جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5633

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    درود
    قطعا در این رابطه دو دیدگاه وجود دارد:

1-تقویت قدرت اصول گرایان افراطی در ایران به شکل سنتی به معنی کاهش روابط ایران و غرب هست. با اینکه تصمیم گیر اصلی رهبری است ولی بهرحال دولتها هم اثرگذارهستندو بخصوص در نحوه اجرای تصمیمات نظام اثر گذارند و لذا میتوان گفت: پس احتمال حصول توافق در هر سطحی با آمریکا کاهش یافته است.

2-تقویت اصولگرایان و یک دست شدن قدرت و نظر به اینکه تصمیم گیر نهایی صرفا رهبری است و تصمیم نظام بر حصول توافق است و افتخار آن باید به هسته اصلی قدرت برسد لذا میتوان گفت: احتمال حصول توافق در هر سطحی با آمریکا افزایش یافته است.

هر دو نظرات فوق محتمل است. و ممکن است هرکدام با یک شدت و ضعفی محقق شود. و ما هم نمیدانیم کدام یک محقق میشود.

ولی شخصا معتقدم دومی محتمل تر است. و شانس توافق بیشتر است . ولی معتقدم توافق زمان بر خواهد بود و تا آن موقع موجی از تورم ناگزیر است...

مهم تر اینکه ، نظر من و شما اهمیت کمتری دارد!

موضوع مهمتر اثر یک خبر است نه تفسیری که ما میکنیم.

در حال حاضر اثر خبر ورود رئیسی به قدرت با افزایش قیمت دلار همراه بوده. و این یعنی اینکه بازار در کوتاه مدت ریسک توافق را بالا میداند.(حالا به هر دلیل!)

وقتی بازار چنین باوری دارد من و شما چکاره ایم:D

بازار و تبعیت بی چون وچرا ازش رمز پیروزی است:D

هروقت تصور کنیم بازار داره اشتباه میکنه! معامله گرا حالیشون نیست! بعدن میفهمن که اشتباه کردن! و ...از این قبیل...بعدن متوجه میشیم که این ما بودیم که اشتباه میکردیم!

بازار هیچ وقت اشتباه نمیکنه و همیشه حق با بازار است! حتی اگر روزی نظرش را صددرصد عوض کند!!!

وانگهی وقتی که تمایلات صعودی در بورس را شاهد هستیم، که ما آن را به رئسی نسبت دادیم...ولی اصل خبر که مهم نیست! اثرش مهم است. دلیلش هرچه باشد، مهم این است که اثر صعودی در قیمت دلار و بورس داشته! و مهم هم همینه!
    ایران دیگه اولویت اول امریکا نیست بلکه مهار چین و همین طور روسیه اولویت اول غربه.اگه فروش روزانه دو میلیون بشکه نفت توسط ایران واقعیت داشته باشه عملا سیستم تحریم دیگه اثرگذاری سابق رو نخواهد داشت.ایران در زمان روحانی گام به گام از تعهدات برجامیش کاست و حتی غنی سازی 60درصدی رو شروع کرد.غرب قطعا ابزار کنترلی خودش یعنی برجام رو کنار نخواهد گذاشت.الان هم به نظر چانه زنی های پشت پرده فقط برای بده بستانهای بیشتر ،در حال انجامه،
    الان ظاهرا ایران دنبال اخذ تعهد کتبی از امریکا برای عدم خروج مجدد از برجامه و الا اصل برگشت به برجام و تعهدات مرتبط ،مورد تایید نظام قرار گرفته و بعید به نظر می رسه رییسی بخواد کار خاصی انجام بده

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

خبر بد درباره واکسن‌های کرونا

سازمان جهانی بهداشت:

? واکسن‌های کووید-۱۹ در حال از دست دادن اثربخشی خود در برابر سویه دلتای کرونا هستند.

?سویه «دلتا پلاس» که به دلیل جهش در نوع دلتا یا «B.۱.۶۱۷.۲» شکل گرفته، اولین بار در هند شناسایی شد و یکی از محرک‌های اصلی بروز موج دوم بیماری محسوب می‌شود.

?این سویه از سرعت انتقال بالایی برخوردار است و سازمان جهانی بهداشت از آن به عنوان چهارمین سویه نگران کننده ویروس نام برده است./چندثانیه

نظر

• رگنار
        عضو فعال
        • Feb 2014
        • 390

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        درود
        قطعا در این رابطه دو دیدگاه وجود دارد:
        هر دو نظرات فوق محتمل است. و ممکن است هرکدام با یک شدت و ضعفی محقق شود. و ما هم نمیدانیم کدام محقق می‌شود.
        درود آقا مهدی
        در خصوص خود مطلب شما نظری ندارم، اما بصورت کلی:
        من یه دفتری دارم تجربیات بورسی خودم رو توش می‌نویسم،همیشه میخونم و مجدداً خلاصه میکنم و می نویسم!! بعد اینهمه سال کلا شده ۲۵ صفحه!! و می‌دونم بعد چند سال دیگه به ۱۰ صفحه هم میرسه! یعنی باید اون نوشته ها و ذهن من چکیده تر بشوند.

یکسری تجربیات هست که حقیقتا آدم با خون دل خوردن و با هزینه زیاد بدست میاره، یکی از اونها برای من این بود « شرایط کلان سیاسی و اقتصادی رو ساده تحلیل‌ کن» همین تجربه می‌دونم برای بقیه شاید بی معنی باشه! دنبال تفسیر و تعبیر این نیستم، صرفا راجع به موقعیت جاری،من از قبل هم بار‌ها گفته ام، نگاه ساده از همون روزی که بایدن انتخابات رو برد به ما می‌گفت توافق حکومت با رفقای اوباما حتمی است. همین!!
        حالا میتونیم n تا سناریوی احتمالی با n تا پارامتر مختلف که میتونن منتج به اون سناریوها بشن در نظر بگیرم به هرکدام وزن بدهیم و....
        بقیه رو نمی‌دونم اما من یک عمر اینکار رو کردم و مدتهاست پشیمانم!! اینطور مسایل کلان خیلی‌ ساده و واضح هستن، ما فقط پیچیده میبینیم و اشتباه میکنیم. در واقع اون دید فرموله ای که از علوم تجربی و علوم پایه و رشته های مهندسی داریم رو می‌خواییم به علوم انسانی از جمله سیاست تسری بدیم که جواب نمی‌ده!

این نظر منه، ممکن برای بقیه دقیقا نقطه مقابل بهتر جواب بده اما برای من نه....

سبز باشید
        آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/06/22, 18:25.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

بتا سهم, [22.06.21 17:33]
          احتمال افزایش ۷۰درصدی قیمت لبنیات

سخنگوی انجمن صنایع فرآورده های لبنی:
          هنوز افزایش قیمت شیر خام تایید نشده است.

اگر قیمت مصوب هر کیلو شیر خام ۶۴۰۰ تومان مصوب شود - یعنی از قیمت مصوب قبلی ۴۵۰۰ تومان حدود ۲۰۰۰ تومان بیشتر شود- طبیعتا لبنیات نیز حدود ۷۰ درصد گران خواهد شد./ ایسنا

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

یه سر که به فروشگاه سر بزنید همه چیز داره با شیب ملایم بالا میره
            ربطی هم فعلا به قیمت دلار نداره

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2439

قیمت موادغذایی -میوه -اجاره خانه -خانه ووووووووووووووووووو داردبادلاربالای 50000هزارتومان معامله میشود

مفت ترین چیزدرایران سهام است

دیگرسفره نیست که بخواهدکوچکترشود
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• بورس باز قهار
                عضو فعال
                • May 2020
                • 1979

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                یه سر که به فروشگاه سر بزنید همه چیز داره با شیب ملایم بالا میره
                ربطی هم فعلا به قیمت دلار نداره
                دلیل اینه که روحانی و وزیر صنعت و کشاورزی کلا مملکت رو ول کردند و هیچ چیز مهم نیست و اینم از ایرادات نظام ما هست باید اینها رو دادگاهی کنند به خاطر قصور و صدها چیز دیگه کسی جرات نمیکنه چنین کارهایی کنه
                شرکتها و انجمن ها با رشوه و رایزنی های خاص که به مدیران و وزارا میدهند راحت افزایش نرخ های عجیب و نجومی میگیرن چون نمیدونند دولت جدید ۱ قرون هم بهشون اجازه نخواهد داد .

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3747

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                  دلیل اینه که روحانی و وزیر صنعت و کشاورزی کلا مملکت رو ول کردند و هیچ چیز مهم نیست و اینم از ایرادات نظام ما هست باید اینها رو دادگاهی کنند به خاطر قصور و صدها چیز دیگه کسی جرات نمیکنه چنین کارهایی کنه
                  شرکتها و انجمن ها با رشوه و رایزنی های خاص که به مدیران و وزارا میدهند راحت افزایش نرخ های عجیب و نجومی میگیرن چون نمیدونند دولت جدید ۱ قرون هم بهشون اجازه نخواهد داد .
                  ما فکر می کنیم ول کردن ..اینم ...در ادامه پروژه کلان نظام هست ..امروز در رادیو گفتگو ..میزگردی بود ..دکتر حسینی نامی داشت صحبت می کرد که باید مردم رو منبعد توجیه کرد که نباید از دولت و حاکمیت انتظار داشته باشند برای رفاه و آسایش جامعه هزینه کنه ..بلکه همه جای دنیا جامعه هست که هزینه دولت و حکومت رو تامین می کنه !!این مهم باید در ایران هم اتفاق بیفته ...!!!می گفت اگر در راستای اقتصاد مقاومتی هزینه و فشاری به ملت وارد میشود ملت نباید این رو ریاضت اقتصادی تلقی بکنه ؟؟!!

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2178

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                    خبر بد درباره واکسن‌های کرونا

سازمان جهانی بهداشت:

? واکسن‌های کووید-۱۹ در حال از دست دادن اثربخشی خود در برابر سویه دلتای کرونا هستند.

?سویه «دلتا پلاس» که به دلیل جهش در نوع دلتا یا «B.۱.۶۱۷.۲» شکل گرفته، اولین بار در هند شناسایی شد و یکی از محرک‌های اصلی بروز موج دوم بیماری محسوب می‌شود.

?این سویه از سرعت انتقال بالایی برخوردار است و سازمان جهانی بهداشت از آن به عنوان چهارمین سویه نگران کننده ویروس نام برده است./چندثانیه

اگر با اون جانیانی که یازده سپتامبر را به وجود آوردند برخورد شده بود امروز شاهد ساخت و پخش این ویروسهای عجیب و غریبی که بعضا از زیر یخ های قطب شمال و ... جمع آوری می کنند نبودیم .
                    به نظر می رسد جنایتکاران و افراد مریض در سازمانهای امنیتی دنیا قدرت زیادی به هم زده اند. و مهم تر اینکه مردم به این مسئله مهم اهمیت نمی دهند.

وقت آن رسیده مردم دنیا بیش از این منفعل نباشند و دستجمعی در خصوص شناسایی و مجازات عاملان این جنایات ورود کنند.
                    آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/06/22, 23:19.

نظر

• فرهنگ سازان
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 692

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      اون قضیه انرژی ۳ و بازار یادتون هست ؟؟؟/:.rolleyessmileyani/.:biggrinsmiley.:/
                      بله بله کاملا ، و دقیق و درست هم بود.

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                      درود

یادم نرفته ها. الوعده وفا !

امروز فردا انرژی3 با احتمال ریاد برگشت میزنه ...
                      آخرین ویرایش توسط فرهنگ سازان؛ 2021/06/22, 23:32.

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1709

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                        بله بله کاملا ، و دقیق و درست هم بود.

یکی از بهترین معاملات بورسی من خرید انرژی ۱۰۰۰تومنی با ۹۰ درصد پرتفو و فروش اون تو ۴۱۰۰۰بود
                        تو این ۱۰۰۰روز سهامداری شناخت خوبی ازش دارم
                        ۱۰۰۰تا یادگاری نگه داشتم

نظر

• liveparsi
                          عضو عادی
                          • Dec 2014
                          • 223

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                          درود آقا مهدی
                          در خصوص خود مطلب شما نظری ندارم، اما بصورت کلی:
                          من یه دفتری دارم تجربیات بورسی خودم رو توش می‌نویسم،همیشه میخونم و مجدداً خلاصه میکنم و می نویسم!! بعد اینهمه سال کلا شده ۲۵ صفحه!! و می‌دونم بعد چند سال دیگه به ۱۰ صفحه هم میرسه! یعنی باید اون نوشته ها و ذهن من چکیده تر بشوند.

یکسری تجربیات هست که حقیقتا آدم با خون دل خوردن و با هزینه زیاد بدست میاره، یکی از اونها برای من این بود « شرایط کلان سیاسی و اقتصادی رو ساده تحلیل‌ کن» همین تجربه می‌دونم برای بقیه شاید بی معنی باشه! دنبال تفسیر و تعبیر این نیستم، صرفا راجع به موقعیت جاری،من از قبل هم بار‌ها گفته ام، نگاه ساده از همون روزی که بایدن انتخابات رو برد به ما می‌گفت توافق حکومت با رفقای اوباما حتمی است. همین!!
                          حالا میتونیم n تا سناریوی احتمالی با n تا پارامتر مختلف که میتونن منتج به اون سناریوها بشن در نظر بگیرم به هرکدام وزن بدهیم و....
                          بقیه رو نمی‌دونم اما من یک عمر اینکار رو کردم و مدتهاست پشیمانم!! اینطور مسایل کلان خیلی‌ ساده و واضح هستن، ما فقط پیچیده میبینیم و اشتباه میکنیم. در واقع اون دید فرموله ای که از علوم تجربی و علوم پایه و رشته های مهندسی داریم رو می‌خواییم به علوم انسانی از جمله سیاست تسری بدیم که جواب نمی‌ده!

این نظر منه، ممکن برای بقیه دقیقا نقطه مقابل بهتر جواب بده اما برای من نه....

سبز باشید
                          دوست عزیز آیا امکانش هست که مطالب دفترتون را برای ما هم به اشتراک بذارید؟

نظر

• tazevared5
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 191

بعد از حذف کردن پست ها و صفحات اینستاگرمی توییتری و فیسبوک مربوط به جمهوری اسلامی در اقدامی هماهنگ پورتال های سایتهای ایرانی پرس تی وی و العالم نیز مسدود گردید مدعیان دروغین حقوق بشر و آزادی بیان خشم اونها مربوط به جنگ غزه هست که با اطلاع رسانی های به موقع شاهد تظاهرات گسترده علیه رژیم صهیونیستی در جریان نبرد غزه بودند

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3083

هر کی اینکار رو کرده دستش درد نکنه

هم برای ایران و هم برای هر کشوری که تروریست رو تربیت و تشویق و حمایت مالی میکنه

باید همچین کاری بکنند

مسدود کردن سایتها هم هیچ ربطی به غزه نداشته برداشت شما این بوده.

اکثر کانالها و شبکه های مجازی اطلاع رسانی میکردند

چرا اونها رو نبستن؟
                              .

نظر

• Auschwitz
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 443

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
                                بعد از حذف کردن پست ها و صفحات اینستاگرمی توییتری و فیسبوک مربوط به جمهوری اسلامی در اقدامی هماهنگ پورتال های سایتهای ایرانی پرس تی وی و العالم نیز مسدود گردید مدعیان دروغین حقوق بشر و آزادی بیان خشم اونها مربوط به جنگ غزه هست که با اطلاع رسانی های به موقع شاهد تظاهرات گسترده علیه رژیم صهیونیستی در جریان نبرد غزه بودند
                                متاسفانه آمریکای همه چیز خوار دنیا و جهان اسلام را به صخره( املای دویچلاندی) گرفته. ذلم را از هد گزرانده . این شالله دوکتور حصن اباسی خودش ی طوطر و فیصبوغ عربی بزند تا مغاماط رده بالا به جای ایمکاناط امریکای زالم از پلطفورمحای وتنی بحره ببرن.

نظر

در حال کار...
                                X