جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Elcid
    Banned
    • Sep 2020
    • 1239

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    از دید شما هم اتفاقات چند سال اخیر در بازار سرمایه عادی هست و دولت خیلی هم خوب کاری کرده!
    اونوقت در همچین جامعه ای انتظار قانون مند بودن دولتی ها هم داریم!
    این دولت ها و آدم ها میان و میرن اما بورس هست
    دولت هم سهامدار است مثل بقیه سهامدارها
    اما عملکرد این دولت در بورس فقط در بورس کاری به بقیه ش نداریم
    از نظر من انتقاد میتونه این باشه چرا چند ماه دیر فروخت
    که اونم با توجه به بوروکراسی اداری در ایران طبیعیه
    مردم نامه ۲۵ تا اقتصاددان مملکت رو مسخره میکردن و بهشون فحش میدادن
    فرض کنیم چند نکته اشتباه هم داشته اصلا کسی توجهی به اصل داستان نداشت
    یک بار دیگه بخونیم
    پیشنهادات ۲۵ پژوهشگر مالی و اقتصادی برای کاهش مخاطرات بازار سهام - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

بازار بورس تهران از سال ۹۸ رشد پرشتابی به خود گرفت و به شکل بی‌سابقه‌ای بر سرعت رشد آن در سال ۹۹ افزوده شد. اکنون شاخص کل از سطح یک میلیون و ۷۰۰ فراتر رفته و فقط از ابتدای سال جدید در کمتر از چهار ماه تقریباً سه برابر شده است. ارزش بورس به تولید ناخالص ملی در حدود ۲۰۰ درصد، ارزش دلاری آن (بر اساس دلار ۲۰ هزار تومانی) معادل ۳۵۰ میلیارد دلار و نسبت تقریبی قیمت بر درآمد (p/e ) کل بازار به بیش از ۳۰ واحد رسیده است

امروز در نقطه‌ای قرار گرفته‌ایم که رهایی از آن بدون هزینه نخواهد بود. مدیریت انتظارات بازار امری سهل و در دسترس نیست. با این حال ضروری است هرچه زودتر اقداماتی اتخاذ شود؛ هرچند که شاید امروز هم برای اثربخشی این اقدامات دیر شده باشد. تسریع در اتخاذ تصمیمات لازم به معنای هزینه‌های کمتر و تأخیر در آن می‌تواند همراه با هزینه‌های به مراتب بیشتری باشد
    لازم است دولت و بانک مرکزی برای کنترل وضع جاری دست کم به شکل فوری اقدامات زیر را فعال کنند:

۱. عرضه بدون تعلل دارایی‌های بورسی دولت: یکی از فوری‌ترین اقدامات و مؤثرترین ابزارهایی که می‌توان با آن وضعیت فعلی را تحت کنترل درآورد، فروش بدون تعلل دارایی‌های دولت در بورس است. هم اکنون ارزش سهام مستقیم دولت در شرکت‌های بورسی بالغ بر ۳۵۰ الی ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود. واگذاری تنها یک سوم از این دارایی‌ها (با تاکید بر شرکت‌های همراه با صورت‌های مالی شفاف و حائز شرایط واگذاری) علاوه بر اینکه حجم دارایی‌های قابل معامله در بورس را افزایش داده و روند هیجانی بازار را کنترل می‌کند، بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از کسری بودجه دولت را پوشش می‌دهد. در این زمینه پیشنهاد می‌شود دستور العمل مربوطه سریعاً ابلاغ شده و وزارت اقتصاد موظف شود تا زمان مشخصی از سال جاری نسبت به فروش این میزان از دارایی تعهد داده و میزان عرضه روزانه با نظر شورای عالی بورس انجام شود....
    آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/08/03, 13:53.

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

شاخص گروه شیمیایی الگوی نزولی دارد،

اما در تکنیکال بورس ما کانال قیمتی بهتر جواب داده...

اگر جواب دهد شاخص گروه شیمیایی تا حدود 78000 اصلاح می کند

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

برجام = پرجام

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

سیمون گانتلر، پژوهشگر جامعه بین‌المللی حقوق بشر در توییتی نوشت: ‏من به هر کسی در آلمان می‌گویم که جمهوری اسلامی از دریافت سهمیه واکسن رایگان (سازمان) کوواکس انصراف داد و ترجیح داد که خودش واکسن کرونا کشف کند، فکر می‌کند دیوانه‌ام.
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
            سیمون گانتلر، پژوهشگر جامعه بین‌المللی حقوق بشر در توییتی نوشت: ‏من به هر کسی در آلمان می‌گویم که جمهوری اسلامی از دریافت سهمیه واکسن رایگان (سازمان) کوواکس انصراف داد و ترجیح داد که خودش واکسن کرونا کشف کند، فکر می‌کند دیوانه‌ام.
            فردا عصر میرم واکسن بزنم برام دعا کنید یه واکسن بدرد بخور کم عوارض بهم بزنند منم برای شما دعا میکنم که یه واکسن بدرد بخور به پستتان بخورد

نظر

• sirwan
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 330

استرازنکا بزن من زدم کم عوارض بود
              گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• عطارد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 414

فردا عصر میرم واکسن بزنم برام دعا کنید یه واکسن بدرد بخور کم عوارض بهم بزنند منم برای شما دعا میکنم که یه واکسن بدرد بخور به پستتان بخورد
                بنده هم دیروز سینوفارم زدم.هیچ مشکلی هم ندارم.خیلی بهش فکر نکن.به مثبت فردا فکر کن که نقد کنیم یا نه؟

نظر

• محمود گرگانی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 972

? رئیسی : تعامل با همه کشورهای به ویژه با کشورهای همسایه از اولویت های ماست.

بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                  بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
                    بنده هم دیروز سینوفارم زدم.هیچ مشکلی هم ندارم.خیلی بهش فکر نکن.به مثبت فردا فکر کن که نقد کنیم یا نه؟
                    سلام ممنون

بازار که مشکلی ندارد حالا با توجه به خبرهای امروز عصر در مورد منطقه و کشتیها بازار فردا هم باید دید در کل بستگی داره که چه سهامی داشته باشیم حد زیان باید گذاشت تا فعال نشده حد زیان صبر میکنم خودم......

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

من ظرف دو روز گذشته ۵۰ درصد نقد کردم. دیدم گین قابل توجهی در مقایسه با شاخص که نگرفتم حداقل در نزول احتمالی شریک نباشم. ترجیح میدم در صورت تعطیلات کرونایی حداقل نصف نقد باشم.

نظر

• عطارد
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 414

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                        من ظرف دو روز گذشته ۵۰ درصد نقد کردم. دیدم گین قابل توجهی در مقایسه با شاخص که نگرفتم حداقل در نزول احتمالی شریک نباشم. ترجیح میدم در صورت تعطیلات کرونایی حداقل نصف نقد باشم.
                        تعطیلات منتفی شد.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

تعطیلی دو هفته‌ای فعلا منتفی شد؛
                          وزیر کشور: تعطیل کردن نیاز به مقدمات و برنامه ریزی دارد

⭕️ رحمانی فضلی وزیر کشور و رئیس قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا در نشست خبری گفت: تعطیل کردن نیاز به مقدمات و برنامه ریزی و اقناع و همراه سازی مسئولان و مردم دارد. اگر این روند به صورت دقیق برنامه ریزی نشود، چه بسا نتوانیم به هدف مورد نظر برسیم. مقرر شد نسبت به موضوع تعطیلات مطالعه و بررسی دقیق تری صورت بگیرد و در روز‌های آینده بحث جدی تری انجام خواهیم داد به همین دلیل تصمیم گیری به روز‌های آتی موکول شد.
                          _انتخاب
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

دلیل اینکه فارس مثبت هاش را نگه داشت برای دیروز و امروز

--
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

سلام ممنون

بازار که مشکلی ندارد حالا با توجه به خبرهای امروز عصر در مورد منطقه و کشتیها بازار فردا هم باید دید در کل بستگی داره که چه سهامی داشته باشیم حد زیان باید گذاشت تا فعال نشده حد زیان صبر میکنم خودم......
                              این بازار فعلا جای زرنگ بازی در نمادهای ارزنده نیست که بگیم بفروشیم در مثبت و بعد میریزد بخریم!!
                              هرکه فروخته از دست داده و بعد مجبور میشود یا بالاتر بخرد یا برود در یه سهم دیگه در مقاومت بخرد یا در سهام در پیت گیر کند!!

فعلا این صعود متعلق به سهامداران صبور بوده که نمادهای ارزنده خریدند و صبر کردند

بهترین راه نیز همراه صعود بالا اوردن حد زیان هست هر وقت فعال شد حمایت مهم خواست بشکند فروش انجام شود

یه مقدار تعداد سهام هم بیشتر از 5سهم باشد به صبوری و کاهش ریسک کمک شایان میکند

اصلا یه چیزی بگم زیاد نیاز نبوده که بیاییم زرنگ بازی در بیاریم سهام زیر خاکی کشف کنیم ای بسا این کشفیات دخل کاشفش رو هم در اورده!!!

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

پوست موز و پوست خربزه ! داره زیاد میشه تو بازار !

اوناییکه همش دارن بالا رو نگاه میکنن !! سعی کنن پایینم نگاه کنن !! که روی این پوست موز و پوست خربزه ها نرن !!

نظر

در حال کار...
                                X