کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای من خیلی حیرت انگیزه!! نرخ ارز روزانه رو به بالاست!! تورم کماکان صعودیه !!! تو هیچ بازاری ثبات اقتصادی وجود ندارد!!! برجام که بلاتکلیف است و هر روز از توافق دورتر می شود!! پس دلیل این وضعیت بورس کمی غیر معقول است !! با واقعیتهای اقتصادی و سیاسی موجود هم خوانی ندارد !
اینکه دستوری قیمت سیمان را تعیین کنند میشه داستان کمیابی مرغ!!! بعد چند روز نایاب میشه و قیمت آزاد سر به فلک می کشد !! ممکنه 30 درصدش را با قیمت دولتی عرضه کنند و الباقیش را با قیمت آزاد می فروشند!
اکثر نمادها دادند تا منفی خریدار پرقدرت در بازار نیست همین چند روز خروج سرمایه کمر بازار رو شکست اما اگر باز هم موج فروش نگیرد باز خوبه و میتوان در بازار ماند
شاخص هموزن نیز زودتر از شاخص کل منفی شده!!
بازی تک سهام همچنان ادامه دارد وقت خوبی برای انتخاب سهام اینده دار هست نشانه های حیات در بازار دیده میشود!!
اما از صعود گله ای خبری نیست اما اگر از فروش گله ای هم خبری نشود میتوان گفت بهترین بازار را داریم که باید بیشتر کار کرد و در انتخاب سهام و خرید ان تحلیل و وسواس بیشتر نشان داد
برای موندن و سود کردن در این بازار دیگه نمیشه به جو کلی بازار و روند شاخص کل تکیه کرد،
همین امروز خیلی از سهم ها مثبت و حتی صف خرید هستند.
بازار سرمایه حالت تعادلی به خودش گرفته و هر سهم و گروه راه خودش را میره.
برای من خیلی حیرت انگیزه!! نرخ ارز روزانه رو به بالاست!! تورم کماکان صعودیه !!! تو هیچ بازاری ثبات اقتصادی وجود ندارد!!! برجام که بلاتکلیف است و هر روز از توافق دورتر می شود!! پس دلیل این وضعیت بورس کمی غیر معقول است !! با واقعیتهای اقتصادی و سیاسی موجود هم خوانی ندارد !
اینکه دستوری قیمت سیمان را تعیین کنند میشه داستان کمیابی مرغ!!! بعد چند روز نایاب میشه و قیمت آزاد سر به فلک می کشد !! ممکنه 30 درصدش را با قیمت دولتی عرضه کنند و الباقیش را با قیمت آزاد می فروشند!
همین دیگه
70 درصدی که آزاد میفروشن رو به حساب شرکت واریز نمیکنند
به عبارتی در صورت حساب شرکت، تمامی فروش به نرخ دولتی هست!!!!
این وسط سر سهامدار نگون بخت بی کلاه میمونه، مثل قیمت شکر و شرکت های گروه قندی.
اکثر نمادها دادند تا منفی خریدار پرقدرت در بازار نیست همین چند روز خروج سرمایه کمر بازار رو شکست اما اگر باز هم موج فروش نگیرد باز خوبه و میتوان در بازار ماند
شاخص هموزن نیز زودتر از شاخص کل منفی شده!!
بازی تک سهام همچنان ادامه دارد وقت خوبی برای انتخاب سهام اینده دار هست نشانه های حیات در بازار دیده میشود!!
اما از صعود گله ای خبری نیست اما اگر از فروش گله ای هم خبری نشود میتوان گفت بهترین بازار را داریم که باید بیشتر کار کرد و در انتخاب سهام و خرید ان تحلیل و وسواس بیشتر نشان داد
خریدار هست تو بازار ! اما نه خریدار رانتی !! که بیخودی رنج مثبت بکشن !
اونا 2 هفته پیش رفتن بیرون از بازار ! و تلاش میکنن به بازار اینو القا کنن که چون اونا رفتن بیرون کلیت بازار باید بره پایین !
بازار نیاز به پول مساله دار نداره ! با منابع خودش هم میتونه راه خودشو بره !
اما این گروه بعد از خرید و فروش خودشون ! با انواع و اقسام اخبار مثبت و منفی بقیه رو بازی میدن ! و افکار عمومی بازارو جهت دهی میکنن !
حرفشون اینه در نهایت که صاحب بازار اونا هستن ! بازار میره سمتی که اونا بخوان !!
این شاخص مسخره من در آوردی بالاخره کی اصلاح می شود ؟
کجای دنیا سود توزیع شده که در بهترین حالتها یک چهارم رقم تورم هم نیست در محاسبه شاخص لحاظ می شود ؟
آیا صحیح است اثر یک شرکت شاخص ساز چند بار در محاسبه شاخص تاثیر بگذارد ؟ ( یک بار خود شرکت مستقیم تاثیر می گذارد ، یک بار در شستا تاثیر می گذارد ، یک بار از طریق یک هولدینگ دیگر و ... )
سالهاست که در مورد عملکرد افتضاح این دماسنج معیوب بورس صحبت می شود. بالاخره کی قرار است اصلاح شود ؟
اصلا این رِِِئیس فعلی صرف نظر از کارنامه درخشانش !!!
(در آتش زدن سرمایه های مردم و زمینه سازی برای خرید مجدد نوسانگیران در یک سوم الی یک پنجم قیمتی که به مردم فروخته بودند )
درود. دوستان برای بازار چه آینده ای متصور هستید؟ آیا روزهای بعدی بهتر خواهد شد؟ من که تو منفی های هفته ی قبل و امروز وارد ضرر شدم. نمیدانم چرا سهم های ارزنده که قفل در صف خرید بودند، الان بعد از این منفی ها چرا باز هم صف فروش شده اند؟ چرا اینقد خروج پول داشتیم؟ چیکار کنیم؟
نظر