جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2440

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
    خساپا شاخص رو بسمت پایین میکشه
    سلام کاش خودروراهم بازمیکردندتکلیف شان روشن میشد
    سلامت باشید
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• BEHESHT
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 299

به نظر دوستان گروه بعدی برا شاخص سازی کدامند؟

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        این مصادف میشه با تحلیف الرئیس الرئیسی

دمت گرم،

یاد الرئیس محمود نجات، و حقائب تزن عشرین کیلو غراما، افتادم
        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• اشکان2010
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 684

ارزش بازار بیمه پاسارگاد(بپاس) باقیمت صف خریدکنونیش 119000 میلیارد تومان!!!؟؟؟

بسیاربیشتر از ارزش بازار بانکها و خودروسازان و ....

بورس که نیست دیوونه خونه است!!!

نظر

• بیت کوین
            عضو عادی
            • Jan 2018
            • 238

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
            به نظر وضعیت فعلی بازار یک مقدار تحت تاثیر اعتراضات قرار گرفته

اگر علت دیگری میدانید ممنون میشم بیان کنید.

حواست به اندیکاتور چاخان شارلاتان باشه === اگه یهوی غیبش زد یعنی باید نقد شد

نظر

• سهامدار خرد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 2323

در اصل توسط QARTAL پست شده است View Post
              نمیدونم چرا این ارزشی و لرزشی ها اینقدر خنگ و بی سواد تشریف دارند!!!!!!!1
              یارو مجوز داره میفهمی؟
              در ثانی مگه من مثل شماها آدم فروش هستم.نان این جایزه ها از گلوی امثال تو پایین میره
              با مجوز وبی مجوز الان باید تعطیل باشند خنگ جان
              ضمننا من ارزشی لرزشی بیلمیرم
              درثانی این آدم فروشی نیست کمک به هموطنت هست که تو تابستون تو خوزستان وجاهای گرم دیگه برقشون قطع میشه
              اصولا شما معنی کمک به هموطن رو درک میکنی خنگ جان

نظر

• eco777
                عضو فعال
                • Sep 2014
                • 678

بنظر من بازار با توجه به گمانه زنی هایی که در خصوص تیم اقتصادی رئیسی میشه ، داره محتاط تر عمل میکنه .
                بعید میدونم امثال نیکزاد کاری جز ضربه زدن به اقتصاد بلد باشند .

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

درود
                  میتوان حدس زد، ریسک اعتراضات (بخصوص شروعش از دیروز در تهران و کرج که قاعدتا از اهمیت بالایی برخوردار است) بورس را تحت تاثیر قرار داده است.

بخصوص ریزش سنگین شاخص هم وزن این گمانه زنی را تقویت میکند. چرا که نشانگر مشارکت تعداد بالایی از معامله گران خرد است

هرچند گمانه زنی های اینچنینی برای دلایل ریزش بازار از دقت بالایی برخوردار نیست.

شاید پیگیری رخدادها تا آخر هفته ، وضعیت را بهتر نشان دهد.
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                    درود
                    میتوان حدس زد، ریسک اعتراضات (بخصوص شروعش از دیروز در تهران و کرج که قاعدتا از اهمیت بالایی برخوردار است) بورس را تحت تاثیر قرار داده است.

بخصوص ریزش سنگین شاخص هم وزن این گمانه زنی را تقویت میکند. چرا که نشانگر مشارکت تعداد بالایی از معامله گران خرد است

هرچند گمانه زنی های اینچنینی برای دلایل ریزش بازار از دقت بالایی برخوردار نیست.

شاید پیگیری رخدادها تا آخر هفته ، وضعیت را بهتر نشان دهد.

-rd

نظر

• "Midas"
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 2483

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      درودمیتوان حدس زد، ریسک اعتراضات (بخصوص شروعش از دیروز در تهران و کرج که قاعدتا از اهمیت بالایی برخوردار است) بورس را تحت تاثیر قرار داده است.بخصوص ریزش سنگین شاخص هم وزن این گمانه زنی را تقویت میکند. چرا که نشانگر مشارکت تعداد بالایی از معامله گران خرد استهرچند گمانه زنی های اینچنینی برای دلایل ریزش بازار از دقت بالایی برخوردار نیست. شاید پیگیری رخدادها تا آخر هفته ، وضعیت را بهتر نشان دهد.

سلام،

یکی از حالاتی که بر خلاف نظریه شما، دلار و شاخص می توانند همراستا نباشند،

البته اگر ریسک اعتراضات بالا برود برای مدتی محدودی هم که شده انتظار دارم دست به شاخص سازی بزنند ..
                      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

وسخوز و وسکرمان را حقوقی تا این لحظه هرکدام ۲۰۰ میلیون بزخری کرد

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                          سلام،

البته اگر ریسک اعتراضات بالا برود برای مدتی محدودی هم که شده انتظار دارم دست به شاخص سازی بزنند ..

بله! حق با شماست
                          والا خدمت رفقا عارضم که...

تحلیلگرای دنیا نهایت چهار تا آمار بیکاری و تراز تجاری و... در نظر میگیرن اسمش رو هم میزارن تحلیل بنیادی، کمرشون هم رگ به رگ میشه تازه:D

حالا ما!
                          وقوع انقلاب تا آخر هفته! به همراه درصد احتمال خشکیدن آنی! همه دریاچه ها و چشمه های کشور تا آخر سال رو هم در نظر بگیریم!!!!

بازم به خودمون که میایم میبینیم که ای داد و بیداد! احتمال سوراخ شدن کف دریای خزر از یک طرف و ته کشیدن نصف اقیانوس هند از سمت خلیج فارس! اصلا حواسمون نبوده در نظر بگیریم:D

تازه اونهایی که خیلی زرنگ بودن اینها رو در نظر گرفتن... بازم رودست میخورن و خورده شدن کوه دماوند به همراه بخشهای وسیعی از سنگهای رشته کوه البرز توسط مدیران مملکت قبل از وقوع آتشفشانهای قریب الوقوع از دستشون در میره :D

میگی چکار کنیم دیگه:D
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

✍️ انتقاد #عبدالناصر_همتی از وضعیت اقتصادی کشور!

? قصد نداشتم تا پایان دولت دوازدهم نقدی بر سیاست‌های اقتصادی دولت مستقر داشته باشم، ولی نگرانی از تأثیر عمیق برخی بی‌عملی‌ها که احتمالا به دلیل عدم وجود انگیزه کافی و وجود برخی ناهماهنگی‌ها در تیم اقتصادی فعلی حادث شده و تبعات ناگوار آن بر معیشت مردم و آینده اقتصاد کشور، ناگزیرم نکاتی را تذکر بدهم. این نکات را البته پیش از این به نوعی به صورت خصوصی به دولت‌مردان مستقر تذکر داده‌ام اما به دلیل عدم مشاهده تغییر در رویه تصمیمات اقتصادی، به صورت عمومی آن‌ها را منتشر می‌کنم، تا شاید مؤثر افتد و گرهی از زندگی مردم بگشاید:

? روند انتشار پول پرقدرت در ۴ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ بسیار نگران‌کننده است و اگر سریعا تغییر نکند، تبعات بزرگی خواهد داشت. دلیل این رشد، عمدتاً استقراض بی‌رویه دولت از بانک مرکزی در قالب تنخواه‌هایی است که چشم‌اندازی برای تسویه آن‌ها وجود ندارد. در اواخر سال ۱۳۹۹ نیز تأکید کردم که منابع بودجه ۱۴۰۰ غیرواقعی است و کسری زیادی دارد و تأمین افزایش حدود ۱۰۰ درصدی هزینه‌های بودجه ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل امکان‌پذیر نیست. اما چرا مجلس و دولت در خصوص کنترل هزینه‌های بودجه اقدام نکردند، بحث جداگانه‌ای است
                            --------------
                            راستی دولت این تنخواه ها رو از کی گرفته از حودت اقای همتی یا از خرزو خان !؟!؟

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2440

مهم/ خروجی جلسه کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید با حضور نمایندگان وزارت صمت و بورس کالا:

1️⃣۱۰۰ درصد عرضه سیمان در بورس کالا انجام شود
                              2️⃣ ظرف ۴۸ ساعت شرکت‌های باقی در بورس کالا پذیرش شود
                              3️⃣قطعی برق مهم‌ترین دلیل کاهش تولید سیمان و افزایش قیمت نامتعارف آن در هفته اخیر بوده است
                              4️⃣برق کارخانه‌های تولید سیمان حداکثر ۳۰ درصد دیماند کاهش یابد
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• رگنار
                                عضو فعال
                                • Feb 2014
                                • 390

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                                سلام،

درود

درست می فرمایید.
                                ماهیت و تاثیرات انواع ریسک ها متفاوت است.
                                در ریسکهای صرفا اقتصادی یعنی وقتی شرایط سیاسی، نظامی آرام است ولی شرایط اقتصاد ریسکی-تورمی است، در این حالت دلار و سهام همگرا هستند و با هم بالا می روند.
                                اما در صورت وجود ریسکهای سیاسی، نظامی شرایط فرق داره، در این حالت دلار رشد میکنه اما نا امنی موجود باعث افت قیمت سهام و ملک میشه.

من برخی اوقات به آخرهای بازی فکر میکنم. مثلا پارسال همیشه به اینکه انتهای رشد بازار و ایتدای ریزش چکارها کنم و البته موفق نشدم. برخی اوقات هم به نظام سیاسی موجود در یران هم همینطور نگاه مکینم. یعنی فکر میکنم انواع حالتهای سقوط چطوری هست. مثلا اولش چی بخری آخرش چی بخری و.../:.yead.:/
                                بجای مطالب روزمره بشینید بهش فکر بکنید جالب میشه. مثلا اوضاع خراب میشه و سهام سقوط میکنن بعدش سهام گردشگری و هتلو .. رو ارزون بخری و نظام سیاسی درستی برقرار بشه و قشنگ 20 برابر میشه قیمت سهام، تازه ارزش ریال هم چند برابر میشه

نظر

در حال کار...
                                X