جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مایکل داگلاس
    Banned
    • Sep 2020
    • 378

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    راستی میخواستم اینو هم بگم فراموش کردم یه ربسک بزرگ جهانی که در پیش داریم مربوط به کرونا هستش، داده های اماری داره نشون میده که با شیوع سویه های جدید کرونا میشه مطمئن بود که واکسن های موجود هیچ تاثیری روی بعضی سویه های جهش یافته نخواهند داشت و بدون وجود رهایی از بیماری بحران اقتصاد جهانی مرتبط با کرونا تشدید میشه، کامودیتی ها که رشد خیره کننده ای بعد از بحران داشتن من فکر میکنم بزودی شاهد افزایش شدید قیمتی در کالاهای نهایی مثل لوازم خانگی و خودرو در سطح جهان خواهیم بود. احتمال وقوع جنگ های بزرگ منطقه ای و جهانی هم زیاده.

اینم امار مرگ و میر امریکا که نشون میده واکسیناسیون عملا هیچ تاثیری در کاهش تلفات کوید در امریکا نداشته

حسنی جان نمودار کشته ها داره سر و شانه سقف میزنه بعدش بریزه/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dexterous
      ستاره‌دار(35)
      • May 2012
      • 694

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      فقط یه نکته عرض کنم حسنی جان که این رسمش نیست شما در شاخص یک و صد سیگنالهای فروش وحشتناک از بازار میدادی و سیگنال خرید طلا و ملک و خودرو

الان بیش از 400هزارواحد شاخص صعود کرده برخی سودهای خوب گرفتند برخی سرمایه شان برگشت ملک اصلا گرونه نشده خودور طلا و نیز همچنین

رسم انصاف این هست که میامدی میگفتی تحلیلم اشتباه بوده و از کسیکه حرفهای من گوش کرده عذر میخوام نه اینکه باز بیایی حرفهای فیل شده را تکرار کنی و ادای حق به جانب ها در بیاری!!!

اصرار به تحلیل اشتباه بزرگتر از تحلیل اشتباه است خطای ان!!!

من بودم حقیقتا دیگه روم نمیشد صحبتی کنم.....
      .
      .
      .
      خب تفاوت اینجاست که شما آدم شریفی هستید ولی ایشون..../:.yead.:/
      .
      .
      به قول شاعر "میان ماه من تا ماه گردون...تفاوت از زمین تا آسمان است"
      Dexter is to kill killers
      DEXTEROUS too
      من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• eco777
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 678

وضعیت تحمل سخنان مخالف ( و حتی سخنان متفاوت ) با نظر خود ، در کشور ما فاجعست . عموما تا یک جمله مخالف یا متفاوت با نظرمون میشنویم یا توهین میکنیم یا به طرف انگ میچسبونیم یا مسخره میکنیم و ...
        با این وضعیت انتظار داریم سطح دموکراسی در کشور ، در حد بهترین ها در جهان هم باشه . گاهی وقتها فکر میکنم تحمل حکومت از تحمل خیلی از شهروندان در این زمینه بیشتره .
        بنظر من نه تنها باید اجازه مطرح شدن نظرات متفاوت رو بدیم ، بلکه باید به همه نظرات و همه افراد احترام بزاریم و حتی تشویق به طرح نظرات گوناگون هم کنیم .

نظر

• ahmadrezaa
          عضو جدید
          • May 2020
          • 11

هر کسی میتونه هزارتا حرف و تحلیل بذاره بالاخره یکیش درس از آب در میاد بعد بیاد بگه دیدید گفتم اگرم درس درنیومد بعد چند ماه همه فراموش میکنن چی گفته دوباره میاد تحلیل جدید میذاره

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

خود گلن نیلی بابت تحلیل هایی که ارائه میده پول میگیره

مفتی تحلیل نمی زنه

خیلی از تحلیل هاشون هم فیلد میشن

ی بنده خدایی میگفت بهترین تحلیل گر بازار عمه منه

چرا ؟

چون اصلا کد بورسی نداره

تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد

بهترین تحلیل گر ها هم اشتباه می کنند و هم حق اشتباه دارند

به نظرم حسنی هم مثل بقیه حق اشتباه کردن داره

نمیشه به خاطر برخی نظرات ایشون بگیم کلا ننویس

همه نیمه پر و خالی لیوان دارن

حسنی هم یکی مثل بقیه

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3055

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
              وضعیت تحمل سخنان مخالف ( و حتی سخنان متفاوت ) با نظر خود ، در کشور ما فاجعست . عموما تا یک جمله مخالف یا متفاوت با نظرمون میشنویم یا توهین میکنیم یا به طرف انگ میچسبونیم یا مسخره میکنیم و ...
              با این وضعیت انتظار داریم سطح دموکراسی در کشور ، در حد بهترین ها در جهان هم باشه . گاهی وقتها فکر میکنم تحمل حکومت از تحمل خیلی از شهروندان در این زمینه بیشتره .
              بنظر من نه تنها باید اجازه مطرح شدن نظرات متفاوت رو بدیم ، بلکه باید به همه نظرات و همه افراد احترام بزاریم و حتی تشویق به طرح نظرات گوناگون هم کنیم .

سلام وعرض ادب واحترام

هر نوشتاری و گفتاری زمانی قابل احترام است که در حیطه ادبیات نوشتاری وگفتاری باشد و این حیطه منطقی وعلمی باشد

متاسفانه ما حدود دموکراسی را نمی دانیم !و فقط بلدیم دم از دموکراسی بزنیم

دموکراسی بمعنی این نیست که توهین کنیم به هر ترتیبی وبعدا ادعای دموکراسی !

ارادت

نظر

• عطارد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 414

صعود جهانی قیمت فلزات.فردا بازار سبززززی داریم.

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                  سلام وعرض ادب واحترام

هر نوشتاری و گفتاری زمانی قابل احترام است که در حیطه ادبیات نوشتاری وگفتاری باشد و این حیطه منطقی وعلمی باشد

متاسفانه ما حدود دموکراسی را نمی دانیم !و فقط بلدیم دم از دموکراسی بزنیم

دموکراسی بمعنی این نیست که توهین کنیم به هر ترتیبی وبعدا ادعای دموکراسی !

ارادت
                  ممنونم استاد طیب عزیز اتفاقا ما هم نگفتیم کسی ننویسد و در راستای دمکراسی بود عرض شد وضعیت تحلیلهای قبل هم مرور شود که حق مطلب ادا شود
                  شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

دوستی میاد در یک تاپیک بورسی در اوج قیمت، سکه ۱۵ میلیونی سیگنال خرید میده یا در پیک قیمت، خودرو چینی را سیگنال خرید میده. اینها طبق اصول دموکراسی مشکلی نیست ولی اگر دوستانی دیگر به ایشون پاسخ بدن میشه بی احترامی و خلاف موازین دموکراسی، عجب!
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/09/10, 19:31.

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3055

ممنونم استاد طیب عزیز اتفاقا ما هم نگفتیم کسی ننویسد و در راستای دمکراسی بود عرض شد وضعیت تحلیلهای قبل هم مرور شود که حق مطلب ادا شود

عرض سلام وادب واحترام

بطور کلی عرض کردم
                      واما در مورد کاربر حسنی چیزی برای گفتن ندارد وکلا نوشتارش ورفتارش توهین آمیز است مخصوصا در سایت تالار سابقه بد دهنی دارد

نوشتاریکه بار علمی نداشته باشه و در چارچوب ادبیات نوشتاری نباشه و توهین آمیز باشه باید هم حذف شود
                      ارادت

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2125

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        دوستی میاد در یک تاپیک بورسی در اوج قیمت، سکه ۱۵ میلیونی سیگنال خرید میده یا در پیک قیمت، خودرو چینی را سیگنال خرید میده. اینها طبق اصول دموکراسی مشکلی نیست ولی اگر دوستانی دیگر به ایشون پاسخ بدن میشه بی احترامی و خلاف موازین دموکراسی، عجب!
                        اینجا یک فضای عمومی هست برای همه
                        پس هرکس حق داره آزادانه نظرشو بگه ولو اینکه نظراتش خیلی هم خوب نباشه.

از طرفی، اگر شخص در فروم مطلبی رو مطرح کنه ،
                        دیگران یعنی کل اعضای فروم حق دارند آزادانه ، نظر ایشون رو نقد کنند، ولو اینکه نقدشون خیلی هم دقیق نباشه.

به طور کلی اگه کسی اینقدر حساس هست که ازشنیدن پاسخ یا نقد مطالبش دلخور میشه، بهتره در مکانهای عمومی اظهارنظر نکنه.

راستش من خیلی افراد رو دیدم که از شنیدن پاسخ یا نقد مطالبشون ناراحت میشند، باز صد رحمت به حسنی .

شخصی میگه من خیلی استادم، پس اگه کسی جوابمو بده ، این یعنی به چالش کشیده شدم و اعتبار استادیم میاد پایین و لابد بعدش هم قدرت تبلیغات و نفوذ کلامم کاهش پیدا میکنه و... و... و... دست آخر از رسیدن به اهدافش جا میمونه.
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• اسد-ص
                          ستاره دار(5)
                          • Feb 2011
                          • 674

خودرو در کف

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

والا اگه تحلیل اشتباهی داشتم چشم میام عذر خواهی میکنم، طی ۵ سال گذشته امکان نداشته من حتی یک اشتباه در تشخیص تغییر روند بازار داشته باشم، در همه اون اعداد شاخصی که گفتم فرصت خروجه واقعا فرصت خروج بوده، اما چون شما توانایی فعالیت در بازاری به غیر از بورس رو ندارین اصلا فهم اصطلاح فرصت خروج برای شما غیر ممکنه، همین الان شاخص بدون شک سقف قبلی رو میزنه اما باز هم میگم فرصت خروجه ولی باز هم شما توانایی فهم و درک چیزی که میگم رو ندارین. دوباره ۶ ماه دیگه میاید میگید ا شاخص ۲ میلیون شد فلانی گفته بود فرصت خروجه.

من کلا تو ۵ سال گذشته فقط دو اشتباه تحلیلی داشتم یکی در مورد پیش بینی رای اوردن بایدن یکی در مورد اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی که هر دو سیاسی بود نه اقتصادی.

البته نیازی به تایید شما و دیگران ندارم. همین که طی چند سال اخیر تونستم کیفیت زندگیم رو تو این وانافسا ارتقا بدم یعنی تحلیل هام درست بوده.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

یک موضوع کاملا علمی! /.:blushsmiley:./

اختلال شخصیت خودشیفته (به انگلیسی: (Narcissistic personality disorder (NPD) نوعی اختلال شخصیت است که در آن فرد خود را بزرگ و مهم می‌پندارد و به گونه‌ای غلوّآمیز احساس توانایی و لیاقت می‌کند. این بیماران مرکز دنیای خود بوده، از هر جهت ویژه هستند، افاده‌ای و اسم‌پران بوده و در ذهن خود شخص مشهوری هستند. حس خودپسندی و سزاوار بودن، هرگونه نگرانی دربارهٔ نیازها، مشکلات و احساسات دیگران را از ذهن آنان خارج می‌سازد. آنان متکبر و تحکم‌آمیز بوده، خود را برتر از دیگران می‌دانند و از دیگران انتظار احترام و تحسین دارند. هنگامی که خود آنان و جهان اطراف‌شان نمی‌توانند انتظارات غیرواقع گرایانه و ناممکن آنان را برآورده سازند، به‌طور شایع دچار ناامیدی می‌شوند.

ملاک‌های تشخیصی DSM-IV-TR در مورد اختلال شخصیت خود شیفته
                              علامت‌اش وجود لااقل پنج تا از موارد زیر است:

1. احساس خود بزرگ بینانه‌ای به صورت مهم پنداشتن خود داشته باشد (مثلاً در موفقیت‌ها و استعدادهای خود اغراق کند یا بدون آنکه به موفقیت شایسته‌ای دست یافته باشد، انتظار داشته باشد که او را آدم بزرگ و مهمی بدانند).
                              2. مشغولیت ذهنیش خیالاتی از قبیل موفقیت، قدرت، استادی و ذکاوت، زیبایی یا محبوب و دوست داشتنی بودن در حد نامحدود باشد.
                              3. معتقد باشد که «استثنایی» است و تنها سایر افراد (یا موسسات) استثنایی یا رده بالا می‌توانند او را درک کنند یا او باید تنها با این افراد رابطه داشته باشد.
                              4. احتیاج داشته باشد که به شکلی افراطی تحسین شود.
                              5. احساس محق بودن (entitlement) بکند، یعنی به شکل نامعقولی انتظار داشته باشد برخوردی رضایت بخش و اختصاصی با او صورت گیرد یا افراد خود به خود تسلیم خواسته‌هایش شوند.
                              6. در روابط بین فردی استثمارگر باشد، یعنی از امتیازات دیگران برای رسیدن به مقاصد خود استفاده کند.
                              7. فاقد حس همدلی باشد، یعنی تمایلی به درک یا شناخت احساسات و نیازهای دیگران نداشته باشد.
                              8. اغلب به دیگران حسودی کند یا معتقد باشد که دیگران به او حسادت می‌کنند.
                              9. رفتارها و نگرش‌هایش پرافاده و تکبر‌آمیز باشند.
                              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2021/09/11, 00:20.
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

فعلا بیشترین تجمع نمادها در محدوده صفر تابلو هست !

با این وضعیت احتمال نوسان در هر دو سمت بازار زیاده !

فروشنده ها در برخی از همین نمادهای حاضر در محدوده صفر تابلو تا منفی 4-5% هم فروش زدن !

نظر

در حال کار...
                                X