جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2440

پاسخ : جــــو بــــازار

پدیده تکراری بعدازچندسال ایجادصفهای خریدفیکس برای سفته بازها

البته استارت این حرکت سفته بازی را مسیولین بورس زدن بانمادفرابورس وکالا ودرشفاف سازی فرابورس اعلام شده عرضه وتقاضاعلتش است ماکه عرضه دراین چندماه که خودم سهم دارم ندیدم
    آخرین ویرایش توسط منیب؛ 2021/08/25, 08:44.
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• بورس باز قهار
      عضو فعال
      • May 2020
      • 1979

فعلا انچه مشخص است کاهش قدرت خریداران در اکثر نمادها ( تو مثبت بخرها کم شدن ) البته بازار تو منفی خریدار سنگین داره

دلایل : انتخاب وزرا و تشکیل رسمی دولت و تغییرات درون سازمان ها و بخشنامه ها و تاثیر بر نماد بزرگ بازار
      مقاومت شاخص
      احتمال کاهش دلار

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4718

به هیچ عنوان از منفی ها نگران نباشید بازار بسیار بعید است اصلاح سنگین داشته باشد همین امروز اصلاح تمام است . تا آخر وقت منفی ها مثبت خواهند شد .
        منفی ها در برخی سهام نظیر وپترو!
        /:.yead.:/ فرصت ورود هستند

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35710

تقریبا 300 نماد در دامنه منفی قیمت !!

حجم معاملات بیش از 6.5 میلیارد سهم !!

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

امروز نشون نمیده که بازار کاملا وارد اصلاح شده یا نه! اما از روز شنبه از همین الآن میشه حدس زد که یک سوم نمادهای شاخص ساز بازار تو صف فروششون قفل خواهند شد! شاخص کل تا همین الآن هنوز درگیر این مقاومتشه و تا ازش با قدرت عبور نکنه ! نمیشه با قاطعیت گفت اصلاح بازار تمام شده! بلعکس ممکنه وارد یک اصلاح زمانی مدت دار و فرسایشی بشه تا آنرژی لازم رو برای صعود بعدی مهیا کنه...نظر شخصی

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

اینقدر مقاومت مقاومت مقاومت برای شاخص نکنید
              آخوند مقاومت حالیش نیست مگر شاخص تو شش ماه از 500 هزار شد دو میلیون واحد مقاومت حالیش بود؟

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2199

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                اینقدر مقاومت مقاومت مقاومت برای شاخص نکنید
                آخوند مقاومت حالیش نیست مگر شاخص تو شش ماه از 500 هزار شد دو میلیون واحد مقاومت حالیش بود؟
                حتی اگر شاخص روی همان 2 میلیون کذایی هم نگه داشته شده بود باز سرمردم رفته بود.

افزایش شاخص از 500 به 2 میلیون ( که عملا افزایش یک سری سهامهای دولتی که عمدتا مختص نوسانگیری دولت و ... از مردم ساخته و پرداخته شده بود ) را می بینند اما افزایش نرخ دلار 10 تومنی به 30 تومنی در اون ایام را نمی بینینند.
                چون در کنار دولت نوسان خوبی از امت گرفته اند .
                ( پشت داستانهایی مثل نقد شوندگی بازار و ... . قیمتها را به کمک رئیس جدید بورس در اسفند گذشته به شدت پایین آوردند و آخرین کلاه های مردم را هم به زور از سرشان برداشتند.
                یک عده همچنان به دنبال خرید مفت هستند. )
                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/08/25, 12:02.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

قیمت فرغون الان 240 تومنه به 500 برسه شاخص کل شروع میکنه به ریزش بین 6 تا 9 ماه که دوباره رشدش شروع بشه
                  این باید محور بشه

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

با اینکه بخشی از سبد من را سهام دارویی تشکیل میده ولی هیچ وقت حتی هوس نکردم به نماد هایی مثل برکت نگا کنم:D
                    ولی لابد خریدارانش یک حساب کتاب سودآوری اش رو هم میکنن که میخرن دیگه!

من هیچ نظری نسبت به بنیادی این شرکت ندارم. بررسی اش نکردم. لذا شایدم اشتباه کنم. ولی از شنیده ها، چون یک طرف اش بند هست به واکسن برکت!
                    و سودی که حاصل میکنه.
                    یک ریسک گنده در محاسبات بنیادی کارا وارد نشه!
                    مثلا روی تولید 50میلیون دوز تا شهرویور که حساب نکرده بودین؟

سود الانش که چس مثقال هم نمیشه در برابر قیمتهای فعلی اش!

با اون خط تولیدی که عکس هاش لو رفت! بخواد سودهای آنچنانی بسازه؟ شایدم.

من فک میکنم برکت رو همینجوری یلخی بدجور قلابی بالا بردنش! شایدم اشتباه کنم. ولی نمیدونم همش فک میکنم باید این روزا صف فروش باشه:D

من که ترجیح میدم روی ناکارامدی تیم فعلی قمار کنم تا روی حرفها و وعده های دولتمردان!

تورم سنگین رو این دولتمردان سردار! قول بدهند یا ندهند به آن عمل میکنند!

دلار دارو نمیتونه زیاد 4200بمونه. سهام دارویی خوبن! گروه های دیگه هم هرکدوم بنحوی!

خود دلار هم میره بالا تابلو هست!
                    لذا کابینه جدید! مثلا میخواد چیکار کنه؟
                    پس یعنی در باب تورم کاری نمیکنند. مثل همیشه که نکردند!

این بود که مخلص در پستهای ماه های اخیر خرید و سهامداری را توصیه و خودم هم دقیقا به آن عمل کردم:D

این همه سهم خوب:D و بی حاشیه!

سهامداری روی سهام بی کلک! بهترین استراتژیه معاملاتیه در حال حاضر!

چرا؟ چون تورم داره شیهه میکشه!

این رو دلار میگه و قیمتش.

و رشد اخیر بورس!

روی بیعرضگی اینها که نیمتونن تورم رو کنترل کنند! قمار کنید خوب!

نه روی حرفهای معاون اول مملکت جناب مخبر که اینقده واکسن میسازه...برکت اینقده سود میکنه!

بعدش خل بشی بری برکت بخری:D

برکت دارها! ناراحت نشن! چه من اشتباه کنم یا نکنم ایشالا اونها که خریدند همه سود کنن:D
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پیمان
                      ستاره دار (1)
                      • Sep 2020
                      • 640

فشار فروش در شاخص سازها بالا رفته و قدرت خریدار پایین اومده
                      حس من اینه که با تعیین تکلیف کابینه روند دلار اروم میگیره.
                      من خودم 75% سبد رو 3 شنبه و چارشنبه نقد کردم
                      امیدوارم اشتباه نکرده باشم. /.:blushsmiley:./

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
                        فشار فروش در شاخص سازها بالا رفته و قدرت خریدار پایین اومده
                        حس من اینه که با تعیین تکلیف کابینه روند دلار اروم میگیره.
                        من خودم 75% سبد رو 3 شنبه و چارشنبه نقد کردم
                        امیدوارم اشتباه نکرده باشم. /.:blushsmiley:./

اگر دلار بره بالای۲۸ مجددا!!!

ب سرعت جا میمونی جا ماندنی(-:

باید دید دلار تا شنبه چند میشه(-:
                        ///

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2098

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                          با اینکه بخشی از سبد من را سهام دارویی تشکیل میده ولی هیچ وقت حتی هوس نکردم به نماد هایی مثل برکت نگا کنم:D
                          ولی لابد خریدارانش یک حساب کتاب سودآوری اش رو هم میکنن که میخرن دیگه!

من هیچ نظری نسبت به بنیادی این شرکت ندارم. بررسی اش نکردم. لذا شایدم اشتباه کنم. ولی از شنیده ها، چون یک طرف اش بند هست به واکسن برکت!
                          و سودی که حاصل میکنه.
                          یک ریسک گنده در محاسبات بنیادی کارا وارد نشه!
                          مثلا روی تولید 50میلیون دوز تا شهرویور که حساب نکرده بودین؟

سود الانش که چس مثقال هم نمیشه در برابر قیمتهای فعلی اش!

با اون خط تولیدی که عکس هاش لو رفت! بخواد سودهای آنچنانی بسازه؟ شایدم.

من فک میکنم برکت رو همینجوری یلخی بدجور قلابی بالا بردنش! شایدم اشتباه کنم. ولی نمیدونم همش فک میکنم باید این روزا صف فروش باشه:D

من که ترجیح میدم روی ناکارامدی تیم فعلی قمار کنم تا روی حرفها و وعده های دولتمردان!

تورم سنگین رو این دولتمردان سردار! قول بدهند یا ندهند به آن عمل میکنند!

دلار دارو نمیتونه زیاد 4200بمونه. سهام دارویی خوبن! گروه های دیگه هم هرکدوم بنحوی!

خود دلار هم میره بالا تابلو هست!
                          لذا کابینه جدید! مثلا میخواد چیکار کنه؟
                          پس یعنی در باب تورم کاری نمیکنند. مثل همیشه که نکردند!

این بود که مخلص در پستهای ماه های اخیر خرید و سهامداری را توصیه و خودم هم دقیقا به آن عمل کردم:D

این همه سهم خوب:D و بی حاشیه!

سهامداری روی سهام بی کلک! بهترین استراتژیه معاملاتیه در حال حاضر!

چرا؟ چون تورم داره شیهه میکشه!

این رو دلار میگه و قیمتش.

و رشد اخیر بورس!

روی بیعرضگی اینها که نیمتونن تورم رو کنترل کنند! قمار کنید خوب!

نه روی حرفهای معاون اول مملکت جناب مخبر که اینقده واکسن میسازه...برکت اینقده سود میکنه!

بعدش خل بشی بری برکت بخری:D

برکت دارها! ناراحت نشن! چه من اشتباه کنم یا نکنم ایشالا اونها که خریدند همه سود کنن:D
                          یک نکته :

برای نوسان گیر و کوتاه مدتی ها ،
                          اصلاً اهمیت نداره که شرکت چی تولید میکنه
                          یا اصلاً شرکت کاغذی باشه و وجود خارجی نداشته باشه.
                          تنها چیزی که مهمه اینه که جو بازار روی سهم مثبت بشه
                          اتفاقاً خبر هرچه کذب تر ، نوسان گیری راحتتر
                          اگه خبر درست باشه دیگه نوسان نمیده
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2199

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            قیمت فرغون الان 240 تومنه به 500 برسه شاخص کل شروع میکنه به ریزش بین 6 تا 9 ماه که دوباره رشدش شروع بشه
                            این باید محور بشه

دارید با نوسان سازی و موج سازی سرمایه های مردم رو روی شرکتهای خودروسازی می کشونید .
                            دلیل ؟

این شرکتها اگر کمترین توجیه فنی و اقتصادی داشته باشند صاحبان و هولدینگ های گردن کلفتشان با پشتوانه سالها تجربه و شناخت این صنعت خودشان اقدام به افزایش سرمایه و ... خواهند کرد.
                            وقتی اینها جلو نمیان مفهومش این است که خودروسازی با این سبک وسیاق توجیه اقتصادی ندارد .

چرا سرمایه های مردم بی اطلاع را فریب و به این حوزه می کشانید و خسارتهای مرداد 99 رو به مردم بی اطلاع منتقل می کنید؟ چرا مردم باید سهام شرکتی با 18000 میلیاردتومن بدهی را بخرند ؟

واقعیت این است که شرکتهای خودروسازی آبکش هستند . کل بودجه کشور را هم در این آبکش بریزید کار چندانی در این شرکتها انجام نخواهد.

تا به حال سرمایه های دولت در این آبکش ریخته می شده ؛ حال می خواهید سرمایه های مردم را در این شرکتهای مزخرف بریزید ؟

این شرکتها قبل از هرچیز باید ورشکست و پس از تجدید نیرو و ... مجدد ساخته شوند آن هم نه در فضای انحصار و اتلاف منابع

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

ببینیم دولت جدید صداقت دارند و تا رفع کامل تحریم ها مذاکرات برجامی را ادامه نمیدن یا قرار هست راه دولت قبل را ادامه بدن

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

? حجت عبدالملکی در روز اول کاری خود چه کسانی را برکنار کرد؟

- سعید کاردار، معاون امور هلدینگ های شستا (باجناق حسین فریدون)
                                - ١٥ نفر ازمشاورين نجومي بگير شستا
                                - افراد با نفوذ شستا با حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان

♦️رشد قیمت نفت به دنبال احتمال وقوع طوفان در خلیج مکزیک / بازارهای جهانی تحت فشار اظهارات فدرال رزرو

?به دنبال نگرانی‌ها در خصوص اختلال عرضه همزمان با توقف تولید شرکت‌های انرژی در خلیج مکزیک پیش از احتمال وقوع طوفان در پایان هفته، قیمت نفت روز جمعه افزایش یافت و در آستانه ثبت رشد هفتگی چشمگیر قرار گرفت.
                                ?معاملات آتی نفت خام برنت پس از سقوط ۱.۶درصدی در روز پنجشنبه، ۹۸سنت معادل ۱.۴درصد افزایش یافت و به ۷۲.۰۵دلار در هر بشکه رسید.
                                ?همچنین معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا به دنبال ضرر ۱.۴درصدی در جلسه معاملاتی گذشته، با ۹۳سنت معادل ۱.۴درصد رشد، به قیمت ۶۸دلار و ۳۵سنت در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت./ اقتصاد آنلاین
                                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X