جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رگنار
    عضو فعال
    • Feb 2014
    • 390

پاسخ : جــــو بــــازار

عرض ادب
    در خصوص اینکه بازار چه می‌شود:
    ۱. مهم نیست، یعنی برای خیلی ها تا آخر عمر مهمه که فردا چی میشه و استرس ش رو دارن.‌برای عده بسیار قلیلی خیر.
    این نکته ای که میگم بدون ادعا شاید چند سال برخی از دوستان رو جلو بندازه! از trailing stop loss استفاده کنید. مثلاً حد ضررتون رو هر روز بیارید پشت آخرین کندل روزانه و با روند برید جلو. جزییات و انواع روشها رو سرچ کنید و تست کنید و....
    ۲. فرقی نداره چی بشه اما نظر من اینه که این رشد اخیر بازار اصلاح خواهد کرد و مجدد صف فروش ها رو خواهیم دید، برای شروع اصلاح باید نشانه ها رو دنبال کرد، مثلاً واگرایی در تایم پایین شاخص و سهام اصلی بازار، افت حجم معاملات و ورود پول حقیقی و....
    اما اینبار اصلاح خفیف تری داریم و در بسیاری از سهام و خود شاخص کف‌ها شناسایی شدن و پایین تر نمی‌ریم. مثلاً من مشخصا قبلاً گفتم که فولاد زیر ۹۰۰ و خودرو زیر ۱۶۰ دیگه نمیرن.
    ۳. برجام اوکی میشه، درآمد دولت بیشتر میشه دلار تا آخر امسال زیر ۳۰ و تا آخر سال بعد زیر ۳۳ خواهد بود.
    غیر از شماره یک که بیشتر از هر مقدسی بهش اعتقاد دارم ، دو مورد دیگه حدس الکی بود./.:biggrinsmiley.:/

سبز باشید

نظر

• Hssn_mohammadi
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 220

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
      مثلاً حد ضررتون رو هر روز بیارید پشت آخرین کندل روزانه و با روند برید جلو.
      سلام
      بی زحمت می شه بیشتر توضیح بدید.
      یعنی مثلا ۵ درصد زیر قیمت اخرین معامله روز رو حد ضرر بزاریم و حد ضرر رو هم برای قیمت لحظه ای در نظر بگیریم؟

نظر

• رگنار
        عضو فعال
        • Feb 2014
        • 390

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
        سلام
        بی زحمت می شه بیشتر توضیح بدید.
        یعنی مثلا ۵ درصد زیر قیمت اخرین معامله روز رو حد ضرر بزاریم و حد ضرر رو هم برای قیمت لحظه ای در نظر بگیریم؟
        درود
        ده ها روش وجود داره، مثلاً حد ضررتون رو با موینگ ها بالا بیارید، یا از اندیکاتور خاصی استفاده کنید، یا حد ضررتون رو یه مقدار بزارید زیر کندل روزانه دیروز، یا بجای در نظر گرفتن کندل روزانه، سطوح حمایت مقاومت رو در نظر بگیرید و اونجا سنگر بگیرید!
        مثلاً میشه اگر تبدیل سطحی اتفاق افتاده و در حال پولبک به آن مقاومت هستیم حد ضرر رو پایین تر از مقاومتی که حمایت شده گذاشت، و وقتی روند صعودی قوی داشتیم که قیمت از موینگها فاصله گرفت آنگاه پشت کندل سنگر گرفت و....
        به هیچ وجه قیمت‌های لحظه ای ملاک نیستند. صرفا قیمت کلوز ملاک هست، یعنی تصمیم به فروش فقط در اواخر بازار اتفاق می‌افته، و حتی میشه موکول بشه به روز بعد.
        هر شخصی باید روش مناسب با شخصیت خودش رو پیدا کنه، و البته روش مناسب اون سهم رو، این نکات فقط تجربی بدست میاد! مثلاً من اگر ده سال راجع به رانندگی بخونم شوماخر نمی‌شم، یا با خواندن کتاب آموزش بسکتبال نمیشه تو mba بازی کرد. واقعیت اینه که بدست آوردن استراتژی معاملاتی دقیقا همینطوری هست و تجربیه!!

پ ن : پیش فرض روش تریلینگ استاپ نقدشوندگی بالاست. بدون نقدشوندگی سهام این روشها قابل استفاده نیستند.

سبز باشید

نظر

• eco777
          عضو فعال
          • Sep 2014
          • 677

برای نخستین بار از هشتم تیرماه، نسبت P/S برای شرکت‌های تولیدی در صفحه مربوط به هر شرکت در سایت TSETMC قرار داده شده است.

entekhab.ir/002cjE

نظر

• Hssn_mohammadi
            عضو عادی
            • Sep 2020
            • 220

سلام جناب رگنار و خیلی ممنون. بسیار مفید بود

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

[ Photo ]
              #فولاد #ایران
              روند تغییر قیمت شمش فولاد در بورس کالای ایران در مقایسه با CIS و شرق آسیا ... با نرخهای دلار #نیما و #آزاد

#کامودیتی قیمتهای #بورس_کالا با فرض دلار آزاد ... در محدوده 527$ بوده که اختلاف بالای 15% با نرخ #نیما داشته و این موضوع بعنوان یک رانت، محرک تقاضای خرید از بورس و فروش آزاد شمش و یا صادرات آن (محصول مرتبط فولادی) است

قیمتهای بورس کالا بسته به محاسبات نوع دلار، اختلافی حدود 26$ الی 108$ با فوب ایران داشته و به منظور شفاف سازی و ثبات بازار فولاد، لازم است #بانک_مرکزی هرچه سریعتر اختلاف قیمت #نیما و بازار آزاد را به حداقل برساند

@Commodities
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• ordeal
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 608

دیروز برقمون رفت اما جایی دعوت بودیم با خودم گفتم که تا برگردیم برق ها امده به خیال خودم قسر در رفتم تا رسیدیم خونه میزبان برقا رفت 9.30 تا 11.30 شب؛ شام و تو تاریکی خوردیم اما واقعا تحملش سخت بود بویژه که خیلی هم گرمم بود... به میزبان که مدام غر میزد گفتم حاضری ماهانه 300 هزار تومان بدی که برق نره گفت اره بخدا پولی نیست که ... گفتم قبض برق چقدر میاد واستون گفت 30 هزار تومان ... تازه اول قطعی برق... تا خودمون به زبون بگیم گرونش کنید
                اول دفتر به نام ایزد دانا
                صانع پروردگار حی توانا

نظر

• QARTAL
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 544

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                  دیروز برقمون رفت اما جایی دعوت بودیم با خودم گفتم که تا برگردیم برق ها امده به خیال خودم قسر در رفتم تا رسیدیم خونه میزبان برقا رفت 9.30 تا 11.30 شب؛ شام و تو تاریکی خوردیم اما واقعا تحملش سخت بود بویژه که خیلی هم گرمم بود... به میزبان که مدام غر میزد گفتم حاضری ماهانه 300 هزار تومان بدی که برق نره گفت اره بخدا پولی نیست که ... گفتم قبض برق چقدر میاد واستون گفت 30 هزار تومان ... تازه اول قطعی برق... تا خودمون به زبون بگیم گرونش کنید
                  خوش بحالتون
                  کاش ما هم همین درد را داشتیم تا با جان و دل تحملش کنیم
                  الان 5 روزه آب منطقه مان قطع هست بخاطر کم ابی و پوسیدگی لوله ها.کارمون شده آب آوردن با گالن برای شستشوی قابلمه و استفاده در توالت.حمام و چرت و پرتهای دیگه بی خیال

آینده کشور را با ونزوئلا و کره شمالی نسبت دادند اما فکر کنم چیزی در مایه های افغانستان خواهیم شد

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

محمد مخبر رئیس فعلی ستاد اجرایی فرمان امام به عنوان معاون اول رئیسی انتخاب شده است.

نظر

• سعید سعیدی
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 248

سلام
                      مسئله کم آبی، یا بهتر بگم ورشکستگی آبی در ایران خیلی جدی هست. به نحوی که اگه اقدامات سریع و جدی در اینخصوص انجام نشه بزودی ادامه زندگی در بخش وسیعی از ایران امکان پذیر نخواهد بود. بواسطه از بین رفتن درصد زیادی از منابع آبهای زیرزمینی، این اقدامات شامل تعطیلی واحدهای صنعتی در مناطقی مرکزی ایران هست. واحدهای پتروشیمی، فلزی و معدنی. که بخش زیادی از اونها بورسی هم هستند. در غیر اینصورت مشکل آب که در مناطقی کاملا زندگی رو تحت شعاع قرار داده به مناطق دیگه هم میرسه.

طبق آماری که هست، گفته میشه بیش از 665 هزار حلقه چاه در ایران حفر شده. تعداد زیادی از این چاهها، خصوصی هم هستن. در حالیکه قبلا استفاده از آب بصورت اشتراکی، بیشتر در ایران رایج بود.
                      رژیم هم از ابتدایی که در سال 57 به روی کار اومد با شعار خودکفایی در همه بخشها، بویژه کشاورزی و بخصوص گندم اوضاع رو به این مرحله رسوند. با اینکه الان به طور کامل به ورشکستگی آبی رسیدیم هنوز هم دست از این شعار خودکفایی در تولید گندم ور نداشتن و کماکان در برنامه ها و صحبت هاشون هست. مجموعه های زیاد و قدرتمندی هستن که به بیت وابسته هستن و یا به ارکان دیگه قدرت وصل هستن و در زمینه کشاورزی بواسطه شرکتهای متعددی که دارن سرمایه گذاری کردن و لذا خواهان این برنامه ها در بخش کشاورزی هستن که باعث این مشکل شدن. یعنی در واقع سیاستها و برنامه هایی که اوضاع رو به این مرحله روسونده مربوط میشه به ارکان قدرت و منافع اونها.
                      مشکل در این زمینه بسیار زیاده، در حالیکه به نظر میرسه رژیم به هیچ وحه قصد تغییر رویه هایی که ایران رو به اینحا رسونده نداره.

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

مرگ مشکوک دو فرمانده اسرائیلی و آمریکایی در یک هفته اخیر

فرمانده اسکادران تعمیرات سنگین نیروی هوایی آمریکا در پایگاه هوایی العدید قطر و فرمانده یکی از تیپ های پیاده ارتش اسرائیل در یک هفته اخیر کشته شده اند.

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

تحریم های کوبا:

سال گذشته مجمع عمومی سازمان ملل، برای بیست و نهمین سال متوالی ، قطعنامه ای را تصویب کرد که خواستار پایان محاصره اقتصادی اعمال شده توسط دولت آمریکا علیه کوبا شده است. در مجموع 184 کشور غیر از آمریکا و اسرائیل به این قطعنامه رأی مثبت دادند.

محاصره اقتصادی بیش از شش دهه کوبا، شاید یکی از شدیدترین و طولانی ترین سیستم تحریم های یک جانبه است که تاکنون علیه یک کشور اعمال شده است.

مقامات آمریکا سعی کرده اند علت اصلی مشکلات اقتصادی کوبا را به ناکارآمدی سیستم دولت کوبا و نه تحریم مربوط نمایند.

بر اساس آمار خسارت کوبا ناشی از این محاصره اقتصادی در یکسال منتهی به 2020 بیش از 9 میلیارد دلار و به طور متوسط ماهیانه بیش از ​400 میلیون دلار بوده است.

مجموع خسارات مالی به کوبا ناشی از این تحریم ها در شش دهه اخیر به تریلیون ها دلار می‌رسد.

بدون محاصره اقتصادی، کوبا طی دهه گذشته به طور متوسط ​​می‌توانسته سالانه 10 درصد رشد اقتصادی داشته باشد. . خسارت انسانی ناشی از محاصره قابل اندازه گیری نیست.

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

عطاالله مهاجرانی:

ژنرال جیمز ویلیس فرمانده آمریکایی نیروهای ویژه اسب سرخ، که در عملیات شهادت قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس نقش موثر داشت، شنبه در پایگاه هوایی العدید در قطر، به تعبیر پنتاگون در حادثه ای غیر رزمی کشته شد.

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3751

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                              سلام
                              مسئله کم آبی، یا بهتر بگم ورشکستگی آبی در ایران خیلی جدی هست. به نحوی که اگه اقدامات سریع و جدی در اینخصوص انجام نشه بزودی ادامه زندگی در بخش وسیعی از ایران امکان پذیر نخواهد بود. بواسطه از بین رفتن درصد زیادی از منابع آبهای زیرزمینی، این اقدامات شامل تعطیلی واحدهای صنعتی در مناطقی مرکزی ایران هست. واحدهای پتروشیمی، فلزی و معدنی. که بخش زیادی از اونها بورسی هم هستند. در غیر اینصورت مشکل آب که در مناطقی کاملا زندگی رو تحت شعاع قرار داده به مناطق دیگه هم میرسه.

طبق آماری که هست، گفته میشه بیش از 665 هزار حلقه چاه در ایران حفر شده. تعداد زیادی از این چاهها، خصوصی هم هستن. در حالیکه قبلا استفاده از آب بصورت اشتراکی، بیشتر در ایران رایج بود.
                              رژیم هم از ابتدایی که در سال 57 به روی کار اومد با شعار خودکفایی در همه بخشها، بویژه کشاورزی و بخصوص گندم اوضاع رو به این مرحله رسوند. با اینکه الان به طور کامل به ورشکستگی آبی رسیدیم هنوز هم دست از این شعار خودکفایی در تولید گندم ور نداشتن و کماکان در برنامه ها و صحبت هاشون هست. مجموعه های زیاد و قدرتمندی هستن که به بیت وابسته هستن و یا به ارکان دیگه قدرت وصل هستن و در زمینه کشاورزی بواسطه شرکتهای متعددی که دارن سرمایه گذاری کردن و لذا خواهان این برنامه ها در بخش کشاورزی هستن که باعث این مشکل شدن. یعنی در واقع سیاستها و برنامه هایی که اوضاع رو به این مرحله روسونده مربوط میشه به ارکان قدرت و منافع اونها.
                              مشکل در این زمینه بسیار زیاده، در حالیکه به نظر میرسه رژیم به هیچ وحه قصد تغییر رویه هایی که ایران رو به اینحا رسونده نداره.
                              ...در توضیح سطر آخر...نظام ..همیشه ...تصمیمات غلط و سیاست های نادرستش رو با سیاست ها و تصمیمات غلط دیگری جایگزین کرده ...اون هم‌زمانی که مجبور بشه ...وگرنه در حالت عادی ..نظام‌..تمایل و اهمیتی به ارزیابی و قضاوت سیاست هاش نمیده

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

✅ونزوئلا 6 صفر ديگر را از پول ملی خود را برمی‌دارد / حذف 14 صفر از بولیوار در 13 سال

بانک مرکزی ونزوئلا به دنبال شکست در حل مشکل تورم فراگیر در این کشور با چاپ اسکناس‌های بزرگتر، تصمیم گرفته 6 صفر از واحد پول بولیوار را از ابتدای ماه اوت بردارد.

نظر

در حال کار...
                                X