جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
    فردا هم شاخص سازان و سهام دلاری ! روز خوبی خواهند داشت منفی اینا بیش از یکی دو درصد نیست حتی احتمالش هست فردا از منفی به مثبت بروند!! خودرویی هم بد نیست این هفته اما سهم مورد وثوق بازار اینا نیستند فعلا!! داروییها هم بد نیستند
    بازار طبق تحلیل از منفی به مثبت حرکت کرد خروج سرمایه خاصی از شاخص کل دیده نمیشود در صندوقهای سرمایه گذاری درامد ثابت همچنان خروج سرمایه دیده میشود اما از حجم معاملات انها کاسته شده است
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
      صالح آبادی گویاقراره رییس بانک مرکزی شودازبورس رفت بانک توسعه صادرات بانک زیاده کردبارفقایش که برده بود

گویامخالف شدیدسودبانکی است که برای بورس خوب است بهرحال موفق باشدوشرایط خوبی برای مردم کشوردرست کند
      منیب جان فکر کنم ایشان رشته تحصیلیشان هم معارف باشد درسته؟! بازار دیروز با شنیدن این خبر 200تومان برد رو دلار!! اگر توافق هسته ای شود میتواند اداره کند وگرنه دخل ریال رو در میاورد
      در کل برای بورس هم بد نیست حداقل اشنا هست با این بازار این خطر هم البته وجود دارد که یه شاخص من دراوردی مثل بورس برای بانک مرکزی طراحی کند که دیگه افزایش پایه پولی و تورم زیاد دیده نشود!!!

نظر

• Elcid
        Banned
        • Sep 2020
        • 1239

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
        صالح آبادی گویاقراره رییس بانک مرکزی شودازبورس رفت بانک توسعه صادرات بانک زیاده کردبارفقایش که برده بود

گویامخالف شدیدسودبانکی است که برای بورس خوب است بهرحال موفق باشدوشرایط خوبی برای مردم کشوردرست کند
        انگار تو دور زدن تحریم و دلار چمدانی خوب عمل کرده

لیست کابینه هم نهایی نشده و روز چهار شنبه معرفی میشه
        آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/08/08, 09:48.

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
          جواب مبین سرمایه این بود: "مشتری گرامی به دلیل مشکل پیش آمده برای یکی از شرکت های زیر ساخت اینترنتی کشور در بارگذاری سایت آنلاین در بعضی مناطق مشکلاتی پیش آمده که در حال پیگیری و رفع آن هستیم."
          با اینکه قبلا با کارگزاری دی کار می کردم الان همین نوع پیامک برایم آمده است.
          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2020
            • 2057

به نظرتون وزیر امور خارجه کی هست؟
            یه راهنمایی====> شهردار تهرون زاکانیه
            ؟؟؟؟؟؟
            ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
              به نظرتون وزیر امور خارجه کی هست؟
              یه راهنمایی====> شهردار تهرون زاکانیه
              ؟؟؟؟؟؟
              وزیر امورخارجه احتمالا امیر عبداللهیان باشه

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 2057

ما قانون داریم برای معاملات اقا فلان سهم خوب نیست خبرهای منفی از ان پخش میشود؟ بسیار خوب در قیمت ایکس حمایت سهم هست حمایت را بشکنید تا خارج شویم!!

فلان سهم عالی است خبرهای به به و چه چه دارد! بسیار خوب در قیمت ایکس مقاومت مهم دارد بشکنید تا باور کنیم بخریم!!

وقتی سهمی نتواند حمایت و مقاومت مهم خودش را بشکند هرگونه خبر منفی و مثبت چرندی بیش نیست!!

بیش از 10 تک سهام امسال من خریدم و تاپیکش هم بالا اوردم و روش سهامداری و تکنیک نیز همراه معرفی از کف ان اموزش داده ام بروید در لینک شلرد لینک

در مبحث فملی همینطور چقدر اصرار کردیم و نوشتیم دست نزدیم به سهم هنوز اموزش سهامداری دادیم با رعایت حد زیان لینک

سهم تیپیکو و مجامع رفتن کم گفتیم!!
                حالا باز داستان شاخص و سهام دلاری و بنیادی و ........ شروع شده

خب تحلیلش خیلی راحته

شاخص از ابتدای صعود از این کندل امروز بیش از 7عدد ثبت کرده!!! پس ما رو این کندلها هربار فروختیم!! هر باز که از این کندلها زده فردا منفی یکی دو درصد بوده پس فرداش برگشته بالا!!

الان حمایت شاخص یک و 380 هزار است برسد به این مقدار اگر شکست باید ببینیم با چه حجمی بوده و مقدار خروج سرمایه بررسی کنیم اگر خروج سرمایه زیاد نبود که شکست هم اتفاق بیفتد ناقص هست و فرصت خرید وگرنه همراه فروشنده ها خارج میشویم

هیچ تعصبی به هیچ سهمی نداریم تعصب هم اگر باشد به حفظ سرمایه است
                +++++++++++++++++++++++++++
                استاد محمد
                بابا تو اینجا بودی و ما گرفتار درد و مرض بودیم
                ما که خدا وکیلی یه ساله نه سهمی فروختیم و نه خریدیم
                همه خریدامون قفل فروش و حداقل 50 درصد منفی است تا 80 درصد هم منفی داریم ولی کمتر شده
                سهاممون هم سهام الکی نیست
                دارویی است تو این شرایط کرونا سهام بدی هست اما 50 درصد منفی
                پالایش است عرضه اولیه است
                دارا یکم فکر میکنی الکی هست
                بپیوند عرضه اولیه بد بوده انداختن به ما فکر میکنی
                و .......
                منتظرم سر به سر بشوم و ضررام 0 بشه و به قول این یارو همتی پرست====> کد بورسیم را باطل کنم
                بروم مغازه آهن فروشی باز کنم
                میلگرد 1000 تومن میدونی چنده 20/000 تومن
                ریاضی دانها درصدافزایش را محاسبه کنید

التماس تفکر
                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                  وزیر امورخارجه احتمالا امیر عبداللهیان باشه
                  هر گوسفندی میشه
                  گوسفند پیشونی سیاه نشه خوبه

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

+++++++++++++++++++++++++++
                    استاد محمد
                    بابا تو اینجا بودی و ما گرفتار درد و مرض بودیم
                    ما که خدا وکیلی یه ساله نه سهمی فروختیم و نه خریدیم
                    همه خریدامون قفل فروش و حداقل 50 درصد منفی است تا 80 درصد هم منفی داریم ولی کمتر شده
                    سهاممون هم سهام الکی نیست
                    دارویی است تو این شرایط کرونا سهام بدی هست اما 50 درصد منفی
                    پالایش است عرضه اولیه است
                    دارا یکم فکر میکنی الکی هست
                    بپیوند عرضه اولیه بد بوده انداختن به ما فکر میکنی
                    و .......
                    منتظرم سر به سر بشوم و ضررام 0 بشه و به قول این یارو همتی پرست====> کد بورسیم را باطل کنم
                    بروم مغازه آهن فروشی باز کنم
                    میلگرد 1000 تومن میدونی چنده 20/000 تومن
                    ریاضی دانها درصدافزایش را محاسبه کنید

التماس تفکر
                    فداتم من استاد نیستم که هیچ اتفاقا خودم را شاگرد همه دوستان نیز میدانم

همه این سهامی که داشتی میتوانستی در همان قیمتهای بالا حد زیان را فعال کنی سیگنال فروش پالایش را روز بازگشایی اعلام کردم روزهای بعدش هم میشد فروخت
                    بقیه سهامت نیز همینطور واسه همین هی داد میزنیم که سبد داشته باشید حد زیان رعایت کنید هیچ معلوم نیست ممکن هست همین فردا بریزد و لازم شود همه حد زیان را رعایت کنیم

بازار نیاز به مطالعه و اموزش داره واسه همین موارد

بنظرم برو به همان اهن فروشی چون تجربه اش رو داری حداقل زیان نمیکنی در این بازار مرتب داستان صعود و ریزش تکرار میشود و هیچکدام هم ابدی نیست و معامله گر حرفه ای میخواد

التماس بررسی بیشتر علتهای زیان رو دارم تا پله ای شود برای اینده وگرنه قرار نیست با متهم کردن بازار و رییس بورس و دولت چیزی عوض شود فقط اتلاف وقت میکنیم

این بازار اخلاقش به هیچ وجه تغییر نخواهد یافت و باز ریزش میکند که با این رفتارها سازگار نخواهد شد

ما هم داریم بررسی روزانه میکنیم و قرار نیست تا ابد بگیم بازار خوبه و.........
                    آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/08/08, 10:18.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 2057

فداتم من استاد نیستم که هیچ اتفاقا خودم را شاگرد همه دوستان نیز میدانم

همه این سهامی که داشتی میتوانستی در همان قیمتهای بالا حد زیان را فعال کنی سیگنال فروش پالایش را روز بازگشایی اعلام کردم روزهای بعدش هم میشد فروخت
                      بقیه سهامت نیز همینطور واسه همین هی داد میزنیم که سبد داشته باشید حد زیان رعایت کنید هیچ معلوم نیست ممکن هست همین فردا بریزد و لازم شود همه حد زیان را رعایت کنیم

بازار نیاز به مطالعه و اموزش داره واسه همین موارد

بنظرم برو به همان اهن فروشی چون تجربه اش رو داری حداقل زیان نمیکنی در این بازار مرتب داستان صعود و ریزش تکرار میشود و هیچکدام هم ابدی نیست و معامله گر حرفه ای میخواد

التماس بررسی بیشتر علتهای زیان رو دارم تا پله ای شود برای اینده وگرنه قرار نیست با متهم کردن بازار و رییس بورس و دولت چیزی عوض شود فقط اتلاف وقت میکنیم
                      آخه برادر من
                      توقع داری و آیا عقل حکم میکنه وقتی پالایش با هزار منت به من نادون عرضه اولیه دادن با 50 درصد منفی بفروشم چون حد ضررم فعال شده
                      باشه با 50 درصد ضرر فروختم
                      چی بخرم دارا یک در منفی 20 درصد =====> دوباره دارا یک -30 درصد یعنی 10 درصد منفی بفروشم این هم با ضرر
                      والا ما رو گنج نخوابیدیم پرداخت حقوق کارمندا هم جز وظایف ما نیست
                      ما ماندیم شما از کچا درامد دارید که با ضرر سهام رد می کنید

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

آخه برادر من
                        توقع داری و آیا عقل حکم میکنه وقتی پالایش با هزار منت به من نادون عرضه اولیه دادن با 50 درصد منفی بفروشم چون حد ضررم فعال شده
                        باشه با 50 درصد ضرر فروختم
                        چی بخرم دارا یک در منفی 20 درصد =====> دوباره دارا یک -30 درصد یعنی 10 درصد منفی بفروشم این هم با ضرر
                        والا ما رو گنج نخوابیدیم پرداخت حقوق کارمندا هم جز وظایف ما نیست
                        ما ماندیم شما از کچا درامد دارید که با ضرر سهام رد می کنید
                        فایده نداره بحث صحبتهایم همین بود پالایش در بازگشایی میشد با سود فروخت اخه کدوم معامله گر حد زیان میذاره رو 50درصد!!!!! 50درصد پایینتر باز خودش نقطه خرید هست برای معامله گرها

متاسفانه اینقدر که وارد شدیم که با چه کلماتی مقصر ضرر را پیدا کنیم و به ان حمله کنیم وارد نشدیم که بدونیم رعایت حد زیان در 50درصد نزول دیگه نیست!!!!!!!!

سهم تا بیاد برسد به 50درصد نزول حرفه ای ها با نمودارها و رباتهایشان 10بار فقط نوسان مثبت میگیرند!!!

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          جواب مبین سرمایه این بود: "مشتری گرامی به دلیل مشکل پیش آمده برای یکی از شرکت های زیر ساخت اینترنتی کشور در بارگذاری سایت آنلاین در بعضی مناطق مشکلاتی پیش آمده که در حال پیگیری و رفع آن هستیم."

مشتریان گرامی

با سلام

احتراما به استحضار می رساند با توجه به مشکلات زیر ساخت DNS از سمت شرکت ارائه دهنده دامنه در کشور متاسفانه بسیاری از سامانه های آنلاین با مشکل مواجه شده است
                          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                            مشتریان گرامی

با سلام

احتراما به استحضار می رساند با توجه به مشکلات زیر ساخت DNS از سمت شرکت ارائه دهنده دامنه در کشور متاسفانه بسیاری از سامانه های آنلاین با مشکل مواجه شده است
                            کارگزاری ملت
                            کارگزاری مهر اقتصاد
                            کارگزاری مسکن
                            کارگزاری ملی
                            کارگزاری مفید

همشون مثل ساعت داره کار میکنه توی هرکدام هم معاملات بدون هنگی انجام میشه

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

اینطور مشخص هست شاخص قصد رسیدن به ۲ میلیون داره و همزمان درجا زدن پرتفوی سهامداران در کف

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

دامان کبریایی سازمان بورس پاک پاک است

مشکل از ماست که آموزش ندیدیم که سهم فرابورس را زیر مقاومت بخریم

بعدش ببنده وبا +32% بازبشه، و تا الان 70% سود در 8 روز از دستمون بپره
                                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X