کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقدامات سلیقه ای و فساد زا سازمان باید مورد اعتراض همه واقع بشه
چه اون نمادها رو داشته باشیم و چه نداشته باشیم. کمترین کار تماس و ثبت اعتراضه
کرازی را بدون هیچ دلیلی درحالی که 3ماه متوقف بود(که داستان ابطال افزایش اول و مجمع مجددش بماند) و روی 170 تومان براحتی مچ میشد اجازه معامله نداد و با محدودیت نوسان بازکرد که نتیجه اش صف خرید متوالی این روزهاست!درحالی که در مدت توقفش بازار رشد کرده بود و منطقی بود که جاماندگی را موقع بازشدن جبران کند.
شسپا دیروز ان رفتار سلیقه ای را کردند و با عدم تایید معاملات سهم با دامنه محدود قفل در صف خرید...
باید دید در مورد شبندر هم چنین سناریویی را پیاده میکنن یا خیر؟ صف بازی خودش عامل رانت و فساد است و سازمان درحال دامن زدن به ان است. چه دلیلی دارد اجازه بازگشایی به سهم ها در قیمت تعادلی داده نشود. شاید خون برخی سهم ها مانند فرابورس رنگین تر است!
درود،
سکوت باعث میشه روز به روز این فساد علنی تر و پر تکرار تر بشه،
تقریبا صف تمام نمادها داده شد اما اول صبح فرابورس را بستند، رانت از این بالاتر که قبل از شروع بازار اطلاع داشتند قراره امروز شیر فلکه باز بشه؟
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
سرکار خانم پاسخ سئوالای شما در پست های کاربران داده شده ==== شما بدون خواندن باقی پست ها میایید سئوال میپرسید ==== و انتظار دارید 10 نفر سئوال شما را پاسخ بدن === خب زحمت بکشید مطالب را بخوانید این رفتار شما توهین به سایر کاربران است بس کنید این سوالات مسخره را
شما جواب ندید و اینجوری هم تهاجمی رفتار نکنید.
مگه من وقتی پاسخی دریافت نکردم چیزی گفتم که شما اینجوری به من حمله می کنید.
و نمی دونم کجای پیام من این رو می رسوند که من انتظار دارم 10 نفر پاسخ سوالم رو بدن.؟؟؟!!!
نظر