کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ظاهراً این نسل جدید بدون آب و بدون آزادی میتونه زندگی کنند ولی بدون اینترنت هرگز
این طرح اگر هم به تصویب قطعی و عملیاتی برسه قطعا به اذن الله در برابر نبوغ ایرانی ها در ابداع مسیر های حدید و فرعی شکست میخوره...
آبان98 که نت ها و تلگرام قطع شده بود و هیچ فیلتر شکن و پروکسی تقریبا جواب نمیداد از طریق یکی از دوستانم یک نرم افزاری به دستم رسید که به تلگرام و... دسترسی راحت و بدون قطعی داشتم!
این نرم افزار در طی مدت کوتاهی طراحی شده بود و اگر نوع بستن و محدود سازی طرح صیانت همون مدل مسدود سازی ابان 98باشه میشه امیدوار بود که حضرات تودهنی محکمی بخورن...
درود
میتوان حدس زد، ریسک اعتراضات (بخصوص شروعش از دیروز در تهران و کرج که قاعدتا از اهمیت بالایی برخوردار است) بورس را تحت تاثیر قرار داده است.
بخصوص ریزش سنگین شاخص هم وزن این گمانه زنی را تقویت میکند. چرا که نشانگر مشارکت تعداد بالایی از معامله گران خرد است
هرچند گمانه زنی های اینچنینی برای دلایل ریزش بازار از دقت بالایی برخوردار نیست.
شاید پیگیری رخدادها تا آخر هفته ، وضعیت را بهتر نشان دهد.
درود
تقریبا پیشبینی این مخلص! مبنی بر شروع یک روند صعودی میان مدتی (که میتواند به روند قوی موج صعودی درازمدت ) تبدیل شود ، رخ داده است.
از تقریبا یک ماه و نیم قبل معاملات خودم مبتنی بر این تحلیل بوده خدا را شکر:D
در ارتباط با عدم هم سویی قیمت دلار با بورس در شرایط اعتراضی و نا امنی! (به مصداق احتمالیه این چند روز اعتراضات) که دوستان هم اشاره کردند. به نظرم جای نگرانی ندارد!!
بارها عرض کرده ام که قرار نیست نعل به نعل دلار و بورس همسو باشند.
هرچند به باور من! افزایش قیمت دلار تحت هر شرایطی یعنی تورم! و تورم در نهایت اثرش بر روی بورس خواهد آمد! ولو اینکه مدتی ناامنی مانع رشد بورس شود.
گیرم انقلاب هم بشه اثرش کوتاه مدت هست در عمر بورس!
هرچند که اصلا ما در شرایط ناامنی آنچنانی هم نیستیم:D حتی اگر باشیم هم اثرش زودگذر است. ولی تورم مملکت متغیر واقعی تر و جدی تری است! که لاجرم بر بورس و همه کالاها باید اثرش را بگذارد.
در کل در این اعتراضات دو هفته ای هرچند یکی دو روز بازار منفی شد ولی دقیق نگاه کنیم بورس آنقدرها هم اعتراضات را به کتفش نگرفت و روزهای مذکور بیشتر مثبت بود.
منتهی امروز اتفاق مهم تری افتاد
دست کم امروز بعد از سخنان حضرت رهبر دلار رفت بالای مقاومت 25200
صعود دلار به دلیل اعتراضات نیست ، شاخصه افزایش انتظارات تورمی است.
امروز شروع معاملات 25300 و پایان معاملات فردایی دلار 25800بوده. و این دو عدد دقیقا! مینیمم و ماکزیمم روزانه هستند:D
صعود شارپ دلار مشهود است .
پس دلیل اصی این است که جناب دلار به حرفهای حضرت رهبر که همان سیاست رئیسی است لبیک گفت! و دو روزه بالای هزار گذاشته روش!
بنابراین به نظرم هفته آتی کفه صعود بورس بسیار میچربد.
از طرف دیگه کاهش نرخ بازده اوراق هم نشانه دیگری بر وزیدن تورم بر تنور بورس است. امروز دیگه اینقد اوراق رو خوب خریدن که من کلهم نقد شدم:D
در تحلیلهای اوایل سال چندین بار اشاره کردم که تابستان داغ خواهیم داشت!
:D
تابستان فصل مورد علاقه مخلص است!
هرچند هنوز شک و تردید کم نیست ولی به نظرم سهامداری و پوزیشن خرید برنده اوضاع فعلی است:D
مانا باشید.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
این داستان رو جدی نگیرید. هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
این طرح توسط چندتا دلال وارد موضوع شده که منافع شخصی خودشون رو به همه چیز ارجح میدونن
پشت بندش هم مثل همیشه دو تا اسم میارن که بگن تصمیم نظام بوده و اینها
در غیاب رئیس مجلس و همچنین در دوره گذار از دولت قدیم به جدید ، خواسته اند از این فرصت استفاده کنند و از این نمد کلاهی ببافند برای خودشون.
پشت اپلیکیشن روبینو و مشابه های اون کیا ذینفع هستن ؟؟
یک سوی قضیه هم میتواند فشار باشد بر رئیسی بخاطر آنکه از جبهه پایداری افرادی که مدنظرشان بوده را نگذاشته در چیدمان کابینه.
وگرنه موضوعی با این حساسی مگر میشود بدون هماهنگی با دولت مستقر آن را تصویب و بعد اجرا کرد؟
دوست عزیز نباید زیاد هم ناامید بود مگر میخواهند قانون اساسی را تغییر دهند که نشود؟؟!! قطعا سهامداران اگر هماهنگ باشند خواهند توانست شاخص فعلی را بردارند و شاخص قیمت واقعی بجای این شاخص کل قرار دهند
موضوع دامنه نامتقارن این نظر شما بوده و قطعا محترم هست اما نظر بنده و واقعیتی که در بازار بود با نظر شما فرق اساسی دارد
دامنه نامتقارن توانست باعث حفظ ته مانده سرمایه افرادی زیادی شود که اگر این قفل شدن معاملات نبود شاخص راحت تا 600هزار پایین میرفت و سود جویان سرمایه مردم را چپاول بیشتری میکردند
افرادی که نقد بودند و قصد خرید در شاخص زیر یک میلیون و 600هزار داشتند زیاد حرص این موضوع خوردند و جوسازی میکردند اما واقعیتی که اتفاق افتاد اگر بازار نقد شوندگیش را از دست داد اما باز حفظ سرمایه برای افراد زیادی رقم خورد
ما دوتا اهرم در تحلیل داریم یکی قیمت یکی زمان خرید زمان انجام شد با هزینه عدم نقد شوندگی که ارزشش رو داشت
گذشت زمان همیشه بنفع صعود قیمت هست در همه جهان بخصوص در ایران بخاطر ساختار تورمی ان باعث شد که قیمت محافظت بیشتری شود همه افراد قدیمی میدانستند که بازار بلاخره برمیگردد اما افراد تازه وارد فکر میکردند قیمت صفر میشود وبا هرقیمتی حاضر بفروش بودند
دامنه نوسان هم بزودی به 6درصد میرسد که نقد شوندگی بازار عالیتر خواهد شد
جناب محمد عزیز میفرمایید که دامنه نامتقارن باعث حفظ سرمایه سهامداران شده است
مثالی میزنم تا موضوع روشنتر بشه
بنده سهامدار یکی از این سهمهای قفل شده هستم
این سهم از 2790 قفل صف فروش شد تا روز بازگشایی یا باز شدن گره.
دفعه اول در قیمت 1800 تومن بیش از 650 هزار حجم خورد اما ناظر ..... قبول نکرد
اما دفعه دوم در قیمت 1670 تومن با 400 هزار حجم مورد قبول ناظر قرار گرفت!! همون روز هم صف خرید شد!!!!
بازیگر سهم که بنیاد مستکبران باشه! سهم رو تا 1450 تومن پایین کشید و از اون روز تا به الان اجازه نفس کشیدن به سهم رو نمیده
این اتفاقات برای اکثر سهمهایی که چندین ماه قفل صف فروش بودند افتاده و حتی بدتر.
تعججب میکنم؛ حضرت عالی تصور می کنید که در این سیستم کسی به فکر سهامدار خرد هست
و قوانین رو برای حمایت و حفاظت سرمایه ایشان تصویب میکنند؟
در کل از نظرات شما در خصوص بازار نهایت استفاده رو میبرم و از این بابت سپاسگذارم.
جناب محمد عزیز میفرمایید که دامنه نامتقارن باعث حفظ سرمایه سهامداران شده است
مثالی میزنم تا موضوع روشنتر بشه
بنده سهامدار یکی از این سهمهای قفل شده هستم
این سهم از 2790 قفل صف فروش شد تا روز بازگشایی یا باز شدن گره.
دفعه اول در قیمت 1800 تومن بیش از 650 هزار حجم خورد اما ناظر ..... قبول نکرد
اما دفعه دوم در قیمت 1670 تومن با 400 هزار حجم مورد قبول ناظر قرار گرفت!! همون روز هم صف خرید شد!!!!
بازیگر سهم که بنیاد مستکبران باشه! سهم رو تا 1450 تومن پایین کشید و از اون روز تا به الان اجازه نفس کشیدن به سهم رو نمیده
این اتفاقات برای اکثر سهمهایی که چندین ماه قفل صف فروش بودند افتاده و حتی بدتر.
تعججب میکنم؛ حضرت عالی تصور می کنید که در این سیستم کسی به فکر سهامدار خرد هست
و قوانین رو برای حمایت و حفاظت سرمایه ایشان تصویب میکنند؟
در کل از نظرات شما در خصوص بازار نهایت استفاده رو میبرم و از این بابت سپاسگذارم.
موفق و پر سود باشید.
سلامن علیکم
با تبریک عید غدیر خدمت دوست فرهیخته
داور جان یک سوال و ختمه سوال:
آیا شما دراین برهه حساس به فکر سهم و سهامداری هستی؟
آیا منفاع شما بر منافع رهبری و نظام ارجحیت دارد؟!
متاسفام که منافع شخصی رو بر منافذ حکومتی اولویت میدهی!
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
این طرح اگر هم به تصویب قطعی و عملیاتی برسه قطعا به اذن الله در برابر نبوغ ایرانی ها در ابداع مسیر های حدید و فرعی شکست میخوره...
آبان98 که نت ها و تلگرام قطع شده بود و هیچ فیلتر شکن و پروکسی تقریبا جواب نمیداد از طریق یکی از دوستانم یک نرم افزاری به دستم رسید که به تلگرام و... دسترسی راحت و بدون قطعی داشتم!
این نرم افزار در طی مدت کوتاهی طراحی شده بود و اگر نوع بستن و محدود سازی طرح صیانت همون مدل مسدود سازی ابان 98باشه میشه امیدوار بود که حضرات تودهنی محکمی بخورن...
با تشکر از نظر شما
به نظرم دو فرض محتمل است
اول اینکه نرم افزار جایگزین مثل انواع تلگرامهای ضد فیلتر در واقع تلگرام اصلی غیر قابل کنترل، فیلتر میشه و کاربران به سمت نسخه قابل کنترل هدایت میشوند پس اون نسخه هم ساخت خودشون بوده
دوم اینکه تلگرام ، بازار کار نسخه مشابه داخلی را کساد کرده بود، به بهانه تهدید امنیتی و سیاسی و... رقیب تجاری خود را از کشور بیرون کردند.
غافل از اینکه خارجی هرگز رقیب ایرانی نبوده ، ایرانی صرفاً یک پیام رسان بوده ولی وجه تمایز نسخه خارجی آزادی بیان است که شخص میتونه با یک ID فیک یا مستعار میتونه با خیال راحت و بدون ترس از عقوبت (به قول اسلامگرایان: بدون لکنت ) حرف دلش رو بزنه احساسش ، نظرش ، عقیده اش و... رو آزادانه بیان کنه.
وگرنه همون پیامک و ایمیل برای انتقال تکست و فایل خیلی هم خوب بود.
سلامن علیکم
با تبریک عید غدیر خدمت دوست فرهیخته
داور جان یک سوال و ختمه سوال:
آیا شما دراین برهه حساس به فکر سهم و سهامداری هستی؟
آیا منفاع شما بر منافع رهبری و نظام ارجحیت دارد؟!
متاسفام که منافع شخصی رو بر منافذ حکومتی اولویت میدهی!
سلام به روی ماهت
طرف چایی دم نکشیده دیروز رو به مردم میده، ولی در عوضش گوش ما رو با موسیقی به ظاهر مولودیشون، کر کردن!!!
رفتم بهش میگم داداش این رو یه خورده کم کن، گوش و هوش و روان ما رو سائیدی.
میگه مولودیه بیا چایی بخور.
از خرید برمیگشتم، یه خیار برداشتم گفتم: "تو هم بیا اینو بخور!"
سلام بر دوست گرامیم داور نازنین
به جون عزیزانم پست ختنه کلام رو چند بار ویرایش کرد اما باز توش اشکال سهوی هستش
میبینی اصلا منافع من در برابر منافع اون بالاسری اصلن منفذی بیش نیست؟!
لامذهب شکاف لایه اوزونه!
این اواخر روح و روانمان بد جور داره شاد میشه مخصوصا با صیانتهای حکومتی
نظر