر کاری ها بازنده هستند. ولی در اخزا شما پولت رو میگیری!
هرچند کسی که معاملات اخزا انجام میدهد ، ممکن است در کوتاه مدت دچار سود یا زیانی چند درصدی حتی نسبت به سود تضمینی حدود 20 درصدی اخزا شود. ولی سود اوراق فروخته شده در سررسید تضمین شده است.
اخزا خیلی هم عالیه!
خیلی هم مناسب این روزهای بازار است! ولی این بدین معنی نیست که در درازمدت سود تضمینی اصلا حریف تورم نمیشه. ولی فعلا اخزا نشان داده که از بهترین گزینه ها در شش هفت ماه قبل بوده:D
یه روزم شاید اخزا توجیه نداشته باشه...و بهتره سوار تورم بود!
گفتم توضیح بدهم دوستان در تصمیم گیری دچار اشتباه نشوند. هرچند موضوع به این سادگی را تقریبا همه میدانند:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
به نظرم صعود بازار احتمال قوی تری دارد.
دیروز دلار اندکی رشد کرد. قطعا دلیلی جز انتخابات نداشت!
رئسی که فردا رئیس بشه! بالاخره توافق کمی میره ریسک! دست کم کوتاه مدت بازار بهش واکنش میده.
اگر رشد دلار فردا ادامه پیدا کنه. این یعنی موج جدید صعودی داریم..
فکر کردین بایدن با رئیسی تا حرف زدن یاد بگیرن! کمتر از یک سال طول میکشه؟!
نه والا!
بنابراین احتمال رشد بازار هفته آتی رو بالا میدونم.
ریسی باید پاقدمش خوب باشه! یا خوب نشون داده بشه!!
در نقطه حساس کنونی هستیم خلاصه!
من به خرید سهم بیشتر امیدوارم در هفته آتی!
ولی هیچ چیز قطعی نیست. شایدم بازار مثل کل مملکت! فعلا گیج بزنه!
!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
درود
به نظرم اتفاقات مهم که روی جو بازار تأثیر داره، گزارشات افتضاح خودرویی ها و کاهش قیمت جهانی کامودیتی ها س.
اینها عوامل بنیادی کم اثرتری از فاند تغییرات سیاسی در ایران دارد!
سودآوری شرکتها در اخلاق کنونی بازار جایگاه بالایی ندارد!
خودرویی ها که همیشه خدا زیان ده بودن ملت هم میدونن! کسی به سود نداشته اینها دل خوش نکرده بود که الان دلسرد بشه!
هرچند بالاخره تاثیر مختصری هم خواهد داشت.
فعلا نقش اصلی را تورم بازی میکنه
رئیسی فاند اصلی بازار هست!
و توافق نیم بندی که قراره بالاخره هرطور شده بهش برسن!
قبول کنین ظریف بالاخره کاربلد اینها بوده!
رئیسی بهش بگن باشه! برو توافق کن زود برگرد!!!
بازم تا دست و پاش رو جمع کنه یک سال طول میکشه!
تا دلارها آزاد بشه هنوز خیلی راه مونده!
به نظرم که تورم دیگه حوصله اش سر میره کم کم:D
حسن هم که به هیچ جاش نیست که بشه! چیزی برای از دست دادن نداره!
دلار هم میل به صعود داره
پس بازار سبز خواهد بود! امیدوارم یعنی:D
[ Photo ]
#حمل_دریایی تداوم رکورد زنی قیمتها ...
تقاضا برای حمل و نقل دریایی همچنان صعودی بوده و عامل تداوم رشد قیمت حمل و نقل کانتینری است
قیمت حمل دریایی در نقاط مختلف دنیا این هفته نیز رکورد زنی کرد و از 5 برابر متوسط قیمت 5 ساله حمل دریایی عبور کرد!
تحلیلگران میگویند این پایان داستان نیست و باز شدن اقتصاد جهان هنوز بطور کامل صورت نگرفته و این هزینه بالای حمل دریایی احتمالا تا سال 2022 ادامه خواهد داشت
#Container #freight rates continue higher with the Drewry composite rising to $6.7k or nearly 5x the 5-yr avg @Commodities
سال 96 همه میگفتند رئیسی بیاد بورس به فنا میره روز معاملاتی قبل انتخابات گفتم روحانی برنده خواهد شد و فول سهم شدم.روز بعد در حال شمارش آرا بودند بازار تا ساعت 10 گیج میزد.روحانی چند میلیون رای جلو افتاد دیگه گفتند شیخ پیروز میدان هست.
به یکباره همه سهمها در صف خرید قفل شدند.منم شادمان از این ریسک که به تن مالیدم و خیرش را هم دارم می بینم.در خیال خودم 25% سود برای یک هفته را مز مزه میکردم.اما از فرداش صف های خرید تبدیل به صف فروش و منفی شد.
خواستم بگم این هیجانات یک روزه هست.
اصلا پیروزی رئیسی چه دخلی به بورس داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
همه که میدونستند رئیسی پیروز میدان هست.چرا خروج پول در این هفته زیاد بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
خودم 70%سهم دارم
کسی نیاد متلک بگه که نقدیون دلواپش هستند از سبزی بازار
از اوضاع داخلی بگذریم. بازار جهانی هم دچار نوسان شده شدید.
اونس این وسط کله پاشده!
شاخص دلار تقویت شد.
کمودیتی ها هم که ناخوش
ولی تقویت دلار با روند درازمدت تر(افزایش تورم جهانی) همسو نیست!
هرچند کوتاه مدت بازارها ریختند.
جالب اینه که ریزش اونس شارپ هست. حدود 8درصد طی کمتر از یک هفته! و بدتر از اون 6درصدش همین دو روز قبل ریخته!
در اشل طلای جهانی این مقدار خیلی زیاده.
تصور میکنم در کوتاه مدت اونس کفش محدوده 1750 حالا با تلورانس 10دلاری باشه. یعنی همین الان کف رویت شده.
اگر این حمایت از دست بره ، اونس 1680 رو هم به راحتی میبینه!
اگر اونس برنگرده از همین قیمتها ، این یعنی اوضاع بازارهای جهانی تغییر بزرگی کرده که در بازار داخل هم میتونه تا حدودی اثرگذار باشه و باید تحلیل جدید داشته باشیم.
سلام
سعی کردیم جز اولین نفرات رای دهنده باشیم و امسال بعنوان کارشناس پروتکل کرونا فقط سعی کردیم حضور مردم را گرامی بداریم و سعی کردم جلوی حداقل بالای ۷۰ درصد مردم ایران در پای صندوق رای خم شوم و سر تعظیم فرود آورم.
این شعور حتما با تعاملات خوب جهانی همراه خواهد شد و صعود شاخص را با ارتباط جهانی ایران با سایر کشورها و دنیا رقم خواهد زد. این جشن مبارکباد
دنیایاقتصاد - اولین نشانههای افزایش نرخ بهره در ایالاتمتحده در حال نمایانشدن است. بعد از مشخصشدن تورم سالانه آمریکا و بالاتر بودن آن نسبت به انتظارات، بازارهای جهانی چشمانتظار موضعگیری فدرال رزرو نسبت به سیاستهای پولی گذشته خود بودند. در جلسات روزهای سهشنبه و چهارشنبه در کمیته بازار باز فدرال رزرو، برنامه افزایش نرخ بهره طی دو سال آینده اعلام شد. نرخ بهره فعلی ایالاتمتحده که از ژانویه ۲۰۲۱، معادل۱/ ۰ و بدون تغییر بود، طبق این برنامه تا سال ۲۰۲۳ طی دو مرحله به ۶/ ۰ خواهد رسید. شاخص دلار در پاسخ به این اتفاق با افزایشی ۵/ ۱ درصدی روبهرو شد، اما در اکثر بازارهای جهانی افزایش عرضه مشاهده شد و تقریبا تمامی آنها پایان هفته خود را قرمز سپری کردند. قیمت طلا روز پنجشنبه مرز ۱۸۰۰ دلاری را از دست داد و بیتکوین نتوانست مرز ۴۰ هزار دلاری را حفظ کند. بهطور کلی با افزایش نرخ بهره، سپردهگذاری در بانکها و نهادهای مالی افزایش مییابد و این موجب حرکت سرمایه از نهادهای تولیدی و بازارها به سمت نهادهای سپردهگذاری و بانکها میشود. این حرکت و خروج سرمایه باعث افزایش عرضه در بازارها میشود
از اوضاع داخلی بگذریم. بازار جهانی هم دچار نوسان شده شدید.
اونس این وسط کله پاشده!
شاخص دلار تقویت شد.
کمودیتی ها هم که ناخوش
ولی تقویت دلار با روند درازمدت تر(افزایش تورم جهانی) همسو نیست!
هرچند کوتاه مدت بازارها ریختند.
جالب اینه که ریزش اونس شارپ هست. حدود 8درصد طی کمتر از یک هفته! و بدتر از اون 6درصدش همین دو روز قبل ریخته!و مس هم تا 7000 میتونه اصلاح بده
در اشل طلای جهانی این مقدار خیلی زیاده.
تصور میکنم در کوتاه مدت اونس کفش محدوده 1750 حالا با تلورانس 10دلاری باشه. یعنی همین الان کف رویت شده.
اگر این حمایت از دست بره ، اونس 1680 رو هم به راحتی میبینه!
اگر اونس برنگرده از همین قیمتها ، این یعنی اوضاع بازارهای جهانی تغییر بزرگی کرده که در بازار داخل هم میتونه تا حدودی اثرگذار باشه و باید تحلیل جدید داشته باشیم.
مهندس جان اونس 1580-1600 را میبینه ریزش ها تازه شروع شده و مس هم تا 7000 اصلاح میکنه
نظر