جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آريانا
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 599

پاسخ : جــــو بــــازار

درود
    خیلی جالبه که ناظر تمام معاملات سهامی که قرار بود در پایان بازار امروز برای ارتقا به بازار بالاتر متوقف شوند را باطل و بدون هیچگونه اطلاعیه ای آنها را متوقف کرد.

ناظرین بازار هیچ تره ای برای فعالین بازار که حقوق ماهیانه شان از فعالیت آنها بدست می آید , خُرد نمیکنند.

چقدر بی احترامی به شعور فعالان بازار ؟؟!!!

از صبح تا ظهر که میشینی کنار بازار و مدل به مدل بی احترامی های ناظرین را در خصوص رفتارهای سلیقه ای با سهام را میبینی , اعصاب برای آدم باقی نمیمونه و فریادهای نهفته ای را در دل سهامداران بجا میگذارند.

این فریادهای خفنه و عقده های پنهان چه بیماریهای پنهانی را در دراز مدت برای فعالین ایجاد خواهند کرد.

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1589

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
      درود
      خیلی جالبه که ناظر تمام معاملات سهامی که قرار بود در پایان بازار امروز برای ارتقا به بازار بالاتر متوقف شوند را باطل و بدون هیچگونه اطلاعیه ای آنها را متوقف کرد.

ناظرین بازار هیچ تره ای برای فعالین بازار که حقوق ماهیانه شان از فعالیت آنها بدست می آید , خُرد نمیکنند.

چقدر بی احترامی به شعور فعالان بازار ؟؟!!!

از صبح تا ظهر که میشینی کنار بازار و مدل به مدل بی احترامی های ناظرین را در خصوص رفتارهای سلیقه ای با سهام را میبینی , اعصاب برای آدم باقی نمیمونه و فریادهای نهفته ای را در دل سهامداران بجا میگذارند.

این فریادهای خفنه و عقده های پنهان چه بیماریهای پنهانی را در دراز مدت برای فعالین ایجاد خواهند کرد.
      متاسفانه در طول چند سالی که در بازار سرمایه فعال هستم روزی نبوده که مشکلی بر سر راه فعالان بازار و سهامداران خرد قرار نداده باشند.
      کسی که تا الان در این بازار دیوانه نشده باشه و هنوز مثبت اندیشی خودش رو حفظ کرده باشه مسلما اعصاب پولادین داره.

نظر

• m-ha
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 176

سلام.مگر بازار زرد 3 درصدی نیست.؟چرا کیسون با دامنه 2 داره باز میکنه؟ معاملات صبحی رو+3 رو حذف کردن.مردم علاف و بیکارن/:.nono.:/

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
          نظارت دقیقی بر ساز و کار خرید و فروش حقوقی ها نیست! جالب اینجاست که کارگزاری ها حتی با سهامدار حقیقی تماس می گیرند و نسبت به اردرگذاری ها انذار میدن! ولی کسی کاری به حقوقی ها نداره!
          سابق بر این حقوقی ها معامله گر های خوبی نداشتن به طور کلی!
          الان به نظر نوسان گیر استخدام کردن!
          پشت بعضی از سهم ها اردرهای سنگین می ذارن تا سهم به صف خرید برسه!
          در مثبت 5 چندین و چند میلیون می فروشن...
          در روزهای بعدی با ادرهای سنگین در سمت فروش مانع از رشد سهم میشن و حقا اگر بتونن که میتونن،سهم رو به صف فروش می رسونن....اونجا لطف می کنن و اگر نخوان پایینتر بردارن،سهام فروخته شده شون رو میذارن سر جاش!
          اسم این کار هم حالا یا رسما و یا اسما بازارگردانیه!
          جا داشت اگر سازمان صاحب داشت فقط اردر های 2 رقمی رو اردر نامتعارف نامگذاری نمی کرد!و به این اردگذاری حقوقی ها --اعم از طعمه ای فروش،طعمه ای خرید و یا اردرهای میلیونی اشباحی!-هم رسیدگی میشد!

والا من هرچی فکر می کنم چگونه میشه به حقوقی یا حقیقی بگویی که چقدر بفروش و کی بفروش

و اردرت چه مقدار باشه و رو به بالا نخر و رو به پایین نفروش ووو

هیچ راهی نیست، هر راهکاری محدود کننده ای هم که باشد راهی برای دور زدنش پیدا میشود

مثلا اگر زیاد روی خرید و فروش حقوقی حساس شوند، راحت منقل می کند به کد های حقیقی و کار خودش را می کند

دیگر روی تابلو هم نمایان نیست (به اسم خرید و فروش حقوقی)

-------

تنها راهکار واقعی شدن قیمت است، دامنه نوسان و حجم مبنا باید برداشته تا قیمت واقعی روی تابلو نمایان بشه،

حالا اگر من و شمای تریدر تحلیل کردیم قیمت سهمی ارزان است، می خریم، و اگر گران است می فروشیم

این مسخره بازهی های صف خرید و فروش و آقا اردر خرید نگذار و امروز نفروش و اینها هیچ دردی را دوا نمی کند...
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

دولت عراق اعلام کرده سهمیه اربعین برای ایران 30.000 نفر و آن هم هوایی است..
            آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2021/09/06, 10:08.

نظر

• سهامدار خرد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 2323

دوباره داریم میرسیم به دوره ای که سبد اهالی بازار قرمز ولی شاخص سبز ومثبت میباشد
              خدا بخیر کنه

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

ای کاش آماری از ورود پول به رمز ارزها و بازار سفته بازی خودرو و مسکن هم اعلام میشد،

تازه هنوز انس حرکت نکرده تا بازار طلا هم راه بیافته آنوقت نقدینگی عظیمی هم وارد این بازار خواهد شد،

حضرت دکتر دهقان دهنوی اعلام کرده اند که بزودی تصمیمات مهمی در مورد دامنه نوسان می گیرم

خدمتتان عارضم هر غلطی می خواهید بکنید وقتی با این قوانین مسخره بازار بورس را منفور کردید

سرمایه ای که خارج شد دیگر بر نمی گردد ...

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                  دولت عراق اعلام کرده سهمیه اربعین برای ایران 30.000 نفر و آن هم هوایی است..
                  ایرانی ها عجب مردمانی هستند یک سال نروید چی میشه از یک طرف فساد و دزدی می کنند از یک طرف هم کارهایی مانند نذری دادن و رفتن به اماکن مقدس

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

به نظر می رسه تعداد سهم های منفی بازار دارن زیاد میشن

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4925

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                      ایرانی ها عجب مردمانی هستند یک سال نروید چی میشه از یک طرف فساد و دزدی می کنند از یک طرف هم کارهایی مانند نذری دادن و رفتن به اماکن مقدس
                      عجیب تر از ان اینکه برای کسانی که اجدادشان را کشته اند دعا ونیایش هم میکنند

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

حالا بیا ساعتها بشین دیتا بریز تو نرم افزار و شاخص کل تحلیل کن!!

70درصد بازار منفیه شاخص کل و شاخص هموزن مثبته!!!

معلوم نیست اینا چه فرمولی شگفت انگیزی دارند انشتین باید بیاد درس پس بده ........
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• آريانا
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 599

طرز تفکر وزیر نیرو !!!!!!!!!!!!!

از مدیر عاملان سازمان آب و برق استان خوزستان خواسته که برای نزول باران , در نمازهای جماعت دعای 19 صحیفیه سجادیه را قرائت و در نمازخانه ها و فضای مجازی فضاسازی مناسب به عمل آورده و کلیپهائی هم در همین منظور تهیه نمایند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از اونور میرن تالابها را خشک میکنند و از اینور دست به دعا برای نزول باران میشند.

وقتی پیشنماز ( وزیر ) اینگونه فکر میکنه و به جای ارائه راهکارهای علمی تنها توانائی دست به دعا شدن را پیشنهاد میده وای به حال پس نمازها.

حالا ببین چه بخور بخوری از این دستور مدبرانه !!!!!!! ایجاد بشه.

این خبر در فضای مجازی منتشر شده که امیدوارم صحت نداشته باشه.
                          آخرین ویرایش توسط آريانا؛ 2021/09/06, 11:07.

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1589

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                            حالا بیا ساعتها بشین دیتا بریز تو نرم افزار و شاخص کل تحلیل کن!! 70درصد بازار منفیه شاخص کل و شاخص هموزن مثبته!!! معلوم نیست اینا چه فرمولی شگفت انگیزی دارند انشتین باید بیاد درس پس بده ........
                            در مورد خودم مطمئنم که هر چه توی این مدت کشیدم به خاطر سادگی و زودباوری م بوده.
                            ای کاش خونواده م بهم نون حلال نداده بودن و شریف تربیتم نکرده بودن.
                            ای کاش دزد بودن و من رو هم مثل خیلی های دیگه حروم خور بار می اوردن تا بتونم با سو استفاده از موقعیتم از نردبام موفقیت بالا برم.
                            هر کی فکر می کنه توی این مملکت میتونه با استفاده از پشتکار و نبوغش موفق بشه نهایتا می رسه به همین جایی که امثال من رسیدن.
                            ای کاش چند سال پیش رادیو رو روشن نمی کردم یا زده بودم یه موج دیگه تا اصلا متوجه نمی شدم چیزی به اسم بورس وجود داره. و اگر هم می فهمیدم وقتی بود که احساس خاصی نسبت بهش نداشتم و نمی رفتم طرفش.
                            چند سال وقت گذاشتم و هر آموزشی که می تونستم دیدم.
                            نتیجه ش چند سال استرس بیخود بود .
                            اگر توی این مدت همون کارمندی رو ادامه داده بودم و ولش نکرده بودم الان وضعیتم به مراتب بهتر از بورس بود.

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11251

با دلار27تومنی کف شاخص 1450 بسته شده وسقف بازار هم همین حوالیه

تا پایان سال .... درصورت عدم توافق ...... با دلار28-30 حداقلی .... شاخص میتونه به سمت1800 بره

با هرگونه توافق هم کف دلار 25بسته شده و کف توافقی بازار هم بالای شاخض 1300 هست ....

درکل انتظار شخصی بازدهی بیشتر نمادهای هم وزن در اشل 6ماهه به نسبت شاخص کل هست....

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

والا من هرچی فکر می کنم چگونه میشه به حقوقی یا حقیقی بگویی که چقدر بفروش و کی بفروش

و اردرت چه مقدار باشه و رو به بالا نخر و رو به پایین نفروش ووو

هیچ راهی نیست، هر راهکاری محدود کننده ای هم که باشد راهی برای دور زدنش پیدا میشود

مثلا اگر زیاد روی خرید و فروش حقوقی حساس شوند، راحت منقل می کند به کد های حقیقی و کار خودش را می کند

دیگر روی تابلو هم نمایان نیست (به اسم خرید و فروش حقوقی)

-------

تنها راهکار واقعی شدن قیمت است، دامنه نوسان و حجم مبنا باید برداشته تا قیمت واقعی روی تابلو نمایان بشه،

حالا اگر من و شمای تریدر تحلیل کردیم قیمت سهمی ارزان است، می خریم، و اگر گران است می فروشیم

این مسخره بازهی های صف خرید و فروش و آقا اردر خرید نگذار و امروز نفروش و اینها هیچ دردی را دوا نمی کند...
                                درود،
                                بهرروی راه هایی برای جلوگیری از قبیل کارهای کثیف هست.....خود صف که فرمودین انواع رانت را ایجاد می کنه.... افزایش دامنه نوسان تا حدی می تونه کارساز باشه....
                                اما بحث اصلی اینه که اینا حداقلی از نظارت ه
                                م بر کارشون نیست.....اینطوری هم نیست که نشه کنترل کرد...عرض کردم اگر اردر نامتعارفی بذاره حقیقی سریع تماس میگیرن!ولی هیچ اقدام موثری تا الان ندیدم در رابطه با حقوقی ها صورت بگیره....کاری که اینها میکنند با این حجم سهم معامله خرید و فروش صرف نیست...دستکاری محرز در روند بازار و قیمت سهامه.. در دنیا حتما ساز و کاری برای مقابله با این دست فساد و رانت هست که وضعیت مشابه اینچنینی را شاهد نیستیم!
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X