جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

یکجا سخن از میزان کارایی ه تکنیکال بود برای معامله گری!

و اینکه نیاز هست برای پیشرفت در معامله گری اول بروند دوره های کلاسیک آموزش تکنیکال یا نه لازم نیست زودتر بروند پول پارو کنند!!...
    عرض کردم.

مثال نیاز به تراز و شمشه و ریسمان و کمچه و بیلچه و ....میماند برای جناب معمار یا بنا!
    لازم است برای بنایی!
    ولی هرکس یک کمچه دستش گرفت نمیشه معمار! تازه اگر همه آلات بنایی رو هم از خودش آویزون کنه نمیگن بهش اوستا!
    ازش بنا درنمیاد!
    یک گچکار خوب فقط با یک ماله بلده کار کنه! ولی بهش میگن اوستاکار!
    بنایی کردن سخته! نه اینکه دست گرفتن ماله یا کمچه ....سخت باشه یا هنری باشه!
    معامله گری یعنی معمار باشی! بنایی بلد باشی... حالا برو تکنیکال هم یاد بگیر!:D

خوب گفتم؟:D
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• National
      عضو فعال
      • Nov 2018
      • 630

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      نظر بنده هم در مورد آمریکا و جمهوری اسلامی! قهر موقت و دندان تیز را به هم نشان دادن است!
      همیشه آن روند درازمدت را فراموش نکنید! جمهوری اسلامی با آمریکا اصالتاً و ماهیتاً و در مرتبه وجودی! موجودیتی در تضاد و تقابل است!
      آمریکا که عوض نمیشود (تا جایی که میدانیم) پس تا زمانی که جمهوری اسلامی نامش جمهوری اسلامی است! هیچ صلحی میان آمریکا و ایران نخواهد بود.
      سندش اینکه 42سال دشمن متخاصم محسوب میشوند. روند درازمدت این است!

ولی مذاکره چرا!
      نظر من را میخواهید . بسیارانی و حتی شما و شاید مردانی از جمهوری اسلامی تصور کرده اند که آمریکا به توافق نیاز دارد! فقط یکی نیست بگه چه نیازی!!!
      بله! مشکل اول آمریکا چین است! ولی بالاترین تبادل اقتصادی در دنیا را چین با امریکا داره! همینطوری کشکی نیاین بگین چین همه چیز میده به ایران! مگه خر درچمنه! اقتصاد ایران برای چین چس مثقال در برابر روابطش با آمریکا ارزش نداره! همچین فکر نکنین عددی محسوب میشه ایران!
      این چینی ها جیب شما رو نزنند همه مواد مورد نیاز دادنشون پیشکش!
      برای امریکا هم...ایران و جمهوری اسلامی و ...همینطور لنگ در هوا هم بماند کافی است! توافق نکردن دهن اینها رو صاف میکنه. بایدن به کتفش هم نیست که نشه! گرچه از توافق هم استقبال میکنه!
      بچه خوبی بود جمهوری اسلامی! بعد از یکی دو سال مذاکره شاید تسهیلاتی به اینا بدهند در قبالش هم هسته ای را یک شخم دیگه بزنند. نشد هم به درگ!
      آمریکا و غرب خیلی محتاج توافق نیست اگر هدفش جلوگیری از هسته ای شدن ایران باشه. خوب جلوش رو میگیره

خلاصه اینکه احتمال توافق هست. ولی این احتمال با امدن ریسی کمتر میشه..داریم میبینیم!
      هر روز داره قضیه دورتر میشه!
      انگاری همه باور کردند که الا و بلا توافق باید بشه..چون بایدن گفته برمیگرده به توافق! خوب وقتی بایدن میگه علاوه بر هسته ای باید موشکی و پوشکی هم بشینیم حرف بزنیم! این کجاش میخواد برگرده توافق!
      بزار دلار بره بالای 26!
      بعد کم کم دوزاری همه شاید بیفته!
      چه توافقی ...چه کشکی!!!
      رهبر گفت کار تمامه! فایده نداره! هی بشینین تفسیر کنین که نه!!! لابد ناز میکنه! چه نازی!!! میگه برین گمشین بابا! توافق میخوام چیکار! رهبر به حسن گفت دیدی غلط کردی حسن؟؟!!
      بعدشم گفته لابد ابرام بشین ببین چی میگم! امریکا و خارجه را ول کن ! بهش گفته داخله کار کن! توافق رو ولش کن اصلا ابرام! رهبر این رو گفته بابا!
      توافق کجا بود!
      توافققق هم بشه اونی نمیشه که شما و من و ملت انتظار دارند!!

فقط باقری کنی (مثل اینکه همین میشه) و بلینکن رو در یک قاب تصویر با دوتا پرچم ایران و آمریکا در دو طرف که باهم دارند دست میدن رو تصور کنین!! تا بفهمین چقد کار سخته!!!
      خدا بیامرزدت ظریف!
      آقا مهدی تمام این تحلیل درست ولی یه روز یه بابایی گفت نه مذاکره نه جنگ!!!!!!پس چه اتفاقی افتاد کی دستور مذاکره مجدد رو داد!!!؟؟ حسن که از خودش اختیاری نداشت مجلس هم قرار بود توافقنامه رو آتیش بزنه و گاوهای مجلسی فقط زر زر میکردن و بعدش یهویی خفه شدن!!!!!! پس پشت پرده قطعا جمهوری اسلامی به غلط کردن افتاده و جلوی ملت هارتوپورت میکنه
      اینا خودشون بهتر میدونن که با جیب خالی نمیشه مملکت داری کرد هم داخلی اوضاع داره خراب میشه هم جامعه جهانی دارن اجماع میکنن علیه ایران ، روابط چین و آمریکا برخلاف دوره ترامپ خیلی خوب شده ، آمریکا داره با چین مذاکره میکنه که اون ۴۰۰ هزار بشکه رو هم نخره ، اوضاع برای جمهوری اسلامی خرابتر از اونیه که ما فکر میکنیم

نظر

• sundaaay
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 742

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
        بایدن آدم احمقیه
        این نظام هست که به رفع تحریم ها نیاز داره نه آمریکا و اروپا
        پس برای چی ناز این بچه لوس رو میکشن!!!
        برجام به مساله حذبی در آمریکا تبدیل شده و میراث دولت اوباما هست.. و دولت بایدن هم دولت سوم اوباما هست.. صرفا بخاطر مسائل حذبی دنبال زنده کردن برجام هستن. بحث منافع اصلا مطرح نیست.

نظر

• sundaaay
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 742

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          نظر بنده در مورد ایران و آمریکای دموکرات ، عشوه گری قبل از توافق است ...

یه جورایی ناز می کنند ...

هردو به توافق نیاز دارند :

۱. ایرانی که جاروب به دارایی های ارزی اش زده است و محتاج رفع تحریم

۲. آمریکایی که دشمن شماره یک او چین است نه ایران ...

آمریکا اگر بخواهد روی چین تمرکز کند باید به سرعت پرونده ایران را جمع کند ...

حکومت ایران هم بدش نمی آید شیرینی آزادسازی دلارهای نفتی در زمان رئیس جمهور جدید صورت بگیرد ، تا محبوبیتی ایجاد شود و تحریم انتخابات به فراموشی سپرده شود ...

البته چین اگر بخواهد شمشیر را از رو ببندد ( که نمی بندد به خاطر منافع خودش ) می تواند ایران را از توافق با آمریکا بی نیاز کند ...

چین از شیر مرغ تا جان آدمیزاد تولید می کند و بر خلاف آمریکای نفت فروش ، خودش بزرگترین وارد کننده ی نفت جهان است ....

این آزادسازی و رفع تحریم میتونه صورت بگیره اما مثل سال 94 میتونه موقت باشه. چشم برهم بزنیم انتخابات مجددا آمریکا آغاز میشه و اگر یک جمهوری خواه به قدرت رسید چی؟
          یه فکر اساسی باید بشه.. سایه و تهدید خروج از برجام بر سراقتصاد و مردم ایران کاملا مضر هست.

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط National پست شده است View Post
            آقا مهدی تمام این تحلیل درست ولی یه روز یه بابایی گفت نه مذاکره نه جنگ!!!!!!پس چه اتفاقی افتاد کی دستور مذاکره مجدد رو داد!!!؟؟ حسن که از خودش اختیاری نداشت مجلس هم قرار بود توافقنامه رو آتیش بزنه و گاوهای مجلسی فقط زر زر میکردن و بعدش یهویی خفه شدن!!!!!! پس پشت پرده قطعا جمهوری اسلامی به غلط کردن افتاده و جلوی ملت هارتوپورت میکنه
            اینا خودشون بهتر میدونن که با جیب خالی نمیشه مملکت داری کرد هم داخلی اوضاع داره خراب میشه هم جامعه جهانی دارن اجماع میکنن علیه ایران ، روابط چین و آمریکا برخلاف دوره ترامپ خیلی خوب شده ، آمریکا داره با چین مذاکره میکنه که اون ۴۰۰ هزار بشکه رو هم نخره ، اوضاع برای جمهوری اسلامی خرابتر از اونیه که ما فکر میکنیم
            بله!
            همه اینها که فرمودید هم هست!
            من هم که همین را عرض کردم! من عرض میکنم حتی اگر خوشبینانه! تحریم ها زیاد هم نشود همین ها که الان هست بماند هزینه های سنگین رو به تزایدی است که برای جمهوری اسلامی! گفتم که گذشت زمان اقتصاد جمهوری اسلامی رو داره صاف میکنه!

ولی در کنارش چیزهای دیگری هم هست! بالاخره اقتصاد ایران یک ظریفت های داخلی هم دارد. یادمان نرود که بالاخره سالها با تحریم کشور دارد اداره میشود! یکی دو سال اینور آنور خیلی افاقه ای در داستان ندارد!

لزوما فشار اقتصادی آن هم برای حاکمیتی مثل جمهوری اسلامی لزوما به بن بست نمیرسد!

اصلا خود بایدن هم بارها میگه فشار حداکثری ترامپ نتیجه نداده! برای همین قطعا بایدن از توافق استقبال میکنه. ولو توافقی نسبی!

اینکه رهبری تصمیم نهایی را میگیرد که شکی نیست! خوب من هم فرمایشات رهبری را عرض کردم! فعلا این را فرموده! گفته هررری! منطقه و موشکی و اینها عمرن!
            خوب اینم که یعنی یا حضرت خضر!
            پس نهایت اگه قرار باشه موشکی در کار نباشه، از اون طرف هم لغو تحریمها در کار نخواهد بود...ولی این وسط یک توافقکی! میکنن که مقداری دلار آزاد بشه...اینا هم مثلا دوربین ها رو روشن کنن یا یک گلی به سر بگیرن!

نهایت یه همچین چیزی از همه محتمل تره!
            که اونم دلیل نداره به ا ین زودی رخ بده....چند ماه دیگه یا یکی دو سال دیگه معلوم نیست..

فعلا که طرفین میگن عجله ای نیست! فعلا اینطرفی داره میگه دیدی اصلا هم درد نداشت!!! توافق و لغو تحریم میخوایم چیکار! به توان داخلی تکیه میکنیم!
            بایدن هم گفته این پیشنهاد توافق همیشه روی میز نیست! یعنی همینم گیرت نمیاد بدبخت!

حسن بلد نبود به توان داخلی تکیه کنه:D
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• sundaaay
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 742

خب بنظر شما ایران چه کنه؟

طرف امریکایی میگه برجام اصلا تو کنگره رای نداره.. حتی بین اکثریت حذب دموکرات... فقط در سطح دولت میتونه بقا داشته باشه اونم دولت دموکرات...
              ایران هم میگه چهار روز دیگه یک جمهوری خواه امد (حتی خود دولت دموکرات بعدی!) و مجددا ازش خارج شد چی؟ اگر ماشه رو کشید چی؟

از اون طرف میخواد ایران تعهد بده که بعد از برجام و رفع تحریم در سایر مسائل مذاکره صورت بگیره.. که انسان عاقل سر مساله دفاعی کشور که موشک هست مذاکره نمیکنه... ما صنعت هوایی نداریم. در حد صفر هستیم. موشک هم محدود و تقدیم کنیم اون وقت در مقابل حمله بیگانه چه کنیم؟

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 742

چرا فروش اوراق 4 ماه اول سال 99 که 43000 میلیارد تومان بوده امسال شده 5000 میلیارد تومن؟؟؟

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                  این آزادسازی و رفع تحریم میتونه صورت بگیره اما مثل سال 94 میتونه موقت باشه. چشم برهم بزنیم انتخابات مجددا آمریکا آغاز میشه و اگر یک جمهوری خواه به قدرت رسید چی؟
                  یه فکر اساسی باید بشه.. سایه و تهدید خروج از برجام بر سراقتصاد و مردم ایران کاملا مضر هست.
                  معلومه مضره
                  ولی تحریم خودش که از سایه اش مضرتره:D
                  الان خودش هست نه سایه اش!
                  به همین خاطر چاره نیست جز همان اندکی تنفس! فکر اساسی بماند برای بعد! همینم گیر ایران بیاد خیلیه!

همه شواهد و قرائن و قوانین داخلیه خود آمریکا و نیات و گفتار و کردار کلیه مسئولین امریکا بر این هست که همچین تضمینی رو نمیدهند! جمهوریخواه چیه...یک دموکرات دیگه هم حال نکرد باهاش! اصلا خود بایدن مگه قسم آیه قرآن خورده که پای توافق بماند...تضمینی؟ معلومه که نه...
                  این از مشکلات فیما بین فقط یکی شه! غریب |آبادی هفت هشت تا ردیف کرده بود!
                  التفات دارید که میگن تا زمانی که بر روی همه بندها! توافق نشه توافقی در کار نخواهد بود! این اصله!
                  پس نمیشه دیگه!
                  پس باید طرفین از شرطهاشون کوتاه بیان که در این صورت هم توافقی که لغو تحریم توش باشه در کار نخواهد بود! ولی توافقی خواهد بود!
                  دست جمهوری اسلامی نیست که فکر اساسی بکنه!
                  فکر اساسی میشه تغییر روند درازمدتی که در پست قبل عرض کردم!!! تغییر همچین روندی! میشه فکر اساسی!
                  آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/07/30, 21:08.

نظر

• sundaaay
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 742

معلومه مضره
                    ولی تحریم خودش که از سایه اش مضرتره:D
                    الان خودش هست نه سایه اش!
                    به همین خاطر چاره نیست جز همان اندکی تنفس! فکر اساسی بماند برای بعد!

همه شواهد و قرائن و قوانین داخلیه خود آمریکا و نیات کلیه مسئولین امریکا بر این هست که همچین تضمینی رو نمیدهند!
                    پس نمیشه دیگه!
                    دست جمهوری اسلامی نیست که فکر اساسی بکنه!
                    فکر اساسی میشه تغییر روند درازمدتی که در پست قبل عرض کردم!!! تغییر همچین روندی! میشه فکر اساسی!

خب این درست، الان میگه تعهد بده که بعدا در مورد موشک ها مذاکره کنی باهامون... کشوری که صنعت هوایی نداره، منطقی هست در مورد موشک نقطه زنش که به طور دقیق و حرفه ای پایگاه امریکا در عراق رو زد، مذاکره کنیم؟

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

چرا فروش اوراق 4 ماه اول سال 99 که 43000 میلیارد تومان بوده امسال شده 5000 میلیارد تومن؟؟؟
                      منبع آمارتون کجاست؟
                      امسال مطمئنم خیلی بیشتر از این حرفا باید باشه.
                      من بالاخره دستی در اخزا دارم
                      خودم یکی دو روز که معاملات رو چک میکردم روزانه بیش از هفت هشت هزار میلیارد آراد در همین بورس فقط واگذار میشد:D

اونوقت در چهار ماه 5هزار تا!!!!

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

منبع آمارتون کجاست؟
                        امسال مطمئنم خیلی بیشتر از این حرفا باید باشه.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

یکجا سخن از میزان کارایی ه تکنیکال بود برای معامله گری!

و اینکه نیاز هست برای پیشرفت در معامله گری اول بروند دوره های کلاسیک آموزش تکنیکال یا نه لازم نیست زودتر بروند پول پارو کنند!!...
                          عرض کردم.

مثال نیاز به تراز و شمشه و ریسمان و کمچه و بیلچه و ....میماند برای جناب معمار یا بنا!
                          لازم است برای بنایی!
                          ولی هرکس یک کمچه دستش گرفت نمیشه معمار! تازه اگر همه آلات بنایی رو هم از خودش آویزون کنه نمیگن بهش اوستا!
                          ازش بنا درنمیاد!
                          یک گچکار خوب فقط با یک ماله بلده کار کنه! ولی بهش میگن اوستاکار!
                          بنایی کردن سخته! نه اینکه دست گرفتن ماله یا کمچه ....سخت باشه یا هنری باشه!
                          معامله گری یعنی معمار باشی! بنایی بلد باشی... حالا برو تکنیکال هم یاد بگیر!:D

خوب گفتم؟:D
                          اره عالی بود همان بنای حرفه ای نیز بدون ماله و شمشه و تراز نمیتونه قدمی بردارد برای معامله گری هم باید ابزار تحلیل تکنیکال را داشت همراه تکنیکها و الگوها و استفاده از تجارب اساتید ان

اما برخی در بازار ما ظاهرا تحلیلگر تکنیکال هستند تا یه خبر مثبت میشنوند برمی دارند یه روند صعودی رسم میکنند با تارگتهای فضایی تا خبر منفی میشنوند روند منفی ترسیم میکنند و رو به پایین

درحالیکه اصل اول تحلیل تکنیکال این هست که شما نباید توجهی به خبرها داشته باشی و بدون توجه به هرنوع خبری صرفا چارت را تحلیل کنی و با ان حرکت کنی

یه تحلیلگر حرفه ای تکنیکال میتواند بدون دانستن زبان در هر بازاری فقط با نمودار ترید کند و به سود برسد و اتفاقا بنفعش نیز هست که زبان را نمیداند و اخبار در او تاثیری ندارد
                          آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/30, 21:34.
                          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

خب این درست، الان میگه تعهد بده که بعدا در مورد موشک ها مذاکره کنی باهامون... کشوری که صنعت هوایی نداره، منطقی هست در مورد موشک نقطه زنش که به طور دقیق و حرفه ای پایگاه امریکا در عراق رو زد، مذاکره کنیم؟
                            نه نمیگه تعهد بده بعدا!!! میگه همین الان!

قبلا در حاشیه یا اصطلاحا روح توافق برجام مبنی بر این بود که مذاکرات ادامه پیدا کنه! اونموقع گفته بودن بعدن بشینیم راجع به موشک و منطقه حرف بزنیم! نه الان! الان میگن همین الان!

رخدادها رو باید در نظر بگیریم.
                            حضرت رهبر در مشهد فرمودند که برجام 2 و برجام 3 نداریم!
                            در حالی که برجام 2 و برجام 3 هم یک جورایی جز توافق بود!

حالا اینکه الان چکار کنه! خوب هزینه اش رو هرچی هست بده دیگه!
                            بشینه ببینه اون موشک های نقطه زنی که بیابون های عراق را خیلی حرفه ای زد چقدر لازمه..چه ارزشی داره....یا توافق که دلار و پول بگیره که هم نفسی بکشه و هم بعدن همون موشکا رو بسازه بده به رفقا چه ارزشی داره!
                            این حساب کتاب رو آقا باید بکنه نه من و شما!
                            ما که خودمون انتخاب کردیم!
                            فعلا از نقطه نظر موشک نقطه زن، از کشورهای سویس و نروژ و دانمارک و ژاپن و بنگلادش و .... خیلی جلوتریم! نقطه زن داریم چه نقطه زنی!
                            خدا بیامرزدت ظریف. چقد فحش خورد بابت خودمون انتخاب کردیم:D

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

همتی بیخود نمیگه قاعدتا
                              شاید هم از بیسوادی من باشه
                              ولی مگر نماد آراد که در فرابورس هست همان اوراق نیست
                              آراد که همین الان آمارش در سایت بورس هست. بیشترین معاملات فرابورس هر روز آراد هست. بیش از هفت هشت همت میشه بعضی روزا که فقط هم حقوقیها که قاعدتا موسسات مالی و بانکها هستند میخرند
                              البته اسمش که مرابحه دولتی یا یه همچین چیزی هست و قاعدتا با اخزا فرق میکنه
                              اگر اوراق رو فقط اخزا بدونیم! شاید این گفته درست باشه
                              منم خیلی سر درنمیارم

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

?رشد قیمت نفت به دنبال افت موجودی ذخایر آمریکا

برنت وارد کانال ۷۵دلاری شد
                                ?از آنجا که موجودی ذخایر نفت خام آمریکا، بزرگترین مصرف‌کننده نفت در جهان، به پایین‌ترین سطح خود از ژانویه ۲۰۲۰ رسید، قیمت نفت روز پنجشنبه افزایش یافت و برنت مجددا وارد کانال ۷۵ دلاری شد.
                                ?معاملات آتی نفت خام برنت ۳۷ سنت معادل ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۷۵ دلار و ۱۱سنت در هر بشکه رسید.
                                ?در حالی که معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا با ۳۹سنت معادل ۰.۵ درصد رشد، به قیمت ۷۲ دلار و ۷۸سنت در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت./ اقتصاد آنلاین
                                #گزارش #نفت

@stetbs
                                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X