جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Postفایده نداره بحث صحبتهایم همین بود پالایش در بازگشایی میشد با سود فروخت اخه کدوم معامله گر حد زیان میذاره رو 50درصد!!!!! 50درصد پایینتر باز خودش نقطه خرید هست برای معامله گرها
متاسفانه اینقدر که وارد شدیم که با چه کلماتی مقصر ضرر را پیدا کنیم و به ان حمله کنیم وارد نشدیم که بدونیم رعایت حد زیان در 50درصد نزول دیگه نیست!!!!!!!!
سهم تا بیاد برسد به 50درصد نزول حرفه ای ها با نمودارها و رباتهایشان 10بار فقط نوسان مثبت میگیرند!!!
ما که بلد نبودیم و باختیم و بد جوری هم باختیم و سپردیم دست خدا . اگر عدلی و عدالتی باشه و حکم کنه اون که داوره که خطا از ماست یا .....
1400 سال است دارن می جنگند که اثابت کنن حقی است و عدالتی و معاد و میزان
همین قدر به شما بگویم و دیگر مزاحم تحلیل شما و دوستان منتظر نشوم
اگر یک در میلیادر به من و امثال من ظلمی شده که شده و میدانم و میدانی چه کسانی بودند و پول این ملت را صرف چه کردند....
از این یک در میلیارد از حقم نمی گذرم و به روز حساب واگذار کردم
آنکه ختم عالم و آدم بود.... در مقابل حق الناس و جلو همه مردم لخت شد تا تاریانه بخورد ... چرا که میدانست حق الناس را خود خود خدا هم نمیتواند ببخشد....
شرمنده اخوی دلم پر بود و هر روز میبینم شاخص 500 هزار بالا آمده و سبد ما همان سبد است از نادانی ماست و سهاممون بد است و سرمان نمیشود سهمی خریدیم باید با حد ضرر فعال شد با ضرر رد کنیم
شرمنده از دوستان به ادامه جو بازار و تحلیلهای ناب توجه فرمایید
رب گوجه در شاخص 300/000 هر قوطی 1000 تومان بوده در شاخص 1/500/000 قوطی ای 25000 تومان
تحلیل فرمایید رشد شرکت چین چین(به عنوان کوییز حل کنید)ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر
-
DNS را تغییر دادم که بهتر بشه،
مفید هم قطع شدبانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
جناب دکتر میلاد سودی عزیز
حالا ما را بگویید بی سوادیم و دو کلاس درس خواندیم و این طور سرمان را کلاه گذاشتن
شما دیگر چرا؟؟؟؟
شما که حداقل 20 سال تمام درس خواندید و مطمین هستم از نخبگان شهرتان بودید که به این درجه و مرتبت رسیدید والان هم مطمین هستم اگر پزشک متخصص خاص نباشید از یک*********. کمتر درآمد دارید
شما چرا حد ضررتان را فعال نکردید و سهام خریداری شدتان را با با ضرر و منفی به حقوقی بنیاد برکت و و معاون اول سید السادات عدالت محور...... نفروختید که الان سرمایه تان یک چهارم نشود................
هم دردیم اما یک ذره غمتان نباشد
بازندگان حقیقی آنهایی هستند که به خاطر 5-6 میلیارد تومن پول حقوق به من و شما ظلم کردند
خاک هر دو عالم بر سرشان
مردک های خیکو با یه مشت برنج و دوکیلو دنبه سیر میشدند ولی عقل و فهم نداشتند مثلا آقازاده یا مادمازلشان فرنگ باشد و هر روز فحش و نفرین عالمی پشت سرشان باشد /خیلی حال میکنن/ فکر میکنی یک شب خواب آرام دارن
شرمنده کوچیک شما هستم دیدم سوالی مطرح نمودید گفتم من بی سواد هم از تجربه و دید ناقصم بگویم شاید آرام بخش تان شود.ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر
-
رییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران:
? کلیه صنایع دارویی ما نسبت به ثبات قیمتگذاری و عدم اصلاح قیمت دارو معترض هستند. در یک ماه اخیر برای حدود 30 تا 40 قلم دارو ارز ترجیحی حذف و مشمول ارز نیمایی شدند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
دوستان من چند جمله بگم اول که من کاملا متوجهم که دوستان چی میگویند و احتمال میدهم که خودم دارم بد مینویسم و منظورم رسانده نمیشود که دوستان نیز متوجه منظور من بشوند
ببینید کی هست که ندونه این شاخص قلابی هست و در واقع یک کلاهبرداری هست که همیشه صعود کند بدون انکه قیمت همه سهام صعود کند؟؟
کی هست که ندونه نقدینگی این بازار بورس که با ان میشد اقتصاد کشور را از نو ساخت و حتی صنایع جدید ایجاد کرد و دهها نوع اشتغال جدید ایجاد کرد را با انواع تبلیغات دروغ دولتی و سازمانی و شبه دولتی ها و کدهای خاص و رانتی از بازار خارج کردند و کمر بازار و تولید و سهامدار را شکستند
چقدر دولت خارج کرد؟ چقدر صندوقهای ورشکسته بیمه و بازنشستگی خارج کردند چقدر رانتیها خارج کردند و بعد نیز حمایت عملی نکردند؟؟
قوانینهای من دراوردی بازگشاییهای دلبخواهی توقفهای بی دلیل دامنه نوسان........... و همه این موارد جای سوال و اعتراض دارد
اما عرض بنده این هست که این اتفاقها افتاد و همه ما ضرر کردیم اعتراض هم کردیم و هنوز نیز در حال اعتراض هستیم
و نتیجه هم نگرفتیم حقیقتا و در نهایت بازار را اوردند پایین تا حباب منفی و بعد باز خریدند
من میگم حالا بیایید ایندفعه بجای اینکه نیرویمان را بگذاریم رو این صحبتها دلائل زیانمان را پیدا کنیم تا تکرار نشود و یا حداقل امادگی انرا داشته باشیم
بارها هم دلایلش رو نوشتیم یکی از این دلایل سهام پی به ای بالا و عمدتا کوچک و حبابی بوده که قفل در صف فروش شدند و صاحبی نداشتند و بعد با منفیهای 50درصدی باز کردند!!
دومش عدم رعایت حد زیان توسط خود ما بوده
سومین ان اوردن سرمایه مورد لزوم زندگی از وام و فروش املاک اینا بوده که اشتباه محض است
بعد عدم اموزش و مطالعه و اینا هم جز همین موارد هست
سهام بزرگ هم ریختند پایین ببینید شگویا بیش از 70درصد ریزش داشت!!
اما در تمام نقاط ریزش میشد حد زیان را فعال کرد!!
بنده میگم از این ریزش سال گذشته تجربه کسب کنیم برای الان و اینده دوربر سهام ناشناس و بی صاحب حبابی نرویم
حد زیان رعایت کنیم و موارد اموزشی دیگه
باز هم هشدار میدهم اگر رعایت نکنیم و خودمان را اماده نکنیم با مدیریت سرمایه این بازار مجددا میریزد و باز داستان تکرار میشود!!
اگر فردا بریزد باز یه عده زیان میکنند اگر زیاد رفت بالا و ریخت عده بیشتری زیان میکنند
بیایید حرفه ای تر باشیم و دست اینا را بخوانیم و امادگی داشته باشیم که گیر نکنیم باز!!
ما همیشه همین رو گفتیم وگرنه نه گاهی تارگت دادیم که تا کجا بالا میرود شاخص و سهاممان
اتفاقا داریم روزانه بررسی میکنیم تا تجربه های تلخ تکرار نشود
شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
خب دوستان نقشه دور زدن تحریمها اینه :
اول یک بانک مشترک در کشوری که بیشترین تجارت رو داریم باز میکنیم
چین و بعد هند ولی آخه روسیه ؟؟؟!!! (لابد برای خرید اسلحه)
بعد یک شعبه در اون کشور باز میکنیم یکی در کشور خودمون
بعد نفت و... رو به اون کشور صادر میکنیم و پولشو به بانک مشترک انتقال میدیم
بعد با چمدان میریم در بانک خودمون و اسکناس دلار میگیریم میاریم ایران فرودگاه امام پیاده میکنیم
به همین سادگی !!!
چون بانک مال خودمون هست نمیتونه از پرداخت اسکناس خودداری کنه.
اگر هم خودداری کرد ، مدیرشو عوض میکنیم یک مدیر ولایی میذاریم که گوش به فرمان باشه.
من شنیده بودم میگن مجلس انقلابی، ولی اینصافاً ایشون دیگه خیلی انقلابی تر از بقیه هستند !!! /:.yead.:/نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان : کانال های تلگرامی بورسی برای مشاوره ملزم به ثبت شرکت شدند
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس گفت: کانال های تلگرامی، صفحات اینستاگرامی و سایر استارت آپ های فعال در بازارسرمایه برای ادامه فعالیت قانونمند باید شرکت ثبت کنند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس تهران به نقل از بورس پرس، میثم فدایی از ضرورت ثبت شرکت برای کانال های تلگرامی، پیج های اینستاگرامی و سایر استارت آپ های فعال در بازار سرمایه جهت ادامه فعالیت قانونمند خبر داد و به همفکران گفت: قانون تشکیل این نوع شرکت ها با سرمایه اولیه 50 میلیون تومانی و حداقل الزامات قانونی در فرایندهای اجرایی به تصویب رسیده است.
وی افزود: در دستورالعمل تشکیل شرکتهای مشاور سرمایهگذاری نوع دوم، فقط سهامداران و موسسین مهم هستند و در مورد اینکه داخل شرکت چه تعداد نیرو وجود داشته باشد محدودیتی وجود ندارد. بنابراین شرکت های نوع دوم می توانند هیچ نیروی انسانی نداشته باشند و بصورت دورکار اقدام به جذب نیرو کنند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان : کانال های تلگرامی بورسی برای مشاوره ملزم به ثبت شرکت شدند
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس گفت: کانال های تلگرامی، صفحات اینستاگرامی و سایر استارت آپ های فعال در بازارسرمایه برای ادامه فعالیت قانونمند باید شرکت ثبت کنند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس تهران به نقل از بورس پرس، میثم فدایی از ضرورت ثبت شرکت برای کانال های تلگرامی، پیج های اینستاگرامی و سایر استارت آپ های فعال در بازار سرمایه جهت ادامه فعالیت قانونمند خبر داد و به همفکران گفت: قانون تشکیل این نوع شرکت ها با سرمایه اولیه 50 میلیون تومانی و حداقل الزامات قانونی در فرایندهای اجرایی به تصویب رسیده است.
وی افزود: در دستورالعمل تشکیل شرکتهای مشاور سرمایهگذاری نوع دوم، فقط سهامداران و موسسین مهم هستند و در مورد اینکه داخل شرکت چه تعداد نیرو وجود داشته باشد محدودیتی وجود ندارد. بنابراین شرکت های نوع دوم می توانند هیچ نیروی انسانی نداشته باشند و بصورت دورکار اقدام به جذب نیرو کنند.
مشکل اینه اکثرا همین حداقل الزامات رو ندارن
نظر
-
از اول هفته شاخص هم وزن وضعیتش بهتر از شاخص کل هست. قابل انتظار هم بود
انتظار میره تقاضا در سهام کوچک در کوتاه مدت همچنان بالاتر بره
به نظرم سهامی که موثر از افزایش قیمتهای کالاهای هزینه ای مردم (که تورمش برخلاف بقیه همواره بالاتر بوده) هستند و گزارشهای مناسبی ارائه کردند بیشتر مورد توجه باشند.
گروه دارویی . تا حدودی گروه غذایی و تک سهم هایی مثل بعضی از تجهیزاتی ها از این دسته اند[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب محمد یکی از کلیدیترین نکات طلایی فرمایش شما رعایت نکردن حد ضرر حد ضرر حد ضرر هست مثل شاگردها خودم را میگم باید هرشب چند صفحه کلمه حد ضرر بنویسم تا بشه ملکه ذهنم
در مبالغ بالا هم که اصلا حد ضرر معنی و کاربرد نداره
البته طبق آموزش های کلاسیک حد ضرر خوبه اما
معامله گرهایی که مدارج سیر و سلوک و عرفان رو میگذرونن و به مرحله اجتهاد میرسن حد ضرر رو میزارن کنار
یه چیزهایی فقط به درد کتاب ها و تدریس میخوره
یه چیزهایی فقط به درد منبر و سخنرانی میخوره
اما حد ضرر بزارید برای خودتون خوبه
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب محمد یکی از کلیدیترین نکات طلایی فرمایش شما رعایت نکردن حد ضرر حد ضرر حد ضرر هست مثل شاگردها خودم را میگم باید هرشب چند صفحه کلمه حد ضرر بنویسم تا بشه ملکه ذهنم
تارگت سود و چقدر میرود بالا مهم نیست در تحلیل زیاد!!! شناخت کف سهم و حد زیان مهمتر است!! در بازارهای جهانی و فارکس که بدون تعیین حد زیان یه هفته هم نمیشه دوام اورد و کال مارجین میشویم و کل سرمایه از دست میرود در بازار خودمان حداقل سهم باقی میماند!!
فقط کافی هست که بدانیم هیچ قطعیتی در بازار وجود ندارد همین درک عدم قطعیت کافی هست تک سهم نشویم و حد زیان بذاریم.........شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
نظر