کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گذشته از مشکلات ساحتاری اقتصاد وبازار بورس مون و رانت هاوفساد موجوددر بعضی معاملات
رفتار هیچانی وبه دورازمنطق وعذرمیخوام بعضا احمقانه تعدادزیادی ازسهامداران خرد باعث میشه
به این نتیجه برسم که بیشترین سودرودراین بازار بعدازرانت داران وصاحبان قدرت معامله گرانی
میکنن که چندان به تحلیل پایبند نبوده و وزن بالایی برای حماقت بازار قایل بوده و بتونن ازاین حریدوفروشهای
هیجانی وکاملا غیرتحلیلی بهره ببرن!
بزرگ ترین حماقت من این بود که رادیو گوش می دادم و چند سال قبل دیدم یه بنده خدایی داره از مزایای بورس حرف می زنه و من علاقه مند شدم و رفتم آموزش دیدم و چند سال مرتبا با بازار درگیر شدم.
برای هر کس که میاد نمودارهای بلند مدتی بورس رو نشون می ده و می گه سود آوری رویایی داشته من بهترین شاهد هستم که بگم داره چرند می گه!!
مگه همه سهم های بورس شاراک و زاگرس و کگل و اینها هستند؟ تازه مگه کسی تونسته از ابتدای روند صعودی سهامدار اینا باشه؟؟؟
90 درصد نمادهای بازار با احتساب سودهای نقدی و افزایش سرمایه ها الان دارن با قیمت سال 98 معامله می شن و هنوز هم دارن رنج منفی می خورن!!
یکی از اقوام ما زمستان 97 یه قطعه زمین خرید الان سرمایه ش 12 برابر شده.
یکی دیگه شون شش ماه بعد یعنی تابستان 98 با همون مبلغ سهام بلند مدتی خریده و همه افزایش سرمایه ها و سود نقدی ها رو هم مجددا وارد معاملاتش کرده الان سرمایه ش حتی سه برابر هم نشده. با احتساب تورم 200 درصدی الان عملا از اصل پول ضرر کرده!
به خدا به جای این همه اعصاب خوردی سر چهارراه شیشه های ماشین مردم رو تمیز کرده بودیم چند برابر این سگ دونی سود می کردیم.
سلام.
بنظر حقیر دوستانی که دستی بر اتش دارن یا خرشون برو دارد باید خواستار:
1-ایجاد یک سندیکای حقیقی (جایی که صدای حقیقی ها را بشنود و پیگیری کند و توسط حقیقی ها اداره شود و جلوگیری از ایجاد قوانین خلق الساعه و من دراوردی مسولین ذیربط
2-حذف شاخص کل
3-در خواست محاکمه و مجازات بازارگردانان و متخلفان ایجاد کننده رعب و وحشت سرمایه گذاران(امنیت سرمایه گذاری حفظ شود) هیجا بهتر از بورس پویا و منظم برای اقتصاد و کشور نیست
نظر